• motacek

    Jedete někdo?

    Zatím se závody zkušenosti nemám, kromě Lost in Prague 2016, ani toho nemám moc naježděného, ale celkem mě to zajímá. Také by mě zajímalo, jestli jsou tam jen profici, nebo i nějací amatéři, abych tam nebyl za úplné střevo.

    Kdyby měl někdo nějaké tipy, triky a rady, stačí napsat.

    Bike prague 2013 jsem tu našel, jen mě zajímá, kdo všechno se účastní tenhle rok a taky mě zajímají vaše postřehy.

    0 0
    • snas89  

      Ahoj,

      já o něm letos taky přemýšlím.

      Trať je pěkná a pro mě i akorátně náročná (jel jsem jen tu delší, cca 68 km).

      0 0
    • doubleingram  

      Jel jsem to predloni, kratkou, pekny zavod, hobiku 6 pulek, jako asi vsude.

      0 0
    • rdx  

      Jel jsem loni tu delsi. Nejsou tam zadne vetsi vychytavky, kdo jezdi v tyhle oblasti ma vsechno xkrat projete. Na to, ze je zavod hned za „panelakama“ je to pekny bajkovani s minimem asfaltu.

      Staci si stoupnout vic dozadu na startu a prvni pulka zavodu bude spis klidna vyjizdka s obcasnych zastavenim v problemovych castech :)

      0 0
    • novas752  

      Jel jsem rocniky 2012, 13 a 15 pokazdy kratkou trat. Tenhle rok mám zkouškový a tak nejedu.

      Nevím jaká je trať letos, ale loňská mě oproti předchozím verzím moc nenadchla.

      Nejdřív „zabitej“ sjezd do Prokopáku kvůli rozřazení, poté co se nadjel Pražský okruh, jede se okolo nějakýho moderního koňoranče, takže je to takový zbíječkování, potom je krátkej rychlej a v závěru na hobby-xc až nevídaně technickej sjezdík (nevim jak to jezdí těch 1000 lidí na trekovejch kolech co jedou vzadu, já se držel vždy někde vepředu) . Oproti 2013 následuje nudnej okruh po obřim poli (předtím krátká trasa vedla až na hranu údolí Berounky, kde je moc pěknej singl lesem). Pak se začne z opačný strany sjíždět do toho údolí. Nejdřív zaručená bahenní koupel na neusychající cestě, potom delší na hobby xc opět docela technický sjezd starým úvozem k brodu. V červnu tam moc vody není, ale i tak je to skvělé ochlazení v obvyklém vedru. Následuje dlouhý výjezd a opět ta nudnější pasáž okolo koní až zpět nad Prokopák. Tam se uhne delším sjezdem k dalšímu brodu, ten bývá o něco hlubší ale dá se objet po mostíku. Následuje výjezd k sídlišti Velká ohrada a poslední zhoupnutí okolo rybníka zpět ke Galerii Butovice.

      Startuje se ve vlnách podle čísel po 500. Loni jsem to jel asi 1:45 a 20 minut po dojetí do cíle se spustil brutální slejvák, takže jsem se šel najíst (dávaj porci tak pro pětiletý dítě) a protože bydlím asi kilometr od startu, jel jsem domů)

      Nemám srovnání s jinými závody, ale zajištěné a značené mi to přijde dobře (trať mám dobře najetou, ale i tak), akorát prý nějaký aktivista pod Cukrákem s oblibou sabotuje zančení a bloudí se tam. Jen mě přijde, že v zadu se to musí minimálně na první čtvrtině a v těch techničtějších sjezdech brutálně ucpávat.

      Nejvíc se mi líbil ročník 2012 kdy krátká trať měla v podstatě o 2 rychlé sjezdy a pěkný singl nad Berounkou víc a přitom byla stejně dlouhá

      0 0
      • MichaelSimek  

        Ucpava se to pekne jakmile nejedes z prvni vlny,loni jsem to jel pro srandu jelikoz pritelkyne tam jela zavodit a nekolikrat jsem nekde stal a cekal az se odvazej neco sjet nebo sejit. Ale uzil jsem si to vlastne, pro hobiky bez zasadni techniky co si chtej jenom tak „zavodne projet“ je to pekny. Letos kolize terminu, tak jede jenom pritelkyne, snad nebude ta bourka jak loni.

        0 0
    • ubo  

      Já letos pojedu tu krátkou, tak se uvidí :-D

      ale podle výsledků, to budou hobbíci a hobbíci…

      Tak aspoň nebudu poslední :-D

      0 0
    • motacek  

      Díky všem za postřehy. Právě jsem se přihlásil na tu dlouhou trať, ale jelikož mám záněty šlach v obou zápěstích, tak nevím jestli to nepojedu raději „bezdržačky“ celou dobu.

      Kdyby se tu našel někdo, kdo by chtěl jet mým tempem, tak se rád připojím. Tempo bych volil raději svižnější, ale žádné hrobesní, bohužel nevím jaký bude povrch tratě a povětrnostní podmínky, takže se těžko tempo teď odhaduje. Také bych si chtěl užít sjezdy, tak doufám, že než k nim přijedu, ujedu všechny ty lidi, co by to mohli potenciálně jít pěšky a tím mě brzdit (tím myslím spíš rodiny s dětmi)

      0 0
      • koko0925  

        Pár postřehů z posledních 2 ročníků:

        Rodiny s dětmi tam nepotkáš. První třetina je děsná natřásačka od koní. Svižně se snaží jet všichni. Zhruba od 15 km se to uvolní a člověk jede sám za sebe. Na startu je několik set frajerů.

        0 0
    • motacek  

      Ještě jedna věc. Nějaký doporučený tlak na 29" 2,2 pláště? Normálně jezdím 1,8– 2,0baru, ale zdá se mi, že bych se s takovým tlakem vyšťavil moc brzy. Tamní terén vůbec neznám, takže nevím jestli tlak nechat, či přifouknout. Zase nechci aby mi to tam skákalo na každém kameni :)

      0 0
      • novas752  

        To ti nikdo nedoporučí :) Záleží na duších/bezduších, konkrétním plášti a ráfku, hmotnosti jezdec + kolo… Já jsem posledně nafukoval úplně normálně = 2,3 vepředu a 2,8 vzdadu. Většinou je to natřásačka po ztvrdlý koňský cestě nebo polní cestě s kamenama, ale je tam i asfalt, takže takovej kompromis mezi hrozbou píchnutí, procvaknutí a odvalovánim. Je lepší začátek nenapálit (jak to udělá většina lidí, když se snažej udržet lepšíc) a na krev jet až posledních cca 10km.

        Ale aspoň tenhle rok budete mít epesní počasí, všechny předešlý ročníky bylo vedro přes 30.

        0 0
        • motacek  

          No mám zatím duše, ale na léto už si koupím sadu na bezduše. Vážím 82kg a jezdím většinou terén, proto mám malý tlak .. mám rád komfort i za cenu toho, že se víc našlapu.

          S tím nenapálením začátku mě to taky napadlo, ale když nikoho nepředjedu, tak se všichni sejdeme na sjezdech a úzkých cestičkách a tam to prý bývá zacpané a údajně se tam čeká místy i fronta, což moc nechápu, ale asi to tak bude, když dojede na sjezd 100 lidí :D

          Jo počasí vypadá zatím dobře, snad nebude chcát, koupil jsem nový dres a nerad bych ho ušpinil :D

          0 0
          • novas752  

            Tak nevím jak na tom jsi a odkud startuješ, ale minulý rok se první vlna štosovala hned na oficiálním startu dole v Prokopáku, kde bylo zůžení kvůli takovýmu tomu snímacímu koberci a pak hned při nájezdu do terénu (zarostlý polňačka) na konci Holyně. :) Potom je dlouho celkem rovina, takže všichni jedou šrot a ve sjezdu do Chotče se to na cca 100. pozici taky mělo tendenci štosovat. Prudký výjezd ke Třebotovu, dělení tratí a dlouhej okruh po poli to roztrhá a po další houpačce v údolí pod Chotčem(/čí? :) ) jedeš skoro sám.

            Trochu problém je, že právě tohle je pro krátkou i dlouhou trať celé společné a jede se to na jednou, takže pomalejší a méně zruční se motaj s lidma schopnějšíma co jedou dlouhou trať a šetřej trochu síly.

            0 0
            • motacek  

              No startuju ze třetí vlny a číslo mám nějakých 16×x :/ . No uvidím, asi budu spíš improvizovat na trati, důležité je přežít to ve zdraví a zajet pod 150 minut :D

              0 0
    • ubo  

      Ty vlny budou startovat každá zvlášť ?

      0 0
      • MichaelSimek  

        po par minutach se startuje

        0 0
        • ubo  

          A první s elitní startují spolu?

          Vždyť to někdo, kdo není v 1., tak se přeci nemůže dostat dopředu i kdyby byl Kulhavý nebo Nino.

          0 0
          • novas752  

            Mám pocit, že elita startuje s první vlnou, akorát jsou oddělení vepředu – asi 50 míst. Závodníkovi se počítá čas až od přejetí snímacího koberce dole v Prokopáku, ale když tam nejsi někde na čele vlny, tak se zašpuntuješ buď tam, nebo v nájezdu do terénu a když si na čele 2. nebo 3., tak v nájezdu do terénu doženeš slabší většinu z předchozí vlny a jsi ve špuntu zase.

            0 0
            • ubo  

              Aha díky a umístění rozhoduje tedy čistý čas nebo celkový od výstřelu startovní pistole? Protože kdyby čistý, tak si může teoreticky vítěz myslet že je první, když projel první, ale někde v zádu může byt nějaký chrt, který dojede po něm, ale s lepším čistým časem. Takže vlastně nevyhraje. Chápete co myslím ?

              0 0
              • novas752  

                Měl by to být absolutní čas od projetí přes koberec dole v Prokopáku.

                Vlny startují 5 minut po sobě, vepředu je vždy několik „poloprofíků“, kteří objíždějí závody týden co týden, takže aby je někdo dohnal třeba z 2. vlny skrz ty spousty slabších. Ani nějakej normální místní hobík, co má tu trať libově najetou nemá proti někomu s nájezdem 15 000+ moc šancí. Řekl bych že na krátký trati nemožný a na dlouhý dost nepravděpodobný. Ale pamatuju si, že výsledky byly průběžně vyvěšovány s 20min. zpožděním právě kvůli tomuhle.

                0 0
            • Medunka  

              Tak to se mám na co těšit, 3. vlna na 35km, ideální závod, když mám zákaz jezdit vysoké tepy :-) Snad to nebude pěší výlet, ikdyž pro slow motion to bude ideál :-)

              0 0
      • rdx  

        ja sem si to loni dal uplne z posledniho fleku (opravoval jsem defekt jeste nahore v butovicich :)

        Az do rozdeleni paradni klickovacka :). Prvni kamenitej sjezd par desitek vterin cekani nez to lidi na kroskach prenesou :)) Je upllne jedno z jake vlny jedes, pokud nejsi uplne vpredu. Vsechno se to za prokopakem sleje v jeden dlouhej had. Po rozdeleni naopak klidny pojezdeni bez lidi :)

        0 0
    • cespa  

      vem si sebou zvonek a nebo trumpetu, nebot až se budeš vracet,tak v jednom cca 3km useku potkáváš lidi z konce balíku,co se nikam neženou a jsou raztačený přez celou polnašku, tak projíždíš přeplněnou občerstvovačku­.....docela o hubu. I na krátké je vepředu docela konkurence a taky se stává, že „výkonostní špička“ je nahlášená na dlouhou, ale na rozdělení zjistí, že na krátké maj bednu jistou a střihnou si tu krátkou......tuším že první místo je za 1500 + nějaké drobnosti. Já zatím jen druhé a třetí místo, letos vynechávám…

      0 0
      • motacek  

        To tak vypadá, ze nějvětší problém nebude trasa nýbrž lidi na ní.

        Na první místa nejedu. Můj cíl je skromný – neskoncit poslední.

        0 0
    • Lachtis  

      Leots se mi prvně tenhle závod nekryje s domácím Sázavským Blizákem a tak si zítra prubnu tu 65 km trať. Očekávám, že lidí bude mraky, ale jinak se těším :-). Jsem, ale rád za to, že původně mi dali nějakou 3. vlnu, ale napsal jsem i o lepší místo, zaslal výsledky některých závodů a dali mě do 1. vlny s číslem kolem 200… Takže se aspoň nebudu muset hned od startu pachtit mezi davem, což bude asi velké plus…

      0 0
    • McBlacky  

      letos ne, jsem rozebranej po Loudání s kolenem a krkem v tejpech co nepříjemný smotce. Budu dělat někde support Šárce, prima jednou sledovat v klídku jak si ostatní dávaj

      0 0
    • cespa  

      Lachtis, do údolí ke koberci jed bezpečně, rádo se to tam strká, pak za kobercem do kopce za to vem,at si vepředu, neboj, nahoře za kolejema to zvolní, to se vytvoří první skupinka.....při nájezdu na pole bud do 15ky,nebot tam se rozhoduje o první skupině a zbytek je už jen na dojetí.......

      0 0
    • ubo  

      Tak odjeto :-D (krátká)

      Bylo to super, teda nevím proč se začíná až tam dole, ale v tom kopci to šlo, tam jsem se bál, že dostanu strašně na hubu.

      Pak by někteří pořadatelé při cestě zpět mohli znovu ukazovat kam mám jet. Ne telefonovat.

      Pak perlička, že prý závod pro ty, kteří se neradi špiní a dojedu celej od bláta :-D…

      Jídlo dobrý, občerstvení taky… Takže doporučuju

      P.S. kategorie cinkla, celkem v top 30

      takže velká radost a spokojenost

      0 0
    • motacek  

      Taky hlásím úspěšný dojezd. Super závod, akorát prvních 40km jsem to dost prepalil tim stylem, ze po 15km jsem byl uz ve druhe vlne a na 30.km jsem byl v zelené vlne. Pak ale prisly stoupaky a ja vytuhnul až do cíle.

      Nakonec jsem byl 149/427 závodníků. V kategorii 82/207.

      A teď přichází otázka.podle pořadatelů jsem měl cas 3:27:55, ale podle tachometru i endomonda v mobilu jsem mel 3:14:xx. Samo jsem tachometr i endomondo zapnul dole na startovací čáře. Takže může mi někdo vysvětlit, jak to měří? (Startoval jsem na konci třetí vlny)

      Ps mám pár fotek z cíle od prvních míst, kdyby někdo chtěl, tak mi řekněte startovací číslo, já vás najdu a foto zaslu.

      0 0
      • ubo  

        Na špatný čas jsem slyšel, že si taky někdo stěžoval, ale nevím jak to s ním nakonec vyřešili. Někdo z 65..

        Máš začátek té krátké nebo dlouhé?

        0 0
        • motacek  

          Jel jsem právě dlouhou. Start elity jel ve dvanact z butovic, my vyjížděli 12.10 a dole na startu jsme byli cca 12.15 a ja dorazil 15.29. Je to prostě dost podivné, asi jim zavolám, nejde mi o umístění, ale rád přicházím věcem na kloub.

          0 0
          • ubo  

            Jojo to jsem pochopil, že dlouhou. Já si na ní moc netroufám, protože se bojím, že bych nevydržel to tempo 3 hodiny, abych někde neměl stopku asi jako ty. Jinak já startoval v 1.vlně a vyjelo se až po 12-té.Jeli jsme s elitou. Stál jsem tam skoro od 11 a tak jsem si pořád odpočítával čas na tachometru a ve 12 nic.

            Myslel jsem fotky, jako jaké máš? Kdyžtak jsem měl 284 a za fotku bych byl moc vděčný.

            Jestli budeš volat, tak sem určitě napiš co a jak.

            JINAK NEVÍTE NĚKDO CO SE STALO PŘED STARTEM V ELITĚ, PROČ SE TAM PRALI???

            taky rád přicházím věcem na kloub :-D

            0 0
            • novas752  

              Fotky (většinou 2–3 z různých míst) by za pár dní měly být oficiální na netu, nebo aspoň v minulých letech to tak bylo.

              0 0
            • motacek  

              Zatím jsem jim poslal mail. Vyčkám do pondělí do večera. Bitku před startem mam nafocenou a zdálo se, že jeden borec se rval dopředu a druhý borec ho nechtěl pustit a už se to mlelo. Fotky taky uploadnu. Zítra to proberu a hodím odkaz ke stažení. Dnes se mi s těma fotkama už nechce zabývat.

              Pokud máš dres kupkolo a kolo canyona, tak jsi na fotce v posledním výjezdu, jak to klopiš do zatáčky :-)

              0 0
              • ubo  

                Jojo to jsem já *-)

                Ani nevím ale jestli to chci vidět :-D :-D

                Neměl si láhve Canyon v barvě kola a dres Topeak ergon? Pokud jo, tak jsem Tě zahlédl :-D

                0 0
                • motacek  

                  Jojo, to jsem byl já.

                  Tak jelikož jsi z clubu, jdu ti poslat ty tvoje foto :-D

                  Jsi mě viděl asi až po dojetí, co?

                  0 0
                  • ubo  

                    Díky, díky. Jojo seděl jsem tam na trávě asi při vyhlašování, nebo tombole a tebe jsem viděl procházet před tím podiem a právě jsem Ti očima rentgenval kolo a dres… Jsem nevěděl, že si to ty :-D

                    0 0
                    • motacek  

                      Jen škoda, ze jsme nepokecali už tam, ale kdo to mohl vědět , že :-)

                      0 0
                      • ubo  

                        Tak třeba někde jinde, jinak ty láhve k barvě toho kola jsou fakt suprový, si mohl hodit do naše biky i s nima.

                        0 0
                        • motacek  

                          No já normálně vozim jen tu černou, ta bílá patří přítelkyni. Tak dikec. Chystám se jeste udělat fotku z terénu, ale nějak není čas.

                          Jinak tvůj bike supr, ve tvých letech jsem jezdil na kole z hypermovy. S takovou to dostaneš daleko. ;-)

                          0 0
              • McBlacky  

                lezl tam dopredu nejakej arogantní mamlas a strkal do ostatních. Tak ho tam trochu usadili a chudáček pak poslal řešit fotra a byla z toho menší strkanice. Týpek byl stejne jen tužkař, dojel někde kolem 60ky ;)

                0 0
      • valysGG  

        Taky mám menší rozdíl na 35 km.. Garmin 1:34:xx a podle výsledků 1:53:xx haha

        0 0
        • motacek  

          Tak to už je sakra rozdíl, obzvlášť na 35km trati.

          Díval jsem se ještě na výsledky a je tam kolonka „officák“ , ve které se výsledky připravují. Hadam teda, že tam už budou definitivní časy. Jinak totiž nechápu, na co jsme vlastně měli ty čipy.

          0 0
      • jesperx  

        Podle všeho to vypadá, že čas se měřil od startu v Butovicích a nikoliv od Prokopáku…

        0 0
        • snas89  

          Coz je peknej opruz. Nekolikrat na startu rikali ze se zavodi az od toho prokopaku.

          Blby je ze se nepovedla zrovna tahle vec. Prece jen clovek by si rekl ze cas je u zavodu celkem podstatny detail:))

          Jinak zmaknuty event hodne dobre.

          0 0
        • snas89  

          Coz je peknej opruz. Nekolikrat na startu rikali ze se zavodi az od toho prokopaku.

          Blby je ze se nepovedla zrovna tahle vec. Prece jen clovek by si rekl ze cas je u zavodu celkem podstatny detail:))

          Ja 1:34 garmin vs 1:42 casomira. Koukam ze takovych bude asi dost.

          Jinak celkove jsem i rad ze jsem jel. Asi mesic jsem stal kvuli nemoci. Pojal jsem to spis jako treninkovou vyjizdku. I atmosfera na trati super a lidi okolo me ohleduplni.

          Jen jeste pri sjizde do prokopaku jsem si dovolil jet pres travu a ne posilnici a hned mi jeden vycetl : to sis pomoh vole :))

          A hned po startu probehla nejaka slovni prestrelka zacinajic na tak jed ***** :))

          Ja sam si na sobe overil ze me bavi jezdit svizne ale nebavi me zavodit. Pro ty ktery to bavi bych event urcite doporucil.

          Jinak zmaknuty event hodne dobre.

          0 0
        • dareios  

          oficiální vyjádření pořadatelů: Na základě vašich dotazů přinášíme upřesnění k měření časů na letošním ČEZ Bike Prague. Pořadí na tratích 65 a 35 kilometrů je dané časem na výstřel – tzn. začalo se měřit se startem elitní vlny od Galerie Butovice. Do výsledků (aktuálně pro elitní, 1. a 2. vlnu, pro 3. ještě na časech pracujeme) jsme doplnili i tzv. čistý čas – ten byl měřen od průjezdu ostrým startem v Prokopském údolí. Vše najdete na webu www.bike-prague.cz.

          0 0
          • McBlacky  

            a není to jedno?

            Kdyby se závodilo od galerie na ostro, tak by se tam lidi zabili. Padalo se tam dost i loni a to bylo sucho. Na jízdu v balíku 50+km/h má skill na tomhle závodě tak 5% lidí, zbytek je rád, že jede.

            0 0
            • snas89  

              +1

              Hlavne si myslim ze na zavodni cas jelo tak max 50 lidi z celyho pole.

              Celkove moc nechapu to hroceni a zabomysi valky okolo (viz fight na zacatku, nadavky co jsem pochytil tesne po startu…)

              Spis jen jsou asi lidi prekvapeny ze oproti casu na compu maji i o 10–15 minut vic.

              0 0
              • McBlacky  

                ta bitka byla proto, protože týpek co se tam cpal, začal strkat svojí vraždou do kola s cenovkou přes 300tkč. Taky bych ho začal rovnat. Navíc tam výkonostně neměl co dělat.

                0 0
                • Breakpain  

                  A dostal aspoň do držky?

                  0 0
                  • motacek  

                    Nikdo naštěstí do huby nedostal, jen taková strkanice a roztrhnutá mikina. Hold lidi co mají cannondale jsou dost namistrovaní a arogantní… alespoň ty dva, co jsem za život poznal. (nikoho neškatulkuju)

                    0 0
                    • Breakpain  

                      Tak roztrhnutá mikina … takže tak klidné to nebylo :-).

                      0 0
                    • McBlacky  

                      sice to mělo Lefty ale Cannodale to není ;)

                      roztržená mikina byla až druhá věc, první pán rozerval triko jednomu se závodníků. Záměrně nepíšu kdo to byl…

                      0 0
                      • motacek  

                        Aha, pravda, byl to Rocky Mountain. Takže beru zpět :)

                        Taky bys nám mohl napsat, kdo to byl, ať si tady na něj všichni ukážem :D

                        Mimochodem proč jsi nezávodil? Jestli jsi to teda ty, ten co organizoval lost in prague a na bike prague jsi byl jen jako doprovod nějaké slečně … Vím to, protože jsi seděl při vyhlašování asi metr ode mě.

                        0 0
                        • McBlacky  

                          nj tak nebudu práskat kamaráda že jo. Podle mě nejdražší kolo na startu, taky bych startoval kdyby mi to někdo začal oklepávat…

                          já jsem po Loudání rozbitej. Kromě 650km za tři dny po turistickejch z toho třetina v dešti, jsem měl blbej pád a mám v tahu koleno a záda. Nechtel jsem to pokouset do tempa. Nakonec jsem jel jako support ženě, hodilo mi to svižnejch 55km. Byl jsem u Austisu, na Cukráku, v Černošicích, u Kalinova Mlýna a pak to dojel s ní do cíle. Vzal jsem si na to trailový kolo a to moc rychle nejede :)

                          Zkusím ted Malevil 65km a uvidím

                          0 0
                          • motacek  

                            No tak to jsou solidní nájezdy.

                            Viděl jsem právě, že jsi měl na sobě víc tejpů než oblečení, tak jsem si říkal, že jsi asi jel nějaké masakry :D

                            Tak hodně zdar na tom malevilu. Teď jsem to studoval a vypadá to na o dost vyšší obtížnost, než bike prague

                            0 0
                • snas89  

                  Jo, to souhlas.

                  Taky bych ho srovnal, kdybych nějakou náhodou v elitě byl:)

                  Spíš jsem tu malost myslel tak, že se tam prostě najde někdo, kdo se tam jde takhle do první lajny strkat a ještě ke všemu za sebe pošle tatínka :/

                  Když ne mladej, aspoň fotřík mohl mít rozum.

                  0 0
                  • McBlacky  

                    kluk za to nemůže, jeho fotr byl ukrutný hovado. Bohužel výchovu si nevybereš.

                    0 0
                • MichaelSimek  

                  pritelkyne stala hned za tim chlapikem co dostal prvni pesti od fotrika a jelikoz nevedela vubec co se deje (cesky nerozumi) tak z toho byla celkem paf :)

                  0 0
                  • Breakpain  

                    Tak to jsem koukám o hodně přišel :)

                    0 0
                  • McBlacky  

                    jela pěkně teda, chvíli jsem myslel, že jí Šári dá, ale s nájezdem 2500km letos to jde blbě :)

                    Fotr měl kliku, že tam byli fízlové a jen dvě minuty do startu. Jinak by dostal co mu patří, arogantní cholerický hovado

                    0 0
              • Breakpain  

                No, tak když je závod … tak tam prostě nervy pracují …

                Jsem vcelku milej kluk ;-) … ale když mi jde o umístění, tak jsem pěkně nepříjemnej hajzl ;-) …

                Mimo jiné mi ze závodu rostl vždycky tlak, bylo jedno, na jaké místo jsem jel – pokud jsem to bral „vážně“ měl jsem nervy stejný, jako bych jel na bednu, i když by to mělo být 400sté místo ;) … Závidím těm, co jsou relativně v klidu …

                Na Chuchli, kde jsem byl někde totálně vzadu do mě taky jeden typ pořáď šťouchal ;-) – tam jsem se jel jen účastnit, tak jsem ho poslal doprdele slovně a to stačilo, aby přestal. Kdyby ne, tak bychom se prostě porvali :-) … Problém je, že já sám od sebe bych nikomu do kola nešťouchal ani do něj nijak neryl … takže tohle jednání „nechápu“ a reaguju hodně cholericky a neadekvátně ;-).

                0 0
                • motacek  

                  Tak to já jsem úplný kliďas, vždy jsem si na předjetí počkal .. a když už jsem čekal dlouho, tak jsem řekl „předjedu tě zprava/leva“

                  No a když jsem dohonil zase nějaké týpky na rovince u berounky, tak jsem jel chvíli za něma, abych se nachlastal a nažral, pak jsem je předjel a řekl, že je potáhnu až pod cukrák.

                  Za tohle chování se mi dostalo vždy dobrého feedbacku od jezdců.

                  0 0
                  • Breakpain  

                    Já myslel předstartovní nervy ;-) … ty mám prostě šílený, tep mám 150 když stojím na čáře … jakmile se odstartuje, tak to padá dolů …

                    Mám to tak v každém sportu, ve kterém jsem závodil … a velmi rád, bych se toho zbavil :D, ale asi mi není přáno ;)

                    0 0
    • motacek  

      pár fotek přijíždějících závodníků do cíle + bitka na začátku (bohužel nezaostřená, protože se to strhlo rychle) + video prvních 4. bikerů.

      https://uloz.to/…e-prague-rar

      PASS: bikeforum

      0 0
    • ubo  

      Čas skutečně měřili od Butovic, podle Polaru mám stejně jako podle časomíry a zapínal jsem ho s výstřelem pistole. Trasa tedy nebyla 35, ale 38, takže avg jsem měl skutečně přes 25, velká spokojenost :-D

      0 0
      • jimac  

        A proč tedy měli bránu start v Prokopáku a pořád dokola opakovali, že se měří až z Prokopáku? :D Když jsem se byl podívat v cíli na čas, tak tam někdo říkal, že prý tohle nejsou oficiální časy, že ty přijdou později, tak uvidíme, jestli ofiko časy budou opravdu od brány „Start“…

        0 0
        • novas752  

          Aby se všichni při zaváděcím sjezdu v té strkanici nezabili. :)

          0 0
          • ubo  

            To se zabili malém i takhle, když to tak klouzalo

            0 0
    • ubo  

      Už opravili ty výsledky

      0 0
      • motacek  

        Opravili, ale neseřadili nás :)

        Tady pro nedočkavce jsem udělal tabulku s pořadím, podle skutečně zajetých časů dle čipu.

        Udělal jsem to pro všechny jezdce na 65km + zvlášť muži 19–39let 65km.

        https://uloz.to/…gue-65km-pdf

        0 0
        • McBlacky  

          tak jasně, že to nebudou měnit. By nedávalo smysl s někým spurtovat…

          IMHO to na žádným závodě není tak, že se měří čip-čip. Vždycky ne měří výstřel (nebo čas startu vlny) a reálný dojezd

          0 0
          • embi  

            Takhle to fakt funguje? Já jsem se právě domníval, že třeba na KPŽ kde startuje 400 lidí v kategorii, to takhle nefunguje.

            0 0
          • motacek  

            Přes nekonečno stížností na facebooku teď BikePrague zveřejnilo, že upraví výsledky podle toho, jaký zajel čas na čipu. Tím pádem nebude nikdo znevýhodněn a myslím u žen se bude měnit i pořadí na bedně.

            Takhle by to ale mělo být, jinak je ten čip bezpředmětný a mohl to klidně stopovat děda se stopkama na cílové čáře.

            0 0
            • Medunka  

              V jedný kategorii jo, při letmé prohlídce výsledků.

              Jinak u mne byl rozdíl nějakých 14 minut oficální čas/čas podle čipu.

              0 0
              • motacek  

                Takže si taky jela z třetí vlny, jako já? :D

                U mě je rozdíl 13 minut 52 vteřin.

                0 0
                • Medunka  

                  Jo, 3. vlna. Bez ambicí a s cílem dojet nezraněná do cíle, což vyšlo.

                  0 0
          • mrozu  

            Pokud jsem to pochopil dobře, tak tady se měřilo od prvního výstřelu pro všechny, takže těm, co se teprve řadili do druhé vlny už dávno běžel čas, což je tedy obrovský fail a tak se to opravdu nikde neděje. Každopádně pokud před startem prohlásili, že se měří až od ostrého startu, mělo se měřit od ostrého startu a je zbytečné se o tom dohadovat.

            0 0
            • McBlacky  

              pokud byla vlna startována s odstupem, to by zohlednit měli. Jinak je to jak píšu a je to standart. Akorát tady byl koberec daleko, jinde je na prvním km nebo rovnou za lajnou.

              mě by dávalo víc smysl, kdyby udělali koridor dole v prokopáku

              0 0
    • ubo  

      Dneska ve 14:50 dávaj záznam na ČT Sport

      0 0
      • Breakpain  

        Doufám, že bude možno shlédnout i na webu později.

        0 0
      • snas89  

        moc velký iluze o kvalitní a velké reposrtáže bych si nedělal.

        viděl jsem jen jednu kameru v okolí start/cíl:)

        0 0
        • snas89  

          tak nakone to měli pokyrtý celkem dobře:)

          0 0
          • motacek  

            pokrytý jo, ale třeba já tam byl zachycen jen jednou a to ještě z dronu na startu :D . Přítelkyně, která ani nezávodila tam byla 3× :D

            0 0
            • snas89  

              Neměl ses flákat v zadu.

              kdybys jel mezi top 10, tak budeš v záběrech pořád:)

              0 0
    • Newli  

      Teto kratochvile jsem se size neucastnil, ale jelikoz jsme se na chvili pripletl do peletonu (naplanoval jsem si trasu na vylet, ktera se kapku prekryvala) a pak me nekteri z vas mohli videt jak pobliz brodu u Kalinova mlyna menim duse (a hned obe), tak si dovoluji upozornit, ze v tomto miste asi nekdo vyslovene nema rad cyklisty. Jel jsem po cervene (Taslaruv mlyv → Kalinuv plyn) a chytil jsem tam napinacky. Na potvoru jeden do predniho kola a druhy do zadniho kola. Toz tak :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.