Diskuse: Brno, streda 10.3. Wilsonak a Holedna (Vyjížďky/Srazy)
Statistika
Odkazy
Diskuse
-
Anketa:
?
- Konecne Holedna;) (0)
- Konecne Holedna;) (5)
-
Ty už taky ? Já snad pudu pěšky .-((
-
P.S. Žebra U Šuldy, jo ? V kožených sedačkách, jo ?
-
Ja tam snad v zivote nebyl, ale predpokladal jsem, ze kdyz tam jezdi jonys, tak ze to bude k cyklistum pratelska hospoda.
p.s. nezapomen si vybrat v ankete;D-
Kdoví jestli byl v nynější opravené.
Ad. vybrat si v anketě : v očekávané záplavě reakci jé, hurá, vyhrnem si rukávy a jedeme na to, zakládám hnutí vzdoru.-
Lakal nas tam nekdy v lednu nebo unoru, takze pokud to od te doby jeste nejak neopravili, tak asi byl.
ad hnuti: vy dva jste s pepkem jeden horsi nez druhej, jednomu je ziminka, druhymu uz taky, jeden nechce na Holednou, druhej nechce nikam jinam, vas tahat na kolo je fuckt za trest;P-
Jsou to jen plky, víš moc dobře, že stejně VĚTŠINOU jedu. Je možné, že si trasu upravím.
-
Mám už zimo-depku :-( Jel bych,ale když bude teplo. (Teplo = nad 18 stupňů Celsia)
-
Tak to si asi ještě celkem dlouho nezajezdíš.
-
vzdyt je tam krasne, ve stredu ma byt taky…
-
18oC – tak to leda vyrazit na Kanary…
-
Tak to teda mockrát do roka nevyjíždíš co? :-)
-
to je furt bububu a ve čtvrtek budem sedět u krbu. :D
-
-
-
-
-
-
Chybí mi tam: „Holedná-neholedná, mně se už do té zimy nechce“ :-(A to myslím upřímně)
-
nedelej kravu josefe;) clovek mu vymysli vyjizdku sitou na telo a on takhle…
-
Nedělám, dokud nebude na kraťasy, tak už na kolo nepudu. Párkrát přes zimu, na sněhu, je to dobrý, ale totok, to už je opruz. Jiri má pravdu.
-
;D tak posli aspon psa, beztak ty cesticky zna nazpamet
-
Pes to nezná, pošlu mapu.
-
Pche, mel by si vzit priklad z Oldricha :-D
-
-
-
-
-
-
dávám do blokovaných. Todle teda ne. :D
-
Jako obvykle chybí odpověď „středa je špatně“.
-
No jsem z te trasy celej zmatenej, ale zrejme se pridam:)
-
Rozhodně se nesmí vynechat dole ten závod se šalinou, dneska půjdu potrenovat, na Oldřicha si dám bacha.
-
Hlavně bacha na led. Ráno jsem si s Oldem natáhl tříslo jaxviňa…:-)
I když to Stelvio je tam asi jediné bez ledu.
-
Aha, Oldřich je na rozdíl od ledu hodnej.
-
pepek uz se tady pred tydnem chlubil, ze na holedne jsou zbytky snehu a ledu jen misty na asfaltu, na pesinkach je prej sucho jak v pokojicku;)
-
Šak on se natáhl ve Wilsoňáku-tam je to nebezpečný, zvlášť ten sjezd kolem sjezdofky a některé useky na těch cestách. Holedná je OK, pouze na tom dlouhém sjezdu k lávce, který jste už minule nechtěli jet, je místy led, přikrytý listím, ale nic vážnýho.
-
Ve Wilsonaku jsem mel v planu ten trailik, kterej se probiral v minuym vlakne (viz. priloha) a na holedne spolehal na tebe;)
-
-
Dle Josefa velice kopcovite. Ja to cely jeste nejel, nevim zda do stredy budu mit slozeny kolo.
-
co mas rozlozeny?
-
29, posledni zmeny komponentu + hlavni je prestrikat ram, ale to asi ted jeste nedam.
-
bila uz neni in?
-
sem chtěl zrovna začit ladit do bílé a nějak jsem to teda prošvihnul :D
-
Bila byla jen docasna, ja jsem prece nacionalista :)
-
Cca takto…akorat kliky nebudou Gebhardt, ale Styla ve 180, misto Ralphu WTB Prowler, jinej kosik. Vidla pak urco pevna bila tzn. hlinik, takze asi pellska ve stovce, kdyz bude za fajn cenu.
-
aha, ale zimak rozlozenej nemas, ze ne?-)
-
:-D To nak slozim. Se zimakem me na Holednou nedostanes.
-
je to bajkersky svatek, ze. vyrazit na holednou :-))
-
Bikersky svatek je spis potkat nove odvazne soudruhy…ocekavam zas nekoho s krosem a blatnikama jak tehda, kdyz sme bloudili na tom Pepkove trailu z Obran do Bilovic :-D
-
no, toho jsme asi dost vydesili…
-
za to mohl paja :D
-
nahodou, byl to hrdina, mel tam i brasny, ale narozdil od nekoho hrdinne pokracoval i na dalsi veverkatrail smer adamov;P
-
-
to jsou kecy, sem musel spěchat domu, dobře viš že když mám čas tak mám času hodně. za tu čekačku na nasednutí děkuju, to je první fotka do kopce na ktere nejdu pěšky :D
-
-
-
-
-
-
-
-
No aspoň tam máš všechny pilky, né jak posledně o jednu míň.
-
to je urcite jen instruktazni foto pred demontazi;D
-
A co to je zase za fantasmagorii: AL-PEVNÁ vidla? To se zase bude na mých trailíkách vymlouvat, že to tam moc drncá? Tady někteří soudruzi ignorují technický pokrok za posledních 100 let: jeden jezdí bez brzd a bez kvaltů po cestě, jiný zase hliníkovou vidlu. Pak nemá být krize.
-
tomu se rika vitezstvi designu nad (pseudo)pohodlim, karbonova by nemela spravnou barvu;)
-
To už je moc totok. Tady Mlok napsal už několik románů o nutnosti té nejvíce největší citlivosti a tento soudruh nedbá dobrých rad a prdne tam hliníkovou. Brzy založí dred: „Stále mě brní prsty, co s tím?“
-
Jezis to sou zase kecy :)
-
nechces tvrdit, ale alu beres kvuli tomu, ze je funkcne lepsi nez karbon?
-
To samozrejme neni, zvitezi design + predevsim vyska vidle, pac mrx karbon ma pouze 445mm a to nechci, musim jit po vyssi. Se zamcenou RST jsem jezdil skoro porad pres zimu , tak sem si uz zvykl…mno a hlavne musim usetrit co nejvic vahy, ze :) To az si precte brtnik, tak me zabije :-D
-
a pells karbon je moc drahej?
-
sice tvýmu počínání uplně nerozumim, ale určitě máš moji plnou podporu. :D
-
-
To je strašný co se tady děje: Siafu sebrala Polkovi nick.
-
-
-
-
Toz pevna moze byt aj karbon, ze. Ale na tym by asi bila barva moc dlouho nevydrzela, ze?
-
-
-
Tak kdyz nebudou drahy Gebhardty, tak budou vsechny pilky, ale kdyz sezenu vhodnou stredni placku, tak klidne bude zas demontaz :)
-
-
dopredu cervenej plast, dozadu bilej plast a na sebe modrej dres
-
-
-
-
dyt to pise. kolo ;-).
-
-
-
vypadá to zajímave:) už se těším:)
-
vypadá to zajímave:) už se těším:)
-
vypadá to zajímavě, mám odpolední :-DDD
-
-
-
no jenze se nam to tu nejak kazi no… 8 10 11 ma byt snih… 8 zatim nevyslo (doted) tady siroko daleko ale kdyz kouknes vedle jak mizi snih v cr, tak uz si stezuji, ze zas pada sice jinde, ale prece.
-
-
-
-
středa cha cha chááá, nééééééé :-)
-
Hodím ráno kolo do auta, a když se rozumně vymotám z práce tak bych se připojil :-)
-
Mno, tak jsem ten Kaisertrail pojezdil, místama spíše pochodil, bo na ledě už to nikdá umět nebudu, na Stelviu nedávám ty točky na pravou stranu, ale ty serpentýnky jsme tady řešili s Peprlem tak 2 roky z5 cca. Motal jsem se tam zhruba hoďku, když řekne Pepek, že je to kopcovitý tak si pište že je to kurva kopcovitý, nic pro širokou veřejnost.
-
- Jak ses cítil v kolejišti, soudruhu?
- Kolik jsi namotal hovínek?
Pokud odpověď na otázku č:2. je menší než 3, tak jsi byl někde jinde
-
- Ocitl jsem se zcela mimo kolejiště.
- Zmrzlý bobky Tioga automaticky odstraňuje.
-
Hm nic pro širokou veřejnost? Tak teď váhám jestli jet abych nebyl brzda :-D
-
-
Myslite ze bych se k Vam mohl taky pripojit?
-
No nevím..
Nesnáším, když na Kaisertrailu musím na někoho čekat…:-DD-
Škoda, na mě se čeká vždy a všude.
-
Nedělej si alibi :-)
-
:)
..jestli tam soudruzi začnou závodit, tak nám za chvílu začnou militantní důchodci ze Žabin skákat pod kola ověnčeni výbušninou..:-)-
a usetri nam na danich ]:-)
-
A dole u šaliny budou stopovat příslušníci. Je pravda, že šalináři zatím nezvoní, zřejmě si myslí, že mají vlčí mlhu.
-
-
-
-
-
- byls na treningu?
- mas psa?
- a co Jan Tleskac?
-
Jan Tleskač? To jako myslíš polety na kole do křoví?
No nic, křoví je ve Wilsoňáku dost a můstek postavíme cobydup..:-)
-
Taky jsem chtěl napsat: bez nějakýho Oldřicha ani ťuk. Sašu s náma asi létati nenaučí …
-
toz ale nemusis mi vykat, synku;D
-
No podle ankety to zatím vypadá, že ti opravdu vyká.
-
-
tož pojeď…taky se budu placat vzadu:D
-
je videt, ze ho jeste neznas;D
-
tady je to dneska samá legrace :)
-
:-D Ja to asi nedam, notubes jsem nainstalil, ale kvuli malo Rubena tmelu (60ml na kazdy kolo) to zlehoucka uchazelo, tak budu asi muset jeste dokupovat kua. Uvidim zejtra. Ram budu dostrikavat zejtra a to tezko stihnu pak aj slozit, tak mozna…ten zimacek…asi to bude jistit no.
-
Rubena tmel? Co to zas mas za experiment? :) Ja sem dneska dolil 1odmerku notubes do kazdyho kola a vypada to ze do drzi dal.. Uvidim zitra…
-
On je patriot, víš? Co je český, to je hezký. . . Trikolora, apache a tak, no.
-
To byl tajny tip jisteho Josefa :-D Kolik ma ta tva odmerka ml? Tady bylo dohromady 120ml na 2 kola, akorat ja to pouzil na 29. Ale ted to vypada, ze to drzi, tak pak stejne budu muset sehnat tmel na dolivani, tak uvidim.
-
Kecáš. Totok propagoval Roman. Já mám už druhej den na poště Notubes.
-
Ty ses…v tom pripade te definitivne ZABIJU!
-
A abych Te nasral jeste vice, jede v tom NoTubes se mnou na pul :-) Ja budu ted obednavat tu Rubenu, NoTubes tmel budu mit do foroty.
Jen pro zajimavost, nedaval jsi ty pasky na vahu ?
-
To je fuck. Ten soudruh u me skoncil. Pasky jsem na vahu nedaval, ale hruby odhad tipuju tak 70g jedna.
-
ja toho mam taky dil. at si galdy cvachtaji ;-)
-
koukám že jste s ním dobře vyjebali :)
to mohli pro Brno natočit do 5l kanystru a dat slevu. :D-
Kurna, to uz budu jedinej s dusema?
-
Já jsem staromilec, já se duší jen tak nevzdám, neboj.
-
kazdy sveho stesti strojvudce;)
-
Hm, hadam ze se ted najednou zacnou vsecky kola s notubesama srat :D
-
Hehe. Ja jsem to puvodne zavrhl kvuli potrebe kompresoru. UST rafky nemam. A NoTubes mozna pujde nafoukat pumpou, ale jestli ne, tak budu nasranej :(
-
Zadnej kompresor nepotrebujes.
-
Zkusenosti nekterych soudruhu mluvi jinak …
-
Ja vim, ale asi to neumeli poradne nandat :)
-
zalezi jakej plast na jakej rafek, s gumovou paskou to asi tesni lip, nez tak jak jsem to mel loni – zalepenou 717 – ale kdyz jsem obouval na podzim dusovy plaste na UST rafky, jeden jsem dal pumpou, s druhym jsem nakonec musel k benzince, ted pri doplnovani jsem si sice s pumpou makl, ale diky tomu, ze uz to bylo zatesneny sly oba pumpou.
Stejne nechapu co furt vsichni maji s tim kompresorem a sadama na dusovy rafky, predni plast obouvas jednou za rok, zadni tak 2×, s cimz klidne k ty benzince, kdyby to neslo pumpou, zajedu. Pokud bych nechtel behem roku tmel doplnovat, tak ho tam dam o trochu vic a budu jezdit, dokud nebudu mit defekt, kterej to nezalepi (event. nezalepi, protoze uz zadnej tmel nebude), nahodim dusu a zas si k tomu komperesoru dojedu, kde je problem;)-
Jo, sak sem tam dal smajl. Ja v tom problem nehledam, jen jsem si od zacatku rikal, ze kompresor je blbost, ze to pujde pumpou…no a shodou okolnosti v ty rubena sade je ta gumova paska s ventilkem, ktera to tesni fest, takze to jde nafoukat uplne na pohodu. Problem je jen to mnozstvi tmelu :)
-
Aby to zas nevypadalo tak snadna, tak myslim, ze ne kazda kombinace rafek duse pujde pumpou i s gumovou paskou. Treba Mavic rafky jsou v prumeru o par mm mensi nez ostatni rafky, co jsem mel (remerx, ritchey, mach), takze se na ne lip nasazuje plast, ale pro zatesneni je to nevyhoda, jak uz jsem ale psal, ani nutnost zajet k benzince parkrat za rok mi nepripada jako duvod to nepouzivat…
-
-
na to prijdes treba sam, kde je problem :-)). ne ze bych ti to pral…
-
-
-
-
-
-
-
-
to samé jsem si říkala i já :-D
-
nevěřim že to pod tlakem okolí dlouho vydržíš :D
-
:D Ja uz jsem nahlodanej dlouho, ale dokud pichali hlavne ostatni soudruzi, tak jsem to odlozil. (Ostatne, zatim jsem vzdycky pichl jen kdyz jsem jel sam :)) Ale takhle se zacinam viklat ;)
-
no,pokud by přechod na no tubes znamenal nové ráfky s nábama, tak proč ne koneckonců ;-) co Splinťo? :-DDD
-
pokud budu mít nový kola dřív než ty tak ten no flats je k mání :) http://www.bikezone.cz/view.php?…
-
nerad delam neco polovicate…
-
no nic třeba se toho zbavim jinde :D
-
..a toho si na tobě cením, Splinťo! :-*
-
Ta moja se na mně taky leckdy cení, ale morálním vítězem je vždycky Oldřich…
BTW Zašlo slunko..tak to jsme v..(viz.obr.)
-
-
-
Tobe vsechno na kolo kupuje Splinta? :-P
-
ne,proč by měl?Taky mně chodí výplata na účet, neboj, Splinťa není chlebodárce, ale všechny nákupy zvažujem spolu..
-
Vis co je na tom super? Ze ti nikdo nic nevycita… Ze bys mel strach rict zes objednal misto gumy do gripu cely gripy…
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
60ml na 29 kola je malo, chtelo by to nechat si ten orig. tmel treba do jednoho kola a do druhyho vrazit notubes.
Pokud to jen lehce uchazelo, tak to bez chvili projet, zatesni se to dokonaleji… -
Jeho odmerka ma 2 oz., tj. necelejch 60ml http://www.notubes.com/…detailed.php
-
-
Tento prispevek me tak motivoval, ze jsem se vcera rozhodl, ze se pokusim privolat jaro, dolil jsem tmel a nasadil letni kola…druhej impuls byl ten, ze jsem zmeril retez, kterej jsem nechal na dojeti pres zimu a mel 133,2mm;)
Zaroven musim konstatovat zklamani z vydrze tolik opevovane XT kazety, loni jsem na ni najel necelych 6000 km a novej sram na 2 nejpouzivanejsich pastorcich si v zaberu semtam streli (pozn. ten pretazenej retez nebyl na teto kazete).-
Hm a rano –7, tak to zkus vymenit ram a vidlu..
-
-
-
-
no čučel jsem na jeho kolo a říkal jsem si, že nekde bude chyba…ovsem kolo nevi vzdy vsechno ze?! ale tak zrejme mu to pujde…:)
-
Nevim jestli mi to kdy slo, ale ted uz se jenom plahocim…
-
no uvidime zítra, čemu říkas plahočení! Já jsem byl minule pomalejsi nez uzovka:D
-
…a tohle rika, co ho znam;D clovek za nim sotva funi a on jeste brla, ze „dneska to zas nejak nejede…“ a divi se, ze si s nim nechces povidat;Đ
-
-
-
-
-
-
1–3 kolem sjezdofky jsou cesty krásně „urolbované“
4–5 ani se nedivím, že Maňas včera zvolil bezpečnější trasu po DH trati se 4metrovými polety…
-
po stejné sklince sem jel v sobotu od Jelena Pod Hádek.
-
Tak 1–3 je přinejmenším na nabušení hřebů do gum :o)
-
Ty klopenky jsou taky ve wilsoňáku?
-
No ba, díky nim je v současnosti tato část lesa sjízdná.
Jinak je všude sucho. -
Jsou i oficiálně zdokumentované: http://www.zamilec.webpark.cz/…ide.a22.html Na stejném webu máš i přehled FR/DH/BMX lokalit v Brně
-
-
Nejlepsi je, kdyz to covek po suchu napali a pak najednou takovej ledovej predel…ja osobne vetsinou panikarim, ale obcas pri mne stoji stesti :)
-
Oldrichovi ten led taky nejak nevoni;)
-
-
Skoda, jedu na sluzebku a vcas se urcite nevratim..
Zkontrolujte si duse, lepeni, pripadne dostatek tmelu, na Holedne nikdy nevis :-)
Snad mne znaly soudruh jeste nekdy vezme sebou a taky se na ten spektakl podivam .-) -
Dneska sem nasel todle a jsem smutny …
-
Já být téže smutný. Kam se jen odstěhovat ?-)) Včera jsem projížděl hřebenovku od Kameňáku k Myslivně, zpočátku všude led. Přesto v oblasti Čeřínku, nebo jak se to jmenuje jsem potkal nějakýho sjezdaře anžto zrovna tlačil stroj do kopce se spokojeným výrazem, jak se se zase pěkně sveze dolů. Od Myslivny se povrch zlepšil. Po dvou hoďkách jsem byl nějaký vymrzlý a tak jsem točil směr dom. Závěr: na Holedné je kosa větší než obvykle !
-
Dyť sem to říkal, že je moc zima na kolo. Ten teploměr asi není objektivní měřidlo, v lednu při :-10 mi nebyla taková zima, jak teď.
-
http://www.accuweather.com/…forecast.asp?…
real feel – feels like zmrzly hovno.
nevim podle ceho si ten real feel tipnou jestli do toho cpou vetr/vlhkost a ja nevim co jeste, ale docela te to potvrzuje. 0C a k tomu real feel –7.
-
-
-
nebrec, bud rad ze to neni jak v 96;)
-
Pred vedrem neuteces, pred zimou se muzes oblict. Lepsi lehky mrazik s jasnou oblohou nez 35 v dusnem vlhkem lete ;-)
-
…tak ti nevim, jestlis mu ted nejak zvedl naladu…;P
-
Vis co? Strc si tu zimu treba do kotelny, ja uz ji mam plny zuby, zlatych 35°C
-
-
Proc ste mi nerekli? :(
-
co je to za haranta? ;-)
-
Nemá ten vyplazený jazyk sexuální podtext ?
-
-
-
-
-
Esteze sem nejel na Malorku najizdet…
http://www.cas.sk/…nezenie.html -
Tak su doma, dobre to bylo. Sv. Holedna neni k zahozeni… Akorat navrat do Jundrova byl uzasnej… Mit bob, tak su ve vyhode, ledova draha jak na MS…
-
Mě se to taky líbilo :-) Zima nakonec nebyla tak hrozná, kromě toho že jsem měl totálně zmrzlé palce na nohách :-)) No, rád jsem vás všecky poznal, a příště se opět rád připojím
-
Do Jundrova je pěknej, technickej sjezdík. Jeli jste vůbec ty chuťofky až k OBI lávce, nebo jste to zase pokrátili, jak minule?
-

Dal jsem to hned do nadpisu, abych nalakal pepka a spol.;D
kdyz se nam tady tak rozmaha ten citysinglscouting;) byla by skoda nevyuzit novych poznatku soudruhu pruzkumniku;)
Sraz: 16:30 konecna 4 na Kravi hore
Cil: v zime nas jednou jonys lakal na nejaky zebra U Sulaka, tak co to zkusit misto Vesla?
p.s. anketa je „zprasena“ schvalne;D