• Hynas

    Přátelé…poraďte mi prosím…potřebuju sehnat čelovku, dosvit min 15 metrů, výdrž min 6 hodin, hmotnost max 200 gr, cena max 1000 kaček, možnost uchytit na přilbu. Názory se zkušenostmi především! ;o)

    0 0
    • viszla  

      čau, vlastním rok Tikka XP od Petzla. Jsem naprosto spokojený, ikdyž teď si uvědomuji, že píšeš max 1000kč ale jak je tady zvykem já zvyšuji :o) dá se dnes ořídit za 1100,–. Veškeré info vč testu najdeš zde: http://www.svetoutdooru.cz/clanek/?…

      mimoch. mám v ní pořád původní baterky a to jsi rozhodně nešetřím!!! Každopádně by již pomalinku vyměnit potřebovaly :o) Opravdu jsem s ní moc spokojen – můj názor :o) D.

       
      0 0
      • mosquito  

        souhlasim .. TikkaPlus je vyborna celovka .. ma hodny dobry pomer kvalit jako cena, svit a vydrz .. 10ky hodin, lec neni primo bajkerska

        http://sport.popina.cz/…actikka-plus

        tez hodne zajimava je Princeton Quad (je navic vodotesna) .. ma ji kolega a sajni aspon 2× vic jak ta Petzlovka, akorat je mezi nimi mozna 5 let rozdil a verim ze dnesni uz muzou svitit podobne

        uchyt na prilbu neni origos – pretahnes ji kolem prilby, vzdau zahaknes pod spodni okraj prilby a v predu to chce prichytit gumickou ci dratkem (otazka 3 minutek)

        0 0
      • kcvalin  

        Tikka je na kolo naprosto nedostatecna – pokud tedy jen nechces byt viden. A myslim si, ze na svoji cenu uz je prekonana. Ale jinak dobra dost – mam ji uz tak 5let.

        0 0
        • scret  

          Tikka ano,ale rec tu byla o T. Plus a T. XP a to uz je jina liga…:)

          0 0
    • camillio  

      Ahoj, já kupoval před dvěma lety Petzl Myolite 3 pro svoji přítelkyni, je to výborná duální čelovka. Pravda, jak píše kolega výše, i já trochu přisazuju k té maximální ceně. Výhody téhle čelovky jsou jasné – díky halogenu umí svítit jak ďas, díky diodám umí svítit dlouho. Je lehoučká a vydrží déšť. S čistě diodovým světlem obecně nemám dobré zkušenosti, tuhle čelovku jsem na kole ještě neměl, ale kvůli zabarvení diodového světla jsou špatně vidět nejen terénní vlny, ale i takové pitomosti jako retardéry ve městě. O jeden jsem se takhle málem vykastroval :-D Jediné, na co si je potřeba při jízdě s halogenem dát majzla je, aby ses nekoukal na řidiče.

      0 0
    • lendl  

      zase dalsia rana pre brandistov – najlepsi pomer cena vykon maju celovky z Hornbachu, Baumaxu alebo Lidla, zrovna vcera som siel za jednym kabrioletom, ten radsej zastavil a pustil ma, asi som mu moc svietil do zrkadla

      0 0
    • MARIN  

      Tak ja jsem max. spokojeny s PETZL Myolite 3. Dokoupil jsem k ni ten pasek a uchyty na prilbu. V kombinaci se svetlem na riditka(jen nejake 4 diody) je to parada.

      Bohuzel delku svitu jsem jeste nezkousel ale 2×3 h nocni vyjizdku vydrzeli baterky v pohode a pak jsem radeji dobijel.

      0 0
    • scret  

      cau, zalezi jaky svetlo chces aby na tech 15metru sajnilo, vpodstate i obyc Tikka dosviti na 15m,ale rozhodne to uz nebude ono,proto bych ti poradil budto Petzl Tikka PLus nebo jeste lepsi Tikka XP! ta je sice trochu cenove vejs (klasika:) ) ale aspon to trochu sviti,je to lehoucky, vydrz baterii je skoro nesmrtelna…

      dalsi neni vubec spatna Myolite 3,ale zase jsme cenove vejs…

      mozna bych zkusill jeste nejakou Silvu… (svetlo SILVA, pro rejpaly :D )

      0 0
    • o.ndra3  

      Vřele doporučuju tuto: http://www.princetontec.com/…ts/index.php?… Myslím, že stála něco kolem tisícovky a svítí paprádně. Má uchycení čelo, helmu a řidítka.

      0 0
      • Jirik123  

        Pokud to musí být čelovka, tak hlasuju pro tuhle. Narozdíl od Petzlů má konstantně regulovaný svit a na nabíjecí baterie by měla vydržet 4–5 hodin.

        Ale jestli je to myšlený čistě jako světlo na bike a navíc na závody, tak ani jedna z těch navrhovaných mi nepřijde dostatečná.

        0 0
        • scret  

          presne tak,pokud je to mysleno na zavodeni nebo na night riding,tak je aspon pro me sotva dostacujici Sigma Mirage Evo:)

          0 0
      • scret  

        jj, EOSka neni spatna celovka, sviti jako prase, vykonem a fci podobna jako Tikka XP… myslim ale ze cenove bude ty Tice XP i dost podobna… co se tyka kvality, nemuzu si stezovat,nekolik jsme jich prodali,kdyz jsem jeste delal na shope a ani jedna se nevratila…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.