Bikeři z ČB a okolí společné ježdění III

184 nepřečtených
  • Omen

    Vlákno už bylo zase dost dlouhé a tak začnem zase na čistém.

    Myslím že by bylo fajn udělat to tak že nový návrh srazu by byl jako nová odpověd na zakládající(ten­to)vzkaz.

    0 0
    • Omen  

      Tak poslední pozvání bylo od Zbyňka na neděli a já se přidávám že bych jel a dal bych si kleť. Tak je tu někdo kdo by se přidal ?? Možná se trochu posuneme autem.

      0 0
      • baboon  

        No kdyby to vyšlo,tak bych dal kleť taky..A taky s přiblížením,musím pak pracovně do Smědče,ale místo v autě mít nebudu..:( Tak někdo udejte čas a místo,já se případně připojím..

        0 0
        • Omen  

          se Z. jsme mluvili o 9–10 spíš k 9 a dojeli by jsme autem do vesnice před klukem do Hradců.

          0 0
      • baboon  

        tak jen pár slov k vyjížďce : Docela parádní počasí, skvělá cesta z hradců do vrábče,pak kolem řeky,po žluté na kleť,dolů a přes kluka do hradců..Avšak jediný co mě dost namíchlo byla píchací sezóna.:) Už při čekání v hradcích jsem seděl v autě,poslouchal rádio a najednou šššššššš…Ušlo mi přední kolo..:D Myslel jsem že je to vtip, protože se mi to stalo letos už podruhý..:) No zalepil jsem ještě než Omen přijel..Pak drtíme dolu z kleti po sjezdovce a v jedné z těch dolních rychlejších částí jsem štípnul předek..Dvě díry jako kráva..:D Laskavý Omen mi půjčil duši, což neměl dělat.:) Vyjeli jsme na poslední louku a ozvalo se opět šššššššš a jedu po prázdnym předku (utrh jsem ventilek..:)..Za mnou se ozývá klení, myslel jsem že na mou hlavu,že jsem takovej brzdič a ono ne..Omen dojíždí po prázdnym zadku, štípnul..:D Jsme bez duše,utrženej ventilek nezalepíš a tak máme celkem k lepení 4 díry..Moje sedlovka ukrývá přesně 4 fleky a poskromnu lepidla..No nebudu vás napínat,vyšlo to.:D Dojíždíme a s řádnym sjezdem z kluka..Po ceště k auto sice Omen při pohledu na moje zadní kolo řiká,jestli nejedu po měkkým,tak mu řikám,že to je normální.:D No v klidu jsme dojeli,naloži­li,doma jsem hodil kolo do garáže a šel spát..Když jsem dneska otevřel garáž a zjistil že !!OBĚ DVĚ!! kola jsou totálně prázdný,myslel jsem,že mě omejou..:DDD Každopádně díky za vyjížďku..:)

        0 0
        • Omen  

          Tak to si už děláš pr… s tebou už nikam nejedu jsi prokletej. Ale byla to fakt prdel já mám kolo ok :-).Zase někdy vyrazíme.

          0 0
    • Atrey17  

      Tak já bych chtěl poděkovat Zbyňkovi za perfektní sobotní vyjížďku. Kolem druhý od Juvelu v Budějovicích, pak Rudolfov, Mrhal, Dobrá voda, Srubec atd… a zkončili jsme na Žižkově rodišti u Trocnova. Zpátky pak přes Stráškovice, Novou ves, Roudný atd. Celkem cca 53km.

      Začátek docela zjímavej: Jen Zbyněk zapomněl říct, abychom si s sebou přibalili lana, karabiny a sedák. V tom jednom kopečku u Dobrý vody už to skoro bylo potřeba :-)

      Jinak pohodička a jen toho inteligenta, kterej značil červenou značku mezi Strážkovicema a Novou vsí, bych si rád podal. Nejen, že to místy bylo poněkud zmatené, ale na pár úsecích měl můj 80mm Skareb co dělat a já taky. (Zbyněk může o kořenech vyprávět, že?))). Aneb jak se praví v jedné písni: Cestou necestou, polem nepolem. Platilo to skoro doslova.

      Ale od čeho jsou Baiky, ne?

      0 0
      • Omen  

        to zní bezva to se tam budu muset vypravit kořeny já mám rád

        0 0
      • natureman42  

        se spatne nebo vubec znacenyma ci nove preznacenyma (a tudiz ve starsich mapach nezanesenyma) tur.cestama se bohuzel posledni dobou setkavam tady na jihu pomerne casto..

        Nevim, jestli cesky turisti zacli vic chlastat nebo co, ale obcas je to k po…, zvlast kdyz to je nekde dal od Budejovic a clovek nema na nejaky kufrovani naladu..

        ad koreny – jo opet sem si dal svoji klasickou stojku s naslednym letem pres ridla – wydle se mi zapichla trochu vic nez malo :) No uz sem si zrychlil odskok, nejak me tyhle artisticky vykony prestavaj bavit..

        0 0
        • De.Fly  

          posledni dobou se taky ztracim nebo zjistuju jinou barvu cest – kolem Pisku

          0 0
        • Omen  

          ty jo já nevím mě se to na 140mm nestávalo a na 160 nemám problém vůbec to je divné kde je asi chyba :-D

          0 0
          • baboon  

            mezi sedačkou a řidítkama, ale výš,než je horní rámová trubka..:D

            0 0
            • Omen  

              Asi už mám fakt trochu zvrácený názory na MTB kola prostě 100mm mi připadá na nic na větších zdvihách je to větší zábava

              0 0
            • natureman42  

              nene, tam je všechno v nejlepším pořádku .. chyba je rozhodně v matrixu :)

              0 0
            • natureman42  

              mit tvoje kolo, tak mam tyhle zvraceny nazory nejspis taky.. me muj HEver celkem vyhovuje ..

              .. jen by to chtelo odpruzit prdel a zvysit zdvih vepredu.. :))

              0 0
              • Omen  

                tzn. kromě toho že by se ti hodil AM ti to vyhovuje :-D. takhle budeš ovšem 4ever na hubě každou chvíli.

                0 0
        • frbiker  

          jj, tak tahle červená mně letost taky vytrestala :-) značkař KČT pan Wasserfall (později Vodopád) by zasloužil přes držku :-)

          0 0
          • Omen  

            ty by si se hned pral. Jo a pánové co si stěžujete máme nej značení na světě. Prý nikde na světě není taková síť značení.A je to dobrovolnická činost ta co kdyby jste začali značit vy tzv bikové cesty třeba můžete zvlit pro odlišnost značky svisle. a ještě budete slavný jak to budete dělat. A nebo si holt nestěžujte že vám někdo ty TURISTICKÉ značky nakreslil špatně.

            Ale jinak je to určitě ko… Protože zabloudit na kole je furt menší zlo než se odněkud vracet pěšky.

            0 0
            • baboon  

              myslim,že nový značení nemá šanci na úspěch..Jen velice těžko by se popularita a jeho „jméno“ chytlo a navíc by vesměs (teda podle mě) vedlo po značkách turistických a tím by bylo trnem v oku turistům,protože začneš-li značit pro bikery,tak se očekává,že tam ty bikeři budou a tím budou ohrožovat pěší a vůbec bude na trailech přecpáno..:)

              0 0
              • Omen  

                sem si z nich dělal prdel můžou bejt totiž rádi že to tu někdo značí.

                0 0
        • baboon  

          No když jsme u toho značení, bylo by bezva,kdyby člověk mohl se značením „pomoct“,ale já se obávám,že to teď tak trochu nefunguje..Jak už tu někdo naznačil a poslední dobou se s tím taky dost setkávám,tak je předělání značek na jinou barvu a nebo dokonce zánik cest..Nedávno jsem od rodičů vyslech cosi,že například zelená z ševětína směr třeboň (jestli znáte) prostě uprostřed lesa končí a pak jsou vidět jen stromy s oloupanou kůrou na místě značek..Další věc je,že když už někdo někde kácí strom,tak ho většinou nenapadne tam tu značku máznout někam jinam..Další kapitola jsou loňský a letošní polomy,který se značením taky docela zacvičili..Abych pravdu řekl,velice častu se mi stává,je valím na biku, mám jasně vytyčenou trasu po značkách a najednou rozcestí a nevim..Značka neni,šipka taky ne..Takže většinou to člověk samozřejmě vezme tou špatnou..:(takže když to shrnu,co jsem za poslední rok,dva byl někde mimo lokalitu,kterou znám,tak jsem vždy kvůli značení bloudil..:(

          0 0
          • Omen  

            v čr je přes 38000 km značených cest asi není prdel to vše uhlídat ne

            0 0
            • baboon  

              To já neřikám,že je to prdel a naopak před nima smekám a už vůbec se nenávážim do kčt a lidí co oficiálně stezky značí! Jen by bylo fajn,kdyby někdo,kdo pokácí strom tam tu značku prostě někam znova máznul,když si někdo postaví novej plot nebo novej kandelábr,tak aby na to nezapomněl..Že když už to tam jednou měl,že by bylo fajn,kdyby to tam bylo i nadále..Jen jsem chtěl naznačit,že buď víc jezdim,nebo ta kvalita značení trochu klesá..:(

              0 0
              • natureman42  

                uz dlouho si zahravam s myšlenkou, ze do klubu KCT vstoupim .. preci jen chodit obcas na organizovane vylety s partou lidi 50+ muze mit neco do sebe :)

                Kazdopadne casem du do nejaky turisticky GPS, na mapy a znaceni se chci za soucasny situace (viz. vyse) spolehat pokud mozno co nejmene.

                0 0
                • Omen  

                  když jsem byl malej tak byla babi a děda členy a jezdili jsme s nima často bylo to ok hodně se v čb znali tzn taková větší parta lidí

                  0 0
    • pajasimi  

      nechce někdo něco na chainu? do dnešního večera bych to potřeboval kdyžtak vědět

      0 0
    • natureman42  

      nska kolem paty rychlej terenni svih Borek-Mojsky les-Rudolfov-Mrhal a z5 – prida se nekdo?

      0 0
      • Atrey17  

        Hm, tak to sem bohužeůl nemohl, páč kolo je v servisu. Dávám nový kliky (SLX) a přehazku (XT). Ale o víkendu určitě někam povalim, abych ty novoty testnul. Tedy, pokud bude trochu počasí. Ještě ani nevím, kdy a kam, ale něco vymyslím.

        0 0
    • natureman42  

      btw: pocitam ze v sobotu vyrazim nekam na celodenni XCko. Premejslim, ze bych opet vyuzil sluzeb Cyklotransu (dokud jeste jezdi) a vzal bych to bud cyklobusem nekam smer Sumava (a po vlastni ose do Budejic) anebo me jeste napadlo pohodovejsi Pisecko, kde je taky spousta fajn trailu a bylo by to zas pro jednou vic o pohode a vylete nez o narocnym hltani prevyseni..

      Kdyby mel nekdo chut se pridat, nemam s tim problem, ba naopak budu rad.. :)

      0 0
      • Atrey17  

        No, o tom Písecku bych uvažoval, pokud budu mít čas. Tam bych se docela mrknul. Jen bych chtěl varovat: v okolí Písku, zvláště v Píseckých Horách, je naprosto strašný turistický značení, ve kterým se nevyznaj ani místní. navíc, mapy jsou tam většinou nanic. Mám vlastní zkušenost a němůžu říct, že trefit na konkrétní místo, může být i docela horor.

        0 0
        • pajasimi  

          kde konkrétně myslíš? mě to tam přijde v poho, od kamýku, přes mehelník až po písek no-problem, akorát na pár místech lze snadno přehlídnout značka ale tak ty trasy sou koncipovaný pro pěší je s tim třeba počítat

          0 0
        • De.Fly  

          pokud byste jeli k Pisku, tak odpo bych se nekde pridal… jinak ja jako Pisecak se tu vyznam spis stylem,ze to mam nachozeny pesky, ale treba nad alberticema jsou ty cesty zbesily…vicemene bez znaceni,ale okoli Zivce,Jarniku a dolu do Pisku si troufam rict,ze znam vetsinu cesticek

          0 0
          • Atrey17  

            Ne, nechci někoho nějak urazit, nebo se ho dotknout. Jen nedávno jsem byl s kámošem na Kraví hoře – na rozhledně atd. a pak ještě dál u těch propadů a starých lomů a musím říct, že i v té hospodě v lese nás poslali na druhou stranu, než jsme potřebovali a bloudili jsme tam dost dlouho. Stalo se nám, že jsme přišli po zelené na rozcestí, ze kterého dál vedly zelené dvě, kdežto na mapě byla jen jedna. Konkrétně v těhle místech mi to přišlo dost zmatený v reálu i na mapě. Možná, že jinde je to lepší…

            0 0
            • De.Fly  

              tak jestli jste se ted stavovali na Zivci,tak zrovna je tam zenska co neumi ani vratit na 50Kc a natocit pullitrik Kofoly. ale trable ze znacenim verim…

              0 0
      • natureman42  

        Kdyby nekoho zajimalo:

        • par fotek ze sobotniho krizemkrazem po Volarsku, v horach bylo slunickadostatek, jen obcas mlznej opar takze, na nejaky uplne extrasuper fotky tonebylo.. :)

        http://www.facebook.com/album.php…

        (pri sesupu po lesni ceste z Libina do Chrobol sem diky mokrymu klacku hodil rakev, sedrena ruka, bok, natrhly gate a rukavice, lehce odrena helma, karbonovej roh na trsatka a tejden stara patka s prehazkou kriva jak turecka savle .. ale jinak cajk, jak clovek neodvazi vrtulnik, tak je to pohoda.. :))

        0 0
    • pajasimi  

      neví někdo o nějakým maratonu na příští, nebo přespříští víkend? v jč asi nic moc což:(

      0 0
      • Omen  

        neříkej že chceš na maraton??

        0 0
        • pajasimi  

          jj chci, celej rok se tahám s fr fullem kopici kiláků, a když pak vyjedu na endurku tak to jede úplně samo

          0 0
      • De.Fly  

        strunkovicky korejtko,maraton z kopce dolu..:))

        0 0
    • frbiker  

      V pondělí 28.9. se na 90% chystám na zavíračku Lipenskýho Bike Parku-sleva 20% pro všechny. Nechcete se někdo (Omen Lutte, Šimec, natureman42 a další…) přidat? Místo v autě ale tentokrát bohužel nemám, respektive nepojedu z ČB :-( Lano jede od 11:45 takže nehrozí brzký vstávání :-)Už nebudu na netu tak když tak na tel. (608 678 657)

      D.

      0 0
      • natureman42  

        covece, moc rad bych jel, lec jsem az do pondelniho vecera beznadejne out of CB.. :/

        btw: kdyby nahodou, vali se mi doma dva nevyuzity plaste Continental Explorer 2.1 Kevlarova, antiprurazova verze s 180TPI, vaha kolem 500g, slusnej univerzal, dobrej zaber, slusne odvaluje, podrzi i v mirnym bahinku. Jeden mirne sjety, druhy prakticky vubec. Oba dva za cca. 300,–? (novej stal cca 550,–/ks)

        0 0
        • pajasimi  

          ty jo přemejšlim že by se mi celkem hodil (hodily) na novej bike, ale mám ještě i jiný adepty, dám ti ještě vědět, třeba je budeš mít

          0 0
      • lutte1  

        Ahoj Davide.Tentokrát nepojedu.Nemám odvoz ani peníze.Teď mi přijde novej rám tak budu trochu bez peněz.;)

        0 0
      • Omen  

        a já tu nebyl :-(

        0 0
        • natureman42  

          a jak bylo v Orlickejch?

          btw: co dat nekdy pojezdeni v Rychlebkach (od Orlicek kousek)? Docela se z toho stava medialni bejkmasaz a dost me to laka.. Znamy z internetu tam ted byli a moc si to pochvalovali – prej hodne technicky, na fulla jak delany, na htcka uz mene.. :)

          http://www.rychlebskestezky.cz/…/420_max.jpg

          0 0
          • frbiker  

            2 Omen: nezoufej, já jsem nakonec taky nemoh´:-(

            2 natureman42: Rychlebky byly super i bez stezek, ale s timhle „českým Wallesem“ je to naprostá pecka – už jsem přemlouval lidi z naší partičky se kterejma jsme tam loni (a předloni) byli, ale řekli mi, že na míň jak na 5 dní tam nejedou, bo to z JČR (Jihočeská republika) je to asi milion km :-) a tak to vypadá nejspíš na květnový svátky napřesrok…ale chci tam 100%!!!

            0 0
            • frbiker  

              tak nic, květnový svátky jsou o sobotách, ach jooo :-(

              0 0
            • Omen  

              hele a co ted jak bude svátek v říjnu je tam taky svátek

              0 0
          • Omen  

            já na to koukal taky bych se tam rád podíval ale je to od Jiřího 100km

            0 0
            • natureman42  

              kdyz se to vezme pres Polsko (via Nachod/Kudowa Zdroj), tak je to slabejch 60km..

              Kdyz to nedopadne letos, snad je dam pristi rok na jare..

              0 0
              • frbiker  

                jj,taky jsme jeli přes Polsko, je to kratší+lepší silnice=rychlejší

                0 0
    • lutte1  

      Ahj hlásím se po delší pauze.Plánuje někdo v sobotu nebo neděli nějakej XC trip?

      0 0
      • natureman42  

        Ahoj. Hodne predbezne – bude zalezet na pocasi, momentalni nalade, dalsich ucastnicich zajezdu apod :)

        V sobotu planuju po cca. rocni pauze dat prejezd Cesky Sibire.

        Fotky z lonska zde – http://picasaweb.google.com/…ibir10112008

        Tentokrat bych si to ovsem trochu prodlouzil – start nejspis v Olbramovicich (loni sem jel z Votic), konec asi v Tabore. (lehce smrncnem Jistebnickou vrchovinu)

        Moc hezka krajina, hodne zvlnena-kopeckoidni, tj. dupani do kopce, dupani z kopce apod. Bude to narocnejsi spis na fyzicku nez na techniku, ale nikam to rozhodne hnat nebudu..(s karierou chrta jsem skoncil jeste driv nez sem vubec zacal.. :)

        Odjezd bude rychlikem v sobotu rano, navrat vlakem nekdy k veceru. Pokud by mel nekdo zajem si dat zas neco trochu jinyho nez „old good“ Budejky-Klet-Budejky, je vitan! :)

        0 0
        • natureman42  

          tak Ceska Sibir z ruznych duvodu pada, takze:

          • mel by nekdo chut na sobotni XCtrip nekam za Budejky?

          Odjezd nekdy dopo, navrat za svetla :)

          0 0
          • lutte1  

            Tak to uz je pro me realnejsi.Teda pokud by se jelo nekam na jih.Musim se nejak sikovne pripojit z Borovan.

            Ale takova Klet by se urcite dala :)

            0 0
            • natureman42  

              aaa, co trochu invence a dat neco jinyho? :)

              0 0
              • lutte1  

                Tak nebráním se ničemu ale letos sem se třeba na Kleť ještě nedostal.:D

                Klidně něco navrhni. :)

                0 0
                • natureman42  

                  ted se jeste resi, jestli nakonec Omen nevezme karu a ze bychom popojeli treba nekam bliz k Sumave..

                  Jinak me napadla trasa – CB – Divcak – Klet :) – Chvalsiny – Chroboly – Lhenice – Nad Brloh – Blanskym lesem pod Kluka a back to CB..

                  Delka i prevyseni imho slusny, hospod cestou par snad bude :)

                  0 0
                  • lutte1  

                    No to je docela maso.Musim se taky nejak dostat domu ale to v nejhorsim poresi vlak.:)

                    0 0
                  • Omen  

                    tady se neřeší auto ale jestli se mi chce :-D

                    0 0
                    • lutte1  

                      hmmm :D jaký má bejt vůbec počasí?

                      0 0
                      • natureman42  

                        Celkem teplo, obloha jasna az polojasná, misty oblacno a zamraceno, semtam nejaka ta prehanka, ve vyssich polohach snehova.. :)Idealni stav, aspon se moc nespotime.. :)

                        Jestli mas zajem o vyjizdku, tak posli mi na mail foun a vecer si to muzem potvrdit smskou..

                        0 0
    • body count  

      Nazdar,

      neměl by někdo zítra ( v neděli) po obědě chuť vyrazit na bajk, tak na 3 hoďky?

      0 0
    • MAr(c)el1  

      Priznejte se kdo byl vcera na Kleti? :)

      0 0
      • natureman42  

        ja, omen, pilulin, lucy a lutte sme tam byli v sobotu..

        peknej vejlet akorat cestou domu sem prejel psa :/

        0 0
        • MAr(c)el1  

          jeje a kde?

          0 0
          • natureman42  

            kousek od Budejic ..

            mazal sem si to po siroky sotolinovy ceste a ten debil (malej foxterier) se nejdriv se zurivym stekotem rozbehl proti mne aby mi nasledne skocil primo pred predni kolo..

            Neudelas nic, brzdit na pul metru nema cenu (jeste bych zrakvil sebe) predni kolo poskocilo, Reba zafunela, pes zakvicel, pak mi jeste trochu nadskocil zadek a bylo..

            Prejel sem ho ciste pres bricho, kdyz sem se ohlidl tak stal na vsech ctyrech, uz nebezel a knucel.. :/

            Jako ja v tom byl uplne nevinne – jel sem po svy strane cesty, on byl na volno a agresivni, on mi tam vlitl, nedobrzdil bych to ani nahodou (jel sem tak 27–30km/h, zadnej predpis sem neporusil) ..

            At se na mne majitel nezlobi – samotnymu mi z toho nebylo nejlip – ale kdyz ho maj na volno na verejnym prostranstvi a ten pes se bavi tim, ze honi cyklisty, tak at si nasledky prictou sami..

            0 0
            • MAr(c)el1  

              bych sel jeste domlatit toho majitele … a mama stourava poznamka, mas jet tak rychle abys bezpecne zastavil na vzdalenout na jakou mas rozhled ne? :)

              Osobne je mi lito toho psa a majitele bych nechal utratit

              0 0
              • natureman42  

                „mas jet tak rychle abys bezpecne zastavil na vzdalenout na jakou mas rozhled ne?“ – ja mel rozhled vybornej, ale kdyz se neco rychle vyriti proti tobe a bez cekani Ti to skoci pod kolo?

                Jako sorry, ale s timhle sem fakt nepocital :/

                0 0
    • jarasvicko  

      Zdravim všechny bikeri! Dneska jsem byl s dannii na vyjížďce a říkali jsme že by jsme mohli třeba o víkendu(buď so nebo ne) dát nějakou jízdu nemusí to být nic velkýho, ale čím víc nás pojede tím lépe. Na trase se dohodnem… Pište pište pište

      0 0
      • WASP  

        jel bych. chci testnout novýho apache.

        0 0
      • natureman42  

        v sobotu nemuzu, ale kdyz byste jeli v nedeli, taxe rad pridam.. (teda pocasi bude k tomu)

        Trasa mi je ganz egal, nechal bych to na Vas (jen bych prosil co nejmene asfaltu)

        0 0
        • frbiker  

          mám to jako natureman42 – pro mně by byl ideál v neděli po obědě (tak v jednu, ve dvě?) a byl bych (třeba)pro tu legendární trasu z Hluboký kolem Vltavy, co je prej docela hustá a já jsem jí ještě nikdy nejel :-)

          0 0
          • natureman42  

            ale proc ne, klidne .. a muzem ten singl prodlouzit az do Tabora, moc fajn zalezitost.. :)

            a jinak hlasuju pro 13 hodin nejpozdejs, i kdyz celodenni vylet by mi nejspis taky nevadil

            0 0
            • dannii  

              Zdravím .), píši z práce..každo­pádně, co se týče bike-výletu o víkendu, není problém vyjíždku nechat na neděli a možná i počasí bude moudřejší. Bohužel už nebudu na netu a tak pokud nějaké jiné informace, tel. kontakt na mě máte :). Mějte se a o víkendu? :)

              0 0
          • Omen  

            je na hovno už jí vyasfaltovali ale vím tam o pěkných částech

            0 0
    • pajasimi  

      v sobotu budeme s klukama od nás sjíždět kleť, jedem tam autem a zpátky taky, chcem si zkrátka jen zasjezdovat, tak kdyby měl někdo chuť se přidat stačí napsat

      0 0
    • jarasvicko  

      Byl bych pro tu neděli v 13:00h u mostu na Hluboké a sjel bych bych ten závod co se jel 2× na hluboké, letos a loni, je to fajn trat cca 28km, kdyby jsme měli málo můžem něco přidat, hned mě napadá spousta variant, ale jak říkal Omen tak trasa Hluboká – Purkarec(na Karlův hrádek) je skoro všude vyasfaltovaná takže máme pohehe. Když nebvude pršrt v neděli sjel bych tu tra co se jel ten závod na hluboké(Hlubo­ká>Hosín>Dobře­jovice>Chotyča­ny>Dobřejovice>Ho­sín>Hluboká…) Spousta techniky, kopců, sjezdů a málo asfaltu :-))

      0 0
      • frbiker  

        o.k. souhlas s Omenem a jarasvickem, pojedeme teda to co vymyslíte vy, místňáci :-) jen né po asfaltu :-(((

        0 0
        • natureman42  

          ouk

          takze si to shrnme – tuhle v nedeli, kdy dle vsech pocasnickych predpovedi bude na 99% hnusne – tj. zamraceno, dest, mokro, bahno apod. si projedem trasu zavodu Okolo Budejic – resp. okolo Hluboke.. Odjezd nekdy po obede-idealne kolem jedny hodiny ..

          No a kdyz budem mit jeste porad malo – tj. budem malo zablaceny a mokry – tak si to muzem prodlouzit nekam, kde bude blata a vody vic..

          Rikam to spravne? :)

          0 0
          • jarasvicko  

            Jak je libo natureman42 :-))) já si myslim že bláto bude, ale pršet snad v době naší vyjížďky nebude, snad…:) myslim si že ten okruh by nám mohl bohatě stačit. Navrhoval bych se třeba ještě pokud možno domuvit se ještě v neděli dopoledne tady na foru… popřípadě zde nechávám své ctěné telefoní číslo 731774612, ale doufám že by to mohlo vyjít, předběžně by jsme se tedy schodli na něděli 13:00h u mostu na Hluboké…?

            0 0
            • natureman42  

              jestli nebude prset, tak v jednu budu tam .. jestli ovsem bude chcat, tak asi spis zustanu doma a budu s zenou znudene sledovat Velkou Pardubickou :)

              apropo – my Budejicky bychom se mohli dohodnout na nejakym srazu treba kolem 12:45 u ty lavicky za lavkou Prazsky sidliste-Vltava?

              0 0
              • jarasvicko  

                je to jasný když bude chcát tak se nikam nejede, pojede se jindy, ta trať by pak byla pěkně divoká

                0 0
                • natureman42  

                  celkem hnus velebnosti :)

                  0 0
                • Omen  

                  je tam sposta možností kudy ject jedné rozježděné cesty bych se nebál ale bahno bude určo. A u mostu je to na h.. dal by se prodloužit rovnou začátek ale start u peny. Ale jak chcete

                  0 0
            • natureman42  

              jestli nebude prset, tak v jednu budu tam .. jestli ovsem bude chcat, tak asi spis zustanu doma a budu s zenou znudene sledovat Velkou Pardubickou :)

              apropo – my Budejicky bychom se mohli dohodnout na nejakym srazu treba kolem 12:45 u ty lavicky za lavkou Prazsky sidliste-Vltava?

              0 0
              • body count  

                Pokud bude trochu ucházející počasí a žena mě pustí, tak se taky přidam. Snad zítra naviděnou.

                0 0
                • Omen  

                  ty jo možná i petr a lucí to by jsme byli celá parta pěkný

                  0 0
                  • Omen  

                    tak jak to vidíte?????

                    0 0
                    • WASP  

                      hele cokdybysme jeli ty naše kořínky zase, tzn po zelený trošku sem to vymyslel objet tu bahení část, směr kluk nebo vrábče a pak se uvidí. ta hluboká to je samá nespevněná travnatá louka a bahno. jako pro závod 100lidí najednou dobrý je to hodně otevřený ale nespevněný.

                      0 0
                      • Omen  

                        je domluvená hluboká proč to měnit já tam letos třeba ještě nebyl

                        0 0
                        • jarasvicko  

                          já budu ve 13:00 u mostu na hluboké a jsem velmi zvědav kolik tam přijede lidí. Objel bych tu hlubockou trať a kdyby to Dušanovi nestačilo může si objet ty jeho kořínky po zelený :-D

                          0 0
                          • Omen  

                            jsme se domlouvali že pojedeme purkarec ne

                            0 0
                            • body count  

                              puškvorec nebo hlubocký bahno, hlavně aby nechcalo:-)). Ve 12:45 jsem u lávky přes vltavu.

                              0 0
                              • Omen  

                                ok 1300 most hluboká

                                0 0
                                • natureman42  

                                  tak jaky ste to meli? :)

                                  0 0
                                  • Omen  

                                    krásný hned po tom co jsem Dušanovi v lese skoval blatník se na to kolo dalo v poho dívat. :-D

                                    0 0
    • dannii  

      ..zdravím :),..děkuji za včerejší bike vyjíždku a hlavně za trpělivost :). Byl to balzám na duši :)

      0 0
    • natureman42  

      btw: co sobota? Zimni hadry na sebe, termofor s teplym cajem na zada, riditka do ruky a vypalit nekam na vetsi cast dne??

      0 0
      • Omen  

        je vidět že jsi kancelářskej kdyby si měl dělat venku jakoko já ono by tě ty roupy hodně rychle přešli je tam svinská zima

        0 0
        • natureman42  

          to víš – doma ve skříni se na mě směje fungl nová windtextová zimní bunda, tak bych ji klidne i testnul.. :)

          btw: na lednovy teploty pod bodem mrazu to stejne jeste nema a v tech ze sem si posledni zimu par celodennich XCletů (na lede pres riditka na zada :)

          .. dal :)

          0 0
          • Omen  

            mě se může podělat tlumič prý pod 10 docela trpí

            0 0
            • natureman42  

              mas si poridit poradny kolo.. :)

              0 0
            • pajasimi  

              cože co máš za tlumič??? neříkej že furt ten fox, to se mi nezdá pod deset jo:D tak to abych vyměnil svuj dhx 5 za něco pořádnýho, teď představovali na interbiku jednu mx firmu co začla dělat tlumiče pro biky tak abych ještě neměnil:D pod deset se mi nezdá, to by teda byl pořádnej limit

              0 0
              • Omen  

                tak řešilů se tu shotdown(nevím zda se to takhle píše) a co jsem pozoroval tak lidi psali že se jim to většinou stalo pod 10 stupnu ale já jezdím i v zimě zatím ok ale je logické že ty gumy stuhnou a pak tolik netěsní

                0 0
          • natureman42  

            tak nakonec asi nic, pac v lesich budou hromady bahna a dest do obliceje taky nic moc..

            Ale kdyby preci jen nekdo mel podivnou choutku zejtra nekam vyjet, tak mi muze zavolat a nejak se domluvime :)

            0 0
            • pajasimi  

              večer poď na vltavu na rychtu

              0 0
              • natureman42  

                covece, puvodne sem tam chtel jit, ale nakonec se mi nejak zkrizili plany a oci, a uz sem to nedal.. :)

                0 0
    • natureman42  

      Tak dalsi navrh – ve stredu ma bejt snad nejlip z celyho tejdne, toz co maly pozdne odpoledni pojezdeni-pocitam, ze kolem 15ty hodiny odpoledni skoncim v praci, takze bych mohl vystartovat rovnou z prace, jinak nejpozdejsi kolem pul ctvrty.

      Pridal by se nekdo??

      (o vikendu sem nijam nejel a zacinam mit celkem XCabstak :)

      0 0
      • natureman42  

        Tak vcera rychlych 35km CB-Hluboka-Hosin-Borek-okruh Mojskym lesem-Borek-CB, celkem sucha trat, prijemne me nska poboliva spodni cast stehen.. (prumerka cca. 24kmph :)

        Mozna bych dal neco o vikendu – mozna v sobotu odpo.-jeste uvidim.

        Projel by se nekdo dalsi?

        0 0
        • MAr(c)el1  

          na pekne jezdeji je moc depresivni pocasi, ja se ted krasne koupu ve svem potu na spiningu a pak se odmocim pri plavani v bazenu :) A navic jsem oprasil a vytunil RC autocko tak obcas jezdim :)

          0 0
          • natureman42  

            ale dej pokoj, sousede.. nahodou tohle podzimni pocasko ma taky neco do sebe a kdyz zrovna nelije a je aspon trochu sucho, tak nevidim duvod proc nevzit bejka a nejet ho trochu provetrat do barevny podzimne-zimni prirody? :)

            0 0
            • MAr(c)el1  

              barevnej jo, ale ne aby bylo pres den pod 5 stupnu … mi je pak zima na nohy. Mam obleceni jen na teplje podzim tak do 10 stupnu pak uz nastava pri sjezdech strasna zima :(

              0 0
              • natureman42  

                shodou okolnosti byla vcerejsi vyjizdka i testem novy windtexovy zimni bundy.. (membranovy kalhoty, cepicku pod helmu, silnejsi navleky uz mam z predchozich zimnich sezon). A osvedcila – oproti softshellce je prodysnejsi, takze v ni neni tak mokro ze srazeny pary..

                No takze v tomhle ohledu si uz nemuzu stezovat, snad jen musim poridit jeste o neco zateplenejsi rukavice a casem snad i zimni tretry..

                Aneb jak rika klasik – neexistuje spatny pocasi-vse je jen otazka kvalitniho obleceni..

                0 0
    • MAr(c)el1  

      Vim ze asi se nikdo nechytne, ale mel bych na prodej damske kolo author basic 16" (pro postavu max 162cm) vybavene shimanem alivio. Tak kdyby nekdo mel zajem je k mani, uz mame objednanou nahradu :)

      0 0
    • scalar  

      Moc vás nepotěším, včera jsem projížděl svoji oblíbenou hřebenovku na Kluka (červená značka) a od Švelhánu (ve směru na Střední horu, Skalku…) je to neprůjezdné. Těží tam dřevo, důsledně nechávají všechny stromy ležet na cestě..

      0 0
      • pajasimi  

        takže další super úsek definitivně v prdeli?:/

        0 0
        • natureman42  

          nemyslim.. casem to nekdo – lesaci, zlodeji – odklidi.. :)

          0 0
    • natureman42  

      btw: to bylo vcera krasne, co? :) Tak kdo ste tu podzimni sluncem zalitou nadheru absolvoval v sedle, priznejte se! :)

      Ja nikoli – byl sem se pritulkou projit v NATURPARKU NORDWALD na rakousky strane Novohradek.. Moc hezky, a ty 800–900 metrovy kopecky okolo vypadaj hodne lahodne :)

      .. spousta malo vyuzivanych lesnich stezek UP&DOWN, oproti tem nasim ovsem minimalne rozryty od lesaku, min zarostly „bordelem“ (takovy uhlazenejsi :), zkratka trochu jinej hospodarskej les nez ten nas, maj tam i nejaky znaceny MTB Strecke, pristi rok to chce zlehka projezdit.. :)

      0 0
      • MAr(c)el1  

        Pic, tak ja se priznam ze jsem neodolal a vyjel si na dve hodinky :)

        0 0
    • natureman42  

      Sobota 31.10, v pripade prizniveho pocasi celodenni XC nekde dal od Budejic? Pridal by se nekdo?

      0 0
      • natureman42  

        vidim, ze zatim predstava XC svihu ve sluncem zality podzimni prirode nikoho nechytla?? :) (ma bejt snad polojasno az slunecno)

        .. tak jen nastrel par tras:

        Trasa 1: rychlikem (ano, sveril bych svyho mazla CD :) rano v 6:08 do Benesova u Prahy a z nej – mrknout na Kopiste (jen se projet na nadvori zamku, nikdy sem tam nebyl :) a z nej uz po turisticky trase smer Votice a pres Ceskou Sibir a okraj Jistebnicky vrchoviny do Tabora – odhadem cca. 60–70, prevazne lesni cesty/sotolina, sem tam asfalt pro prejezd. Navrat vecernim vlakem z Tabora.

        Trasa 2: po okraji Blanskyho lesa do Lhenic, po turisticky cikcak do Chrobol, podel Boletickyho VVP do Ktise, Chvalsiny a pod Kleti do C.Krumlova a pak back to CB..

        Trasa 3: vlakem do Pisku – z nej prejezd Piseckyho hor do Temelina, Tyn n. Vltavou – Bechyne – Tabor

        +

        nebranim se nicemu, kdyby mel nekdo jinej navrh, nebranim se … :)

        0 0
        • natureman42  

          Tak posledni update:

          V 7.08 odjezd rychlikem smer Pisek, nasleduje prujezd Piseckyma horama do Tyna n. V., z nej singlem podel Luznice pres Bechyni do Tabora. Navrat navecer rychlikem z Tabora.

          V priloze mate par fotek, jak to asi po ceste vypada.

          Pocasnici hlasi, ze v sobotu bude jasno až skoro jasno, ráno ojediněle mrznoucí mlhy. Mirny východní vítr 2 m/s, vlhkost: 54%, tlak vzduchu 1030 hPa, oblačnost: 5% Srážky: 0 mm :)

          Nehlaste se vsichni, ale kdyz byste se aspon nekdo rano u toho rychliku objevil, urcite nebudete litovat! :)

          0 0
          • pajasimi  

            mít v poho endurko a nemuset jet předčasně na kolej do jihlavy…:(

            0 0
            • natureman42  

              maly summary:

              • 88km celkem, z toho polovina po vrskach Piseckych hor – dal sem si tonejdriv po diamantovy naucny stezce pres vrcholky nad Piskem, pak na VelkejMehelnik (paradni stojka nahoru, jeste lepsi sjezd po mokrym listi a korenechdolu :), pak cikcak na Vysoky Kamyk, sjezd do Albrechtic, po turisticky prejezddo Tyna, tam asi 3/4hodiny pauza na defrost v hospode, a pak uz spis posilnicich nad Sevetin, lesy a silnickou pres Hlubokou domu.

              Pisecky hory barevna nadhera zahalena v jemnym podzimnim oparu, uplne liduprazdny, par peknejch singlu, zbytek fajn lesni cesty (tak napul sem kopiroval trasu zavodu) Zejtra hodim par fotek z mobilu, pac fotak mi v tom mrazu jaxi prestal fungovat..

              0 0
    • body count  

      Nazdar,

      dneska (30.října) od 20hod jdu s FRbikerem na stěnu na Lanovce, přidá se někdo?

      0 0
    • natureman42  

      jelikoz mi to dle reakci po me posledni vyjizdce krz Pisecke hory prijde, ze pro vetsinu z Vas – CB bikeru uz sezona skoncila, tak mam otazku:

      • najde se tady jeste nekdo, pro koho sezona nekonci prvnima mrazikama, alekdo je zvyklej jezdit na kole CELOROCNE?? Tj. kdo by byl schopen a ochoten davatpripadne nejaky vetsi-mensi XC vylety i pocas zimniho obdobi??

      Ptam se, abych se do budoucna vyvaroval podobnych „vykriku do tmy“ jako byla treba pozvanka na XC Pisecky hory, na ktery uz nikdo z Vas CB bikeru stejne nebude reagovat..

      0 0
      • MAr(c)el1  

        Pic, no videl bych to asi takto. Kdaby neprselo a svitilo slunicko tak bych i nekam vyrazil, ale problem je volny cas x tma x prace x pocasi … to jsou 4 promene ktere se sejdou jen vymecne. Kolo jeste zazimovane nemam a zatim to delat nebudu, co kdyby … Vim ze nedele vetsinou nepripada v uvahu, sobota je celkem dobra, ale vetsinou nepreje pocasi a vytejdu by to nekdy i slo, ale to je tak se projet jen kolem CB nez bude tma. Navic kazdej 3. tejden mam pohotovost coz mi znemoznuje nekam rozume vyrazit :( Uz aby bylo zase jaro a slo jezdit az do vecernich hodin a pocasi bylo spise lepsi nez horsi. :)

        0 0
        • natureman42  

          jo, tyhle duvody zni rozumne :) a diky za reakci, uz sem si myslel, ze neco je spatne kdyz mi nikdo nereaguje.. :)

          V tejdnu diky tme uz to na nejaky svihy stejne moc neni – preci jen s minilampickou co mam na ridlach se da bezpecne jezdit tak max. po asfaltu, v terenu bych uz mel strach.. :) Takze urcite spis ty weekendy.

          Toz dej vedet, kdybys nekam razil a kdyz ja nekam, tak napodobne :)

          0 0
    • dannii  

      ..hezky den na B-F :), pokud zitra bude pocasi priznive, kolem ctvrte odpoledne budu vyjizdet, jen na menši okruh. Zatim jeste nemam naplanovany smer…prida se nekdo a nebo je u Vas uz skutecne po sezone :), samozrejme se respektuje pracovni den :)

      0 0
      • jarasvicko  

        s bikerkou dannii, pojedu kdykoliv a kamkoliv a když mi bude zdraví sloužit a nohama budu moci točit, tak na vyjížďku samozřejmě též vyrážim ;-)

        0 0
        • dannii  

          …ok:),..jen Ti nechci brat iluze:), ale moc bych si bike v zime neplanovala, tedy pokud stale budes mit stejne zamestnani:))). Jinak, pokud se nikdo neprida a verim, ze jen z duvodu casu straveny v praci, muze byt zitrejsi bike projizdka drive.:)

          0 0
      • natureman42  

        šáde, tů írly :(

        0 0
    • jarasvicko  

      Zdar Bikeři! Byl bych pro, občas vyjet i třeba v zimě. Vždycky nějakou tu sobotu, ale třeba já mám volnou jen každou druhou, ale když to podmínky(počasí) dovolí tak pojedu rád…jen tak něco lehkýho, povozit zadek :-))

      0 0
      • natureman42  

        klidne, to bychom uz byli tri :)

        apropo – nska rano sem potkal mistra Lutteho a predbezne sme se domluvili na nedelni vyjizdku..

        A jelikoz okoli Budejic znam jak svy boty a tudiz mne tentokrat nic extraspecial nelaka, tak predbezne bych to videl na dopoledni presun do Borovan a odtud pod vedenim Lutteho si dat nejaky lehky pojezdeni-singly etc. v okoli..

        Takze kdyby mel nekdo cas a chut, budem radi, kdyz se prida :)

        0 0
        • dannii  

          Zdravim Te :), rozhodne pokud Vam pocasi bude prat, urcite do techto mist vyrazte. Je tam krasne. Bohuzel mam pracovni vikend :(.

          0 0
          • natureman42  

            nj, prace, bez ni to nejde a s ni taky ne.. :)

            apropo – budu objednavat tyhle plaste na zimu a „RBteam style prasojizdy“ :) Imho super plast do tezsiho terenu, zvlast ted za super cenu v akci! :) Nechce se nekdo pridat s objednavkou?

            http://www.velohanak.cz/…-120tpi.aspx

            0 0
            • jarasvicko  

              >>>>Natureman42…plášť nevypadá špatně, ale já jsem věrný NOBBY NIC 2,25 :-))

              0 0
              • natureman42  

                Nobby pude ze predku do zadu a tohle pude dopredu misto Nobbyho kvuli lepsi trakci v zatackach .. Dle myho znamyho z internetu (AM jezdec) jsou cituji:

                „.. v naklonu mnohem lepsi nez moje odvaha“ :) + neco o vysmechu Schwalbe (prave NN)z hlediska mizivyho poctu defektu..

                No nic, tak objednavam pro sebe (btw: u Svece maj tyhle s malinko horsi smesi a v dratu za 299,– kdyby nahodou..)

                0 0
                • jarasvicko  

                  …jo myslim, že to není vůbec špatná kombinace, že by tahle symbioza mohla fungovat :-)

                  0 0
                  • dannii  

                    ..preji krasny den :) a on uz venku je :)), tak kam dnes kolego vyjedeme?, nez se nechame dobrovolne zavrit na vikend do prace :(. Vidim to na pohodicku a muze byt kolem poledne :)))

                    0 0
                    • natureman42  

                      grrrr… :)

                      0 0
                      • Omen  

                        já na kole nebyl od toho purkarce co si tu všichni stěžujete

                        0 0
                        • dannii  

                          …jj., dnes je skutecne venku krasne :). Tak snad priste a take verim, ze se jiz vsichni nekdy, nekde sejdeme, posedime a v poklidu si vse povypravime :)

                          0 0
                          • natureman42  

                            .. s predvanocni CB bikerskou besidkou nemam vubec problem.. :)

                            0 0
                            • jarasvicko  

                              zdar Bikeři! Tak dneska bylo hezky, vytáhnul jsem bike spolu s dannii, jízda byla pohodová, počasí krásný, natočili jsme kolem 30km a bylo to hezký se projet prosluněnou podzimní přírodou. Škoda že sem nemůžu přihodit i pár fotek protože muj skvělej foťák fotí kvalitní fotky a všechny maj přes 3MB příště zmenšim kvalitu :-)

                              0 0
                              • dannii  

                                ..bylo skutecne fajn a dekuji :), snad bude jeste i pro Vas moznost tu krasu podzimu spatrit.. Treba o vikendu, ma byt jeste tepleji.:)

                                0 0
                        • natureman42  

                          já to nska nevydrzel a do prace sem jel na HEverovi misto na crossu .. prvni (prijemnej) sok me cekal kdyz sem ho sundaval z haku – kua, nejakej lehkej, ne? :) a druhej kdyz sem slapl do pedalu.. ja proste do ty prace nemuzu prijet normalne a nezplavenej z rychly jizdy s par skockama z obrubniku.. :)

                          proto grrr – jel bych hned!

                          0 0
    • Omen  

      Tak jsme se s Danii usnesli, že už jsme se dlouho společně neviděli. A proto svoláváme sraz na příští sobotu tj. 21.11.2009 na další společnou akci. Účast je poviná, kdo nepříde dojezdil. :-D Dal bych to na lanovce od 19:30. Ne od 20:00. (tzn. sejdeme se v 8,protože ještě nikdy nikdo nepřišel včas.Ale 8 je max.)

      Kdo se hlásí?? Napsat sem a nebo mě na mob.

      Zatím jdu já, Danii, Petr(Pilulín)+Lu­cí,Dušan(WASP)

      0 0
      • natureman42  

        huh, jeste ze jezdim hlavne na internetu.. :)

        takze predem se omlouvam – nedorazim, bo ve ctvrtek odjizdim smer vychodni Cechy a vracim se az v nedeli vecer.. Takze preju prijemnou zabavu a snad jeste do konce roku v sedle na videnou! :)

        0 0
    • natureman42  

      Sobota odpoledne kratkej vyjezd za Budejice, kdyby se chtel nekdo pridat, budu rad. Nic extra rychlyho ho nebude – dneska se de parit – tak spis jen na provetrani a vystrizliveni.. :)

      Odjezd pocitam kolem 13.00

      0 0
      • lutte1  

        ahoj napíšu to sem,v neděli určitě přijeď vymyslím nějakou fajn trasu :) kolik kiláků bychom jeli?ať to můžu promyslet :)

        0 0
    • natureman42  

      Hola jizane – nebudme lemry line a tak co oslavit zitrejsich 20 let svobody celodennim „manifestacnim“ XCountry po krasach nasi jizni zeme? :)

      Chci si dnes koupit par metru trikolory, omotat sebe i bajka a zejtra po snidani vyrazit nekam do lesu, bahen a strani..

      Ma bejt az neskutecnych 15 stupnu, sem tam slunce, pocasko na jeden z poslednich teplotne pohodovych celoden. vyletu jak delany.

      Pridal by se nekdo? Omen, Lutte, Pajasimi, Daniii, Pilulin, Wasp etc??

      0 0
      • dannii  

        ..bohuzel, jsem i ve statni svatek, v den boje za svobodu a demokracii v praci:(, ale skutecne ma byt, tak jak pises a tak pokud se Vam akce vydari, uzivejte. :)

        0 0
      • lutte1  

        Ty jo škoda.Já měl dneska ředitelský tak už jsem byl na biku.:)Zítra sem se chtěl učit.Tak nic.:(

        Škoda že nevyšla ta neděle bylo krásně.

        Rozhodně si to užíte.:)

        0 0
    • dannii  

      ..byl krásný, svátkem prokouzlený den. :) Kam Vám dnes paprsky svítily při vyjíždce na biku? Posílám pozdrav, zde Vám všem, určitě známého místa.:) Škoda jen, že jsem to nestihla na biku. Ale i tak tam bylo nádherně. :)

      0 0
      • natureman42  

        DANII: tak to sme byli vpravde kousek od sebe.. :)

        Tu maly reportek:

        Ridla sem omotal trikolorou, pres uply elastaky navlik volný kratasy (idealni podzimni kombinace :), zkontroloval vymeteny azuro na obloze a vyrazil smer hřeben Blanskyho lesa s hospou na hoře Klet 1084 mnm jako vrcharskou prémii.

        Beru to po vrstevnicovy sotoline pod Svelhanem smer Lhenice, ke konci z casovych duvodu odbocuji na asfaltky smer Nova Ves, Brloh, Janske udoli a konečně odbocka na modrou U Planskych.

        V jedny casti stoupání lesem po modry asi 2 km pod vrcholem mam pocit ze mi pumpa vyskočí krkem, ale dobry, vydržela :) Nahoře dávám dva rychly lachouty, poprvy v životě spatřím z Kleťi panorama Alp a mirne přiožralej to pouštím dolu.

        Dobry, bez rakve, ale ze to dalo na těch mokrejch kamenech a mokrým povrchu vubec fušku.. (jinak cestou dolou potkavam celkem davy lidi, nastesti vcas to sypajici zelezarstvi – me :) – slysi a slusne uhybaj)

        No celkově hodne vydařený výročí revoluce, pristi rok prosim zopakovat :)

        0 0
    • MAr(c)el1  

      AWE, tak to vypada ze dnes pujdu z prace jit kolem 10h a vyrazil bych na malou projizdku kolem CB. Vubec nevim kam pojedu, ani na jak dlouho (zalezi co Okrasny Tukovy Prstenec kolem bricha dovoli :-) ) Tak treba kdyby nekdo mel cas tak vyjedem :)

      0 0
    • pajasimi  

      čuus, bikeři, tak jak to jezdí? už se mi stejská po rodný domovině:) nejradši bych hned teď vypadnul na kleť:) tak jestli se tam někdo chystáte naperte jí i za mě:) někdy domluvíme pořádnej trip

      0 0
    • Omen  

      V so se jede kolektivně na Kleť kdo další se přidá??

      A pivo večer pořád platí.

      0 0
      • MAr(c)el1  

        a jak by sobotni klet probihala??? kdy by byl cca odjezd?

        0 0
        • Omen  

          tak někdy dopol cca 9–10 autama do Vrábče a pak dolu k Vltavě-dívčák-kle´t (podle sil po ose nebo lanovkou pak dolu a verze 1 přes kluka verze 2 rovnou Vrábče. Je mnoho možností dle síly a času. Start každopádně Vrábče. Z čb můžu někoho nabrat do auta

          0 0
          • pajasimi  

            kurnik jel bych hned!:) ale zůstávám přes víkend na koleji..tak aspoň foťte a podělte se o zážitek:)

            0 0
          • MAr(c)el1  

            zajimave, ale presunyautem moc rad nemam, bych to vzal rovnou z CB, ale nastal pruser a zmenilase situace doma a nejspis si dame pesky vychod na boubine …

            0 0
    • dannii  

      ..posílám hřejivé paprsky, které jsem zachytila při ranním výjezdu, dnes na biku.:),ale zima je už znát a hlavně mrazíky po ránu ..taky tomu moc nerozumím, též jsem předpokládala, že se pojede z CB..

      0 0
      • dannii  

        ..a ještě jen info o počasí :) http://www.novinky.cz/…ikulase.html

        0 0
      • natureman42  

        danii: az vsichni prejdeme na AMka se zdvihama co ma Omen, tak to priblizovani autem pochopime :)

        Jinak vsem preju vydarenej weekend .. v sedle svyho bejka idealne :) .. uzite si zitrejsi pifko a tak vubec ..

        A konecne zdravim z Adrspachu – rodiste mne :) + „nejhusciho“ XC maratonu v CR – Rallye Sudety.. :))

        (v prilohach par telefetek z dnesni odpoledni vychazky nejvetsim piskovcovym skalnim mestem v Evrope :)

        0 0
      • Omen  

        jde o to že s námi pojedou i méně zdatní bikeři a samo není poroblém můžete do vrábče po ose sraz u hospody u kolejí v 10.00

        0 0
    • natureman42  

      omen: navrhuju zalozit dalsi – pokracovaci dread (No. IV). Tenhle zacina bejt na cteni v mobilu neunosne dlouhej :)

      0 0
      • Omen  

        taky už jsem nad tím přemýšlel ok jdu založit nový.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce