• Smazaný účet

    Dlouho sem zas nezaložil nějakej thread a takhle v sezóně su nějak BF-neaktivní. Hodím sem víc věcí naráz.

    Jaký skla (barvu, zpracování) vozíte za šera-v noci? Sou čirý skla opravdu nejlepší řešení při jízdě za umělýho osvětlení (myslím bike-světlo nebo čelovku, ne pouliční osvětlení). Zatím vozím čirý, ale mám i žlutý (obojí nepolarizovaný, polarizační jen tmavý). Je nějakej druh skla, kterej je na tyhle světelný podmínky lepší než obyč čirá?

    Jináč je ted paráda jezdit v podvečer, často vídám ježky a zajíce apod…potkáváte takhle navečer hodně zvířectva? A jaký nejzajímavější?

    A aby toho nebylo málo, tak ještě něco pro filozofy. Zrovna sem studoval něco málo o eklektičnosti. Jak se správě vykládá jeho význam? Je to jen nesystematické čerpání z mnoha zdrojů (často pokládaná za nestabilitu názoru) a vytváření vlastního úsudku na základě frekvence nějakých dat (někteří možná znají tzv. eclectic score na Last.fm, btw mám 93/100)? Jinde se zase vykládá jen jako nekreativní přístup, čerpání z mnoha cizích pramenů. A když už sem se zmíníl o frekvenci dat, existuje tato oblast vědění v češtině/českých zemích? ětl sem o tom na wikipedii a nevím, jak to přeložit, abych našel český zdroj. Ne že bych ho teda potřeboval, ale skoro mi připadá, že je to českým světem zapomenutá oblast vědění.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.