• mr.antik

    Znáte někdo tuto akci? Má cenu tam jet, i když nechci závodit? Láka mě ten výjezd na vzdálenost :-)

    0 0
    • Fender  

      Zdar.V loni byl 1.ročník.Určitě přijed¡,i když nechceš závodit.Máš 4hodiny na to,abys projel co nejvíc kontrol – různě obodované – podle vzdálenosti od místa startu.Pěknej terén – Paseky nad Jizerou,Vysoké nad Jiz.,Jesenný,atd.Na startu dostaneš mapu a trasu si zvolíš,jak uznáš za vhodný,aby jsi stihnul posbírat co nejvíc bodů.Nebo to vezmeš na pohodu, a v klidu si pojezdíš.Ten výjezd je dost brutus.Začínáš pod hospodou u Hermíny – nástupiště vleku,mírnější stoupání po louce,tak 80m,pak přijde asi 10m prudší svah(tam končí dost lidí),přejezd přes cestu,zase mírnější stoupání a pak… kašpárek,předklon na řidítka a tepovka – 160,170,180,1­90.....,oči jak ping- pongový míčky.Máš na to dvě jízdy.Výjezd má za sebou pár ročníků,zatím celé stoupání vyjeli jen dva borci.Já to jezdil – 22/28 – a musel jsem sakra bejčit.Letos jsem tam hodil místo 28,34.Doporučuju dozadu hrubší vzorek,podhustit a min.kazetu s 30.Výhoda je ,že celá akce je přímo u hospody.Pivka je dost,klobás taky,večer hraje pár kapel,prostě supr akcička,kde se nemusíš honit za výsledkema a strávíš pohodovej den.

      0 0
      • mr.antik  

        No asi jsme si špatně rozuměli, já se nechci účastnit toho orienťáku, spíš jsem myslel, že bych tam zajel, jel se projet do okolí a pak ten výjezd, zkusil bych to na reignovi. Kdybych dal pevnou vidli tak by se dal udělat výsledek, ale image by trpěla :-))

        0 0
        • Fender  

          Tak jestli to plánuješ na vyjíždku,tak to zkus.Ale jede se přímo pod vlekem,po louce,samá tráva.Vlek je dlouhý 750m,převýšení 169m.Pro představu – v loni 1.250m ,2.230m ,3.140m , 4.138m , 5.130m ........Celý to vyjel tuším jeden borec 2× po sobě – jezdil v tý době za team Scott,to bylo neuvěřitelný.Je fakt,že potřebuješ mít dost nízko předek a spíš delší rám.Myslím,že v loni Franta Kubíček, jel taky na celopéru – byl 3.140m.Mezi 130m – 140m,je takový záludný zlom,kdo se tam vydrápe,taky většinou skončí,protože tepovka je opravdu na maximu,nohy hoří a psychicky se zdá,že to nejde přejet.Já se dostal přes tohle místo jen jednou.Tuším,že nás bude tak 7,co tohle místo zdolalo.Jinak pevná vidle by pomohla,ale jestli má cenu ji přehazovat,pro tak krátký výjezd.Tak se měj,čau.

          0 0
      • cubas  

        Muzete mi nekdo trosku priblizit kde byly jednotlive kontroly? na jak velkem uzemi byly rozmisteny?

        0 0
    • Pi†el  

      Kdy to je?

      0 0
    • Macek  

      tak paseky byla opravdu pohodova akce, krasne pocasi, krasna trasa, …proste parada

      0 0
    • knihomol  

      Trošku resuscituji vlákno. Tahle akce vypadá dost dobře. Nejedete někdo ze záp. Čech (Plzeňsko), že bych se svezl, příp. bych někoho svezl?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.