Bike circus Hinterglemm Rakousko

7 nepřečtených
  • straka

    Zdravím

    Chystám se v září si odpočinout od práce a rodiny a chtěl bych si zabajkovat tak na 7–10 dní v této oblasti.

    Máte někdo zkušenosti s tímto bike parkem přip.doporučit nějaký kemp (spaní ve vl.stanu) či levnějším ubytováním v této oblasti a ocením jakékoli rady,trasy,do­poručení atd.dle vašich zkušeností.

    Předem díky za info

    http://freeride.bike-circus.at/en/home/

    0 0
    • alinceb  

      Hledej každopádně ubytování s Joker Card – některé apartmány to nabízejí. Bude to trošku dražší, ale máš pak lanovky (i další atrakce) zadarmo. Když to pak sečteš, tak to vyjde třeba jako kemp + kupování karty.

      Spát se dá zadarmo třeba na parkovišti před lanovkou v Leogangu (JC umožňuje 1× denně použít lanovku v Leogangu, aby ses dostal přes hřeben do Saalbachu).

      0 0
    • JurekDJ  

      Spat se tam sice asi zadarmo da,ale ta Joker Card nejde koupit. Jde ji jen ziskat ubytovanim u partneru Joker Card. Ja treba mel ubytovani neco pres EUR 20,– za osobu a noc vcetne Joker Card. Kdyz vezmu, ze treba v Livigno stoji lanovky EUR 29,–, pak je v Saalbachu lepsi spat za EUR 20,– a mit Joker Card, ktera te to ubytovani prakticky minimalne zaplati, nez nocovat na parkovisti a platit si lanovky zvlast. Jinak jsem byl v Saalbachu bajkovat tento rok uz dvakrat a naprosta pecka. Pristi tyden valim zas. Pokud tam ale clovek nejede primarne jezdit single traily, tak si myslim, ze jsou, treba na cross country, lepsi mista (napr. to Livigno).

      Jinak na trasy doporucuji tuhle stranku:

      http://alpregio.outdooractive.com/…alpregio.jsp#…

      Doporucuji prubnout BIG5.

      Ubytovani klasicky pres booking.com nebo http://www.saalbach.com/en/summer.html.

      0 0
    • outloň  

      My tam byli v červnu, ale ještě nejezdil Schattberg a jiné lanovky. Ale i tak paráda. JInak doporučuji http://www.apartmany-saalbach.cz/ , kde je češka majitelka a měli jsme to s Joker Card. Takže stačí si to vykomunikovat a cena s JC je super. Kousek od lanovky, zázemí s hadicí atd.

      0 0
      • Japhy  

        Ahoj, měli byste konkrétní tip na ubytko? Paní ze zmíněného odkazu mi odepsala že apartmány na sezonu nemá ofiko otevřené, protože se jí nepovedlo zařídit na tuhle sezonu Joker Card. Zatím si to nechávám jako zálohu, nevěděl by někdo o ubytku v téhle nebo bajkově srovnatelné za podobné peníze a s Joker Card? byť jí naplno asi nevyužijem, bajkovat budu asi jen sám v našetřených chvilkách mimo tažení kočárku. Předem dík.

        0 0
    • Spider_29  

      Podle je uplna blbost bydlet na tomhle miste jinak nez v apartmanu. Kemp nebo dokonce bydleni v aute nenabizi zadnou vyhodu, a to ani cenovou (ktera by stala za to).

      Na 7–10 dni jezdeni si urcite vem nahradni pneu a pocitej s tim, ze je tam znicis. Brzdovy desky jakbysmet.

      Trasy dle lanovek, jsou dobre znaceny.

      0 0
    • Tehu  

      Big5 je, je to paradni celodeni vylet s kochackou a peknymi traily. Ted jsem slysel neco o Big10 ? Ale co je na tom pravdy … jedu tam az za ctyri tydny, tak je cas shanet info ;-)

      Ubytovani doporucuji primo tady https://www.saalbach.com/…ng/MasterReq?… a jak pisi jedine s jokercard, v cene bazen v salbachu + dalsi bonusy, ktery ale vetsinou clovek moc nevyuzije. Na dosah spousta ferrat. Proste pekna aktivni dovolena. Lanovka sama o sobe nevim co stoji v lete, ale v zime 55eur na den :-D Ubytovani vesmes super, vetsinou celkem levny a luxusni apartmany.

      S tou zadni pneu je to pravda jak pise Spider29, loni tam kamos za tyden znicil HansDamfa co ho jezdil teprve od jara :-D Letes mam taky jednoho pripravenyho na dojeti, smirgl je to tam desnej :-D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.