Ceske budejovice -treninky, vyjizdky, dobra parta popr. zalozeni hobby tymu??:)najde se?

11 nepřečtených
  • chose-cb

    Zdar najdou se zde v Budejcich naci bikeri na spolecne jezdeni, treninky poprpadne kdyz bude chut zalozeni hobby tymu?? vim ze sou tu naky vlakna ale ty sou zaneseny prachem:)kamik je v praze a ja nemam krom zeny s kym poradne jezdit, bikeru je tu dost co sem zpozoroval takze??:)

    0 0
    • Soreno  

      No tak mi jezdíme s kámošem většinou každou středu kolem 15:15–15:30 výjezd cca 40–60km – nejsme, ale nějací švihaři :-)) spíž si užíváme já na fulu on trpí na HT. Pak v so většinou nějaký ten větší výlet v okolí nebo Plzeňsko, Berounsko, Šumava, Novohradky apodobně zase na pohodu cca 50–80km

      Styl máme spíš co nejtechničtější úseky, co nejméně asfaltu někdy se i nosí :-)))

      0 0
    • scalar  

      Jezdím rychlé švihy, hřebenovka kolem Kluka, Kleť, Dívčák. Trénuji taky sám. Kdyžtak se ozvi na e-mail, přemýšlel jsem o tom dát dohromady nezávislý hobby team na Galaxy sérii.

      0 0
      • MirosPikos  

        Kleť → Dívčák a dál na Boršov doufám :) Jinak super trasa, jen jsem naposledy málem nedojel domu, došel asi glykogen na 100km a poslední 7 km do kopce domu.

        0 0
      • chose-cb  

        ok fajn:)

        0 0
    • martin7  

      Bohužel mám čas jenom o víkendu, a to ještě jenom někdy. Ale protože už hniju 7 tejdnů v Malajsii bez kola, tak bych se až se vrátím ( za 14 dní) docela projel. A jezdíte taky po asfaltu nebo jenom MTB? Dejte zde vědět

      0 0
      • chose-cb  

        tak po asfaltu taky ponevadz to jinak nejde nez se dostanes do lesa nebo na naky dobry trail:) takze jen MTB na silnicku nemam ale uvazuji o ni do budoucna na treninky:)

        0 0
        • martin7  

          já preferuju silnici, ale rád do lesa taky občas zajedu. Jen tak na okraj. Začínal jsem jako biker (a uvažaval stejne jako ty), říkal jsem si les, bez aut klídek, paráda, čerstvej vzdoušek. Co na tom ti žiletkáři mezi těma autama vidí? Pak jsem se párkát svez na silničce a dneska je to tak 85% silnice, 15% bike. Takže jestli si koupíš siničku, tak vítej do klubu :-))

          0 0
          • Soreno  

            Uff ještě že jsem k tomuhle nedospěl :-)) naopak zraju pro terén – dřív lehčí teď si lebedím v pořádně technickém.

            0 0
          • chose-cb  

            Ja v to verim ponevadz sem magor na kola:) Zacal sem jezdit na kole tak nak poradne teprve pred rokem a tak sem dotoho zahucel ze veskere penize a cas venuji prave kolu :)prestal sem chodit na ruzny hudebni produkce (diskarny, koncerty apod) do hospy uz taky moc nechodim, porad jen kolo kolo kolo kolo :D

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.