• 159753

    Dobrý den,

    nabízím brigádu nebo pracovní poměr pro šikovného kohokoliv.

    Sháním primárně plnohodnotného servisáka nebo klidně někoho na kompletaci kol, koho bychom si doučili. Pokud by se našel mezi vámi i prodavač, tak se taky může ozvat (potřebuji jak prodavače, tak i někoho, kdo by se proškolil a směřoval spíše na vedení prodejny).

    Místo práce: Brno Líšeň

    Doba výkonu: podle dohody, klidně mi stačí se domluvit s někým na dvě hoďky každý druhý den po práci jako přivýdělek, stejnětak jako jsem schopen se domluvit s někým na HPP..jinými slovy, kdo chce, domluví se

    Odměna:při skládání kol je to 80 Kč za jedno kolo, servisák 30% ze servisní práce (na druhou stranu v případě oprávněné reklamace servisu 0 – to aby se předešlo situaci, kdy se valí kvůli výdělku, ale klesá kvalita provedené práce – stao se mi letos pouze jednou)

    Nástup: po dohodě ihned

    Pohovor: krátké popovídání a hlavně praktická zkouška, tzn servis nebo poskládání kola, podle pozice

    Kontakt: 725651021

    Preferuji lidi, kteří mají chuť, kašlou na výmluvy, ale hledají způsoby. Kteří mají positivní přístup a hlavně chtějí. Protože, když se chce, všechno jde :).

    Tak zvedejte telefon a volejte. Když mě nezastihnete, tak zrovna mám zákoše a za chvíli volám zpět.

    Daniel B.

    0 0
    • jIrI___  

      80 Kč jedno kolo, není to překlep? Dle mých zkušeností trvá poctivé složení kola do provozuschopného stavu několik hodin. Chápu, že po zaběhnutí se dá ta doba práce výrazně zkrátit, ale nevěřím tomu, že by to někdo zvládl za hodinu, čemuž by tak odpovídalo těch 80 Kč.

      0 0
      • myscho  

        Napr podla stavu bicyklov v Decathlone tomu asi nedavaju ani hodinu :D

        0 0
        • jIrI___  

          To je možné, ale dle věty „…aby se předešlo situaci, kdy se valí kvůli výdělku, ale klesá kvalita provedené práce…“ to tady budou chtít asi dělat jinak :)

          0 0
          • novas752  

            Už vidim jak se „plnohodnotnej servisák“ za 80Kč přetrhne a bude jedno kolo skládat 1,5–2h. :) Když je potřeba provlíkat vnitřní vedení např. sedlovky nebo zkracovat hadice brzd (a odvzdušňovat), nebo omotávat řídítka, rychleji to ani zvládnout neni možný.

            0 0
    • nox159  

      Roznumný předprodejní servis zabere cca 90–120 min za to nabizíte 80,– ?

      Nebo možná jestě otázka, co si představujete pod pojmem Skládání kol ?

      0 0
      • Yura  

        Tak jestli to je slozeni kola, kdyz prijede v krabici postou. Tzn. nasadit sedlovku, kola, pripadne riditka, tak to je ok. To das tak minimalne 15 kol za hodinu. To je slusna odmena. :)))

        0 0
        • nox159  

          Jako že objednají kolo, to kolo prijde nejakému frajerovi co ho vybalí udělá predprodejní servis, kolo zase zabali a pak to přijde k nim na prodejnu kde to kolo ten jejich " mechanik" jen vybalí a hotovo? Nebo jak jsi to myslel? :D

          0 0
          • Yura  

            Ja post zakladatele vlakna necetl. Pouze nazev vlakna a jednu reakci, kde se nekdo pozastavuje nad castkou 80kc za slozeni kola a pak tvuj koment, na kterej jsem reagoval s nadsazkou. podle smajliku ze..

            0 0
          • Smazaný účet  

            Třeba Šterba to tak dělá, protože kola kolikrát nepřijdou v úplně dobrém stavu, takže dotahujou třemeny, kazetu, kolo prohlídnou. Ale dle všeho hledá někoho kdo bude vyndavat kola z krabice a dávat je do kamenáku na přímý prodej.

            0 0
            • nox159  

              Tak snad každý kdo má trochu slušnosti a férovosti by nedal zakaznikovi kolo jen vybalene z krabice… To je o ******* který přijde dřive nebo později…

              A předprodejni servis nespočivá jen v seřizeni řazení a brzd…

              0 0
    • 159753  

      Dobrý den, reaguji na reakce ohledně složení kola. Skutečně jsem myslel z krabice, nikoliv díly na rám. Kolu se namontují řídítka, pedály, zkontroluje se dotažení klik, kazety, doseřídí se řazení a brzdy. Když je to kolo na XT, tak za dvacet minut není co dělat, když je to na Aceře, trvá to déle. Průměrně je tato odměna ale nastavena pro pracovníka velice pěkně.

      0 0
      • Vilém  

        20 min? Tak u vas bych si kolo nechtel, jako veci neznaly, kupovat.

        0 0
        • ciki  

          +1000, kup si kolo v krabici, namlátíš si palici :))).

          0 0
    • Karma  

      80kč? Za to fakt někdo pracuje?

      0 0
      • Smazaný účet  

        Ještě za méně a když budeš makat tak máš 160 za hodinu, což už je slušné.

        0 0
      • Bruca  

        Jak bych ti to rekl,… spousta lidí jo. Byt na bike-foru to vypadá, že je tu každý málem milionář :D

        Já manželce pomáhám u ní v práci jako brigos, mám tam cca 60 kacek na hodinu hrubého + semtam nějakou prémii z prodeje. Někdy vybaluju zboží, někdy doplnuju, občas stavím kola z krabice. Ta hodina je tak nějak na pohodu, pokud je to rozumne kolo. Na vyšších radach není problém 45 minut, ale občas jsou to vraky na altusu nebo níž a tam bývá hodina a čtvrt málo.

        Jo, nechodím tam kvůli prachum, v tesku bych měl za doplňování zboží kolem 90 na hodinu, chodím tam pomoct manželce a „odpocinout“ si že své práce.

        Být to ve Zlíně a ne v Brně, tak bych o tom třeba uvažoval.

        0 0
    • Namtos  

      Si pletete „skládání“ a ""skládání":http://www.cyklonovinky.cz/…dvezeme.aspx"

      Kdybych to neměl z ruky, tak bych do toho šel :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.