• Windblow

    Info o akci v Beskydech: -4.7.-6.7. ČEMBA víkend 

    • základna na Morávce, chatky, hospoda a bazén v areálu
    • enduro skupina
    • xc skupina
    • škola bike techniky pod vedením zkušených instruktorů
    • bike park
    • exkurze na singltrek, který pro nás vybudoval Roman Švarc (black knives), Skaličák resort
    • pivo, víno, jídlo, ženy, muzika, projekce…

    Členství v ČEMBA není podmínkou účasti!

    Sledujte cemba.cz a bike-forum.cz

    0 0
    • nobody  

      asi bych se stavil, dáš tady rozpis kde a kdy se kam pojede?

      0 0
      • Windblow  

        rozpis bude součásti pozvánky, zítra dám echo, kde si ji přečíst

        0 0
        • Black knives  

          No,já jsem zvědavý,jak zařídíš,aby na Skaličáku pět dnů před akcí nepršelo…Jinak je to pasé.

          Ale pokud to klapne,provedu vás po Skalica Hill,a přilehlých singlech. Jeden obzvláště vparádní je kolem řeky z Dobré do Frýdku. Pro zdar akce jsme to s klukama ze Sk.riders gr. prořezali,pro­sekali.

          0 0
          • Windblow  

            na boha tel. nemám, takže počasí neovlivním, ale prognózy jsou v poho

            0 0
    • Blackbiker  

      Ahoj Patas, no je to lákavé a jsem rád že se bikerské akce u nás na severu rozjíždějí,už se těším až se jednou vrátím do kraje a podobným akcím budu nápomocen:-)Bohužel naše grupa:Já,Čipos,Kar­los,Hopi a Lucka nebudem, i když bychom chtěli. Jedem do Bormia(odhazovat sníh-chacha).Ale budem na Vás vzpomínat-zravna tam je v Livignu Free wheel fest s Hansem Rayem tak aspoň zástupná akce za tu Vaši:-)

      Zatím se mívej a freeridu zdar:-) V.

      0 0
      • gargamel  

        Tak to se tam možná potkáme:-). Začátkem července jedeme taky bajkovat do Bormia.

        0 0
        • Blackbiker  

          Ahoj – no ted je tam dost snehu a na severních svazích to neroztaje ani náhodou-takže doporučuju Livigno-tam je to v pohodě-chtěl jsem s partyjou jet Bormio 3000,ale i na Bormiu 2000 je milion sněhu takže budem dávat asi víceméně jen livigno-jinak San Colombano by snad mělo být v cajku-uvidíme-sněhu se tedy bojím-je to moc brzy na Bormio-příště až na konci srpna/září-vidím to jasně:-)

          0 0
          • gargamel  

            Hmm, tak to sem nečekal s tim sněhem, myslel sem , že červenec už je v poho. Už máme domluvený ubytování u Bormia, takže lokalita je jasná, ale přinejhorším vždy popojedem někam k Livignu…

            0 0
          • raceman  

            my jsme byli loni prvni tyden v cervenci taky v bormiu. na bormiu 3000 snih byl jen, kdyz se zkazilo pocasi a prselo/snezilo/, a za pul dna to roztalo…

            0 0
            • gargamel  

              Ale myslim, že loni tam nebyly v zimě takový sněhový podmínky, jako letos.

              0 0
    • goofy  

      Bohuzel. V tehle dobe jsem ve Skotsku :-(

      0 0
      • misak.kadlec  

        Rád bych jel ale bohužel máme na tenhle víkend dohodlou chatu j Kořenově. Trochu mě překvapuje že je to tady dřív než na webu čemby.

        0 0
        • Windblow  

          Pověsil jsem to tu jen pro informaci, na stránkách cemba.cz si už dnes přečtete více.

          0 0
    • speedy gonzales  

      takze komplet info:

      V nádherném prostředí Beskyd se 4.7.–6.7. odehraje další ČeMBA Víkend. Tentokrát ale s netradičním zaměřením a programem, přijet můžete rozhodně i pokud nejste členy. Tady byste rozhodně neměli chybět!

      Tentokrát se bude jezdit všechno od nenáročného XC, přes zábavné enduro až po výživný freeride. Na programu jsou vyjížďky různé obtížnosti, na kterých vás povedou místní experti. Můžete se také konečně naučit něco nového v kurzu techniky ježdění pod vedením zkušených instruktorů. Vyzkoušet si můžete bike park vzdálený 1 km od základy. Perličkou je poježdění po vyhlášeném singltreku, který vlastníma rukama postavil místní guru Roman Švarc. Večerní program je jasný: pivo, víno, ženy, zpěv, hudba, projekce a nějaké to diskutování.

      Base camp je v obci Morávka, v rekreačním středisku Paskov – www.rekreacniareal.cz – k dispozici je skvělé zázemí. Můžete využít hospodu, bazén, hřiště… Bydlení je zajištěno v chatkách. Cena ubytování je 280 Kč/osoba/noc a snídaně (uff, takový luxus? :-).

      Pokud dáváte přednost třeba stanu, širáku nebo soukromí, informujte se na možnosti na níže uvedených číslech.

      Přihlášky Přihlašte se ve dvou krocích:

      1. na účet ČeMBy 214344319/0300 pošlete částku 280Kč/noc/osobu (tedy nejčastěji 560Kč za sebe a dvě noci). Jako variabilní symbol použijte své RČ nebo datum narození. Do poznámky k platbě napište Beskydy – Vaše jméno.
      2. poté vyplňte přihlašovací formulář http://www.cemba.cz/cembaakce, abychom Vám rezervovali místo.

      Jednoduché. Hotovo.

      Bližší informace na hana@scarabeus-tech.com nebo na tel. 602 717 454 (Patrik) nebo 608 441 644 (Hanka)

      0 0
      • Vegan  

        Neco na hrane sjizdnosti HT nebude neco jako HT Am :) XC je prilis nuda a enduro natolik si nefandim :)

        0 0
        • Windblow  

          Beskydy jsou tak různorodé, že každý si najde svoji obtížnost.

          Přikládám pozvánku:

           
          0 0
      • TinkTink  

        Nechavam o tom hlasovat doma :-) – osobne bych jel…kdo jsou Ti instruktori? :)

        0 0
      • nobody  

        jak se mám přihlásit, když budu bez ubytka? Mám to kousek (45km) a na 1 nebo 2 dny (podle času) bych chtěl přijet (ráno tam a večer domů).

        0 0
      • Janouch  

        Ahoj jede nekdo z Prahy vlakem nebo autem s mistem :)) ? jel bych ale nechce se mi jet samotnymu je to fakt dalka dík

        0 0
    • pitos  

      trasy co se pojedou budou známé asi kdy?…jinak bych se určitě rád na nějakou vyjížďku stavil.

      0 0
      • Windblow  

        Zdar Pitos, konkrétní trasy budeme vybírat až v pátek večer, každopádně enduro skupina si užije. Říkal jsem si, že dáme Slavíč, Ostrý, Tyra a přes Javoráč zpět. Nebo Trávný, popřípadě Lysá. Nějaký další návrh?

        Instruktoři jsou úspěšní DH a 4X závodníci.

        0 0
        • goofy  

          Adam Vagner a Michal Prokop? :-)

          0 0
          • speedy gonzales  

            prokop nemuze…po padu a podezreni na zlomeninu klicni kosti 10dni v klidu, jinak by se taky jel neco priucit:-)

            0 0
        • pižmoň  

          Ja bych se na to mozna dal jak to bude s trasami pro XC jezdce?a kdo bude delat instruktaz pro XCckare??

          0 0
        • pitos  

          Lysou a Travný se dá dobře spojit…z Lysé po červené na Visalaje,potom výjezd po zelené na Travný(poslední 1km modrá) a sjezd z vrcholu po modré dolů na Pražmo.

          Také bych zařadil Morávka,Slavíč,M. Polom,Velký Polom,Severka a zpět přes B Kříž na Morávku.

           
          0 0
          • Black knives  

            Máš sice pravdu.Ale.Pokud to má být enduro na jeden den,tak tedy netuším,jak to chceš stíhat. Na neděli vás všechny zvu na 20km singltreku okolo Dobré cestička,a ve finále Skalica Hill,kde vám ukážu 800m ručně vyrubaného ukázkového singltreku,který jsem vyrubal ve skále(no,skála,o­puka,břidla,a­le i tak dvouletá dřina).A to zdaleka není vše. Skaličák znamená 8 trailů po 600 metrů,kde bude řvát nadšením XC ňouma,stejně,jako DHrider.Jen musíte dodržet má doporučení.A tohle zabere více,než půlden.No,a protože lidi přijedou zdaleka,tak taky budou chtít jet rozumně domů. Takže,neděle je moje.

            A sobota-když lidi doj*bete(a to v Beskydech není problém),bude howno večerní veselice,bo budu enem zirat před sebe,jag žaba z kiškii.Je třa to vidět v realnych čislach. Patek-přijezd.Pařba­.Sobota-když bude hooodně dobře,v devět vyjezd na jakysi kopec(XC,EN),a pak hřeben jaksi do dupy,a finale šumny sjezd dolekop do putyki.Už to vidim,jak nutite lidi,aby z wami lezli 3000vyškovych,aby se pojezdili peklo v šutrach,a skale na EN.XC je jasne-hřebeň Polom-Prašivka,bo fajny.Co tam navymyšlat.Ale EN,to mazec,možnosti milion,a keru vybrat,na jediny den.Trocha soudnosti,mladeži..

            0 0
            • Black knives  

              Jo,a i to XC neni tag uplě easy,to ani náhodu,bo to je taki fajny,ale mistama docela drnacavy singel truck,aby ztě něslyšeli od bikeru cosi nepěkneho,na adresu vodiča grupy.Mistni si Ostrawaci,a jak vime,Ostrawa je krai razowity. Ale stezky zrnacave.Je pivo fajne.Život je hořki-bohu,či štaigrovi dik.

              P.S.pro pepíky vod Práglu. Vono je to takoví docela drncaví,heleď­.A děsná pruda.Kopce děsný,všechno maso. Ale Radegast to vomeje..

              0 0
            • pitos  

              z toho co jsi napsal jsem nabyl pocit jako bych to snad organizoval já…jen jsem reagoval a snažil se doporučit nějakou EN trasu.

              Jinak máš pravdu že trasa by to byla náročná ale třeba ta Lysá s Travným by pro průměrně trénovaného „turistického“ bikera neměl být problém a druhý den by určitě v pohodě a rádi zvládly Skaličák a ježdění kolem…Také jsem si neuvědomil že se bude jezdit jen dva dny a tak nějak jsem počítal se třemi.

              Ono jestli se pojede třeba jak nahodil Windblow Slavič Ostry..Javor tak to IMHO není moc EN trasa(i když pěkná) a může tama vést i ta XC.To bych asi raději vzal EN skupinku přes ty dva velké kopce ať si užijí pěkné sjezdy…ale organizátoři tu jsou jiní,já jen chtěl trošku pomoci:)

              0 0
              • pitos  

                …jinak na tu tvou neděli pokud mi do toho něco důležitého nevleze bych určitě rád přijel,jestli bude  počasí tak to může být super.

                0 0
                • Black knives  

                  Určitě přijeď,bude fajně. S tím EN myslím,Patrik je schopen potahat lidi i mimo tur.značky. Jezdit umí,a pokud dojedou nějací DH riders,pohoda,nic není nejetelné. A co jo,to se musí slaňovat,he.

                  Já jen pokouším v lehkém tónu nastínit realitu takového setkání.Pokud přijede Tink Tink,ten jezdit umí.Ale taky vím,že spousta XC jezdců současnosti umí výborně zamakat v kopcích,ale s technikou jsou na štíru.A netvrď,že to nevíš..Nerad bych,aby to dopadlo,jako když jsem jel za kámošem do Rychleb,abych viděl vrstevnicové stezky,a on mě bez varování vzal na DH trail. Stálo mě to zničený rám GT Ruckus.Já raději s lidma jednám na férovku,než abych si jako puberťák honil triko.Stejný postup mám na Skaličáku.Trail,co se pojede dolů,se pěšky projde zespoda,nebo poblíž.Jako,když se čte trať na DH.Nemám rád překvapení,a je to o zodpovědnosti k sobě,i těm,které provázím.

                  Dobrý víkend bude takový,když organizátoři budou féroví,řeknou,do čeho se jde,a co bude.Žádná překvápka,ve smyslu"to u nás jezdí babky s nůší,tak to asi neumíš jezdit.."

                  0 0
                  • Black knives  

                    Jinak,sám doufám,že si vyberu správnou skupinu na výlet. Operovaný meniskus znamená,že do kopce jedu,jak přejetá želva.Titul nejpomalejšího ridera do kopce si budu tvrdě hájit..Ale z kopce mě to baví.A moc.Jen to vysvětlit mým zničeným rukám,kdy jedna je po operaci,a druhá bude za necelý měsíc taky pod kudlou.A určitě ne proto,že jsem masochista.Pros­tě,jsou zničené,a musím.Blbé je,že budu muset asi prodat DH kolo,protože už rok jsem na něm neseděl,a je na něm prach.Když neudrřím řídítka na trati,co naplat.Jezdím teď na RB AM,a na to moje současné strejcování,a čištění singltreků kolem Dobré je to fajn vozítko.Netříská mě to do ruk,a zadku.Ale zpět k čenda víkendu. Rád bych zajel nějakou palbu,ale nevím,jestli to ruce vydrží.

                    0 0
            • Stancek  

              XC " Ňouma" ??? Vaz slova…

              0 0
              • Black knives  

                No,znám docela dost lidí,co si prostě v r.1990 koupili kolo,a jezdili,a zkoušeli,co to vydrží.Tady jsem zticha,tihle lidi to berou,jako životní styl,ale dnes převážně už mají celopéra,a říká se tomu EN..Ale taky jako servisák jsem viděl dost ňoumů,co jezdili na MTB jen po asfaltu.Jo,ale je pecka,když se to XC hadrů nasouká sjezdař,a pak jeden nechápe,co to je za týpka na XC kole,jakou jede palbu…Ono to XC kolo neumožňuje moc si na něm hrát. O geometriích něco vím. Kdo zná pevný dirtový rám Point,já jsem mu dal geometrii.Ale je pravda,že jsou střelci,co zajedou i na ukrajině.

                0 0
    • ota  

      tohle mě moc mrzí, v pátek a v sobotu  – dvanáctky- v práci..zvlášť když to mám kousíček na kole.ach jo.

      0 0
    • ferda  

      podle popisu to vypada skvele. Zabalime par veci a z Praglu dorazime na poradne EN, at pozname kus sveta… kdyz je ten Shengen :)

      0 0
      • Black knives  

        Na neděli jsem domluvil poježdění na Skaličáku s šéfem DH Brutal teamu,Leo Máchou,a dalšími sjezdaři. Názorně předvedou,jak to vypadá,když se to umí. Leo je mistr republiky,a za složky MV,mistr Evropy.ČP jezdí kolem 5 místa za staříky.Bude možnost kouknout,poke­cat,pojezdit,na­podobit…

        0 0
        • Sandrushe  

          a snad taky nafotit ;)

          0 0
        • ferda  

          takze integralu a chranice s sebou ? zrovna nedavno jsem se na ne dival se skrini…

          0 0
          • Black knives  

            No,je to na možnostech a schopnostech každého soudruha… Máme na kopci singly pro XC,které jezdí desetiletí smradi…I docela nelehké traily…A pár týpků už odjelo rychlou…Když to přepálili.

            Kopec je tady,a Skalica riders jsou připraveni s vámi pojezdit. Dnes jsme dřeli v tom vedru v šesti lidech,aby bylo možné překonat vytékající pramen,a tak jsme to zadláždili. Hrozná práce.Smrdící bahno,cca5m.A celé zadláždit velkými kameny.Docela maso,furt kolem tekla voda. Vypadali jsme docela,jako prasata.Kluci zaslouží dík.

            0 0
            • Windblow  

              Každopádně integrálka a chrániče s sebou. S Pitosem souhlasím, ale musime zjistit, na co se kdo cítí, proto chci traily vybírat až v pátek večer. Beskydy známe a šutrů k ojetí je u nás dost. Neděle je jasně v réžii Romana a Skalica Riders.

              0 0
              • Lusetta  

                A ženy se mohou přidat taky?

                0 0
                • Black knives  

                  Musí.Měli jsme tu na kopci jednu sličnou slečnu,co docela stíhala.Ale nyní se věnuje raději lezení,a v zimě freride.

                  0 0
                  • Black knives  

                    Stále probíhá ůklid kopce. Už na to nejsem sám. Kluci makají,aby se předvedli,co tu máme. Protože matka příroda jednoznačně vyhrává.Furt to roste. Proto mě taky rozesmívají kecy ekologů,jak je škodlivá udusaná pěšinka v hlíně..A tady dvě fotečky..

                    0 0
    • Buf  

      Muže mi tu někdo vysvětlit co je to to EN. Jestli Javorový a Ostrý je pro někoho moc XC trasa, tak mi řekněte co je lepšího v Beskydech. Myslím , že tu toho moc není.....

       
      0 0
      • Andrzej  

        za poslednich par roku se proste rozmohlo skatulkovani jezdeni na horskem kole, i kdyz to asi nejvic zene marketing, tak to prostoupilo vsim kolem mtb a lidi tyhle vyrazy pouzivaji,no… tak ty zkratky ber trosku s rezervou

        0 0
        • Buf  

          No mne by více než to EN zajímalo co jako tady někdo má za pořádnou trasu. Osobně dvojkom­binaci Ostrý žlutá a Javorový zelená považuju já za perlu Beskyd.

          Pak je něco podobného ale až na druhé straně Beskyd.

          Jinak Romana s Foglem zvu na pořadnou trasu již několik let a oni sa furt rýpou v tom Skaličáku. No stejně byla první moja singletrack FR dráha kolem hnoje na mojí zahradě a ne jakýsi Jablonec nebo Skaličák.

          0 0
          • pitos  

            To bude asi nedorozumnění.Já jsem myslel že se bavíme o hřebenu Ostrý-Javorový  a né ty dva tebou uvedené sjezdy.Ty jsou oba luxusní.

            0 0
          • RoKo  

            javorovy zelena dolu jsem jel zatim jednou, a tam jsem teprve poznal blaho… byl jsem nadseny ;)

            jinak jsem to jel na HT ;)

            0 0
            • pitos  

              jen upřesním že se jedná o zelenou do Oldřichovic a ta žlutá z Ostrého do Tyry ,ty protilehlé jsou uplně něco jiného…to jen aby nedošlo k omylu.

              0 0
              • RoKo  

                jj presne o te zelene mluvim… kolem praveho vleku dolu dolesa a pak uz jen koreny kameny a serpentiny… ;) jak rikam parada…

                0 0
          • Black knives  

            No,Bobe,opravím tě. Fogl se zlomenýma zádama něrobi. Makam včil z mladyma z dědiny. Už su komunita. Bo v jednotě je sila,prawili Žižka..

            A ty zje sam exot,tož něpraw,že enem ja,či Fogl. Zje stejny ****,jak my.

            0 0
    • Buf  

      Takže asi široko daleko nic , kde teda pojedete čembisti to XC. Bohužel asi nedorazím bo je MS ve Villabase, a tamní cestičky si nechci nechat ujít… napište  pak co jste teda jeli a dejte i foto. Jinak všechny zvu na Mistrovství ČR v Bikemarathonu na pořádné Beskydské chodníčky a sjezdy. Kdo není závoďák tak je to značeno celoročně. Ale závod je závod je to doznačené, jsou tam pořadatelé , zajištění, bufety, dá se jet zcela jinak a užít si to na plné pecky což při turistice vždy nejde.....

      0 0
    • TinkTink  

      Proc nepojedem. (jako nadpis je toto nejvice konstruktivni)

      • prilis velka organizovanost – podle teto diskuze to prakticky vypada tak, ze bych musel plnit to a to a to a to a to…
      • připomína mi to pouť
      • připomíná mi to něco, co nemám rád – davová akce

      Za tímto názorem si budu stát i kdyz uznavam praci tady vsech…radej se tam podivam nekdy sam…

      0 0
      • Janouch  

        hele nemylim si ze te nekdo bude nutit ja bych jel a pokud se mi nektery trasy budou zdat nevhodny mam mapu a pojedu si svoji a vecer se sejdem v tom bych problem nevidel jinevec je ze tje to z Prahy 400 kilaku to je pruda

        0 0
        • TinkTink  

          400km je v klidu…to neni moc…

          Psal jsem to proto, protoze sem nahore psal, ze mozna pojedu…tak nepojedu…pred tim se to zdalo dobry…do tech mist ale letos urcite chci zajet a Skalicak si chci prohlidnout, ale max s Blackem…

          0 0
          • Janouch  

            no neni moc jet tam jen na vikend ale stravit pulne ve vlaku :((((( a pak si jen v sobotu zajezdit pac v nedeli uz toho moc nestihnu kdyz zase jedu 400 domu :(((

            0 0
            • TinkTink  

              Aha…vlak…tak to jo.

              0 0
              • Janouch  

                a co mam delat ,kdyz jsem si misto auta koupil kolo :)))))

                0 0
                • TinkTink  

                  Nevim…ja se snazim zvladat vse :-D

                  0 0
                • Andrzej  

                  koupit si mistenku pro cloveka a jedno kolo do pendolina a jsi tu driv nez autem…

                  z ostravy urcite pojede nejaky primy osobak do frydku, kde by s prepravou kola nemel byt problem

                  0 0
                  • Janouch  

                    mas recht vlaky jedou ale nechci jet sam tak kdyby jel nekdo z prahy …

                    0 0
          • Black knives  

            Přijeď,ale pokud to nebude do konce měsíce,pak až na podzim. Jdu si nechat vykuchat ruku. To bych ti ale mohl zařídit vždy nějaké průvodce za Skalica Riders. A kluci z malých smradů vyrostli,dostali mozek,a makají,a váží si kopce. Dokonce začínají chápat,že ta čemba není kravina,a brzy tady bude FM grupa ČeMBA Skalica riders..

            0 0
      • Windblow  

        TinkTink: velice se mýlíš, tuto akci organizuji a opravdu nechci žádnou masovku. Cílem je si svobodně zajezdit a průvodci jsou tu od toho, aby přespolní nemuseli na každém rohu koukat do mapy a užili si projížďku, pivko, koupačku… Myslím, že budou 3 hlavní skupiny a nespočet malých, kteří si pojedou své. Rohodně počítám s kvalitním večírkem a na ten se těším nejvíc:)

        0 0
        • Windblow  

          Ještě mám pro zájemce jednu informaci, kdo chce a může, ať přijede už v pátek ráno. Já tam rozhodně budu a někam se projedu.

          0 0
        • vvv  

          Mohl by někdo pořídit GPS záznam těch tras?  Rád bych si to tam projel ale bohužel v tomto termínu nemůžu. Kdyby se to pak ťuklo na stránky čemby nebo na cykloserver určitě by to byla zajimavá inspirace i pro další bikery kteří tuto lokalitu nemají projetou…

          0 0
          • MlokCZ  

            Také se přidávám se stejnou prosbou, teď se tam určitě nedostanu, ale v srpnu do Beskyd jedu. Díky

            0 0
    • XC-biker1  

      Hoj, vkolik hodin budete asi tak vyjíždet na ty vyjíždky ? Jsme s klukama týden na svinorkách na XC, tak že by jsme se některý ten den přidali na nějakou tu XC vyjiždku at poznáme nové trasy :)

      0 0
      • Windblow  

        vyjíždět se bude kolem 10 ráno a Sviňorky jsou od základy cca 1km

        0 0
        • XC-biker1  

          No právě že to je blízko, tak my se teda některý den stavíme

          0 0
          • Black knives  

            Hele,lidi,kdo tedy vlastně přijede? Protože zatím jsem se toho moc nedozvěděl…

            0 0
            • Black knives  

              Nebo,ještě jinak. Vím jen o dvojici,která by za mnou přijela i tak. To jste všichni tak zdechlí?

              0 0
              • Vegan  

                Romane my prijedem urcite  ( pokud se nestane neco u me v praci ) a tesime se … :) zkusime jeste nekoho nabrat trebas :)

                0 0
                • Black knives  

                  S váma jsem počítal. Měl by dorazit i pan redaktor Snow,a snad přijde i kouzelník(TK)­.I když jen na pátek. A jak jsem mluvil s Patrikem,má hodně osobních přátel,tak lidí bude dost. A já rád ukážu singly každému bikerovi. Není důležité,jestli je čemba,čenda,ne­bo tonda.

                  Na bikování je potřeba bike,a zdraví. Být člen čemba není bikování,ale např.pro mne pocta. Poznal jsem osobně lidi,kteří mají vůli pracovat nejen pro svou bikovou budoucnoct,ale i budoucnost dalších bikerů. Být mecenášem bikových zítřků,to si člověk musí v palici srovnat sám.

                  0 0
                  • snowfil  

                    Jj, my dojedem aj s Kačenkou, podle počasí a času možná už na pátek. Zme v Karlovicách, tož to máme enom přes kopec.

                    0 0
    • Maynard  

      Čau!tak já jsem teda 100%rozhodnutý a natěšený že pojedu:)…sem zvědav co na mě vytáhnete za singly;)

      0 0
    • deko  

      No mame tam chatu.Sice v sobotu mam plan,ale mozna bych vas potkal na travnym.Uz se tesim na ten sjezdik na moravku.

      Ale jestli by vysel cas , tak bych se zajel juknout na ten slavny singltrek.

      Jen nejsem clenem čemby ,zatim.

      0 0
      • Vegan  

        Zacnu od Konce to ze nejsi CEMBA kids preci nevadi :) ja take jel nejdrive na sraz a az pak jsme sel do Cemby :) osobni poznani nicim nenahradis

         

        a urcite prijed :)

        0 0
    • Pedro RB  

      Dotaz na místní: Nenapáchaly bouřky a vichřice z půlky týdne škody na porostech takového rozsahu, že by to zásadním způsobem omezilo plánované vyjížďky?

      0 0
      • Black knives  

        Co se týče resortu Skalica Hill,a přilehlých 20km siglů okolo Dobré pěšinka,tak je to v pohodě. Co bylo,jsme uklidili.A co by náhodou zůstalo,pilu vozím stále s sebou..

        0 0
        • Pedro RB  

          Super přístup! Díky! Jestli to ještě půjde tak se přihlásíme a pojedeme.

          0 0
          • Windblow  

            Přidám pár odpovědí na dotazy, které padly výše.

            • GPS záznam z tras bude
            • XC skupinu povede kámoš, který zná naše hory jako své boty, nohy má v kondičce a z kopce jezdí jako DH rider
            • techniku budou vyučovat DH a 4X jezdci
            • určitě se vytvoří menší skupinky
            0 0
            • pižmoň  

              pokud to bude takto,tak jedu jo jezdim XC kolik bude denni porce km/nastoupanych m.

              Jo a nevadi ze me je 15?a jedu bez doprovodu rodicu?ti me tam jen dovezou:-)

              0 0
              • Windblow  

                Že ti je 15 nevadí, délku tras a převýšení budeme řešit v pátek večer, na výběr budou od 30 do 60 km.

                0 0
                • Jenda  

                  hele mozna bych se zastavil v nedeli – od soboty mam tyden dovolenou kousek odsud. Rysuje se uz nejakej konkretnejsi plan co v tu nedeli? Pro me XC.

                  0 0
                  • Windblow  

                    V neděli je na programu ježdění v réžii Romana, v hlavní roli Skalica Hill a nový singl. Samozřejmě ne všichni se nebudeme motat v jedné skupině na singlu, ale podle zájmu a fyzické kondice se rozdělíme. Pro XC bude zajímavý hřeben z Polomu na Prašivou a v závěru Skalica Hill.

                    0 0
            • rorys  

              … tak na to se těším

              0 0
              • Windblow  

                Všechny vyjížďky začínají v 10:00 na Morávce, naplánované jsou 3 trasy a jejich modifikace. Tento víkend rozhodně nechceme všechny bikery vodit za ručičku po našich krásných Beskydech, tak je velmi pravděpodobné, že tras bude mnohem více, ale o tom se rozhodne podle přání a schopností jezdců. Jestli očekáváte časový harmonogram stylu: v 10:00 výjezd ve 12:00 Lysá a v 15:00 Trávný… tak toho se nedočkáte. Kdo bude chtít znát aktualně vybrané trasy a nebude na základně, může si zavolat v so i v ne od 8–10 na tel. 602717454

                Návrhy jsou následující:
                Lysá-Visalaje-Trávný
                Slavíč-Ostrý-Tyra-Javorový
                Slavíč-Kotař-Prašivá

                0 0
                • pitos  

                  Ahoj,tak jsme se rozhodli a přijedem na dva dny,tedy so+ne,večer odešlem peníze za ubytovámí.

                  Trasy jsou OK jen mě ještě napadla jedna:Slavíč-B. Kříž- Visalaje -Travný…možnosti jsou skoro neomezené:)

                  0 0
                  • Windblow  

                    Dobrý nápad Pitos… Peníze posílat nemusíš, když mi potvrdíš, že přijedete na 100%, tak zaplatíte na místě a ubytko vám rezervuji.

                    0 0
                    • pitos  

                      Už jsem je poslal:)..takžě přijedem na 100%.

                      Jen otázečka,v kolik můžem ráno přijet a ubytovat se?

                      0 0
                  • RoKo  

                    Ahoj, dotaz asi mimo tema… Jak narocna je tato trasa s ohledem na techniku (kameni, koreny) delka stoupani (prudsiho) a hlavne nejsou tam nahodou narocne sjezdy? (hlavne z toho travneho) Ptam se proto, ze bych to chtel projet s zenou, ktera s technikou trochu bojuje (hlavne v hlave)… Ja tam zatim nejel, tak diky za jakekoli info. Idealni by bylo nejake strucne popsani tehle trati, popr. jak se vyhnout problematicke­mu mistu…

                    Dik

                    0 0
                    • Black knives  

                      No,hádej,když to radí endurista…Nejvíc na pohodu,přesto,ni­koli zadarmo je hřeben M.Polom-Prašivá.Eventuelně odbočení na hřebeni na další rozsochu směr Javorový. Centrální Beskydy prostě nejsou zadara.

                      0 0
                      • TinkTink  

                        Tak to vidime na nedeli, ze dojedeme :) – je vhodny jet po takovym pocasi na singly co jsou na Skalicaku?

                        Btw.vubec ten skalicak nemuzu najit na mape :o

                        0 0
                        • Black knives  

                          No,přímo na Skaličáku to vidím dost omezeně. Je tady,něco,jako jíl.Klouže to i za sucha. Za mokra to nejde. Ale určitě okolo je dost singlů,a hospod,i tak zábava. A ten můj vydřený,dva roky sekaný singltrek ve skále určitě půjde alespoň projít.

                          Na mapě hledej F-M. Potom vesnici vedle-Skalice.Na vrcholu kopce je kostel.Kolem vede modrá turistická značka. Ta značka prochází středem všech trailů.....Směr řeka,dolekopcom..Je to naprosto malinké ůzemíčko,které jsem prošpikoval s několika pomocníky soustavou stezek.Je tam 7km poježdění na rozloze 1*1km.A spíše,ještě menším. Jenže,kopec byl dříve využíván k povrchové těžbě šutru. Je to samý výkop,jako na DH Krupka..Takže,sjez­daři už podle tohoto popisu ihned ví,co tam máme..

                          0 0
                          • TinkTink  

                            Krupka za mokra je celkem funny :-D

                            Ok…takze ideal v nedeli dojet ke kempu…tak v 9…a je to… (btw pesky to prochazet nechci…jestli je neco jinyho nez chodit pesky co me vic nebavi, tak o tom nevim… :-) )…ale vemu mapu. :)

                            0 0
                      • RoKo  

                        jj to vim ze zadara to neni, ono mi ani tak neva kopec nahoru, jako kopec dolu s ohledem na mou zenu… ;)

                        Nemate nekod vyskovy profil tehle trati ve smeru co popisoval Pitos? dik

                        0 0
                • Black knives  

                  Já neděli vidím taky na pohodu. Kašlu na vláček bikerstva z Morávky až do Frýdku. V pátek přijedu po šesté večer na pokec,a nějak to dopadne. Ty skupinky budou nutnost. a bude na každém,aby se rozhodl.

                  0 0
                  • Windblow  

                    To je rozumné, domluvíme se na místě, každopádně v neděli chce dost lidí jet na Skaličák.

                    0 0
                    • Windblow  

                      víkend se blíží a kapacita ubytování je skoro vyčerpaná, tak kdo se ještě nepřihlásil, ať tak učiní, co nejdřív, alternativou je stan nebo širák tam omezení nemáme:)

                      0 0
                      • rorys  

                        … a co počasí? je nějaká prognóza? ať vím co do batohu

                        0 0
                        • deko  

                          No co se divam na předpoved,tak v sobotu uz by to melo byt bez deste(mozna).Ale urcite jestli to stihnu beru blatniky.

                          0 0
            • vvv  

              Jak to vypadá s těmi GPS záznamy tras?  Chystám se na víkend do Beskyd tak bych možná z toho něco použil jestli nebude pernamentně pršet…

              0 0
    • Pedro RB  

      Jste už někdo v Morávce? Asi tam taky leje jako tady v Čechách.. Takže máme pospíchat ještě na dnešní beskydskou pro­jížďku nebo bude bohatě stačit dorazit až navečer..?

      0 0
      • Sandrushe  

        ja ti teda nevim, ale nepredpokladam, ze pokud uz tam nekdo je, tak sedi u ntb a kouka na bike-forum, ale mozna se pletu ;) nicmene v OL prselo docela dost v noci, ted od rana mrholi semtam vic semtam min, tipuju, ze to asi bude v beskydech velmi obdobne

        0 0
    • Normen  

      Ahoj. Kdo ví odpoví. Když dojedu na Morávku dnes nebo zítra bez přihlášení a ohlášení, je možno se ještě ubytovat? Nebo je kapacita beznadějně naplněna? Zatím ještě na 100% nevím jestli dojedu a budu se rozhodovat na poslední chvíli. Pak sednu do auta a přijedu.

      Třeba jestli bude místo na stan, v chatce nebo jestli si mám vzít nafukovací matraci a ustlat si na vodní hladině místního venkovního bazénu.

      Dík za info.

      PS: můžu-li si vybrat volím poslední volné místo v chatce jinak plně obsazené švédským ženským národním opalovacím týmem :-)))) Nikdo přece nechce spát v chrápající chatě plné podnapilých chlapů :-)))

      0 0
      • Black knives  

        Zatím to teda s počasím není zcela růžové. Je tu pošmourno. Ale na večer máme MTB filmy,hospoda je funkční,a já dotáhnu velké množství nářadí na stavbu a ůdržbu singlu,i s pú­řednáškou a názornou demonstrací. Mám už nabalený plný batoh zbraní,a nástrojů.

         
        0 0
      • rorys  

        možná budu mít volné místo, když tak písni tel a domluvíme se.

        0 0
        • Normen  

          Zdar.

          A jedeš už dnes?

          0 0
          • rorys  

            budu tam kolem šesté

             
            0 0
          • rorys  

            za chvíli mizím z netu, tel je 603 266 444 tak brnkni a já zjistím zda to místo je volné

            0 0
            • Windblow  

              Aktualní info z Morávky, chčije jak cyp, dáváme pivko a odpoledne půjdeme na splav. Sportu zdar.

              0 0
              • Black knives  

                Tak lidi! Doufám, že všichni ve zdraví dojeli domů. Víkend byl pohoda, i když v sobotu bylo drsně, mokro, přesto se jezdilo, a ne málo. Neděle byla slunečná, a snad se líbila. Singltrek na mnoho podob. Fototrip s fotografem, tam se těším na fotky…a vůbec, viděl jsem po nějaké době fajn lidi, a nové poznal. Víc tak pohodových akcí!!

                0 0
                • Sandrushe  

                  taky se pridavam, poznat par novych fajn lidi se mi (myslim, ze muzu mluvit i za Vegana) libilo, akce byla fajn, az na par drobnosti jako crustersky ubytovani :) singly byly z velke vetsiny super, timto vzdavam Romanovi vsechnu cest, i kdyz na par mistech by to chtelo vylepsit, tak snad se kluci ze Skallica riders budou cinit, at nemusi makat stale Roman sam ;) no a taky… uz hledam na netu novej ram grrrrrrrrrr kdo vi, ten vi :D

                  0 0
    • tomfree  

      Takže bych chtěl poděkovat všem zůčastněným za prima společnost a doufám,že to někdy zopakujem,fotky které jsem vyfotil jsou na:

      http://tomfree.rajce.idnes.cz/CEMBA_VIKEND/#…

      0 0
    • Karkulka  

      sice jsme se přicmrndli jen na jednu vyjížďku, nicméně líbilo se nám-salto mortale jsem přežila, na sukni to ale delší dobu nebude, počasí skvělé pro ty, kteří beskydská panoráámata znají dokonale(smůla pro přespolní) :))) ,no a příště buď seberu tátova fulla nebo budu doufat, že se skupina xc (2členové) a dolekopcoví vrazi (zbytek) nespojíí.....­....... :)))))

      0 0
      • Normen  

        No snad Tě pozadí nebude bolet dlouho. Alespoň Ti to pro zatím bude připomínat takovou "normální"vyjíždku po Beskydech. Škoda, že jste nedorazili dnes. Počasí super a vyjíždka také. Sice se na mne XC bůh rozlobil a nadělil i všem ostatním XC jezdcům dost solidní záhul v podobě výjezdu a hlavně sjezdu z kopečku jménem Travný (Pitos se mi odvděčil za pravostranný výjezd na Slavíč, který nám sobotu něčinil žádný problém). Fulla brát nemusíš. Stačí upustit ze 4,5 BAR na cca 3 BAR. Pak nebudeš muset vystupovat za jízdy :-))))) Jinak salto docela fajn. Za to by se nemusel stydět ostřílený sjezdař :-)))

        0 0
    • Normen  

      Všem zúčastněným a hlavně organizátorům velké dík za fajn akci. Jen houšť takových.

      0 0
    • Pedro RB  

      Tak jsme konečně taky dojeli domů a fotky už jsou na rajčeti: http://pedrorb.rajce.idnes.cz/Beskydy08/

      Díky všem za super strávený víkend a poznání nových lidí a krás Beskyd!

      Těšíme se na další ČeMBA akci. Petr a Ilka

      0 0
      • Windblow  

        Děkuji všem, co přijeli zajezdit si do Beskyd. Neporučili jsme větru, dešti, a proto nám v pátek a v sobotu dost zapršelo. Přiznávám, že ubytování nebylo prvotřídní, ale neměli jsme jinou možnost, vše se rezervuje 4 měsíce předem. Škoda, že jsme nemohli uskutečnit grilování a večerní posezení pod hvězdami. Snad příště a to bude koncem září.

        0 0
        • rorys  

          díky za doře volně organizovanou akci. doufám, že na příští akci budu moct zůstat po celou dobu. zdarec

          PS: víc ttakových akcí

           
          0 0
    • Blackbiker  

      Ahoj,tak jsem rád ze jsem se nakonec zucastnil této akce-nedele, sice to bylo pro mne na krev-celou noc jazdy a rízení z Livigna, doma v 6 rano,1,5 hodky spanku a hura na Moravku.Ve vyjezdu na Travny jsem uz trochu usínal,ve sjezdu ale urcite ne:-)

      Proste supr akce,neco jsem nafotil-dodám pozdeji-za chvíli 540km autem do cech.

      tak zatjal-dnes su jak se rika tu na severu-dost dojebany:-)  

      Blackbiker Vitas

      Díky vsem a hlavne organizátorum 

      0 0
    • Lusetta  

      Já taky  děkuji za fajn víkend, pojezdy byly taky v klidu- však my místní je známe, fajn lidi.

      0 0
      • TinkTink  

        :-)

        0 0
        • pitos  

          jo a tobě dík za pomoc při sundávání toho pláště,je to fakt potvora a  asi budu muset pořídit ty tvoje supr růžový páky:)

          0 0
    • pitos  

      S víkendem jsem  spokojený,počasí mohlo být lepší ale myslím že jsme si  užili i tu deštivou sobotu a vlastně takové počasí má na horách také své kouzlo…hlavně že nebyla velká zima.Neděle už byla perfektní,ideální na ježdění.

      Organizace byla dost volná a každý si to mohl naplánovat jak chtěl a co mu vyhovuje…já si užil.

      Ubytování nebylo sice žádný luxus ale osobně mi to nevadilo,když jdu jezdit tak to mám jen na přespání a očistu ,to svůj účel splnilo.Musím pochválit tu zahradní hadici na umytí kol,jsem rád že tam byla.

      Sjezd z Travného byl opět výživný…jeden lehčí polet přes řídítk,noha mě bolí ještě teď:)

      Jinak jsem tento víkend udělal rekord ve focení,celá jedna fotka ze soboty:)

      0 0
    • rorys  

      připojuji se ke kladnému hodnocení akce. sice jsem to musel v sobotu ráno zapíchnout (práce nečeká), ale páteční večer u chameleónu „dobrý dost“. když bude zase nějaká akcička tak se uvidíme. tak příště.

       
      0 0
    • Blackbiker  

      jak jsem slíbil, přidávám z nedělní akce par fotek

      0 0
      • Blackbiker  

        další runda fotek

        0 0
        • Blackbiker  

          pohodička na Bílém Kříži:-)

          0 0
          • Blackbiker  

            Nejtvrdší jádro na Travném a Pitosův defekt po sjezdu z něj..

            0 0
            • Pedro RB  

              Pěkné fotky, ale nejtvrdší jádro jelo na Lysou! :-)

              0 0
              • Normen  

                He he. Na Lysou i na kolečkových bruslích :-))) Travný byl fakt zážitek. Ale pro naše kola je to záhul. Opět jsem našel na svém Canyonu nějaké „pohmožděniny“ a plakal jsem. Snad se Vám v Beskydech líbilo. Lysá je kultovka a hlavně sjezdy s měrem do Ostravice nebo Frýdlantu. Příšte si je dáte a začleníte do trasy dne.

                0 0
                • Pedro RB  

                  No tobě patří naše extrapoděkování! Jednak za počáteční zasvěcení a vlastně i za dohození Toma s Bárou na nedělní královskou etapu. Přijeli jsme úplně nadšení a už Ilce scháníme fula na kotoučích, protože do podobných terénů se chceme častěji vracet a ona je současným kolem těžce limitovaná.

                  Tvému Kaňónku bílá moc sluší, ale já jsem rád za nenápadnou anodizaci která je kupodivu stále nedotčená i po seškrabování beskydského bláta před cestou domů..

                  Jestli se někam poblíž zase budem chystat tak bych se s dovolením ozval a třeba bysme se mohli i společně někdy svézt.

                  Ať ti to jezdí a brzdy brzdí! :-)

                  0 0
                  • Normen  

                    Dík. Rádi ukážeme jak pěkné jsou Beskydy. Ovšem někdy to chce trochu zkušeností. I my stále objevujeme nové a nové trasy. A to je na tom to pěkné.

                    Určitě se ozvěte. Budem se těšit.

                    0 0
                  • timony  

                    Ahoj, doufám že už se Ilči hojí ty karambolové následky :-) Rozhodně zase přijeďte, s Normem Vás zase rádi někde protáhneme…

                    Taky díky za foťajzny na Rajče

                    0 0
                    • Pedro RB  

                      No Ilči má tu ruku „jen“ hodně naraženou, protože už to bolestí nevydržela tak šla po týdnu k doktorovi, ale ten jí po rengenu dal jen mast a obvaz. Jezdí jen po rovině, po safaltu a stejně nic moc.. Pozdravuj Báru a mějte se!

                      0 0
                    • Pedro RB  

                      Normene, Timony, nemáte v profilech žádný kontakt.. Chtěl jsem se zeptat jak jezdíte a jestli náhodou taky nebudete na ČeMBAvíkendu v Maštalích?

                      0 0
            • Normen  

              Jojo tvrdé jádro a total záhul. Pěkné fotky.

              0 0
    • rorys  

      … vypadá to dost dobře, škoda že jsem musel opustit základnu již v sobotu ráno. a kdy zase na Lysou?

       
      0 0
    • Sandrushe  

      tady je poskromnu par fotek http://bikesite.alesan.cz/…rohlizet.php?… vetsina z Vas ale asi byla uplne jinde, takze Vam to moc nerekne :) ale nevim kdo vsechno z vyfocenych je zde na b-f a kdo ne…

      0 0
      • Black knives  

        Ty fotky-holky na singlu-to je paráda.

        0 0
        • Vegan  

          tomuhle rikat parada :D je trosku offtopic na priste se polepsime ani jednomu se nam ten den moc fotit nechtelo pac moc lidi ale na priste to bude lepsi todle jsou jen takove nahledy jakoze focene mobilem :)

          0 0
        • Sandrushe  

          no parada to neni, fotky se nepovedly, jelikoz jsem spis nez fotila, jen drzela v ruce fotak a mackala spoust :) priste to bude lepsi, ale zahazovat se mi je nechce :)

          0 0
    • Dijck  

      Skoda ze som o tom nevedel(moja chyba), muselo to byt paradne, a tak blizko hranic:) Nabuduce…

      0 0
      • Black knives  

        No,nevím,ale já měl za to, jsi s naším šamponem Slavíkem v Itálii. Protože jsem si myslel, že o té akci víš.

        0 0
        • Dijck  

          Neviem ani tom, ze šampon je v Taliansku:) Vraj vam ale 1 den prsalo.. na beskydy sa chystame niekedy toho roku este urcite.. jo a s tou chvalou neprehanaj:)

          0 0
      • Black knives  

        Bude ještě soukromá akce-fototrip Skalica Hill se Slavíkem,a TK.  Přijeď, bude nám ctí mít tam tak výborného fotografa.

        0 0
    • snowfil  

      Taky bych chtěl poděkovat organizátorům, zvlášť Romanovi za exkurzi na Skaličáku. Tu je pár fotek. V sobotu to nebylo úplně pohodové počasí :-)

      0 0
    • snowfil  

      pokračování soboty…

      0 0
    • snowfil  

      V neděli to bylo o poznání lepší :-)

      0 0
    • snowfil  

      …další neděle

      0 0
    • snowfil  

      .další z nedělního výletu na Skaličák.

      0 0
      • Evča1  

        Čauky Lubo, jak se máš??? Co je s Kačkou, ať se mi ozve a na e-mail a pošle číslo mobilu, ztratila jsem telefon.:-(( Evča

         
        0 0
    • pos3k  

      2 snowfil: doslova cejtim tu vlhkost lesa

      0 0
    • speedy gonzales  

      moc luxusni fotky…

      moje skoda

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.