• kolvys

    Jedeme letos s koceou do Černé Hory s Kudrnou na přelomu 07–08/2007. Máte nějaké zkušenosti a jede někdo z b-f? S Kudrnou jedu poprvé, zatím jen s Nomádem, kde spokojenost a s Alpinou, kde to bylo slabší.

    0 0
    • Glum  

      Zkušenosti s Černou horou ne, s Kudrnou ano. Byli jsme na kolech dvakrát ve Francii (Route des Grandes Alpes a Queyras, Risul, Vars), v pohodě, dobrý průvodci, povedený zájezd. Snad kromě jediného: poprvý teda přivezli zvláštní skříňový vlek na kola (zavěšení za ráfek na hák, kola pak provázaná k sobě) – i při dobrým zabalení tu tam prodřený lak byl normou. Podruhý naopak byla kola přímo v buse, chycená upínákem za přední vidlici (vyndané kolo), to bylo v maximální pohodě.

      0 0
    • wertigo  

      byl jsem loni s kudrnou v albanii a byl tam clovek co si strasne pochvaloval MonteNegro s Kudrnou. hnedka jsem si to „zaskrtnul“ na dalsi rok. jinak kudrna super, byl jsem 4×, posledni 2 roky mi trosku vadilo ze zacali varit na bio potravinach, ten bio hrach a cocka mi vubec nejede. jinak se staci ridit informacema co pisou v dopise 3 tydny pred odjezdem, krabice na jidlo pod sedadlo je velice praktice, presne jak pisou.

      0 0
    • heretik  

      My jedeme letos do ČH s kolama v září, budu velmi rád za tipy a informace. Bydlíme v Budvě, takže v zásadě jde o rozumný okolí (řekněme 80km), plus možná jeden výlet dál, kdybychom se s kolama nechali odvézt…

      0 0
      • Frantiek  

        Přátelé chci jet do ČH teď v dubnu nebo v květnu píšou, že se máš registrovat ohledně ubytování. Jezdím natěžko a většinou spím pod širákem. Píšou,že je zákaz spaní v přírodě a nutnost hlásit se na Policii kde jste ubytovaní .Máte s tím zkušenosti. Jinaj peněžní pokuty a vězení. informace z ministrstva zahraničí.

        0 0
        • Jaroslávek  

          Možná by moh pomoct užívatel Howgh.

          0 0
        • pary  

          V Černé Hoře jsme byli na 14-ti denním treku v roce 2006, což už teda je nějaký ten pátek. Prošli jsme Durmitor, kaňon řeky Mrtvice, navštívili Skadarské jezero a na stopa projeli téměř celé pobřeží + město Cetinje a NP Lovčen. Spali jsme téměř vždy pod širákem a problém s přihlašováním nebyl. Jediný člověk, kterého zajímalo, kde jsme byli ubytovaní, byl celník při odjezdu z Černé Hory… ukázali jsme mu vizitku kempu v Zabljaku, kde jsme spali první noc a stačilo mu to. Takže myslím, že s nahlašovací povinností to nebude tak horký…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.