Blokovaná témata: Pryč ze seznamu "Kde diskutuji"

10 nepřečtených
  • Rád bych zde navrhl jednu drobnou technickou změnu v GUI bike-fóra.

    Jestliže napíši byť jen jediný příspěvek do nějakého tématu, toto téma se mi automaticky zařadí do seznamu „Kde diskutuji“, a to natrvalo, bez možnosti jej odstranit. Vzhledem k tomu, že na bike-fóru přibývají klidně desítky témat denně, tak pokud člověk tu a tam někomu odpoví, zakrátko má v seznamu „Kde diskutuji“ stovky témat. Většina z nich navíc po pár příspěvcích skončí a zapadne.

    Co ale dělat, když člověk jednou přispěl do nějakého tématu, které se drží, jsou v něm stovky až tisíce příspěvků, které neustále přibývají, avšak toto téma ho již nezajímá? – Ale v seznamu se mu pořád vypisuje na předních pozicích, kde ruší a otravuje? Samozřejmě jako první mě napadlo, dát si takové téma do blokovaných. Jenomže tím se ze seznamu „Kde diskutuji“ neodstraní, jenom se tam zobrazuje s červenou značkou blokace. Nevím, jestli je to bug, nebo feature.

    Chtěl bych tedy poprosit správce bike-fóra, zdali by nebylo možno upravit GUI tak, aby se blokovaná témata v seznamu „Kde diskutuji“ již nevypisovala. V případě potřeby s tím rád pomohu, jsem programátor.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Je tu, jak ty říkáš X témat denně, ale založíš zase další úplně zbytečné vlákno, jako kdyby jsi to nemohl dát sem – http://www.bike-forum.cz/…e-bike-forum

      0 0
      •  

        Kdybys mě radši podpořil! Tohle je očividná chyba a nelogičnost v GUI, přece když si někdo dá nějaké téma do blokovaných, tak to znamená, že ho nechce vidět. A ne, aby se mo zobrazovalo na předních pozicích v hlavním menu!

        0 0
        • Smazaný účet  

          A ty jsi podpořil moji blokaci uživatelů? Tak vidíš…

          0 0
          •  

            Protože jste tam z toho začali dělat estrádu.

            Teď vážně: Jedno po druhém.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Protože se pí**viny vždycky vyřeší a na tohle se se*e. Přesto, že by to uvítalo X lidí.

              0 0
    •  

      Lidi, aby to mělo smysl, přečtěte si úvodní příspěvek, kde je problém podrobně popsán, a (podle vašeho uvážení) sem napište něco jako: „Jsem pro“, ať to správci vidí, a případně argumentujte krátce, k věci a bez vulgarismů, jinak nás nebudou brát vážně (a nebude ani divu).

      0 0
      • arny71  

        Souhlasím s tebou, taky bych uvítal možnost odstranění zobrazovaných témat z tohoto seznamu. A pokud si téma zablokuju, tak to snad automaticky znamená, že už tam diskutovat nechci.

        0 0
    • BLACK1E  

      Pokud se nepletu, tak záložka „kde diskutuji“ má zobrazit veškerou moji aktivitu na fóru. Pokud nechci vidět mnou blokovaná témata, tak koukám do nových reakcí. Blokace nepoužívám, tak mě kdyžtak opravte.

      0 0
      •  

        Ale je to z principu nesmysl. To menu slouží jako hlavní orientační stránka uživatele, proto je nežádoucí, aby se mu na ní zobrazovala témata, která si zablokoval. Navíc když si někdo něco zablokuje, tak je snad zřejmé, že tam již nediskutuje.

        Takto stačí napsat jediný bezvýznamný příspěvek do nějakého ee vlákna, a budou mu po zbytek života vyskakovat v hlavním menu tuny flamů, tapet, trollů nebo minimálně témat, která ho prostě nezajímají. A zbavit se toho nedá, není jak.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce