• f3z0j

    Ahoj,

    poslednich par dnu v Brne chcije a chcije, takze v lese to budou bahenni koupele a nechce se mi travit odpoledne na wapce. Podelte se o trasy, kde mate vyzkouseno, ze se v tomhle pocasi daji projet relativne bez zasvihani kola. Napada me Obrany, Adamov, Blansko a pripadne Macocha a Sloup, nebo cyklostezkove kolecko kolem Brna – Olympie, Porici, Anthropos a Prigl. Nerad bych saskoval na silnici v plnem provozu.

    0 0
    • mastihuba  

      Pozorice kalecnik racice rakovecky udoli jedovnice bukovinka hadek.....

      0 0
    • LM  

      Za sebe můžu doporučit Oboru Holedná a lesy okolo ní. Je to na kopci a v lese, takže tam bývá relativně sucho i když je jinde spousta bahna. Jsou tam pěkné pěšinky a přinehorším se to dá obkroužit i po zpevněných cestách :-)

      Navíc je tam teď skoro všude vrstva dubového listí a je tam krásně.

      0 0
      • LM  

        Díky za trasu, ten začátek 1–28 jsem neznal. Krom jednoho failu, kdy jsem z bodu 12 neodbočil doprava ale vyjel po rozbahněné cestě vedle zahrádek přímo přes vrstevnice až nahoru na kopec a pak se vracel, to bylo supr ;-)

        0 0
    • team_daddy  

      Se stejným zadáním jsem dnes projel toto:

      http://www.sports-tracker.com/…725749908013

      0 0
    • marasan  

      Ja bych rekl, ze lesni cesty na sever od Brna, nejsou nijak spatny. Jsou udrzovany a nejsou zabahneny. Kolo sice nebude jako novy, ale nijak extra zasrany taky ne.

      0 0
    • f3z0j  

      Dik vsem

      0 0
    • ufoncz  

      Naucna je az po Panskou louku v pohode, Karasek suchej, cela lyzarska okolo Sobesic po hrebeni az skoro na Vranov cajk (dve kratky mista clovek objede po asfaltu), Jedovnice vcetne zelene od Senetarova a Korenarky cajk (vybahnil jsem se tradicne jen na cerveny od Budkovana k Bystreci), Vranov zluta cajk, Utechov zluta na Ronov (spodek vynechat, tam se tezi) ok, Kastanek skoro optimalni stav (pak ale vyslapat nahoru kolem Praskavice, nesjet dolu do blata ke Svitave), traily na Hadech, Myslivna, Kohoutky… vynechat lesni svaznice plus mista tezby a polnacky a da se jeste porad dojet s kolem na lehky utreni hadrou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.