• tele

    Ahojte,

    chcel by som sa opytat, kde je lepsie kupupovat bezlepkove potraviny. V specializovanych obchodoch alebo v supermartke­toch/hypermar­ketoch? Ktore supermarkety/hy­permarkety maju dobry sortiment bezlepkovych potravin?

    Vopred dakujem za odpoved.

    Anketa: Kde je lepsie kupovat bezlepkove potraviny?

    0 0
    • bruco  

      Kde je lepsie pytat sa na bezlepkove potraviny?

      a/ na fore celiatikov

      b/ na B-F

      0 0
      • RacerX  

        +1

        0 0
        • ememem1  

          a tak zas riesia sa tu kde jake veci uplne out of topic zamerania fora tak co.

          0 0
      • Lister  

        No ta první fora většinou chodí ta „militantní část“ pacientů. raději se zeptat někoho normálního.

        Kde bude kupovat potraviny je celkem jedno, o kvalitu bych se nebál, hlavně dietu držet. I když nemusím mít žádné potíže, tak za nějakých 20–30 let se to může vymstít.

        0 0
    • danis7  

      já nakupuji bezlepkové věci ve speciálkách i v supermarketech (jestli to tam tedy mají)

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
      0 0
    • Yura  

      Co takhle neutrácet za predrazene nesmysly typu bezlepkovy chleba za 120kc nebo bezlepkovy oplatek za 30kc nebo bezlepkova mouka napr. http://www.myfood.cz/…inal-p108387?…

      slozeni Deproteinovaný pšeničný škrob, lupinová mouka*, kukuřičná mouka, lnová mouka, cukr, zahušťovadlo: guarová mouka, sojový lecitin*, kypřící látka.

      s takhle odpornym slozenim a kupovat normalne prirozene bezlepkove potraviny? Takze proste nebudu si kupovat nejakou nahrazku oplatku, ale koupim si něco co neobsahuje psenicnou mouku. Nebudu si kupovat nejake odporne prechemizovane bezlepkove mouky a koupim si normalne mouku ryzovou, pohankovou, kukuřičnou apod.. Na pecivo se uplne vyseru, protože není o co stat. To same uzeniny a ostatní sracky, kde muze byt lepek a budu si kupovat jen prirozene bezlepkove potraviny ovoce, zeleninu, maso apod.. ? Fakt me neprestava udivovat jak v tehle době muze byt ještě někdo tak hloupej, ze chodi nakupovat takove sracky.. Proberte se bezlepkari a berte to jako vyhodu, ze nemůžete zrat sracky typu chleba s pastikou a zacnete si normane zdrave varit. Jako bezlepkova houska s pastikou je ještě horsi nez normalni houska s pastikou ikdyz tam není lepek. Nehlede na to, ze to vůbec jako houska nechutna a je to drahe jako prase. Tak si uvar pekne maso s ryzou a zeleninou a mas to. Usetris, budes zdravejsi a nebudes za kokota.. Jinak muzu doporucit kukuricne testoviny sam mills. Jedna z mala věci vylozene pro bezlepkare co kupuju. Protože v ternu je mají za 29kc 500g coz je cena normálních testovin. Prodavaji se i 3× tak drazsi testoviny ty uz bych nekoupil a uvaril bych si třeba zemaky…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.