Canyon Nerve (velikost rámu L nebo M) - nenechá někdo projekt

11 nepřečtených
  • _shinkec

    Zdar bikeři,

    po pročtení fóra, jsem se rozhodnul, že koupi ojeté Fabie vyměním za koupi kola. Doteď jezdímna HT Author Modus a za ty roky už je dost dorasovany. Chtěl bych Nerva od Canyonu. Teď tam mají i nějaké slevy na letošní modely. Nad osazením ještě přemýšlím, ale velký skok pro mě bude i 6.0 (jinak Nerve CF mi přijde ještě univerzálnější, ale není tam výbava za nižší cenu, kterou by si mohl dovolit týpek co robí v Ostravě).

    Chci se zeptat jestli někdo v okolí Ostravy nejezdí Nerva od Canyonu. Nechce se mi jim posílám balík peněz, když se mi na tom bude blbě sedět. Jsem takový nepodarek 183 cm s výškou chcaní 80 cm. A nevím jestli velikost rámu M nebo L.

    0 0
    • plastic boy  

      Na svou výšku moc daleko nedočuřáš, bude ti sedět nejspíš M pokud máš i krátké ruce. Modus máš předpokládám 19".

      0 0
    • Mr.Dan  

      Ten rozkrok bych raději ještě přeměřil, moc se mi to nezdá – na tvou výšku by to mělo bejt spíš kolem 85–88 cm. To by pak mohlo celou situaci ohledně rozhodování velikosti rámu značně ulehčit ;)

      0 0
      • Zafata  

        Ano kdyby byl mel asi standartni postavu proc ne. Mam 184/183 cm a rozkrok tak 83,5. Mam kolo co ma standover 79,5 a neni to prave orechove a to mam XC kolo klasickou 29. Takze na miste autora pokud ma tak kratke nohy bych se podival po necem co ma nizsi ram. Sice nejsem nejaky jezdec, ale u kola se zdvihy 120 kde uz to asi je sem tam o nakem mensim skocku bych chtel mit misto pod koulema aspon 5 a vice cm bez bot.

        0 0
      • _shinkec  

        tak dnes skoro profesionální přeměření a přesná výška 182cm, výška chcaní 83 cm.

        Asi koupím L.

        Pokud by mi někdo nechal projet, dám za 10 minut klidně i 200,–kila.

        0 0
    • houska1  

      Možná ti ta informace bude k ničemu, ale mám tvoji výšku 183 cm (nohy si nepamatuju)a Spectrala 27,5 mám Lko a jsem spokojený. Mám ale delší ruce.

      0 0
      • jakub  

        hmmm ja nemam dlouhého nic a mam 175cm asi na podzim vezmu Mko ale to úplně mimo mísu… jen mě pobavilo to, že máš delší ruce

        0 0
    • Mysee  

      Mám 183 cm a nohy 83 cm. Bral jsem právě kvůli kratším nohám Nerva v M a jsem nadmíru spokojen. Oceňuji více vytaženou sedlovku a místo nad rámem, krátký mi nepřijde, kokpit zatím beze změny.

      0 0
    • tonik666  

      Jsi pěkně na hraně, já bych doporučil zaměřit se na zkoušení Lka, a ten standover je divný, protože já mám 187cm a standover asi 93,5cm

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.