Beskydy z Ostravice-poraďte prosím

15 nepřečtených
  • hanness

    Ahojte,poradte mi prosim trasy z Ostravice,ce­lodeni s navratem zpatky.Lesni cesty,singly apod.Jsem prvnicka co se tyce Beskyd :),budu vdecny za všechny tipy,dikec vsem!

    0 0
    • Kamiu  

      Trasu si asi nejlepe naplanujes sam, ale doporucil bych ti zkusit tento usek

      http://mapy.cz/

      0 0
      • Scotty  

        Je tam něco speciálně zajímavého na tom úseku co jsi naznačil?? Tu modrou TZ která tam vede dolů do Podolánek od Srdce Beskyd jezdím často, úsek po asfaltu je nuda, takže mně to zajímá, to neznám :)

        0 0
        • Kamiu  

          Je to takova pekna pesinka v lese. Asi to tam vyjezdili motorkari. Podle me se to da pohodlne jet akorat smerem dolu. Oproti modre ze smrku je to uplne paradni stezka. Zatacky, terenni nerovnosti (koreny, „schody“ apod.). Jestli pojedes kolem, tak to podle me stoji za to projet. Ale neni to nic extra narocneho, spis tak pro radost.

          0 0
    • Zerocool  

      tak zaklad je lysa a pak uvidis…

      0 0
      • bochov  

        Nevím zdalí chceš pěšky aneb na kole zaklad je opravdu LH potom ještě sMRK TEN JE KLIDNĚJŠÍ ALE jet LH zOstravice je makačka a Smrk je myslím na kole nesjetelný jinak pokud chceš na LH tak je dobře jet zMalenovic anebo z Krasne je tady i vlakno myslim BESKYDY AKTUALNĚ

        0 0
        • krabica  

          Smrk se musí kousek poponést, ale kopec se mi líbí mnohem více než Lysá.

          0 0
    • pif31  

      Lysou si nechej jako kratší variantu. Na celodenku bych ti doporučil trasu: Šance, Masarykovo údolí, pak první asfalt doprava směr MSA, pořád rovně na hřeben Grúně, doleva na Bílý Kříž, po červené přes Konečnou na Bumbálku, dolů na Mezivodí, nahoru na Kladnatou, Martiňák (od Bílého Kříže až sem je to trasa letošního Drtiče, takže to máš i se značením). Pak můžeš buďto dál na Pustevny a pak po zelené do Čeladné anebo z Martiňáku rovnou dolů na Horní Čeladnou. Na závěr už jen přes sedlo Smrčku na Ostravici. Pro kolo, které máš v profilu je to jak dělané.

      0 0
      • bochov  

        Pokud bys opravdu chtěl na lysou tak také mužeš kolem šance masarykovo udolí a na horu je tam boční cesta kolem hájenky malo frekventovana na mapě to uvidíš jinak lysa je blbakov to co ti tady popisoval kolega by mělo byt klidnější.

        0 0
    • mechoš  

      Jezdím tohle: Ostravice – Pod Smrčkem – kolem Renarkonu na Martiňák – po červené k asfaltce z Bečvy nahoru na Bumbálku – pak po státní hranici(červená) na Konečnou a dále na Bílý Kříž a odsud dle stavu Grúň – Šance – Ostravice nebo Visalaje – Zimný – Ivančena – Ostravice. Jinak ta cesta kolem hájenky co píše bochov je dobrá mohu doporučit. Lysá a Pustevny jenom přes týden o víkendu to je Václavák.

      0 0
      • hanness  

        Dik za tipy,jeste něco,muzu narazit nekde na zakaz tak jak v Jeseníkách apod?Dodavam,ze Beskydy vůbec neznam.

        0 0
        • jIrI___  

          Jeden zákaz bikování je v okolí Čertova Mlýna u Pusteven (národní přírodní rezervace), viz. turistické mapy.

          0 0
        • pif31  

          To co je tady popsáno je v pohodě, bez omezení. Jak píše jIrI, zákaz je po červené z Čertova Mlýna, po červené z Lysé alespoň co vím. Nutno říct, že to někteří jezdí i tak…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.