• Smazaný účet

    Ahoj kolegové,

    nyní mám Cannondale F29 s 90mm zdvih vpředu, velikost L, představec do negativu.

    Měl jsem dříve Trigger 29 (na kterém byla geometrie s předsazeným nábojem lefty 2.0 poprvé použita) a ve sjezdu to bylo super (nicméně byl to full se 130mm).

    Hledám něco podobně zábavného do sjezdu s ne tak moc XC geometrií. Na F29 cítím občas ve sjezdech nejistotu. Mám zkusit dát širší řídítka a představec s pozitivním sklonem na současné F29? Pomůže to aby kolo bylo více zábavné?

    Přemýšlím i kolo prodat a koupit FSi. Geometrii všude chválí ale přímé srovnání zatím bohužel nemám. Nyní jsou slušné výprodeje tak by to ani nepřišlo moc draho.

    Dík za názory

    0 0
    • Čipera  

      Trigger je spíš enduro, f29 je stejně jako fsi je xc to nejde moc srovnávat. Jestli chceš něco zábavného do sjezdů a zároveň lehkého, něco co pojede a zůstat věrný značce zkus habita je s ním sranda. Pokud by si chtěl eště něco rychlejšího a stejně dobrýho ve sjezdech šel bych do nového scalpíka-si.

      0 0
    • DjOriech  

      tohle presne bych jim rekl v obchode, ale zkus si to pujcit a vybrat podle toho jak ti sedne, ted na podzim na tebe budou mit hodne casu a terminy na pujceni budou ;)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.