• z0diaC

    napadlo mě založit vlákno,ve kterém by každý z Vás mohl vypsat své špatné zkušenosti s kýmkoli/čímkoli ohledně bazaru ať už tady,cyklobazaru.cz nebo jiným inzertním serverem …

    vedem mě k tomu skutečnost,že už několikrát se mi vrací komponenta prodaná přes bazar … vždycky je na to milion dotazů,psaní mailů,focení dalších fotek a v konečném důsledku to končí jen útratou za poštovné a 2× cesta na poštu (firmu ČP nesnáším).

    narvhuju tady do toho vlákna zveřejnit všechny kontaktní údaje člověka,který si bez udání důvodu zásilku nevyzvedl jakožto i varování všem,kteří by chtěli dotyčnému něco posílat nebo od něj něco kupovat.

    pokud se dotyčný byť už jen omluví,že se třeba dostal do finanční krize,musel nenadále někam odcestovat (i když většinou to pošta podrží těch 20 dní) nebo cokoliv jiného – nemám problém,někdo je dokonce ochotný uhradit poštovné což je potěšující když jde částka do stokorun ale pokud někdo posléze dělá mrktvého brouka – to je k nasrání a vypsání tady do toho vlákna.

    0 0
    • Smazaný účet  

      no nevím, jestli to má budoucnost, ale něco je i tady http://www.nepoctivci.cz/

      0 0
    • Bafoon  

      Chtěl bych varovat před zdejším uživatelem s nickem beranek666 – kupoval jsem od něho kola FRM5. V inzerátu popisek kola ok, v pořádku. V reálu to znamenalo vakl na ořechu – nákup ložisek á270kč/ks. Kola prý byla ok, ložiska stojí pár kč. Toš tak…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.