• drbo

    Me osobne prijdou nove ficury efektivni. Co vy ?

    Anketa: Mam na blacklistu:

    23x
    34%
    1x
    1%
    1x
    1%
    0x
    0%
    32x
    47%
    0 0
    • kubad  

      tohle vlákno třeba blokuju :-(

      0 0
    • Kubiczech  

      Teď si můžeme povídat, koho blokujeme, zítra si začneme povídat o tom, jak nám tu chybí…

      Díky tomuhle vláknu ta funkce úplně ztráci smysl. (:

      0 0
      • drbo  

        statistika pro admina ;-).

        0 0
        • Rychlej turista  

          To je blbost. Pokud admin bude chtít, tak nám přesnou statistiku vyplivne, jak už to kdysi udělal. Osobně jsem ale proti, aby bylo zveřejněno, kdo má koho bloknutého. Proti neosobní statistice (žebříčky) ale nic nemám, klidně může někde být pověšena trvale.

          0 0
          • Volf  

            Já bych byl pro aby se to naopak zveřejňovalo. Aby bonzáčtí ubožáci byli zveřejňováni.

            0 0
            • JSt  

              tobe uz z toho taky jebe, se mne zda :-)).

              prece, kdyz si nekdo nekoho pro sebe vypne, neni bonzak ;-).

              0 0
              • Volf  

                Každý kdo volá po cenzuře, blokování, banování a míří to k admimovi je ubohej bonzáček a já bych chtěl, aby takový bonzák věděl, že nic není zadarmo :-) A myslím si, že se dá celekm vypozorovat že bonzáčkům nejde o to, aby si v tichosti někoho blokli, ale aby o tom mohli žvanit a předvádět svoji moc. Tak proč je nukázat ostatním. Přece nedělají nic špatného. A nebo že bych se mýlil a oni mají strach ?

                0 0
                • Bomba+  

                  No, nevim…ja bych asi tak prikry nebyl.

                  Souhlasim s tim, ze kdo vola po banovani, blokovani, maze ve svych threadech prispevky, tak je obozak. Ale za ubohyho bonzacka bych oznacil spis nicky typu Ruprt2, co primo oslovujou admina se zadosti o BANy.

                  Na druhou stranu, jestli si nekdo pro sebe blokuje prispevky, je to jeho vec a vec jeho svedomi. Pokud se tim verejne chlubi nebo dokonce zaklada takove thready jako je tenhle, tak je to jen trapny exibicionismus ve stylu Koukejte jak jsem dobrej, jak mezi vas patrim.

                  0 0
                  • DaSnail  

                    Ale za ubohyho bonzacka bych oznacil spis nicky typu Ruprt2, co primo oslovujou admina se zadosti o BANy.

                    prvýkrát

                    druhýkrát ne len ban, ale aj zmazanie založených vláken.

                    ten Bonza729 bol pekne ubohý bonzáček, dobre že už sem nechodí. njn, bývalému funkcionárovi SSM toho komanča z hlavy len tak nevytlačíš… ;o)

                    0 0
                    • Bomba+  

                      Uz jsem to tu nekolikrat rikal, ze byla doba, kdy hrozilo, ze Olkyc znici BF. Asi to nepamatujes. Tenkrat to bylo hodne vyostreny. Takze tohle srovnani kulha.

                      0 0
                      • JSt  

                        :-DDD

                        0 0
                      • Barak  

                        Že tenkrát hrozilo zničení BF je docela přehnaný. Ale byl to opruz, to každopádně. Ostatně stejně jako teď.

                        0 0
                        • Bomba+  

                          Jenže on to tu tenkrát likvidoval nesmysly.

                          Nám se vyčítá, že diskutujeme nad nesmyslností Čemby.To je ten rozdíl. Opruz z toho tady dělají Čemba rowdies. Všimni si, že třeba s Madcatem jsme názorově jinde, ale nebyl s ním problém diskutovat. S jinými rowdies to prostě nejde.

                          0 0
                          • maajkee  

                            No on je zásadní problém v tom, že vůbec máte potřebu řešit jestli má někdo nějakou organizaci nebo ne. Já si třeba myslím, že je to organizace zbytečná, ale jinak je mi uplně volná a naprosto mě nezajímá :)

                            0 0
                          • Barak  

                            Aspoň jsem se těm jeho kecům kolikrát zasmál. Spaní s reprošema, jízda za kamionem a mnoho dalšího., to byly perly. Teď mi tady příspěvky lidí, kteří mají pocit, že musí na všechno reagovat, přijdou spíš k pláči. To je věc, která podle mě začítná BF pohřbívat.

                            0 0
                            • Rychlej turista  

                              Olkyc je sice svéráz, ale hodně toho o kolech ví. A některé jeho historky, třebaže pro spoustu lidí těžko uvěřitelné, praktikují i jiní :-)

                              0 0
                      • li-borg  

                        Souhlasim s tim, ze kdo vola po banovani, blokovani, maze ve svych threadech prispevky, tak je obozak. Tak jak tak z toho, dle svých vlastních slov, vycházíš jako ubožák. Nezáleží na tom, zda si myslíš, že to bylo oprávněné, protože to si, předpokládám, myslí každý .

                        0 0
                • Kubiczech  

                  Omezuje tvou svobodu projevu to, že tvé příspěvky nebudu číst? Je omezena svoboda projevu tím, že si dnes nekoupím noviny?

                  Chápu, že je některým líto, že se jejich slinty nedostanou ke všem čtenářům tohoto fóra a tak hlásají o bonzáctví, cenzuře. Ve skutečnosti by měli diagnostikovat sebe, protože tohle zjevně není problém těch, co uživatele blokují, ale toho, kdo je blokován.

                  Nevadí mi, že přijdu o příspěvky uživatelů, kteří jsou naprosto odtrženi od reality. Je mi celkem líto toho, že přijdu o ty rozumnější posty, které vyplodí.

                  0 0
                  • Volf  

                    A plány imeprialistů zhatí, naši vepři boubelatí. Já sice opravdu nestojím o tvůj názor, ale nemažu, neblokuju, nekvičím u admina. Stejně tak ti necpu svůj názor na bonzácké ubožáčky. Já bych o nich rád věděl. A ještě jednou, aby jsi to pochopil. ten kdo maže, banuje a chlubí se s tím to nedělá pro sebe, ale jen ukájí svoji prazvláštní potřebu. jo a slinty jsou oblíbené slovo rowdies. Nejsem si úplně jistý, že znají podstatu tohoto výrazu, ale mají ho v oblibě. Oni vůbec rádi nastavují ty správné cesty nejen na kole, ale i v názorech :-)

                    0 0
                    • RomanH  

                      Podivej, Ty si v novinach prectes vsechno az do posledniho clanku ? Jasne ze ne, ale na druhou stranu to tam nemas moznost prekrytim zprehlednit. Pokud by jsi ale odebiral nejaku dennik v el. podobe, u ktereho by bylo moznost zatrhnout clanky (autora), ktere/kteri Te nezajimaji, udelal by jsi to ? Ja ano, ciste kvuli casu, nic osobniho v tom nehledej. A na B-F zatim blokovani nepouzivam, protoze je v soucasne dobe pro me nepouzitelne.

                      0 0
                      • Volf  

                        Jsou zde smíchány dva rozdílné aspekty. Vidím jasný rozdíl mezi tím, že si někdo někoho blokne, protože mu vadí a nechce od něj nic číst a tím, kdo se s tím chlubí, zakládá vlákna a čechrá si brka, jak je díky tomu skvělý. To asi tak na vysvětlenou. A ještě si k tomu připočti to najukávání těch z druhé skupiny, aby měli přehled co ten jejich nepřítel, ze kterého mají mindák píše :-)

                        0 0
                        • RomanH  

                          Vsak taky za to Drbo sklidil po pravu. Osobne si nemyslim, ze vetsina lidi tu blokuje kvuli tomu, ze jim nekdo vadi, ale kdyz ve vlakne, ktere by jsi si rad precetl, uvidis spoustu novej prispevku, a drtiva vetsina je hadka + to stejne dokola, tak Te to taky znechuti. Osobni BlackList muze byt cesta ke zprehledneni, ale ne v teto podobe – nechci bloknout uzivatele komplet, ale jen treba v jednom vlakne; nechci, aby se mi vlakno oznacovalo jako neprectene, pokud tam prispeje nekdo z BlackListu vlakna. Pak by to melo smysl.

                          0 0
                        • Kubiczech  

                          V tom souhlas. Ale nechápu, proč to nutně zobecňuješ, když ti jde jen o zakladatele vlákna a jemu podobné.

                          0 0
                    • JSt  

                      ty ses vazne ztracenej :-))

                      dokazes pochopit, ze kdyz kdyz si das vlakno do oblibenych, blokovanych, utnes nejakeho uzivatele, tyka se to jen a jen tebe a nijak neovlivnujes chod fora?

                      to, ze zakladatel vlakna muze potipat prispevky se mne taky nezamlouva, ale posledni dobou se mne zda, ze by sis mel ukojit svou prazvlastni potrebu, pochlubit se demonstrativnim odchodem a dat si zas na nejaky cas oraz. co ty na to? ;-)

                      0 0
                      • Bomba+  

                        A je to opet tady:

                        Jiny nazor = vypadni z BF

                        Boze muj, ten bolsevik je v tech makovicich tak zazranej…

                        0 0
                        • JSt  

                          to neni zadne vyhazovani, anobrz dobre minena rada a muzes verit tomu, ze pokud by pred casem volf ostentativne neodesel, nebudu mu to predhazovat. jemu, je to, myslim, take jasne a sam uznal, ze to byla neuvazenost ;-).

                          pak mne prijde legracni, ze lidem, kteri zazili minuly rezim pouze v jeslickach, je jednou vytykano, ze o komancich nic nevedi, pac to prakticky nezazili a na druhou stranu tem samym tu je predhazovano, ze maji bolsevika zazraneho v hlave :-)).

                          0 0
                          • Volf  

                            Doufám že to vytýkání není směřováno k mé osobě ? Já tvým vrstevníkům vytýkám pouze to, že si neváží svobody a hazardují s ní. Můžeš se smát starému fotrovi, ale věř tomu, že toto fórum je přesným obrazem naší společnosti. A to, že zde část pepků vyskočů tleská cenzuře je sice úsměvné, ale lehce přenositelné do reálného světa. A vaše generace má za úkol být jednou elitou národa. A dál je zbytečné něco říkat a přeber si to sám. A že vyčítám mým vrstevníkům to, jak rychle zapoměli co bylo před dvaceti lety ? To by jsi tu dobu musel zažít a pak by jsi asi pochopil. Ale buď rád, že jsi v ní nežil.

                            0 0
                          • Bomba+  

                            No, ze sis to vztahnul na sebe, za to nemuzu, nicmene ten bolsevik se v nekterych rodinach dedi „z otce na syna“.

                            0 0
                            • JSt  

                              tys to vztahl na me. sebe jsem nezminil jedinym slovickem ;-).

                              0 0
                              • Bomba+  

                                OK. Ktere lidi mas tedy na mysli ?

                                A prosil bych hned, specham…jiste to mas v hlave.

                                0 0
                      • Volf  

                        Víš nějak se nemohu ubránit dojmu, že zrovna ty nebudeš nikdy patřit k těm od kterých si nechám radit v čemkoliv. Takže tolik k tobě.

                        0 0
                        • JSt  

                          to je naprosto vporadku, blokujes me rady stejne jako druzi tve prispevky ;-).

                          verim, ze nakonec se stejne dle me rady zachovas, pac psat si jen se mnou a s bombemplus te prestane za chvilu bavit ;-).

                          0 0
                          • Bomba+  

                            Juro, rad bych se s tebou poradil:

                            mam dnes chut na rohlik z maslem nebo na sladky loupak ?

                            Diky

                            0 0
                          • Volf  

                            Neblokuju. Rád si je přečtu, protože nevidím důvod je nečíst. A třeba to opravdu dopadne tak jak píšeš, ale snad jsi si všimnul, že já nemám probléém říct sorry spletl jsem se, nebo omlouvám, ale neměl jsem pravdu. Takže třeba jednou ti za pravdu dám, kdo ví.

                            0 0
                • Polka  

                  Podle tech tvejch neustalejch kecu, kde se ohanis demokracii a svobodou slova bych si vsadil, ze ty ses v realu ten nejvetsi komanc z BF. Takovejch podsivek a hercu jeste bohuzel po svete beha…

                  0 0
                  • Volf  

                    Teď jsi mně to vážně nandal ty hrdino.

                    0 0
                    • Bomba+  

                      Byt tebou, tak se vsadim. Udelas z nej blbce…tedy pokud to jeste jde…

                      0 0
                • rud1k  

                  Jen takovy dotaz – mas na mailu zapnuty SPAM filter? Rekl bych ze jo, ale to pak podle tveho meritka cenzurujes ty chudaky, co ti chteji pomoct k vetsimu prirozeni nebo penezum (nevim co je dnes v mode za spam, protoze muj filter na google je hodne ucinej a malokdy neco propusti)

                  0 0
                • karliner  

                  Dobrovolně se přidávám k ubohým bonzáčkům, protože jsem si nikdy v životě nekoupil Haló noviny a Rudý právo naposledy v roce 1984, když jsme na gymplu měli při výtvarné výchově období kreslení akvarelem…

                  0 0
                • mr.antik  

                  Nevim proč v tom všichni hledáte nějaký nějakou hlubokou filozofii.

                  Někdo se nudí, tak občas píše hovadiny, někdo se nudí ještě víc, tak na hovadiny odpovídá. Někde se nudí nejvíc, za zakládá vlákna, kde se řeší filozofický podtext těchto hovadin. Další podle napsaných hovadin dělá reálné závěry. Někdo je nemocnej tak se kvůli těmto hovadinám dokonce rozčiluje doma bije děti a manželku.

                  Nechápu. (Původně mělo být místo slova „hovadiny“ jiný slovo podobně začínající :-)

                  0 0
                • Lišák  

                  Každý kdo volá po cenzuře, blokování, banování a míří to k admimovi je ubohej bonzáček a já bych chtěl, aby takový bonzák věděl, že nic není zadarmo :-)

                  Doufám, že 729 není vyjímka? Pokud každý, tak snad každý! Jeho ubohé výmluvy, jak zachraňoval B-F jsou úsměvné. Nebo ne a účel světí prostředky a vyjímka potvrzuje pravidlo?

                  Fakt jsem sem nechtěl přispívat, nikoho na b-l nemám, prostě jen nereaguju. Ovšem tohle mě fakt zajímá!

                  Díky za odpověď!

                  L.

                  0 0
                  • karliner  

                    Odpověď volfa (odhadovaná):

                    • jsi ovce
                    • jsi čemboun
                    • jsi rowdie
                    • jsi všechno dohromady
                    • nemá smysl se s tebou vůbec bavit
                    0 0
                    • Bomba+  

                      Ten poslední bod jsi trefil. S Lišákem to fakt nemá smysl. Ten se tu několikrát projevil jako práskač, slídil, apod. Takže odpovídat jemu je jen zabírání místa na BF a plácání času.

                      0 0
                • Blade  

                  Tys musel za komančů asi moc trpět, že? Nemoh sis svobodně ani uprdnout, a tak když se ti po převratu otevřely nový možnosti, tak máš najednou pocit, že si můžeš dovolit naprosto cokoliv bez ohledu na to, že kolem tebe je plno lidí, který tím obtěžuješ! Když ti někdo řekne, že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého, tak se oháníš cenzurou. Kdo nechce, abys ho svým jednáním omezoval, je u tebe cenzor, ale co jsi ty, když svým chovámím ostatní omezuješ?

                  Neustále dokola zasíráš každý Čemba vlákno svými názory, který každej zná už i pozpátku. Nedá se ti vysvětlit ani po dobrým, ani po zlým, že to už dávno nikoho nezajímá, že si to máš jít ventilovat někam jinam. Na veřejnosti by ses takhle nechoval, ale internet je pro tebe místo zdánlivé svobody, kde tě nemá nikdo právo omezovat. Jenomže tady opravdu nejseš sám, jsou tady desítky a stovky lidí, kteří by si rádi přečetli něco k tématu, ale ty je pořád obtěžuješ jedním a tím samým. A když tě chce někdo po mnoha a mnoha upozorněních omezit, abys nemohl zasírat každou takovou diskuzi, tak brečíš že tě chce někdo cenzurovat a ty nebudeš mít kde se vykřičet, nenajdeš nikde posluchače. Tak si založ pro sebe a ty další dva svý vlákno, kde si budete moct psát ty svý sračky, můžete se plácat po ramenou jací jste borci, jak jste to vše už před lety říkali, jak ste měli pravdu. Kdo bude chtít tak si to přečte. A garantuju ti, že takovýhle vlákno vám nikdo z vašich oponentů nebude zasírat tak, jak vy zasíráte jejich vlákna!

                  Ovšem tímhle jenom opakuju to, co tady bylo mnohokrát řečeno a stejně jsi to nepochopil, tak si nedělám iluze, že by se to teď mělo změnit. Ten minulej režim se na tobě významně podepsal, ale místo toho aby ses z něj poučil, tak sis díky němu udělal pěkně pokroucený názory svobodu..

                  Jinak tohle platí v plným rozsahu i pro ty další dva.

                  0 0
                  • Bomba+  

                    …a přitom stačilo to prostě jen nečíst anebo nereagovat… :-)))

                    0 0
                    •  

                      nic složitýho, to by mohla zvládnout každá ovce a navíc když maj k dispozici pár nových funkcí:-)))

                      0 0
                      • Bomba+  

                        Mě pořád nepřestává udivovat, jak je možné, že se najde někdo, kdo kritizuje ve vlákně o blokování diskuzi o blokování. To je stejný jako ten Ruprt2, který ve vláknu o Čembě kritizuje, že mu tam píšeme o Čembě…

                        0 0
                        • JSt  

                          mas velice blizky styl tendencni argumentace jako peta slaviku ;-)

                          0 0
                          • Bomba+  

                            No ne, tobe to neprijde divny ??? To je jako kdyby ti v hospode vynadali, ze kecas o pivu…vy mate ty hospodsky primery radi, tak byste tomu mohli rozumet…

                            0 0
                            • Blade  

                              „To je jako kdyby ti v hospode vynadali, ze kecas o pivu.“ Tak tohle je dost nepřesný, věc se má takto:

                              Vy jako abstinenti vlezete do každé hospody, kterou uvidíte, sedáte si ke stolům k ostatním štamgastům a dokola jim opakujete, jací jsou hlupáci, že pijí pivo a chtějí založit/obnovit pivovar.

                              Vlez v reálu do nějaké hospody a spusť svou písničku..

                              0 0
                              • Beeda  

                                nebo jina pohadka:-) sedi stamgasti v hospode a v klidu popiji pivko a kecaji o babach, v tom tam prijde „divnej“ a zacne rikat, ze jestli mu nedaji 250kc rocne, tak za rok si ani necucnou, no a z toho divnyho se po case vyklube zastupce pivovaru,primo tomas kvasek;-D

                                0 0
                                • Volf  

                                  To je dost slušný :-)

                                  0 0
                                • Blade  

                                  Jenže TK to svý v tomhle případě řekl kolikrát? No řekněme párkrát.. Jenže v mé pohádce ti tři braši v té hospodě sedí pořád a melou to svý bez přestávky a stále dokola.

                                  0 0
                                • JSt  

                                  290,– :-))

                                  0 0
                                • Bomba+  

                                  Ta mlaskla :-))

                                  0 0
                                • RomanH  

                                  Tak to sedlo :-)

                                  0 0
                                •  

                                  krásný :-))

                                  0 0
                                • rud1k  

                                  Po dlouhe dobe neco zajimavyho, proti cemu se neda asi nic vymyslet :) Musim priznat, ze jsem tady nic podobneho uz necekal…

                                  0 0
            • Rychlej turista  

              Ty jsi fakt mimoň. Co je komu do mého uživatelského nastavení, do toho, co čtu a co nečtu? Omezuje tě to nějak? Nebo si snad myslíš, že jsem povinen číst, co napíšeš?

              0 0
              • maajkee  

                Tohle mi taky nějak uniká, proč to někoho vůbec může tak tankovat.

                0 0
                • JSt  

                  protoze vi, ze o nej spousta lidi nestoji a vypnou si ho, cimz je pasovan do role jakehosi vyvrhela a nekazdy to zkousne. ;-)

                  tak to vidim ja

                  0 0
              • mr.antik  

                Vědět všechno o všech. Lehký náznak komunismu a estébéčka…

                0 0
                • Polka  

                  No a uz je to tady, no nepsal jsem to?

                  0 0
                • Rychlej turista  

                  Bolševik se zpravidla spokojil s cenzurou a tento vyšší level (povinnost číst vybrané autory), po němž Volf tak urputně volá, bral víceméně formálně a žádné velké závěry z neplnění tohoto přání nevyvozoval :-)

                  0 0
    •  

      BF kleslo až na dno všech bikerských sraček – bonzování,bano­vání,cenzurová­ní,blacklisto­vání,ignorlis­tování, super, hlavně ať se ovce neserou s čembounskejma tématama na cyklodiskuzi či k nakolákům-)), čert nám byl tu čembu dlužnej-))

      0 0
      • ememem  

        nechces uz skusit psychiatra?

        0 0
        •  

          je na tomto něco na psychiatra?bon­zování,banová­ní,cenzurování,blac­klistování,ig­norlistování,:)))

          0 0
        •  

          bééé,bééé

          0 0
          • ELx  

            pochopil bych tvoje chování,kdyby ti bylo 20, ale v 41 ?

            0 0
            •  

              chápu když jsou někomu 2 tak chápat je pro něj těžký,musíš na to mít mentálně, jinak já se sem chodím bavit a rejt,tady je to už ztracený,asi vstoupím do Čemby:-))

              0 0
          • Internaut  

            To se takto chováš i v reálu?

            0 0
        • camlost  

          Remember, paranoia is your friend.

          trocha paranoii neskodi ;-)

          0 0
      • kopečák1  

        Kdybys nenapsal závěr zase o čembě, o které se Ti už musí asi i zdát, souhlasil bych s Tebou.

        0 0
        •  

          vůbec se mi o tom nesmyslu nezdá, ovce musíš udržovat v pozoru,jinak by je sežral vlk:-)), ale jaký manýry se tady začaly rozmáhat,ámen s tímhle fórem, samozřejmě že za to můžou čembouni který nejdříve fanaticky věřili a nesnesli názor těch co nakonec měli pravdu a teď jsou za blbce co svejma prachama rozjeli Tomášovo podnikání:-(

          0 0
      • DaSnail  

        tak zrovna ty by si bol bez čemby uplne v prdeli 8oD

        a to blokovanie nasere, venuješ tomu tolko energie a potom si to niekto proste blokne…hajzlíci nevďační! ;o)

        0 0
      • Radek Broz  

        Ano, kleslo. Apřispěl jsi k tomu opravdu hodně.

        0 0
      • Radek Broz  

        Ano, kleslo. Apřispěl jsi k tomu opravdu hodně.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Neříkal náhodou již Jan Amos Komenský, že veškeré blokování toliko pro hovado jest? Nebo tak nějak.

      0 0
      • Rychlej turista  

        Jenomže v dnešní době se na tebe ze všech stran chrlí takové množství informačního šumu, že musíš použít své filtry, abys ten balast odstranil a získal tak ty informace, které tě zajímají. Nejde tedy o to, že filtrovat za tebe bude někdo jiný, ale jen ty sám. Je tedy na tobě, co a v jaké míře si budeš filtrovat. Máš antivirový program v počítači?

        0 0
        • Smazaný účet  

          Není to trochu demagogie? Antivirák nemůžeš srovnávat s cenzurou. Spíše s bílými krvinkami, jež brání před nákazou. Těch mám mimochodem velmi málo.

          0 0
          • Rychlej turista  

            Vysvětli mi, jak můj filtr někoho jiného, třeba tebe cenzuruje? Když si tě zablokuji, můžou tě číst ostatní? A součástí antiviru jsou i filtry, které si nastavíš, jak potřebuješ. Ostatně každé nastavení v počítači je svým způsobem filtr, který ti usnadňuje práci. Je to snad cenzura?

            0 0
            • mr.antik  

              asi si nerozumíte

              0 0
            • hribik A1  

              ale je tu aj cenzúra, ale to je iná funkcia. zistil som, že jej umiestnenie uplne sprosto zavadzá tam, kde bežne klikám za účelom návratu z threadu na hlavnú stránku

              0 0
          • Evilcleaner  

            nechceš otravný spyware v pc? máš zapnutý antivir. nachceš číst slinty na b-fku? tak si je prostě nastavíš, tak aby se ti nezobrazovaly. je to jenom na tvojí volbě co chceš číst.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Když nechci chytit viry, nejezdím MHD. V této prosté větě je myslím všechno.

              0 0
              • mr.antik  

                tak to pokulhává a dost… Lidi co jezděj MHD jsou přece naopak odolnější.

                0 0
              • Lišák  

                Jsem to psal už ve vedlejším vláknu. Hodím to ještě sem:

                Oni sem mají zákaz psaní? To snad ne?! Je to podobné tomu, když si třeba z novin vyndáš sportovní stránku, protože ji nechceš číst. Ovšem redaktor ji normálně píše a jiní čtenáři čtou.

                Svého času jsem tady měl výměnu názorů s uživatelem „jan2“. Nedokázal pochopit, že když si dám do blokovaných témata jako „Praha-silniční vyjížďka“, „UL-kam vyrazíme?“ a podobné, tak se nedopouštím cenzury. Jen si zpřehledňuji první stránku B-F. Sám pro sebe, nikoho jiného se to netýká.

                Taky nedokázal pochopit, že když v mém vláknu, v reakci na mne, došlo nějakou technickou závadou k přidání jednoho příspěvku snad pětatřicetkrát, tak jsem pisateli oznámil, že nechám reakci jednu a ostatní pro zpřehlednění bloknu. Taky tvrdil, že je to cenzura. Tak nevim.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Jo aha. Vy již jste ve vyšším levelu a cenzurujete pouze sami sobě. To jsem nevěděl. To je pak jako jet v MHD s rouškou. Ostatní se navzájem nakazí, ale já budu zdráv. Na tom asi není nic špatného.

                  0 0
                  • Lišák  

                    Pokud mi vykáš, tak nemusíš. A měl by sis vyměnit svoje křišťálový koule, protože jsou nějak zamlžený a nevěští správně ;-)

                    edit-jedná se o část psanou kurzívou!

                    0 0
                  • M13  

                    Ne sami sebe ale sami pro sebe.

                    Když uživatele nechci číst tak si ho zablokuji ale neomezím tím nikoho kdo si přečte rád.

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      No však jsem psal sami sobě. Tak to jo, já žil ještě v době blokací pro všechny.

                      0 0
                      • Smazaný účet  

                        A ozval jsem se jen proto, že již mi těch vláken o blokování přišlo hrozně moc. Vpadl jsem nevhod. Omlouvám se.

                        0 0
                      • Rychlej turista  

                        Blokování někoho pro všechny tady nikdy nebylo, pouze ve formě banu, proti kterým jsem vždy byl. Protože ban je opravdová cenzura.

                        0 0
                        • Rychlej turista  

                          Pravda, zakladatel vlákna může názory ve svém vlákně cenzurovat. Toto mi je taky proti srsti. Tohle právo cenzury by mělo zůstat pouze adminovi. Stejně tak, jako ban, který by se měl používat jen v opravdu odůvodněných případech. Třeba když dotyčný porušuje zákony.

                          0 0
                      • Lišák  

                        To je možné taky. Ovšem jen v Tebou založeném vláknu. (blokuje zakladatel vlákna)

                        0 0
    • oddie  

      …„přidat do blokovaných“…

      0 0
    • pelhrimov  

      Tak s tímto vláknem jsi se pěkně odkopal. Co to musí být za sebranku, která obnovovala ČEMBU, kandidoval jsi do výboru, že ano? Chodíte sem akorát vyvolávat spory, ono jedna věc je být kverulantem na anonymním diskuzním fóru a druhá věc je promyšleně vytvářet materiály, které mají jediný cíl a to někoho zostudit, viz. Tvoje anketa. Já snad toho Tomáše Kvasničku a na druhou stranu i Honzu začínám v některých věcech velice dobře chápat. Jste banda fanatiků, to mi je sice jasné už několik let, ale tato anketa mi nahrála na smeč. Já si po tomto už stanovil jasnou doktrínu směrem k Bike-foru, sem má totiž cenu chodit pouze ze zištných důvodů, ty jediné umožní člověku být při čtení tohoto fóra alespoň trošku nad věcí. Ono je to také vidět na inzerci, chybí zde inzerce z oboru.

      0 0
      • JakeF  

        Ahoj. OT: Kdysi jsi tu psal nabídku nějaký podpory na závodech atp, ve vláknu „Profíci na hobby závodech“, jak to s tím vypadá?

        0 0
      • jerrry  

        tys byl dneska na kole, co ? Protoze je zrejmy, ze jsi nekde upad' Protoze jinak bys na podobne tema nemohl nikdy vyblit podobny vypotek … :-(

        0 0
        •  

          vídíš jerry, teď to máš/máte zpátky od svýho manšaftu i s úrokama…:-)))

          0 0
          • Volf  

            Jerryho slovník se do spolku opravdu hodí a asi opravdu potřebují právě takové lidi. Toto se zde táhne celou dobu jako červená nit. Čím větší hulvát, tím víc čemba. Myslím si, že je opravdu asi zbytečné tato vlákna stále vytahovat nahoru, protože pár hulvátů to pak bere tak, že jsou významější, než ve skutečnosti jsou. Můj názor je naprosto jasný. Tuto bizardnost nejde resuscitovat, protože se to jen nabarví jiným odstínem, ale ta minizákladnička zůstává stejná. a systém vytváření něčeho bez společenské poptávky a ještě tím, že si vymyslím celostátní výbor při počtu členské základny jaký je, je prostě usměvný.

            0 0
            • Bomba+  

              Tak pochop, ze vetsinovy Cechacek potrebuje byt organizovan, zarazen, zapojen. Jakmle jistota strany, prominte, organizace zmizi, tak je vyplaseny, dezorientovany…

              0 0
              • Volf  

                Myslím si, že se to hojně projevuje zejména u mých vrstevníků. to víš, zažili jsme dobu ssm, ksč, lidových milicí, závodních výborů, uličních výborů, svazů československo­sovětského přátelství, akcí zet, socialistických závazků, pomocných stráží veřejné bezpečnoti, reflektrou mladých, anticharty atd atd. No a jen málo z nás v ničem z toho nikdy nebyl:-)

                0 0
                • Bomba+  

                  jj, presne na tohle jsem narazel…

                  Ja jsem nastesti nebyl ani v Jiskrach, ani v pionyru (tata byl u komancu „obliben“ :-)) ), takze mozna z techto dob prameni moje neduvera a odstup k fanaticke adoraci organizaci, ktere existuji jen proto, aby existovaly…

                  0 0
            •  

              určitě máš v tomhle pravdu, nicméně třeba takovýho zbartose s jeho názorama respektuju a určitě z jejich novýho vedení jsou tam slušný lidi který nebudou chtít to co se odehrávalo za Kvasničky a pokud maj chuť se v něčem angažovat ať to klidně dělaj,hlavně a´nemluvěj za ty co nesdílej jejich názor,nemají potřebu protože je kde jezdit, že to bude pod jménem čemba je asi jejich první chyba která se odrazí na počtu nových členů, no a na zdejší cenzurenty,ba­novače,rowdies ovce který jim sice budou platit příspěvky moc hrdý bejt nemůžou, však už to tak nějak včera přiznali.

              0 0
              • Bomba+  

                Osobně si myslim, ze se to nakonec rozhada a skonci to samo. Ono je to tu i videt…i mezi rowdies jsou neshody.

                0 0
              • Volf  

                O Zdenkovi si myslím to samé co ty, ikdyž ho osobně neznám. Proto jsem i svým podpisem podpořil jeho etici, přestože nesouhlasím s resuscitací čemby, protože ji považuji od počátku za mylnou. dost často dochází na moje slova a ne vždy z toho mám radost. Myslím si, že jakákoliv čemba s nátvem emba nemá šanci na žití. Je to jednak mrtvá značka, která zdaleka nemá vyřešené majetkové a právní nároky. A hlavně. opět vzniká jako politická strana. to znamená, že se pár lidí sejde, udělá si výbor, nějakou vizi a snaží se zlákat členy. Občanské sdružení musí vznikat odspodu. Myslím si, že pokud jsou dnes ve vedení schopní lidé / a nemám zatím důvod tomu nevěřit /, tak měli svůj čas a svoji energii věnovat něčemu jinému, než již jednou propadlé značce, která za sebou vleče to co vleče. A pak zde máš skupnku lidí, která asi ten spolek dělala a to jsou dogmatičtí vyznavaši scvatého singlu a myslím si, že ti nikdy nepřipustí nějaký úkrok k nějaké pluralitě.

                0 0
                •  

                  jj, a určitě si mezi sebou (členy) budou muset udělat pořádek,jinak smysl lokálních aktivit tam nějakej vidím,ale bude to slaboučký, třeba se někdy upnou ke spolupráci s někým silným jako je třeba KČT který určitou moc mají, je otázka jestli někdo se silným mandátem se bude vůbec s nima chtít bavit když se to bude dál jmenovat Čemba=napořád Kvasnička s přihlédnutím k minulým aktivitám čemby.

                  0 0
                  • Bomba+  

                    A jsme opet u toho, co tu pisu leta:

                    CeMBA nema nosne tema, kvuli kteremu by byla atraktivni jak pro bikery, tak pro KCT nebo jine partnery. O sponzorech ani nemluvim.

                    Ale je to marny, je to marny, je to marny…

                    0 0
                    • rud1k  

                      No neodpovedel si mi, jak bys resil vyhlaseni NP Jeseniky a NP Krivoklatsko… to by mohlo byt jedno docela velke nosne tema.

                      Co se tyce KČT, tak by mohla vzniknout i nějaká platforma cyklistu uvnitř teto organizace – ale kdyz slysim tuto zkratku, tak se mi vybavi skupinka starsich obcanu, nadavajicich na cyklisty kdekoli kdykoli (ale asi to tak neni, to my tady muzete aspon vyvratit)

                      0 0
                • rud1k  

                  Tohle je rozumny prispevek, nad kterym se da diskutovat… A rek bych (aspon doufam) ze ho cembisti neblokujou a radi si ho prectou a treba i odpovi protiargumentem.

                  Urcite vidis, ze mezi timhle prispevkem a nekterymi jinymi je dost velkej rozdil…

                  0 0
      • karliner  

        Panejo. Koukám, že se tady odkopává kdekdo.

        Mimochodem, taky by mne zajímalo, jak je to s tou slibovanou podporou, na kterou se JakeF ptá…

        0 0
        • pelhrimov  

          JakeF mi dal loni dvakrát košem :) Pak, jak to bývá, když se moc křičí hop, si zlomil na podzim klíční kost.

          0 0
          • JakeF  

            Cože? Nikdy jsi mi neodpověděl, co to obnáší za podmínky ohledně nošení dresů atd. Nemůžu kývnout na něco, co ani nevím co by pro mě znamenalo za povinnosti.

            0 0
          • JakeF  

            No dobře, beru to tak, že nabídka už neplatí. Můj život na tom taky nevisí…

            0 0
            • karliner  

              Buď rád vole. To bys musel něco začít jezdit :-)))

              0 0
              • JakeF  

                To je taky fakt :). Na druhou stranu mě to baví víc, když mám nějakou motivaci.

                0 0
      • jerrry  

        tohle nejak nechapu … na blacklistu mas vsechny tri. V ramci tebou kritizovane ankety v tebou kritizovanem vlakne jsi hlasoval a pak vypustis takovyho ducha, tedy nazor … ??????

        0 0
        • pelhrimov  

          Jenže já je nemám v blacklistu, ale to ty těžko pochopíš.

          0 0
          • jerrry  

            tak proc jsi tak hlasoval ??????

            alespon ve vysledcich se to tak ukazuje :-)

            0 0
      • Bomba+  

        Ohlasy na tento Tvuj velmi rozumny prispevek ukazuji stret kultur: na jedne strane ty, ktery sis zachoval odstup a zdravy rozum, na strane druhe pak rowdies, rvouni, kriklouni, co usvedcuji sami sebe z fanatismu a neschopnosti diskuze…

        0 0
      • drbo  

        pokud delas svoje hodnoceni podle posledni anketni otazky, tak jeji pozice je ciste ironicka, takove odlehceni, vubec jsem ji nebral jako relevantni v ankete.

        cilem nebylo vyvolavat spory, nevidim v tom smysl, mam lepsi veci na praci. jo a vsimni si ze ja na rozdil od jinych nevystupuju anonymne ;-)

        0 0
    •  

      představitelé nový čemby musej mít z tebe a tobě podobných mít hroznou radost mít Vás jako členy?

      0 0
      • pelhrimov  

        Jasně, proto si TK založil sro a to vůbec nemyslím ironicky, byl to trošku podraz, ale ty některé jeho pohnutky asi chápu. Ve fungující firmě není žádná demokracie (=bordel) možná.

        0 0
      • pelhrimov  

        snad se to tď lépe zařadí: Jasně, proto si TK založil sro a to vůbec nemyslím ironicky, byl to trošku podraz, ale ty některé jeho pohnutky asi chápu. Ve fungující firmě není žádná demokracie (=bordel) možná.

        0 0
    •  

      dneska už Vás nechám bejt, máte si o čem popovídat a plno věcí vyřešit mezi sebou:-))

      0 0
    • Pijer  

      Ma tohle smysl? I Mana by ti rekla, ze tohle neni smeroplatny ;-)

      0 0
    • mastihuba  

      nejen ty tři :D

      0 0
    • maajkee  

      A má někdo blokovanýho mě? :)

      Jinak strašnej balast v těhle posledních vláknech o blokování, ještě že už se takovejch debat neúčastním, jen sleduju z povzdálí a koukám, že to, že je BF plný balastu nebylo jen mnou jak mnozí psali.

      0 0
      • M13  

        No jestli si tě někdo zablokoval tak nemůžeš očekávat že odpoví :)

        0 0
        • maajkee  

          Jéé, ty si to zkazil :D

          0 0
          • M13  

            Tak já si Tě zablokuju, to je dneska moderní, abych Ti to někdy příště nezkazil :)

            0 0
      • soc  

        Majkee, zablokovat Tebe, tak není důvod chodit na BF… no pořád je tady ještě Pepa ze Sachsova

        0 0
      • Evilcleaner  

        nevíte někdo co tu maajkee napsal?:-D

        0 0
      • Peslezedirou  

        Si stejně myslím, že tě někdo rozparádí a vrhneš se do víru diskuze :-)

        0 0
    • Bomba+  

      Tohle je jedno z nejhloupejsich temat tady na BF. Neprekvapi tedy autorstvi… :-)

      0 0
    • pitos  

      Nevím zda je to k něčěmu dobré ale osobně mi to umožnilo nevidět příspěvky romanaII, což je jediný nick co se fakt nedal číst.

      Více tuhle funkci snad už potřebovat nikdy nebudu.

      0 0
      • goofy  

        mozna se to zase hodi, kdyz prijde nejaky olkc a podobni… uvidime :o)

        0 0
        • pitos  

          Víš, mě zase takový olkyc nevadil i když to je poloviční blázen.Více mi vadí vidět příspěvky co jsou sprosté,urážejí lidi a navíc se pořád opakují…to fakt ne.

          0 0
          • Polka  

            K cemu ti to je, kdyz jsou i presto zdejsi vlakna silene dlouhy a zaplneny irelevantnim obsahem?

            0 0
          • soc  

            Jenže on i Olkyč k tomuhle vždycky sklouznul, třeba takový Pepa ze Sachsova je zatím vcelku v pohodě, ale i on má tyhle tendence…

            Ale jinak souhlas, někteří lidé sem píšou příspěvky, jen aby někoho urazili, žádný další smysl tam není…

            0 0
          • goofy  

            No lkyc asi nebyl zrovna nejlepsi priklad, protoze se u neho clovek i obcas zasmal.. :o) ale jak rikam. funkce tu je, a mozna se nekdy hodi

            0 0
      • mr.antik  

        Jako příspěvky už se nedaj rozlišit ani na zaryté čembisty/nečem­bisty. Teď se ukazuje, že je to v lidech a s nějakou čembou to nic společného nemá.

        Kdyby si s tim člověk dal práci, tak asi tak 8 lidí by si bloknul. Ale na to kašlu. Zatim.

        0 0
        • pitos  

          Jasně,vím že je to v lidech a z daným tématem to nemá co dělat…ale to šlo poznat už dávno.

          0 0
    • Smazaný účet  

      Akorát by nebylo na škodu kdyby blokace byla omezena jen na daný téma. B+ se sice nastartuje všude kde někdo pochybuje o kvalitě jeho názoru, ale věřim, že když nejde o Č tak třeba Volf pustí i rozumný příspěvek… ale nechce se mi ho kvůli tomu odblokovávat a zas zpátky blokovat.

      0 0
      • karliner  

        To je pravda, zatímco bomba+ mele kraviny všude, jakmile se téma netýká čemby, z volfa je rázem pohodový chlapík, který kolům rozumí a má k nim co říct.

        0 0
        • Volf  

          Dík. Ne vážně. Píšeš že mimo čembu. víš ja prostě když vznikala čemba tak jsem si vždycky vzpoměl na mého milovaného Čapka a toto: http://capek.misto.cz/komunista.html

          Stačí číst, přemýšlet a některé názvy nahradit jinými. Mysím si, že to napsal naprosto přesně a proto jsem tak ostražitý.

          0 0
          • rud1k  

            Me prijde, ze jste tema komunistama uplne poznamenany… Mozna sem mladej a blbej, komunismem prakticky nedotcenej, ale uz me to leze krkem.

            0 0
            • Volf  

              Nepřipomínáním minulosti se národy odsuzují k jejímu opakování v budoucnosti.

              0 0
              • Bomba+  

                Bohuzel dnes si z toho ti co to nezazili delaji spis srandu a neumi si predstavit treba jen to, ze doma jsme o necem mluvili, ale ve skole jsem slysel neco jineho a nemohl oponovat, ptat se, hledat pravdu. Nikdo kdo to nezazil si neumi predstavit, jaky zmatek v hlave ditete dokaze udelat, kdyz je jeden z jeho rodicu za svoje nazory sikanovany, v noci odvazeny na vyslech apod. Kdo neco podobneho zazil, je zakonite citlivejsi na jakykoliv projev nesvobody slova, na jakykoliv projev omezovani projevu…

                Lezt krkem mu to muze, ale mluvi z nej nezkusenost…

                0 0
                • rud1k  

                  To nepopiram, jediny co si z polityky v detstvi pamatuju je, ze sem musel rozbit prasatko a vymenit si penize… :)

                  0 0
                  • Volf  

                    buď rád a važ si toho.

                    0 0
                  • Bomba+  

                    Normalne bys mel dostat dvojku za tu politYku, ale na druhe strane to zrejme vyjadruje tvuj postoj k politice, coz naprosto schvaluju :-)))

                    0 0
    • li-borg  

      Nechcete se raději někde sejít, dát si přes hubu a neotravovat už s takovýma pi-ovinama? Všem se uleví.

      0 0
      • Volf  

        Ono by to spíše bylo pivo jak přes hubu :-) Ono v reálu není nikdo takový drsňák…

        0 0
    • Tomcat  

      Nevím od om že bych někoho blokoval ikdyž sem rád, že ta funkce tu je. Bude samo o sobě plnit funkci pojistky, která by měla předejít některý exhibicionistickým výstupů v minulosti.

      Taky pro mě je velice vtipné jak se někteří čertí z toho že asi jsou blokováni. A velkohubě se opírají o svobodu projevu. Ano svoboda jejich, ale svoboda těch druhých je, že mají práva je nechtít poslouchat a nechtít číst.

      Osobně mě několik lidí v minulosti proslavilo „blokováním“ příspěvků. No pokud jednak selhává seberegulace je na čase moderování a pak už samo blokování vláken optimalizuje načítání. Takže nezlobte sem ale pokud blokuji vlákna o silničních kolech , computerech, vyjížďkách v Hornídolní není to osobní nevraživost proti konkrétním jedinců, ale jen optimalizace dat. Ty témata mě prostě nic neříkájí a třeba na smartphonu se to pak načítá rychleji.

      Pokud se vrátím do minulosti , myslím že ta moje záměrně teatrální a veřejná prohlášení blokuji splnila očekávání. jisté uklidnění následovalo a pár opravdu hloupých často opakujících se témat zmizelo. Škoda že jsem si to od začátku nesepsal, šla by o tom napsat solidní práce.

      0 0
    • OCG  

      Jo, taky z nich mám radost. Osobně mám zablokovaného toho, co mu je 41 a chová se, jak kdyby mu bylo 14 a pak toho velkohubého třaskavého liberála, co volá po respektování názorů, nebolševismu a demokracii, ale samotnému mu to chybí. Ten by si zasloužil rovnou jedno žluté exotické ovoce.

      A pokud bude německá šelma psovitá pokračovat stylem, jakým se rozjela, přibude na můj osobní blacklist i ona.

      0 0
    • Krys  

      200 ;)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.