• Aira666

    Uvažuji o koupi sportovních brýlí na bike a rozhoduji se mezi dvěma modely, jde o UVEX SGL 104 a SH+ RG-4600 . Nemohu se rozhodnou pro které, tam Váš žádám o radu, jestli máte někdo s těmito dvěma modely zkušenosti. Díky

    0 0
    • toram  

      SH+ neznam..ale kupoval jsem UVEX ne tenhle model byly asi o 800 levnější než tuty a líp zpracovaný jsou i fejky..

      0 0
      • Aira666  

        já měl doteď UVEX Blaze III a spokojenost, jen mě zajímá jestli jsou ty SH+ v poho, nebo je to nějakej shit, ty UVEX sgl 104 se mi strašně líbí, ale jsou o 400,– dražší.

        0 0
    • scota  

      Mám Uvex Radical, používám převážně sklo S1 (světle zelené). Jsem s nima dost spokojený. Stály cca 1200,–

      0 0
    • Georrge  

      přiživím se – dáte tip na nějaké ověřené fotochromatické brýle? letos jsem při závodě ztratil své oblíbené uvexy tak sháním nové, zjistil jsem že používám jen sluneční skla a občas čiré, barevné vzásadě nikdy. A taky jsem zjistil že většina tmavých skel je pro mě zbytečně moc tmavých, na slunci stačí fakt trochu aby oči tak netrpěly a jak člověk vjede do lesa tak pak moc nevidí… ani když se rozkouká, prostě jsou skla moc tmavé, tak si říkám že nějaké fotochromy by mohly být dobré, na slunci tedy nemusí být tmavé jak klasické sluneční brýle, a když se pak v lese trochu zesvětlí tak pohoda. Nějaké doporučení?:)

      0 0
      • JakeF  

        Oakley je jasná volba :).

        0 0
        • Georrge  

          v cene do patnacti stovek prinejlepsim :) jo a taky by mohly byt aspon trochu pekne

          0 0
          • wanman  

            Měl jsem brýle od 3F http://www.kupkolo.cz/…_0.jpgkoukni na jejich nabídku .Potom jsem se jako trubka nechal zlákat na fotochromaticke radary a teď je nesundavám ,vozím je i večer .taky jsem si říkal ,že je to jen pozováni a masírování ale opak je pravdou a oči mám jen jedny …

            0 0
          • Jenda  

            mam tyhle 3F, cena myslim ze do 1500 bude, ztmavuji nicmene i v nejsvetlejsim stavu maji zabarveni znatelny, tedy na tmu to neni. Nezkresluji, me osobne sedi optimalne a nepoti se mi. Srovnani s modlama typu O nemam.

            0 0
      • Kouba_2005  

        Uvex Gravity Zero?

        0 0
      • RUSH  

        Mám tyto http://www.mall.cz/…active-vario?…, kupoval jsem je sice jinde a ještě trochu levněji, přesto mohu jen doporučit.

        0 0
        • Georrge  

          díky za tipy, dost mi to rozšířilo obzory. Jinak neznáte někdo limar f80 ? Nevypadají špatně, trochu dražší… jestli jsem to dobře pochopil tak mají NXT skla, což je asi stejná technologie jakou používá spešl, a spešly si tu lidi chválí, takže by to nemuselo být špatný…

          0 0
    • martinpav  

      Okuliare skusit na nose, inak nic nekupovat. To co dobre vyzera na obrazku ti vobec nemusi sediet a budu na hovno. Teraz nemyslim sediet esteticky, na to srat, ale ked nebudu dobre kryt pred slnkom a chranit pred vetrom tak to je na hovno. Znamy si najviac chvali z lidla, proste mu sedia a to nema problem si kupit okuliare akejkolvek cenovej hladiny.

      Inak mam sh+ uz asi 4–5 rokov, kvalita v pohode, skla pouzivam len cire a oranzove. Jediny problem ktory sa zacal ukazovat tento rok je vypadavajuca gumicka na nose, zacina byt zodrana a rozozrata od soli. Cena bola nejakych 40e ±. Uvex nemam testnuty.

      0 0
    • had_zachau  

      Ty SH+ mam akorat v polarizovane verzi. Mam je uz tusim 3 roky. Skla odrene nejsou. Kdyz sem si pekne pozohybal nozky, tak me pekne sedely.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.