Tak kdo se letos zúčastní této taškařice?
Tak kdo se letos zúčastní této taškařice?
pojedu se podivat, kdy to presne je?
7.10.2006 www.inrace.cz/…vod_bobr.php
presne tak. cyklisticka cast je hodne pekna – okoli mladecskych jeskyni – takove klasicke XC opeprene brody pres Moravu.
Tak co jaký si vymyslel kolegovi nakonec kostým :o)
to je překvapení.
v tenhle čas je Tour de Beer :))
to si děláš prdel.....:(((
neříkej,že bys jel :)
kdyby nebyl ten bobr, tak urcite. docela jsem se tesil. akorat bych mel strach z floydu:)
uz se nepojede po silnici. Jen okruh z Bělkovic :))
to mě mrzí dvojnásob :(když je to u baráku.
lith – pokud se ptáš na Tour de Beer, je to akce organizovaná Kaňkovskýma. prej to stojí za to – vyjížďka kombinovaná s chlastáním :)
jooo..něco mi vlastně před nějakým časem říkal kámoš, že jel nějakej závod a musel dávat nějaký pivka…říkal že dojel třetí :-)
Už jsem o tom taky slyšel.Prej není potřeba ani tak cyklotréning jako tréning v chlastání :o)
to jo…já dám 2 pivka a už mám tuhý nohy :-) Hele Vlku nedáme zítra Libavou?
Mohli bychom.Já jsem pro.
I když ještě včera jsem se nemoh ani zohnout.Ale aspoň to rozhýbu a doufám, že tempo bude nějaké normální.
Teď jsem si přečet formulář pro povolenku a je tam psáno, že od 1,9–31,10 v době od 16:00 do 8:00 je zakázáno vstupovat do lesnícjh porostů z důvodu intenzivního lovu zvěře spárkaté. Takže abychom to kdyžtak do 16:00 stihli.
Jo zkouším si vyřídit povolenku.V 10 měsíci by jel určitě i Grafik a možná bych měl už povolenku vyřízenou.
to je jedno…dá se pojezdit i na okraji a snad nás nestřelej,spárkatá zvěř nejme…i když myslivci rádi střílej počemkoli…páni lesa :-)
tak můžem si projet obvyklou trasu za Hrubou vodou-v těch kopcích ve vojenským- a nemusíme se ani bát že nás chytnou-kdyby nás bylo víc.Tato část je údajně o víkendech volně přístupná.
Tak jo v kolik a kde se sejdem.Plánoval bych to tak, že bych jel z Kopečka přes Pohořany-pak jakoby směrem na Jivovou.Sjel to do Hrubé vody a odtamtud dál.Pojedem už dopoledne nebo až odpoledne.
hele tak si dáme sraz u kostela na Kopečku…viděl bych to v 13:00…ok??
OK.
smím se přidat pánové? :)
Jasně , že jo.
tez se pridam a jestli neva tak jeste s kamosem .. doplazime se asi az na kopecek pac tesne po obede zadnou bleskovku do kopce hrotit nebudu .. a co ten cas ?? plati stale 13hod na kopecku .. hadam pred bazilikou (nebo drive) ?
jo v 13:00 před kostelem na Sv.Kopečku
nejedeš z OL? že bychom jeli společně na Kopec. že bychom se srazili třeba u ruskýho kostela ve 12h? nebo někde jinde,jsem od pyramidy…
bude nás víc,nebudem se bát vlka nic atd. Říká se to tak ne?? :-) No jasný,vidím to třeba 12:30 u Tržnice na parkovišti hmm?
Mám toho o víkendu hodně, ale přidal bych se. Buď tam budu nebo ne:)
jel bych taky, ale na 95% nemuzu … no nic tak at vam to vyjde a dovezte nejaky fotky :o)
o.k.,parkoviště u tržnice je velký,no ale snad se najdem :)
Chlapi jestli ale chcete fotky, tak si někdo vemte foťák.Já mám svůj rozbitej.
kua otec si vzal kompakta a UZko brat nechci .. kdyz ani nevim do jakeho dobytciho terenu jedu :( jinak leda mobil 640×480 :(
To byla jízda…opět měl smůlu Vlk (roztrhl bok pláště o kus břidlice) a Lith trápil převodníky rozpadajícím řetězem ČZ :). Ale jinak supr.
znate tu pohadku „Jak Vlk v lese…“ ;-) viz foto
já jsem byl s vlkem na kole párkrát a vždy se mu něco přihodilo. tomu říkám smůla. nebo že by to nebyla smůla?:))
Co kecáte.Já měl letos smůlu s kolem akorát na projížce Šely-jak jsem snad 4× pích,Pak na této vyjížce s roztrženým pláštěm, na buřince prasklý rychloupínák, na rusavské rozdrecený ložiska v hlavovým, v Jeseníkách také problém s hlavovým.Vždy vadný materiál.Vzhledem k celému roku to není tak špatné.Zase je to poprvý za svůj život co sem rozříz plášť, či zlomil rychloupínák :o)
Ty seš fakt krutej:)
uaaaaa, hej jako to neni mozny :D
asi by měl raději hrát šachy. ale to by si mohl vypíchnout oko figurkou:)
kazdopadne by se mel vyhybat kondomum, nebo radeji ne .. u nekoho praskat musej aby to pri te pravdepodobnosti nepotkalo nas ostatni
:))
Náhodou šachista jsem obstojný.Hele letos mám na materiál nějak smůlu.Ale zase žádné vážnější zranění :o)
chlapi,nechcete někdo ve čtvrtek na výlet do Hostýnek (viz vlákno od Corbetta Hostýnky..). Samotnýmu se mi nechce…
v kolik by se vyráželo? domluvíme se během týdne.
Jel bych moc rád, ale kvůli tomu termínu nemohu.Jsem do neděle v Českým ráji.
no pokud mi dojde do čtvrtka nová kazeta a řetěz a přítela nebude mít něco v plánu, tak bych se tam rád projel......
Jestli máš 9-kolo, tak se mi doma válí 1 nová kazeta Sram Powerglide(970 tuším),řetězy musím taky objednat,ale nějakej použitej bych ještě našel-rozhodně v lepším stavu než tvůj :))
no objednával jsem to v pátek,to jsem ještě ani nevěděl, jak to dopadne v sobotu. Myslím že to bude zítra tady.....jinak vozím 990-ku kazetu jo a jak tam jedete v ten čtvrtek??
Chcu se domluvit s Koldou. Mám totiž problém, že budu mít na tento termín jen 2 nosiče na auto (auto není problém). Pokud by nejel Kolda,tak můžem jet jen spolu. Pokud by jel,tak asi budem muset jeho autem :))
jak jsem ti psal do sms – budu to vědět zítra. v případě, že pojedu, není auto problém. příjezd v 9 na rusavu je ale dost brzo – ve středu mám akci :)
no bylo to fajn, i když jsme nedali trasu kterou jsme chtěli. Pro mě to bylo docela těžký, protože po páteční noci jsem byl fakt unavenej :-) A k tomu ten řetěz!!! Měl už něco najeto,ale tohle jsem něčekal. Přijel jsem domů, hned jsem ho sundal i s kazetou. A převodník je (doufám) ok.
Asi proto, aby na silnici nebuzerovali policajti.
co to je ???
jj, už sme přihlášený. Nejlepší akce na konec sezóny. :)
jj, není nad brod při 5°C :-)
…sive bobr cup, to zni slibne;)))
Jedu a strašně se těšim,ta cyklistická část je dokonalá..Doufám že bude pořádný bahno
ty vole, bahno neeee!!! ať je sucho a práší se za kočárem :)
o.k.,parkoviště u tržnice je velký,no ale snad se najdem :)
Sakra jsme tam s kámošem chtěli jet taky, ale nemáme kajakáře :-(( Nechtěl by se někdo přidat?
No kdyby bylo nejhur,tak bych se jako byvala kajakarka hlasila,i kdyz bych radeji kolo,prave kvuli mtb jsem divokou vodu opustila,nebyl cas na dva casove narocne konicky a ani finance,tzn. ze jsem bez kajakarskeho vybaveni,prodala jsem ho,kajak se mi spatne skladoval v byte :-))).
už se nám to blíží :)
otázka na locals: nevíte někdo, v jakém stavu je trať? poslední 2 dny začínám mít pocit, že RR nebudou to pravé ořechové…
jako správný biker běžím první úsek, takže doporučuji místo RR třeba New Balance 901 případně VJ Twister :)
jinak po trati Bobra jezdím celkem dost často, ale bohužel posledních 14dní, jsem tam nezavítal :) ale v Olomouci poslední dobou nijak zvlášť nepršelo…
RR bude asi stačit, nebude moc mokro. Já jedu na Conti Explorer a bahno bych spíš přivítal. :)
no, na úseky kolem jeskyní je RR nic moc. navíc je mám dost sjetý.
varianta 1 – pokud nebude do pátku večera usilovně pršet, dám Scylly. pokud jo, přikúpim Medusu a dam Medusy.