• joannes.janek

    Zdravím, uvažuji předběžně o koupi celloodpruženého kola viz.odkaz níže

    http://www.decathlon.cz/…r-740-s.html

    Jedná se o kolo z Decathlonu. Vím, že pro někoho to může být hned problém, ale chci požádat o objektivitu. Nemyslím si, že každý výrobek musí být značkový, aby byl kvalitní. Osobně kolo z Decathlonu mám a jsem s ním spokojen. Rockrider 580 slušně osazené kolo a i ve Velu jej zhodnotili dobře. Odjel jsem s ním již i několik XC závodů a nemohu si stěžovat.

    Uvažuji, ale o celoodpruženém. Najedu ročně přes 2tis včetně pár XC závodů. Nejsem, ale tolik zkušený co se týče informací o kolech a tak se chci raději poradit. Díky všem :-)

    0 0
    • Petr L2  

      No nevím, 40 000 není zrovna málo peněz a utratit je za kolo v supermarketu se mi zdá trochu nerozumné, hardtaily do 5 000 v atraktivním designu OK, ale full, to bych neriskoval

      0 0
    • Pepe72  

      Koupil jsem si lízátko b-twin s nápisem výrobce za 80kč, cena a výkon super, bohužel nápis b-twin je deprimující ,už to na kolo nedám.

      0 0
    • Petr L2  

      prague gate

      0 0
      • Petr L2  

        Psal jsem z mobilu a koukám, že se to nějak připozadrhlo:

        Chtěj jsem napsat, že jsem v týdnu byl na Prague Gate, tak jsem se do Decathlonu stavil podívat na ty jejich zázraky a že bych do toho tedy vyjma kola na chatu za 3 000, asi nešel.

        0 0
        • Fidži_CZ  

          Když pominu ty fully, tak co je na nich tak špatného?

          0 0
          • Petr L2  

            tak když o to tak stojíš, tak Ti odpovím.

            To co jsem viděl na krámu mělo agresivní design, prvoplánový, prostě pouťovka, u pevných rámů se mi nelíbil ten placatý díl za sedlovkou, divná věc, osazení asi akorát za ty peníze, celkově nic výrazně špatného, ve srovnání s Olprany z Tesca asi výrazně lepší, ale to je pro mě jako důvod ke koupi hodně málo, takže jak jsem psal výše: na chatu za 3 000 dobrý, ale jinak bych za to ty peníze nedal.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Ale prosim tě

              0 0
              • Petr L2  

                Co by si rád?

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Raději nic.

                  0 0
                  • Petr L2  

                    Tak nepros

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      A ty raději nic nehodnot.

                      0 0
                      • Petr L2  

                        Napsal jsem, protože jsem o to byl požádán, jak jsem to viděl, když jsem zašel do krámu, kde mají ta, jak jsem se tady dočetl, kola za úžasné peníze. Nic víc, máš s tím problém?

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          V tom že píšeš nesmysl, znám spoustu lidí co jich jezdí a ne rozhodně jen na cyklostezce.

                          0 0
                          • Sunshine 29  

                            Ja znám taky spoustu lidí co si koupili krám za velký peníze…Lidi takoví prostě jsou. Jak to vypovídá o kvalitě Rockrider?

                            0 0
                          • Petr L2  

                            Člověče, ale já netvrdím, že se na tom nedá jezdit, já jsem pouze napsal, že bych si ho nekoupil, protože se mi nelíbí. To má smysl ne?

                            0 0
            • Fidži_CZ  

              Ahoj, díky za reakci. Je přesně taková jakou jsem očekával. Už chápu, proč máš Spešla :)

              0 0
              • Petr L2  

                Tak mi na oplátku napiš, proč ho mám, to by mě fakt zajímalo :-)

                0 0
                • Fidži_CZ  

                  No pokud pro tebe dobrá geo, osazení a cena/výkon není dostatečný argument a srovnáváš s koly v Tescu, tak evidetně pro tebe hraje prim hlavně image. A to je na Spešlu hlavní tahák. Protože ty jejich levná kola jsou vyloženě tragická.

                  0 0
                  • Soreno  

                    Myslis levne osazena, ale predrazena kola s velkym S. :)

                    0 0
                  • Petr L2  

                    Dobrá geo je povinnost a cena/výkon je pouze jeden z mnoha dalších parametrů, který rozhoduje o koupi. Když si něco kupuji, musím z toho mít také i radost, peníze vydělat dá práci a proto za ně chci dostat i něco víc, než že to dobře funguje za rozumné peníze, musí se mi to také líbit na první dobrou, takové to chození okolo a přemlouvání se, že je to vlastně vpoho, hlavně za ty prachy, no neber to! to úplně nesnáším.

                    Pokud to máš jinak, vpoho, zajdi do Decathlonu a udělej si radost, já si ale zajdu radši do toho Spešlu. :-)

                    0 0
                  • H8me  

                    doufam, ze tak nehodnostis vsechny majitele Speslu! :))) ja ho treba mam proto, ze to byla dobra koupe, kdyby byla dobra koupe na Canyon – beru Canyon … :) myslim ze Spesl asi o image neni, pac ho ma kazdej druhej ..... ja potrebuju od kola, aby fungovalo a slouzilo … to ze vypada fajn a libi se mi je jen bonus …

                    0 0
    • Sunshine 29  

      Jak už bylo řečeno, kupovat si full „tesco“ značky za tyhle peníze je nesmysl. Bike jsem viděl osobně a rozesmál – cenou☺Za tuhle cenu koupíš zavedenou značku, takže proč kupovat pochybnej bike z řetězce?

      0 0
      • joannes.janek  

        Hele jak jsem psal. Jedno kolo od nich mám a jsem s ním.spokojenej. Je osazený v deorku, včetně vzduchový vidlice. Jezdí se na něm skvěle a nikterak jej nešetřím-jezdím s ním na XC závody. Doufám, že to nezakřiknu -:) Jak jsem psal výše. Dnes přeci neznamená, že značka musí být za každou cenu zárukou kvality a zase naopak. Ale faktem, je, že před případnou koupí kola za tyto peníze se raději zeptám a posbírám info jestli vůbec. Stejně jako jsem to udělal před koupí hardtailu. Myslím si, že kritizovat něco co jsem ani pořádně neviděl nebo se ani nepodíval na zboží třeba na netu není moc objektivní. A jednoznačně zboží odsoudit jen proto, že je z hypermarketu není úplně ok. Nicméně Decathlon není žádná rohlíkárna, ale sportovní obchod. Tímto.děkuji hlavně ještě jednou Novasovi, který mně napsal konkrétní věci a body, kvůli, kterým by do kola nešel a ani já do něj nepůjdu.

        0 0
        • Sunshine 29  

          V Decathlonu jsem byl několikrát pro něco, kde mi absolutně nezáleželo na provedení a rozhodující byla cena a vždy jsem odešel s prázdnou. Mají tam úplně všechno a nic. Kolo za bůra do hospody a na cyklostezku proč ne, jinak vůbec. Ten full je zvláštně poskladanej a systému odpružení nevěřím. Za mě prostě ne.

          0 0
      • Manzak  

        Proc pochybnej bike a proc tesco znacka? Decathlon ma svuj vyvoj a tu zadni stavbu pouziva dlouha leta a je to pomerne zmaknuta robustni a blatuodolna zalezitost. Jak slape tlumeni a brzdy nevim, to si bude muset zjistit z recenzi na netu, zadni kolo pouze rychloupinak, asi trochu nedostatek ale opet nic nepouzitelneho, jeste pred par lety jsme na tom jezdili vsichni a taky to slo, ja na tom jezdim jeste ted u meho fullu a to mam 90kg.

        0 0
        • Sunshine 29  

          Před pár lety jsme jezdili i ve Škodě 120. Koupil by sis ji za cenu Octavie? Full s QR vzadu je v dnešní době úplně mimo.A taky jsem ho měl, ale díky, už ne.

          0 0
          • Manzak  

            Kazdej na to proste koukame jinak. Ty si ted spokojene jezdis na kole a za par let si jen zhnusene odplivnes jak jsi na tom mohl vubec jezdit.

            0 0
            • Sunshine 29  

              Jsou biky které budou i za dvacet let TOP

              0 0
              • Petr L2  

                Tak určitě…ovšem v Decathlon takový těžko někdy koupíš.

                Zrovna dnes jsem potkal týpka na Klein Palomino, což je kolo asi 10 let staré, možná i víc pokud se nepletu a i tak na něm člověk může oči nechat :-)

                0 0
        • MatS  

          Teda zprvu Decathlon pro mne znamenalo po první návštěvě totální zklamání a averzi. Ale jednou o víkendu jsem potřeboval sehnat nýtovačku a řetěz a nikde nic jen Decathlon otevřený (neděle) a já potřeboval jezdit. Tak nýtovačka Btwin za pár kaček (made in Slovenia, kvalitní ocel). Řetěz Btwin za 500Kč (v balení KMC X10 SL) normálně na netu za 900kč. A když mi to nedalo, koukám na sedla a čumím jak péro z gauče, Selle Italia C2 flow za pouhých 999,– Kč a všude po e-shopech min za 1600 Kč http://www.decathlon.cz/…el-flow.html?…

          Takže občas se tam pro něco skočit rozhodně vyplatí, jen je potřeba se pořádně podívat, že ne vše Btwin je shit :-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.