• blue

    z diskuze na mtbs, treba to nekoho bude zajimat…

    Busem za Prokopem! ( Zdeněk Pól, 6.září 2006 10:25) Měli byste zájem shlédnout finále Světového poháru 4X a oslavit s Michalem Prokopem jeho velké vítězství, kdyby vás do Schladmingu zdarma dopravil Author? Pište hned na bus@polis.cz !!!

    0 0
    • Radek Broz  

      podrobnosti od Zdenka Pola:

      Vážení přátelé,

      jak jistě víte, Michal Prokop – tovární jezdec značky Author – je již podruhé jistým vítězem Světového poháru ve fourcrossu. Z pěti odjetých závodů Michal čtyři vyhrál, v jednom byl čtvrtý a ještě před finalovým závodem v rakouském Schladmingu si vytvořil nepřekonatelný náskok na své soupeře.

      Dokonalou sezonu korunoval historicky nejúspěšnější český biker před dvěma týdny titulem mistra světa 4X a nyní o víkendu také celkovým vítězstvím v prestižní sérii Jeep King of the Mountain – obojí již podruhé v kariéře!

      Nejblíže naší rodné hroudě se letos koná závod Světového poháru 4X právě tuto sobotu v rakouském středisku Schladming. Nabízí se tak jedinečná příležitost spatřit Mr. Holeshot a jeho soupeře v akci a večer uzavřít korunovací našeho krále všech fourcrossařů! Měli byste zájem shlédnout atraktivní noční finále nejprestižnější bikové série a oslavit s Michalem Prokopem jeho velké vítězství, kdyby vás do Schladmingu dopravil AuthorBus? Odjezd v sobotu 9.9. ráno z Prahy a po dohodě možná i dalších míst, návrat v neděli po skončení sjezdu. Dopravu zajišťuje Author, ubytování je na vaše náklady, s jeho zajištěním pomůže Polis Production. Vážní zájemci, neváhejte a pište hned na bus@polis.cz !!!

      0 0
    • Meesha  

      nejvic nejlepsi report od Mr.Pádlisty :-D

      etbikez.com/in­dex.php/2006/09­/12/finale-sp-schladming/

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce