• vodan

    Mám hardtaila a chtěl bych si koupit fulla 26". A celkem mě zaujal tenhle Cannondale – např. zde: http://www.bike-net.cz/…-xlr-3–2013/

    Tak bych se chtěl zeptat, jestli má cenu nad ním uvažovat?

    Jak je na tom v porovnání např. s RB IQ? Vím, že se tady na fóru hodně u IQ zmiňuje progresivní zadní stavba a tedy i menší využití zdvihu. Jak je na tom tenhle Cannondale?

    Jezdím převážně po lesních cestách a turistických značkách, rád jezdím Velký a Malý Blaník, ale nevyhnu se i silnicím (když je nutnost …).

    Zatím jsem si vyzkoušel jen RB IQ (právě na Blanících) a nebylo to špatné. A na chvilku jsem si projel i Trek Fuel Ex 8, ale ten mi nějak nesedl.

    0 0
    • Stingray  

      Předraženej mrsk, třetinu ceny platíš jen za tu nálepku s velkým Cé. Poohlídnul bych se po jiný značkce. Jel jsem na karbonovým Rize a žádnej zázrak se nekonal…

      0 0
      • vodan  

        A jaké alternativy bys navrhoval?

        (kamarád jezdí RZ140 s Lefty a dost si jí pochvaluje, tak proto na tu RZ120 koukám. A navíc je to kolo vcelku lehké – váha rámu bez pedálu by měla být cca 12kg.)

        0 0
        • Vilém  

          Tak to je pomerne tezkej ram.

          0 0
          • vodan  

            :-D

            No dobře, váha kola bez pedálů by měla být cca 12kg

            0 0
        • Stingray  

          Já osobně bych si vybral z canyon.de, cena výkon jedna z nejlepších na trhu, bylo to moje první celopéro a nemůžu říct na germány křivýho slova.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse