• Extremist  

      Horka novinka, ale asi uz tak tyden stara :-))

      0 0
    • Hurka  

      agresivní černé hadice – klasika. všichni víme, čeho jsou schopni, většina z nás má své zkušenosti…

      0 0
      • Vilém  

        Ano to by bila trubka neudelala. Takze duchodci, co vrazi hulku do vypletu, nebo Ti co te skopnou z kola mezi zahradama, byli vlastne cerny hadice. Dekuji zes mi to osvetlil, belosi toto nedelaji, to jsem klidny.

        0 0
        • Hurka  

          snažím se jak mohu, ale nikde ve svém příspěvku nevidím, že bych se zmínil byť jen okrajově o tom, že to nikdo jiný kromě cigorek nedělá. ale to asi nějak zase nejde do hlavy tobě, gadžo… když mne z kola skopne důchodce, poradím si s ním sám, se vzteklým psem anebo s hordou necivilizovaných smradů to jde těžko (na psa mám sprej). Naštěstí se uvedené tlupy drží zatím v údolích v okolí popelnic (ohroženi jsou silničáři), do kopců hlavně teď v zimě nevylezou. ale nebudu z toho dělat heilovací thread :-)

          0 0
    • Krys  

      Tu je to už zamknuté bike-forum.cz/forum/sil­nicari-pozor/778060/f­orum.html , takže tu máme nový heilovací thread.

      0 0
      • Čapíno  

        To je nejhorší, udělá něco vietnamec, řekne se udělal to vietnamec, ale když to udělá cigán, ticho po pěšině. A jak někdo napíše svůj názor, diskuze je ukončena, bloklá..atd Ale proč ?????????????­?????????

        0 0
        • Krys  

          Pretože keď urobí niečo vietnamec, nikto nenavrhuje aby sme vietnamcov zastrelili, spálili, prípadne iné činnosti typu „já by som…“. Keď niečo urobí Rom, vždy sa najde tlupa debilkov, ktorí navrhujú aby „niekto“ Romov zlikvidoval. Vždy sa najde nejaký odborník ochotný poskytnú zaručný údaj 99%. Vždy sa nájde niekto, kto poskytne zaručenú informáciu, že slušný Rom je rarita. To ma vždy prekvapí, pretože ja som už stretol slušných Romov nespočetne. Je mi jasné, že je medzi nimi veľké množstvo porušovateľov zákona, ale to je aj medzi „bielymi“. Dokonca si trúfnem tvrdiť, že bielych zločincov je v našich štátoch viac ako romskych.

          0 0
          • Lišák  

            „Dokonca si trúfnem tvrdiť, že bielych zločincov je v našich štátoch viac ako romskych.“

            A to i procentuálně?

            0 0
            • Krys  

              No čo myslíš?

              0 0
              • Lišák  

                Nevím, proto se ptám. Taky je mi divné, že potkávám hodně romů v produktivním věku pře den po městě, tedy viditelně nepracují. Já dělám v turnusu, tak mám volno i ve všení den (pro vysvětlení). A myslíš, že úřednice, která vyřizuje sociální dávky je raději nepřiklepne romské matce, která se dostaví na úřad s pěti hlučnými dětmi a ohání se termínem rasismus? Bydlím v bytě, který jsem koupil od romské rodiny.Naprosto bez problémů, jejich děti chodili do školy, byli normálně slušní-prostě normální rodina. Proto nehážu všechny do jednoho pytle, ale štve mě, pokud se nehodlají přizpůsobit zvykům země, kde se rozhodli žít a obtěžují a znepříjemňují život ostatním občanům. Ne všichni. Mluvím o těch, kterých se to týká. Jasně, že bordel dělají i bílí.

                0 0
          • hribik A1  

            tak 99 % je prestrelene cislo, ale pouziva sa ako zjednodusena ilustracia. realne tazko povedat kolko to je, to si netrufam odhadnut. inac suhlasim s tym co napisal marapara nizsie: slusni cigani mi nevadia, zial, je vela tych, ktori robia bordel. ked ale treba riesit nieco, tak je to boj proti zlodejov a hajzlom bez ohladu na rasovu prislusnost, nie proti ciganom bez ohladu na skutky. neni tu dovod preco trestat s nimi tych slusnych, nech uz by ich bolo kolkokolvek. aj keby hned len to pomyselne 1 %, stale to neni dovod.

            netvrdil by som ze medzi bielymi je priamo percentualne viac zlocincov, ale zase taky jeden politicky multimilionovy zlodej narobi vacsej skody nez sidlisko plne ciganskych, alebo inych vandalov dokopy…

            0 0
        • littlebiker  

          na vše se je jedna odpověď:) rasismus je trestný – demokracie zkoumat rasový původ je zakázáno – demokracie nechat probíhat údajně neonacistické pochody zakázáno – demokracie popírat holocaust je zakázáno – demorkacie být antisemita je trestné – demorkacie mít krátké vlasy opravňuje policii porušit ústavu ČR( právo shromaždování – diktatura,vlastně pardon, demokracie:)

          DEMOKRACII SI PŘECE ROZVRACET NEDÁME

          0 0
          • Krys  

            Ano, všetko, čo si napísal, okrem krátkych vlasov, je trestné. A to je dobre.

            Ty to možno nevidíš, ale si súčasťou niečoho, čo sa pravidelne opakuje počas celej ľudskej histórie. Proste niekoľko málo generácií po ukončení aktuálne poslednej vojny sa začnú objavovať tendencie, ktoré nakoniec vedú k ďalšej vojne. Jednoducho vznikajú skupiny mladých ľudí, ktorí si napmätajú, že vojna je hrozná vec a de facto nič nerieši. Mladý dospievajúci človek často prepadá pocitu zmaru, nenachádza východisko, hľadá vinníka. A keď mu niekto nainštaluje do hlavy fixnú ideu, že za to môže skupina ľudí XY, je vymalované. Takýto mladý človek je potom ľahko zneužiteľný.

            Uvedom si, že si mladý. To neznamená, že si hlúpy, ale znamená to, že ešte nemáš toľko skúseností z bežného života, ako starší ľudia. A ony tie skúsenosti sú práve potrebné na získanie nadhľadu. Ten je potrebný na správne vnímanie reality.

            Podľa mňa, keď niekto poruší zákon, má byť riešený podľa zákonov krajiny, kde k porušeniu zákona došlo. Bez ohľadu na jeho rasovú, národnostnú, etnickú či náboženskú príslušnosť. A to sa v naších končinách nedeje. Lenže pozitívnu diskrimináciu nevymysleli Romovia. Oni ju len šikovne využívajú, tak ako všetko, čo si „bieli“ vymyslia. Riešením by bola absolutná rovnoprávnosť. Ale tú nedosiahneš genocídou.

            0 0
            • littlebiker  

              máš pravdu. Ale když ty budeš souhlasit s tím, že se bude potírat neonacismus (ano, musím používat jenom toto, protože to jediné se v tomto státě potlačuje, komunismus je tiše tolerován) a to nezákoným způsobem, co je to proboha za demokracii? Už dávno tady neplatí svoboda slova. Lidi berou polopravdy a lži v TV jako svatý zákon.
              Sere mě to. A k té jedné skupině: Nikdo jiný mě nepřipadá tak podezřelý jako židé. Všechno tomu nasvědčuje

              0 0
              • Lišák  

                Kolik židů znáš a co je na nich podezřelé?

                0 0
                • littlebiker  

                  vzdelavaci-institut.com/_fi­les/index.php?op­tion=com_conten­t&task=view&id=397&I­temid=57

                  Židé: jsou chránění zákonem vždy se tváří jako největší chudáci využili holocaust, který možná ani nebyl(můžem rozebrat,ale ne tady) je to jima všude prolezlé, což jim dává do ruky silnou zbraň manipulace

                  Jisťě si na něco ještě vzpomenu

                  Třeba Tomáš Töpfer je můj oblíbený herec, ale jeho výroku na výročí křišťálové noci sem se musel smát: „Zlo musí být zničeno už v zárodku“ samozřejmě že vše co se ho snaží obvinit je zlo:) Pro mě je dnešní systém taky zlo, ale bojuj proti „systému“ když nevíš co se za ním skrývá, proto hledám a hledám Rád se nechám přesvědčit, ale ne názorama typu: A co ti žid udělal?:D

                  0 0
                  • hribik A1  

                    tych par milionov ludi co koncentraky zazili na vlastnej kozi asi sotva spochybnis…mozno spochybnis, ci koncentraky postavili az po vojne, materialne veci by vsetky mozno isli spochybnit, ale miliony na sebe nezavislych svedkov tazko

                    0 0
                  • dieegoo  

                    Jen tak orientačně. Kdo ti nacpal tyhle rozumy do hlavy? Musel bych se stydět, kdybych něco takovýho vypustil z pusy :(

                    Židi využili holocaust. To snad nemůžeš myslet vážně. Je to jima všude prolezlé. Překáží ti? Ubližujou ti? Ani jedno, tak co proti nim máš?

                    Topfer má pravdu. Zamezit šíření těhlech nesmyslů co nejrychleji to jen jde. Pak se spousta takových jako ty schová za šátek, jde se vyřvat na demonstraci a když se jich někdo zeptá, co pro ně znamená například tebou zmíněná křišťálová noc, tak se nezmůžou na lepší odpověď, než že hodně. A proč? Protože o tom nevědí vůbec nic. Ale našli si „kolektiv“ ve kterým se cítí silní.

                    0 0
                    • littlebiker  

                      Opravdu je zajímavé že se najdě někdo kdo si myslí, že to dělám proto, abych byl v partě. Pro tebe jsou to nesmysly, chápu. Čím starší člověk je, tím dýl se mu tluče do hlavy jedna „pravda“ a pak dojde nějaký mladý nácek a začne kecat, že to čemu jsi doteď věřil není pravda. Nejhorší je to s otcem, má pod kůží 30 let komunismu a samozřejmě rozdíl mezi dnešní vládou a komusnismem se může zdát pro něho propastný. Najednou může cestovat, nemusí nikomu říkat soudruhu, nidko nemusí být užitečný pro systém aby mohl jít na VŠ, prostě scoboda ne? Ale jenom do te doby, pokud se systému nepostavíš, stačí aby ti dali nálepku neonacista a národ tě sám ušlape. V tomto se to od komunismu skoro nezměnilo. A proč je v pravici tolik mladých, kteří nevědí co říkají a proč jsou u toho? Protože protože proutek je třeba ohýbat dokud je mladý. Starý kmen, narostený pro konzumní degenerovanou společnost asi těžko obrátíš ke klasickým hodnotám sjednoceného národa kde každý nehrabe jenom pro sebe.

                      0 0
                      • hribik A1  

                        jedna poznamka: nackovia jakziv pravica neboli, akurat sa tak tituluju, su to prachobycajni narodni SOCIALISTI

                        k zvysku sa nebudem vyjadrovat, tvoje prispevky z poslednej doby su ako keby si to opisoval z politickej prirucky marx-leninizmu v jeho hnedej modifikacii

                        0 0
                      • dieegoo  

                        Ale kecáš nesmysly. Kde si přišel na to, že to, co je většině lidí „vtloukaný“ do hlavy je hloupost? Jak mě přesvědčíš, až jednou přijdeš jakožto mladý nácek, že máš pravdu? Zatím si nevyvrátil ani nevysvětlil byť jediný slovo, který sem napsal, Jen píšeš nadrčený poučky, přesně jak sem napsal ve svým předchozím příspěvku.

                        0 0
                        • littlebiker  

                          Všecko,nebo skoro všecko bylo už napsané. Du spat,zatím se mějte:)

                          0 0
                          • dieegoo  

                            Došy arguemnty, tak mizíš? Oh, jak hrdinské :)

                            No v každým případě díky, utvrdil si mě v mém názoru.

                            0 0
                            • littlebiker  

                              Nejsu rambo a potřebuju spánek abych mohl další den normálně fungovat.

                              Jestli máš zájem debatovat na úrovni, přesunul bych konverzaci na ICQ,bude to pohodlnejší a rychlejší

                              0 0
                              • dieegoo  

                                Můžeme diskutovat tady, určitě se víc lidí ráno dozví, jak je jim v našem státě ubližováno, jak je nám vymýván mozek nesmysly… Snad se nebojíš prezentovat své názory veřejně – i když chápu, jsi tu „sám“, to ta sebejistota rychle mizí.

                                0 0
                          • Bully  

                            Prejeme ti bily sny, Sieg Little, treba se jednoho dne probudis malinko dospelejsi.

                            0 0
                  • Fak  

                    LITTLEBIKER TY JSI FAKT *****!! (prominte, obvykle byvam slusny, ale takovy maly ***** co taky prezentuje ty sve neonacisticke sracky mne fakt muze nastvat. K tomu mlcet nebudu. A zidy si do huby vubec neber ty blbecku, pridavat se k nazoru zpochybnujicimu holocaust muze jen maly parchant co nevi vubec nic o historii techto zalezitosti. Zajed si nekam do koncentraku a podivej se na fotky na stenach, projdi si cely a plynove komory a pak mi zas napis nazor na zidy… nebo to cely popres? Asi ty fotky pred 50ti lety udelali profici ve Photoshopu, co? )

                    0 0
                    • qwerty  

                      :D. Si vedle, Photoshop jenom urychluje práci, retuš tu je odjakživa. Tu spoustu fotek zfalšovala tuší ta spousta židů, co ji ktomu nedonutili, protože nikdy nebyla v koncentrácích.

                      0 0
                      • kámen úrazu1  

                        Mám i knihu zabývající se jedním údajně existujícím koncentrákem, kterou viditelně zfalšovali Amíci. Je sice českýho vydání, ale fotky jsou právě od Amíků (možná i pár od Rusů, to je ale jedno, je to stejná bílá verbež). Zachycují stav koncentráků těsně po osvobození. Desítky na kost vyhublých těl. U nich si myslím, že retuš nestačila, asi Amíci předem vybrali dobrovolníky, kteří drželi pár měsíců hladovku a pak je vydávali za chudáky z koncentráků. Za peníze jsou lidi ochotni podstoupit vše. Těch pár stovek postav válejících se na zemi je jasných – pár vyhublých dobrovolníků si lehlo na zem. Žádné mrtvoly, co se nestihli pohřbít, spálit, jen další finta. Spousta fotek v tý knize je prý přímo od Němců hlídajících v koncentrácích. Z transportů, třídění, ze spaloven, mučení, následky toho všeho… To bude další finta Amíků nebo Rusáků, aby dodali podkladům větší váhu. Fotky asi vznikly až po údajném osvobození nikdy neexistujících koncentráků. Pád vyhublých brigádníků, vyžranější si oblékli vojenské uniformy, psy s dají sehnat všude, maj to vymáklí.

                        PS: spousta týpků propagujících neonacismus by končilo v plynu mezi prvními. Něčím ze společnosti vyčnívající Slované, ale i němci a jiné národnosti, končili v koncentrácích dřív, než docházelo k hromadným transportům Židů. Ani hajlování by jim nepmohlo. Holt špatná národnost.

                        0 0
                        • qwerty  

                          Předpokládám, že jen pokračuješ v diskusi a mělo to být vlastně zařazeno pod Faka. Takhle pode mnou to vypadá, žes nedocenila paradox v mém příspěvku a máš pocit, že hájím little rebu. Nebo že bys mi jen dávala za pravdu? To je jedno, každopádně, až to vypukne, pro tebe pudem hned na začátku, si moc velká a to nestrpíme.

                          BÝLÁ SÝLA, BÝLA LYGA!

                          0 0
                    • Michal.J  

                      Oni všichni ti čeští náckové jsou docela srandovní, to je samý síg a hajl a přitom neví že češi měli být vyhlazeni taky.

                      0 0
                  • Lišák  

                    Tak ten úvodní odstavec.to je vážně mazec! Za ten by se nemusel stydět ani Říšský ministr propagandy JG.

                    Vypadá to, že lituješ, že ses narodil tak pozdě a nemohl jsi pochodovat se současným fotrem katolíků v řadách Hilerjugend…

                    0 0
                  • Biker jak Pes  

                    No ty kráááávo !!

                    Ty jsi fakt ocas… takhle mladý a už takhle blbý…

                    0 0
              • wroum  

                umis prekvapit…

                nastesti ses este hodne mladej a tak je velka sance, ze dostanes rozum a jednou si reknes: „to sem byl ale peknej debil kdyz mi bylo 16, jak ja sem jenom moh vypustit takovy hovna z hlavy. stydim se.“

                0 0
            • hribik A1  

              ano, absolutna rovnopravnost. bohuzial, europa ide od extremu do druheho extremu. raz nacizmus, potom pozitivna diskriminacia…

              0 0
          • dieegoo  

            Ty už si nám jednou svůj inteligentní pohled na věc předvedl, myslim, že kdo ho četl, ten si na tebe obrázek udělal. Pěvně doufám, že až vyrosteš, tak se ti to v hlavě srovná.

            0 0
          • luban666  

            s littlebikerem uz jsem mel jednu debatu v jiny diskuzi. otevrene se hlasi k nacionalistickym, rasistickym a homofobnim myslenkam. kouknete na jeho profil na lide.cz /ma to jako odkaz v profilu/ jako ikonku tam ma C18 – militanti fasisticka teroristicka organizace. jenom naprosty debil muze obdivovat tyhle svine. dalsi obrazek tam ma 14 slov. kazdy at si prelozi jejich vyznam … musime zajistit budoucnost bilym detem … obrazek a nazor at si na nej podle toho a podle jeho prispevku kazdy udela. nemyslim si, ze z techto bludu nekdy vyroste, spis se zacleni mezi podobne blbecky, kde se budou utvrzovat ve sve pravde.

            0 0
            • wroum  

              no ty woe… ted na to taky koukam.. :-/ a je to sila.

              0 0
              • Fak  

                hm, tak na nej menim svuj do nedavna normalni nazor.

                0 0
              • krhac1  

                Pěkný móóóc pěkný,nějak nemám slov,teda mám ale......:-(

                0 0
              • Biker jak Pes  

                roste nám z něho malý nácek… osobně nácků znám hodně, ale žádnému není pod 18 … :P

                0 0
    • burnout/syndrome1  

      SMRD BÝLÍM !

      0 0
    • burnout/syndrome1  

      SMRD BÝLÍM !

      0 0
    • marapara  

      Hmmm, příště s sebou jako povinnou výbavu kalašnikova.

      0 0
      • cardamm  

        Nejsem rasista..nemam jakykoli problem s vietnamci, cernochy, ci madary. Ale nevim prc mam porad problem s ciganama. Tady v ostrave je jich hodne. Nekolikrat napadli mou sestru. nerad bych svym nazorem kohokoli pohorsoval, ale stojim si zatim, ze kdyby se cigani spalovali, bylo by znich aspon svetlo a teplo.....ted znich nemame nic a jenom si hrabou.....

        0 0
        • marapara  

          Já také nejsem rasista, nevadí mi cikáni, kteří se přizpůsobili naší společnosti a žijí jako normální lidé, chodí do práce, nezneužívají soc. dávky a neohání se rasismem. Takové beru a nemám s nima problém, sám jich několik znám. Bohužel je to ale jen malá kapka v moři, 99% jsou právě tací hajzlové.

          0 0
          • hribik A1  

            bohuzial, je to presne tak

            0 0
          • krhac1  

            souhlas i z Brna

            0 0
          • Pavel  

            99%? optimisto… Bohužel…

            0 0
          • kleinis  

            De to napsat asi i jinak, ale naprosty souhlas!;-) Jeden muj super ucitel zemepisu, nas kdysi ucil (nevim jestli si to pamatuju spravne), ze rasismus je nesnasenlivost jedince jedne rasy k jine. A kdyz vememe v potaz ze na svete sou rasy 3 (bila, cerna a zluta), tak mi z toho vychazi ze cigani patri do rasy bile, tudiz i kdybych je nesnasel nemel bych byt rasista, bo sou jen jine etnikum… :-D

            0 0
    • BB  

      vůbec jsem nepomýšlel na hailovací thread a omlouvám se, že už se to probíralo. Spíš jsem myslel na poučení a to vzít v takovém případě karmle (pokud to jde) a nahlasit to přímo na policii. Toť vše.

      0 0
      • Čapíno  

        Na policii né, ta to stejně odloží, ale jak by něco bílej udělal cýkorce, tak to je hned útok na určitou skupinu a je ******* jako barák..

        0 0
    • prodi  

      ty dežo, já nemužu za to, že sem pychnul do kabatu, kde byl chlap. Upad mi na kudlu a pak ještě devětkrat…

      0 0
    • Sinty  

      Minulý rok se tu stal incident, kdy party mladých cigánů obklíčila muže, který právě vybral peníze z bankomatu. Jeden mu řekl ať jim je dá, on je samozřejmě poslal do pr… natož jeden z nich vyskočil (na hlavu mu nemohl dosáhnout) a vrazil muži pěstí do obličeje, ten mu ji ale oplatil s takovou silou, že mladý odletěl pár metrů bokem, zbytek party se dal na útěk. Vše před zraky policie! Jakmile chtěl odjet autem, tak mu na střechu hodily kámen, vydal se za nimi, ale policisti mu řekli ať raději jede domů. A bude hůř, bohužel:-(

      0 0
      • Čapíno  

        No hůř bude…těším se na dobu (která určitě jednou nastane), až vezmeme klacky do rukou a vymlátíme to tady :-))

        0 0
      • Krys  

        Takto by to nemalo byť. Tu proste niekto nekoná to, za čo mu platíme výpalné. To „by sa malo“ riešiť.

        0 0
        • Čapíno  

          Řešení je, nabídnout cigánoj práci, nebude dělat, vzít všechny přídavky a soc. dávky, bude krást, zavřít…atd Já třeba nachápu, jak cikánská rodina dostane okamžitě byt, na který normální člověk čeká 5 let, vybydlí ho a hned dostane nový. K tomu mají zaplacenou el. vodu a další poplatky..tak kde je teda rasismus. A pak člověk slyší v TV tu píííííííí*u Steh­líkovou a nejraději by jí kopnul do ******.

          0 0
          • hribik A1  

            ono chyba je v prilis socialnom state, to je proste fakt…ked niekto dava stale dalsie a dalsie byty tomu kto ich pokazde znici, neni to len chybou toho, kto ich znici, ten len vyuziva ponuknutu prilezitost. podiel na vine nesie aj ten, kto je tak socialny. socialne davky by bolo treba skresat (hlavne tym, ktori sa ani nesnazia zit inac nez z nich, pachaju trestnu cinnost a pod. – bez ohladu na ich rasovy povod) a zaroven znizit dane tym, ktori sa snazia sami cosi robit, aby sa uzivili

            0 0
          • Krys  

            Keď som ako študent často cetoval cez celé Slovensko domov, stretával som občas Romov cestujúcich za prácou do Čiech. Raz som dokonca cestoval so siedmimi Romami v jednom kupé. Kecali sme celý čas, čo sme mali spoločnú cestu. Vraveli, že u nich nevedia zohnať žiadnu prácu. Nikto ich nezamestná ani na stavbe, tak cestujú do Čiech, kde robia tie práce, ktoré už Česi nie sú ochotní robiť. Výkopy a podobne. Urobil som na nich dojem, keď som ich poprosil, aby mi dali pozor na veci, kým pôjdem na záchod. Vtedy sa to zlomilo, ponúkli ma jedlom a pitím, dal som si s nimy. Boli šťastní ako blchy v kožuchu.

            Tých pár rokov, čo som v Prahe, som ešte nevidel „bielych“ kopať výkopy na kablovku. Vždy to bola partia Romov s vlastnou dodávkou (väčšinou značka z Popradu, Spišskej, proste východné Slovensko), vlastným náradím a makali jak fretky.

            Okrem iného je problém v tom, že sú to strašne jednoduchí ľudia a sú ľahko manipulovateľní. Takže kvalita života tých, ktorí žijú spoločne vo veľkých zoskupeniach, závisí od ich Vajdu. Napr. v Bratislave je jedna mestská časť (žil som tam chvíľu), kde žije veľké množstvo Romov. Počul som, že žijú síce na sídliskách, ale sú organizovaní podľa svojích tradícií. Väčšinou sú to slušní ľudia. Problém je, že tak ako všade sú medzi nimi aj grázli. Tu dačo ukradnú, tu niečo rozmlátia a už je problém.

            A keďže sme na bajkerskom fóre, tak ešte príhodu s bicyklom z mladosti : V lete som brigádoval na jednej stavbe a zoznámil som sa tam s jedným Romom. Taký grázlik, ale inak v pohode. Spomínal, že má doma gitaru, prejavil som o ňu záujem, tak sme sa dohodli, že za ním cez víkend zájdem a kúpim. Vzal som púzdro na gitaru, bicykel a poďho nejakých 30 kiláčikov do Čiernej nad Tisou. Keď som prechádzal cez to sídlisko, nebolo mi všetko jedno. Keď som vošiel do dvora medzi barákmi hneď ma obklopili Romovia a že čo chcem. Povedal som že hľadám toho a toho. Prišiel nejaký dôležitý Rom, že čo tomu mladému chcem. Ja že obchod, gitara. Mávnutie čarvoným prútikom, všetci sa usmievali, zavolali mladého. Vravel, že bicykel môžem nechať kľudne vonku. Ani som ho nezamkol. Keď sme vchádzali dnu, už tam ten dôležitý okrikoval (dosť drsne) nejakých mladých, ktorí prejavili o bicykel záujem. Keď som odchádzal, bicykel bol tam kde som ho nechal, nikto s ním ani nepohol. Teraz s odstupom sa hanbím, že som sa o neho bál.

            Zistil som, že keď im prejavíš úctu a nepohàdaš nimi, taktiež si ťa vážia. To sú moje zážitky s Romami.

            Jo, a čo som v Čechách už som sa párkrát stretol s agresiou voči mojej osobe zo strany Čechov. Len preto, že som hovoril slovensky. Ale nebojte sa, nebudem do vás strieľať ani vás upaľovať. ;)

            0 0
            • hribik A1  

              len dokaz, ze nic neni jednostranne a vyjadritelne jednoduchym a striktnym tvrdenim, ako to vidia niektori…

              0 0
            • Hurka  

              ty jsi divný – považuješ a pozitívum, že si nechal kolo u chatrče někde v cikánském Bronxu na východě a nikdo ho nečmajznul jenom proto, že je vajda okřikoval. jinak by bylo fuč, to sám přiznáváš. co je na tom tak dojímavého? Brazilce s břitvou jsi asi za zády ještě neměl. já jo, bylo mi 14 a cigorek asi 10. honili mne kvůli 5 Kčs. nic příjemného… kdyby výkopy nekopali cigorky, kopali by je Ukrajinci nebo někdo jiný. všechno je otázka nabídky a poptávky. v praze ti asi nebude nikdo kopat výkop v situaci, kdy je v podstatě nulová nezaměstnanost a každý alespoň průměrně vzdělaný člověk si práci odpovídající jeho vzdělání a zkušenostem najde. pro cigorky je to kopání výkopů. to je normální přerozdělení práce a odměny za práci v kapitalizmu. cigorka nebude řídit podnik, protože na to nemá ani inteligenci ani vzdělání a vlastně to ani nechce dělat. nebudu prokazovat cigošům úctu jenom proto, aby mne nechali na pokoji příp. mi nezničili auto na ulici, což se mi málem stalo např. v Teplicích, tam je to jak na slovenském východě. a vůbec se nestydím, že jsem se bál. když vidím cigoše, vždy jsem ostražitý, může se stát cokoliv. neposílám je všechny do vyhnanství, jenom očekávám, že se budou chovat kulturněji a civilizovaně. a to, že se dobře chová jeden z tisíce, neznamená, že paušálně změním svůj postoj k celému tomuto etniku.

              0 0
              • prodi  

                prodi

                0 0
              • Krys  

                Úcta sa neprejavuje zištne. Úctivo sa máme chovať k sebe všetci.

                Aby nedošlo k omylu. Netvrdím, že Romovia sú chúďatká neviniatka. Nie som žiaden bojovník za ich práva. Chcem len naznačiť, že plošná nenávisť k národu nič nerieši. Jediné, čo sa tým dosiahne, je ich nenávisť k nám a o to väčšie problémy.

                0 0
                • prodi  

                  Nemělo by to být obráceně a to že minoritní společnost se přispůsobí majoritě? A bude se snažit, aby nedosáhla NAŠÍ nenávisti (mnohdy oprávněný) vůči nim?

                  0 0
                  • Krys  

                    Primárne sa nemá nikto prispôsobovať nikomu. Vždy je to závislé na konkrétnom prípade. To len „jednoduchý“ človek potrebuje generálne návody na život, aby nemusel rozmýšlať.

                    Fakt to nevidíte? To je klasická xenofóbia. V podstate je to celkom prirodzený jav. Vadí nám, že smrdia, vyzeraj inak, ich jazyk nám znie vulgárne, proste sa nám hnusia, lezú nám na nervy, najradšej by sme ich zabili, ale nemáme dôvod. Potom stačí aby sa jeden z nich dopustil niečoho zlého. Napr. rozbije niekomu ústa. Hurá máme dôvod, vypálime im osadu za dedinou. Čo nastane? Konflikt. Začnú nás tiež nenávidieť. Stav v akom je to teraz je výsledok dlhodobého vývoja. To nie je len o tom, že niekto z vás žije v blízkosti „hnusného cigánskeho geta“. To „geto“ je výsledok diskriminácie trvajúcej už strašne dlho.

                    0 0
                    • prodi  

                      no nic, já ti přeji, ať ti tvůj optimizmus (nebo naivita) vydrží co nejdéle. Já vyrůstal na sídlišti, kde se to hemžilo cikánama a jediný zájem co oni měli, bylo vždycky oje.at nějakýho gádža… oni tebe taky nikdy nepřijmou, tam jsou ještě pevnější rodinný pouta než mezi bílými a jestli jsou zezačátku na tebe sladký, tak o to víc se to později proti tobě otočí…:)

                      0 0
                    • prodi  

                      a já chci bejt diskriminovanej cikán !

                      0 0
              • krhac1  

                Malinko tě opravím,cigorka klidně bude řídit podnik.Vydělá si firmou na výkopové práce.Znám v Brně minimálně 3 firmy který patřej cigorkám.Pro jednu jsem externě jezdil s mixem a jenom jejich doprava čítala odhadem 3O-40 aut.Ve firmě pracují jak bílí tak cíga a ukrajinci.

                0 0
            • maple  

              ten konec je smutný, kdo by měl mít k sobě blíž než Češi a Slováci. Já jsem studoval pět let v Bratislavě a taky jsem měl párkrát problém, že jsem Čech. Jeden v krčmě mě chtěl i bít, tak jsem se musel bránit. Zato mám ze Slovenska manželku, aby věděli..-:)A děcka jsou Čechoslováci.

              0 0
          • Nikolka  

            podepisuju do posledního puntíku…

            0 0
    • goofy  

      „Kolik ti je?“ „23“ „Nas je taky 23, jdem se bit!“

      Asi tak nejak…

      0 0
      • qwerty  

        To je přece šumák! Víc než tři čtyři naráz se k tobě nedostanou. V sebeobraně se řeší problémy popořadě. Čím víc jich je, tím snáze propadnou davovému strachu.

        PROBOHA, ZAMKNĚTE NĚKDO TUHLE REBOVINU. SIEG HEIL!

        0 0
        • Dumbo  

          no cital som prispevok za prispevkom, udivuje ma to kolko je tu nasranych ludi so zlou skusenostou s ciganmi, az na extremistu littlebikera :-D

          0 0
        • goofy  

          Samozrejme se najde nekdo, kdo tohle musi odborne rozebirat… :o)

          0 0
    • Nikolka  

      Na tohle téma jsme se hádali v předešlém threadu. Já sama je mám ráda asi jako osinu v řiti. Jenom dělají bordel, lidi se jich bojí, policajti s tím nic nedělají (místo aby hlídali, at nekradou a nedělají binec, tak raději buzerujou za špatně zaparkované auto nebo za blbě umístěnou reklamu…), neznají férovku (neznám nikoho koho by zbil jeden cikán, ale vždy jich bylo několik), ohánějí se rasismem (a to že na nás řvou, že jsme bílé tlamy, to jako není rasismus??), jak už tady někdo psal dostanou byty a za chvíli jsou zdemolované, zatímco normální rodina na byt čeká třeba několik let, stěžujou si, že je nenecháme v klidu krást (zažila jsem v jednom obchodáku), stěžují si na nedostatek peněz, ale olaši chodí ověšení zlatem, značkově oblíkání, když jedou na černo v tramvaji, revizor jim pokutu nedá, popřípadě je vůbec nekontroluje, celý den stojí v centru Ostravy na náměstí a ječí tam po sobě jak hyeny, člověk má strach kolem nich projít, oproti jiným mají výhody jak sviňa … a pak je má mít člověk rád?? ach jo, kdyby ti naši politici měli rozum… BTW netvrdím, že jsou všichni stejní, ale já osobně jsem se ještě nesetkala s žádným slušným cikánem, ani jsem žádného takového neviděla…

      0 0
      • kleinis  

        Nesouhlas…me zbil fakt jenom jeden cigan!!;-)

        0 0
        • Nikolka  

          Říkám, že já neznám, ne že nikdo takový na světě není :) Na mě jich bylo 5…cikánek teda no:)

          0 0
      • hribik A1  

        ano, ale kto im umoznuje tak zit, kto im vsetky tie vyhody dal a dava, kto pocuje na „dyskriminacyja“ aj vtedy ked sa ziadna diskriminacia nedeje (netvrdim ze na nu nema pocut vtedy ked sa skutocne deje, ale to je prave u tych co sa nou najviac ohanaju najmenej caste)? socialny stat…tam treba hladat chybu a aj riesenie

        0 0
        • Nikolka  

          a proto říkám, kdyby ti naši politic měli rozum a paní Džamilka Stehlíková taky …

          0 0
      • Čapíno  

        Nikolko, začínáš se mi líbit :-))

        0 0
      • qwerty  

        „člověk má strach“ – to je, řekl bych, klíč k Tvému příspěvku.

        A dvě spíše technické poznámky:

        1. Férovka. :))) Férovka na ulici neexistuje. Nerovnost sil, iniciace jednou stranou… Férovku si, když už jsme u menšiny s jazykovými zvláštnostmi „vyhoďte z hlavy“. Není rozumná ani z pohledu hodného hocha s bílým kloboukem… tedy, přilbou. Jde-li do tuhého, jsem první, kdo zajistí, aby to nebylo fér. A tak je to správné m'key. (Za předpokladu, přirozeně, že nejde do tuhého mým přičiněním.A nep­řičinit se ani trochu – třeba jen tónem hlasu, gestem – k eskalaci konfliktu umí ve vypjaté situaci opravdu málokdo!)
        2. Olachy, pokud vím, nemusí ani ostatní cigáni. Ale když má žena – vysoká blondýna, čistá krev :) – nastupuje na Synkáči s kočárem, v němž je malý árijec, do tramvaje (pro příslušníky jiných jazykových a kulturních menšin: šaliny), bílí koukají jinam. Olaška pomůže.
        0 0
        • Nikolka  

          k té férovce, u nás v Ostravě jsem teda zpozorovala, že když jde cikán jeden tak jde s hlavou sklopenou a nejraději by šel kanálama ale jakmile jich už jde víc, tak to si vyskakují..

          k té tramvaji, myslím, že když někoho požádá, tak ten dotyčný by ji pomohl, když mi někdo řekne, tak mu taky pomůžu…

          Jo a ještě jsem neviděla, že by se Olaši bavili civilizovaně nebo mlčeli, v tramvaji, ve městě, v obchodě – vždycky je jde slyšet v okruhu jednoho kilometru :)

          0 0
          • qwerty  

            Já být v české společnosti cikán, chodím také s hlavou sklopenou. A být pak v tlupě, kompenzuji. Je to přirozené. Nastuduj termín labeling (blbě česky: nálepkování, označování etiketizační teorie – moc se nepoužívá).

            Máš pravdu, když požádáš, pomůže (skoro) každý. Je to vlastně pohodlnější, než odmítnout. V Levinasově filosofii setkání s tváří. V běžném životě je to hezky vidět na řidičích v koloně, kteří se urputně dívají jinam, protože kdyby se setkali s tvou tváří v připojovacím pruhu „museli“ by tě pustit. Jenže Olaška pomůže, i když ji nepožádáš ani pohledem – a ani tě při tom pomáhání neokrade :)

            Olaši ještě neslyšeli, že by se bílí byli schopni normálně vesele družit na veřejnosti. Furt jen mlčí nebo šeptají a mračí se jak vrazi. :D

            0 0
            • Nikolka  

              Ale proč chodí s hlavou sklopenou?? Myslíš, že kdyby šel normálně, že by se na něho vrhla banda bílých a zmlátila ho k nepoznání?? Tak jak to mají ve zvyku oni?!

              0 0
              • qwerty  

                …v české XENOFOBNÍ společnosti – labeling – kompenzuji…

                0 0
    • kleinis  

      Myslim ze Hurka to napsal stejne dobre jako Ty…akorat rekl bych ze negativa budou prevazovat nad tema pozitivama. Ty mas dve nadherny, melancholicky, dojemny historky ze zivota, ktery by me skoro donutily vytlacit slzu – Hurka, zase trochu z jineho soudku, sice jednu ale u me treba prebije ty Tvoje dve!;-( Ale jinac…ty treba nemas mladsi segru jako moje holka, kterou v 15 kvuli zkurvenymu mobilu zkopalo (doslova a dopismene) asi 10 ciganek. Me kdyz bylo 8 tak me zmlatil cigan tak kolem 30 jenom protoze sem se na nej podival a to jen tak na pul oka. A jen tak mimochodem, kamosovi vrazil cigan kudlu do ruky (rekl bych ze to melo byt jinam) – na vysvetlenou, sedeli sme v knajpe a koren prisel a at mu zaplati pivo, v zivote sme ho nevideli, tak sme se nad to povznesli (jak pises vyse) a jen tak sme se pousmali a bavili sme se dal a to je samozrejme duvod zacit rvat cigansky na celou hospodu a kdyz Ti pak nekdo rekne abys tady nerval tak na nej vytahnout kudlu! Este ze kamos dela celej zivot bojovy umeni (v zivote se snad nepopral – je takovej ten typ co tim zije) takze to odnesla jenom ruka a ten cigan… Takze sorry, ale ze Ti neukradli kolo protoze Ti byli zavazani tim ze jim des udelat kseft me fakt nepresvedcil!;-(

      0 0
      • kleinis  

        Sorry…tohle melo byt Krysovi! Nejak sem se ukliknul

        0 0
      • Krys  

        Tak teraz si ma presvedčil. Oni sú fakt takí zlí? To je ale hrozné. Tak to by sme ich asi mali fakt všetkých povraždiť. A najlepšie nejakým exemplárnym spôsobom. Ja neviem, povoliť voľný odstrel, alebo niečo podobne zábavné, nech z toho niečo máme.

        0 0
        • wroum  

          vykup na kila ve sbernejch surovinach. dala by se z nich delat zelatina na vyrobu gumovejch medvidku :-D

          0 0
        • kleinis  

          Peneboze co blbnes? Ja Te prece nechtel o nicem presvedcovat ani sem do Tebe nesil…neber to spatne!;-) Jenom sem musel zareagovat na Tvuj prilisny optimismus nebo jak to nazvat. To ode me nebyl boj za neco, protoze v dnesnim svete se nevyplaci za neco bojovat, protoze temer vzdy narazis. Kdyz ses hodnej narazis, protoze kazdy dobry skutek bude po zasluze potrestan…to je holt dnesni doba. Bylo to jen takovy prihozeni historky ze zivota. Ja holt musel zareagovat, protoze v ty Tvy story uz chybelo jenom ze Ti nabidli k tomu parku jestli chces kecup nebo horcici a ze to zablaceny kolo mezitim cos kupoval kytaru Ti umyli, hezky Ti zazpivali a byl nadhernej zapad slunce…

          0 0
          • Krys  

            Ano, bolo naivné niečo také písať. Písať sa môže len o tom, ako Romovia niekomu ublížili. Predstava, že by Rom mohol byť príjemný človek je absurdná. Už ani neviem na akých drogách som to vlastne vtedy bol.

            0 0
            • kleinis  

              Zase si me nepochopil…tak nic

              0 0
              • Krys  

                Čo som mal pochopiť? Že ironický môžeš byť len ty? Ty moje slová zľahčuješ napr. kečupom, horčicou, zatlačenou slzou. Keď sranda, tak sranda, nie? ;)

                0 0
                • qwerty  

                  Krysi, jsi bílý paladin! Bez ironie. Už druhý thread zbytečného boje. Restecpt!

                  A mimochodem, lidi, zrovna jede i vlákno o tom, jak se ubližuje jedné zájmové menšině u Černosic. Pojďme ty kolaře naházet do Berounky a tu pak zapálit. Ať furt nepruděj a zařaděj se. Většinu si rozvracet nedáme!

                  0 0
                • kleinis  

                  A zapadem slunce! Ok beru… ;-)

                  0 0
          • hribik A1  

            to mas asi tak: su tu vsade vyhranene nazory o zlych skusenostiach, mnohokrat podlozene pravdou. ale niekto ma trebars skusenosti s nimi len dobre, alebo proste ma vynimocnu schopnost s kymkolvek, aj s ciganmi komunikovat a vyjst si s nimi. ide hlavne o vyjadrenie toho, ze nic neni take ciernobiele a jednoduche aby to slo vyjadrit jednou vetou, a tak beriem ten prispevok ako istu protivahu tym, co su vyhranene na opacnu stranu. prave ako dokaz toho, ze nic neni 100% jednoznacne

            0 0
        • Hurka  

          proč to ženeš furt do extrémů – jednou mluvíš jak Klekí Petra nebo Ghándí – „všichni jsme bratři a máme se mít rádi“ a podruhé to taháš na druhou stranu a vkládáš nám do úst tvrzení, která nikdo neřekl např. „povolte volný odstřel“ apod. nechme už toho, asi to nevyřešíme…

          0 0
    • Pablo  

      Promiň Krys, ale tvoje posty mi přijdou opravdu zvláštní. Skupina cikánů ti nerozbila hubu a neukradla kolo jen proto, že tam náhodou přišel nějakej jejich kápo a ty to vidíš jako +. Hnusný gheto kde jsou zničený nový byty, tuny odpadků se vyhazujou z oken nevzniklo tak, že tam žijou prasata, který si ničeho nevážej, ale proto, že je tu diskriminace.. Zajímavý. Moje sestra pracuje na sociálce a radši nechtějte ani vědět, jaký všechny mimořádný dávky si vykopou (doslova) ještě mimo těch co víte, jak to dopadne vždy, když jim odbor přes pracák sežene práci, jak se tam chovaj k těm pracovníkům atd. Byli byste akorát ******** ještě víc. A hlavně mi neříkej, že se tak chovaj proto, že jim to stát umožňuje. Zavřít všechny neplatiče a grázlíky nejde, nechat „o hladu“ na ulici taky ne, to máme okamžitě na krku Strasbourg a oni to moc dobře vědí a zneužívají.

      0 0
      • Nikolka  

        To by mě třeba zajímalo kolik dostávají ze sociálek, protože už nevím kde jsem to slyšela, že si prišli na sociálku pro peníze, dostali snad 20 000,– nebo ještě víc (nj hodně dětiček) a byli nasraní, že dostali málo a zdupali tu paní, co jim peníze vydávala…

        0 0
      • Krys  

        Nikde som netvrdil, že Romovia sú bezproblémoví anjelíčkovia. Ja len tvrdím, že to nie je národ krvilačných beštií, ktorý je treba zlikvidovať.

        0 0
        • Nikolka  

          Zlikvidovat NE, ale oko za oko, zub za zub, zmlátil jsi? Budeš zmlácen tak samo. Ukradl jsi?? Do vězení, ale ne do vězení s kabelovkou a posilovnou a já nevím čím vším možný, ale do normálního vězení a co sis ukradl to si odpracuješ, několikanásobně… Oni by si to možná rozmysleli, když by poznali, jaké to je když tě někdo mlátí a ty se nemůžeš bránit, kdyby jim to pak na oplátku taky někdo udělal… Jenže spousta lidí má strach jít a říct, byli to tady ti, ti mě zmlátili/okradli, aby si je pak někde nevyčíhli znova.

          Někdo tě zmlátí, ty ležíš v krvi na chodníku a páni policajti se tě zeptají jak jich všech 5 vypadalo… no jak no, byli to cikáni a měli černé vlasy, ležel jsem obličejem dolů…a nic se s tím neudělá (případ kamaráda)

          BTW samozřejmě tohle bych zavedla pro všechny, ne jen pro Cikány

          0 0
    • Nikolka  

      Trošku na odlehčení, čistím e-mailovou schránku a narazila jsem na to :)

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Jako naschvál mi tohle dneska přišlo mailem … :P

      Sociálně právní systém v ČR – je to sice dlouhé, bohužel však pravdivé.

      Práva cikánů : Cikán ti může vynadat do bílých kurev. Tebe se pak nikdo nezastane, protože se to považuje za jejich přirozený projev. Ale nedej bože, aby to bylo naopak.

      Cikán má právo na stejnou zdravotní péči, jako ty. To, že do zdravotní pokladny pravděpodobně nikdy nepřispěl je fakt, který je ovšem velice „rasistický“, a proto to raději nikde neříkej.

      Cikán má právo tvoji vlast pomlouvat v zahraničí a má pak právo se vrátit a žádat u nás znovu podporu.

      Cikán má právo získat byt jen na základě své barevné odlišnosti. Vůbec nezáleží na tom, že na takový byt jiní čekají dlouhou dobu.

      Cikán má právo na tebe zaútočit se zbraní v ruce beze strachu z obvinění z rasistického útoku. V případě tvého útoku na cikána, máš smůlu, že to kupodivu neplatí naopak. Budeš trestán za napadení, co víc – za rasistický útok.

      Cikán má právo zneužívat náš sociální systém. Pokud to ale již přehání a my již tak svolní nebudeme, má cikán právo žalovat naší republiku v zahraničí, které mu pak v jeho jistě nezadatelném právu vyhoví. V konečném důsledku mu to pak stejně zaplatíš.

      Cikán má právo (ostatní mají povinnost) chodit do školy a má právo rušit tvého potomka, čímž vlastně znehodnocuje kvalitu výuky. Pokud se nic nenaučí, je to chybou výukového programu a ne jeho.

      Cikán má právo na neomezený počet potomků. Ty máš povinnost uhradit mu jeho finanční náklady na jejich tzv. „vychování“, a to i v případě, že ty sám nemáš dostatek prostředků na svou vlastní rodinu.

      Cikán má právo demolovat cokoliv, dokonce i to, co mu nepatří. Ty máš povinnost vést vše do původního stavu, a to za tvoje peníze. Pokusy o obranu se neslučují s právy cikánů na poklidný, slušný a důstojný život v naší zemi.

      Cikáni mají právo na důchod v stejné výši, jako máš ty. To, že jsi Ty celý život pracoval, tě neomlouvá.

      Cikán má právo na zveřejnění pozitivních informacích jeho etniku.V případě pokusů o zveřejnění negativních informací o cikárech, má právo cenzury.

      Cikán má právo na utajení informací, které by veřejnosti prozradily skutečné náklady na jejich vydržování v Čechách. Položky „má dáti dal“ z tohoto pohledu nejsou oblíbeným tématem cikánských zastupitelů mluvčích.

      Cikán má právo požádat o dotace na projekty rozvoje cikánské kultury a na různé cikánské spolky. Stát má pak povinnost jim vyhovět i když se třeba zjevně jedná o podvod.

      Cikán má právo na svá práva i v případě, že to omezuje práva necikánského obyvatelstva.

      Cikán má právo znát svá práva.

      Cikán nemá povinnost znát své povinnosti.

      TY MÁŠ PRÁVO DRŽET HUBU !!!

      Jestli s tím souhlasíš, pošli to dál......

      Rozvažte si to sami … :P

      0 0
      • prodi  

        bohužel fakt pravdivé :(

        0 0
      • Bully  

        Precti si to, cos sem zkopiroval, poradne. Prijdes na to, ze je to blbost. Da se to rozebirat bod po bodu, ale pokud na to nechces prijit sam (a ze to jde, kdyz se chce), stejne to nema cenu. Je mi z tohoto nazi threadu i z toho predchoziho na bliti. Ani ne tak z tematu, jak z tech mladych napapanku, co na internetu objevili jednoduche a konecne reseni.

        0 0
        • dieegoo  

          Naprostej souhlas.

          Zajímalo by mě, jestli byste byli tak chytří i v jejich kůži.

          0 0
        • Biker jak Pes  

          Řekl jsem snad něco o tom, že s tím souhlasím, že jsem to vymyslel ? Ne, jenom tady postnul to, co mi náááhodou dneska přišlo mailem. Pod to jsem ještě napsal, že si to máte rozebrat, jak chcete.

          Znova opakuji: „Tohle není z mojí hlavy !!!

          0 0
          • Bully  

            Ale jo, v poho. Ja te z niceho neobvinil :o) Ty stejne na podobny voloviny nemas ani kvuli kolu cas a myslenky, ze jo :o)

            0 0
          • Vilém  

            Tys to nevymyslel, ty ses pod to jen podepsal:( na konci jsi asi prehlidl toto „Jestli s tím souhlasíš, pošli to dál......“, pak bys moh tvrdit, to co tvrdis, zes nikde nerekl, ze s tim souhlasis.

            0 0
            • Biker jak Pes  

              omfg, další takový. Vidíš tam snad někde můj podpis. Já ho tam teda nevidím. Je to pouze zkopírované to, co mi přišlo. Nikam jsem to dál neposílal a jestli si myslíš, že chodím po večerech s baseballkou lovit cigány, tak si to mysli… nemá to cenu se o tom hádat … :P

              0 0
        • qwerty  

          „napapánků“ :-DDD

          0 0
      • Krys  

        Toto je ale hodne starý hoax.

        0 0
    • Horyna  

      Tak já taky přidám. Bohužel žiju mezi dosti početnou komunitou našich spoluobčanů. Se sklenářem už si tykám, popelnici před domem jsem loni hasil 2×, malého cikánka čmárajícího voskovkou po fasádě našeho domu jsem ze strachu o reakci jeho 5 starších bratrů neproplesknul ale opatrně jsem mu domluvil ať už to nedělá ( následoval výsměch do ksichtu ) a občas nějaká ta ukradená anténa, ulomené zrcátko a škrábance na autě už nepočítám. Vím přesně kterej z nich mi kdysi ukradl kolo. ( pojišťovna zaplatila – dále jsem si nedělal zle ). Krom těchto maličkostí s nimi nemám problém asi možná také proto že se západem slunce se snažím nevycházet z domu. Přiznávám že v sobě díky těmto drobnostem mám určitou míru xenofobního myšlení a stydím se za ni. Jakmile ušetřím na dům v lokalitě Ořechovka, popř. Jevany apod. kde euroindiána uvidím maximálně večer ve zprávách věřím že dojde k výraznému zlepšení mého pohledu na společné soužití v této zemi. V současnosti vidím postupné řešení tíživé otázky některých z nás v náhradě termínu „sociální dávky " za např.možný termín " mzda za odvedenou práci " a dále pak více pendreků v nočních ulicích. P.S. rozhodně v žádném případě nesouhlasím s projevy nějakých holých lebek a podobných individuhovad a jsem proti rečem typu " konečné řešení“ atd. Stačí tomu trochu pomoci tak že se stát přestane chovat rasisticky ke svým bílým občanům.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.