Beskydy,návrhy na vyjížďky MTB

12 nepřečtených
  • MTB - Beskydy

    Kdyby jste kdokoliv chtěli vědět , jak to vypadá , na tom či onom vrcholu beskyd , stačí napsat.. Zjistím sjízdnost trasy a další info plus nějaké krátké video .. https://www.youtube.com/…u3DH81Qn1blw – můj kanál , pro cyklo účely – vrcholy atd..

    0 0
    • MartinKun  

      Ve ctvrtek se chystam do Velkych Karlovic.a chtel bych projet podkovu..nejake tipy na trasu? Chtel bych neco kolem 70km..

      0 0
      • MTB - Beskydy  

        Určitě stojí za zmínku slovenské Javorníky , z Karlovic na Lemešnou a dále po červené hraniční hřebenovce dále nejlépe až na Kohutku třeba , z kama se dá sjet pěkným sjezdem do Hrozenkova a zpátky do Velkých Karlovic .. Ale tato trasa je docela známá , tak nevím , jestli už ji nemáš zasebou .. :-)

        0 0
    • mischel  

      Tento týden bych se rád vydal do Beskyd a potřeboval bych poradit trasu. Jestli je to tak vůbec jetelné. Mám namyšlenou: Nový Hrozenkov – po modré na Tanečnici – po červené přes Soláň – Vysokou – Makovský průsmyk – až po Sedlo pod Lemešnou tak se napojit na cyklostezku 2401 na Butorky a dále pokračovat po červené přes Velký a Malý Javorník – Kohůtka a pak někam zpět do Nového Hrozenkova. Hlavně s tím koncem nevím, aby ten sjezd byl aspoň trochu zajímavý.

      Můžete mi někdo poradit? Díky

      0 0
      • Brus  

        modrá před tanečnící nahoře je spíš na tlačení, stejně tak vysoká, ale to nejsou dlouhé úseky. jinak je to všecko jetelné

        0 0
      • Tecka  

        A co „nahoru“ to vzít po Zelené z Dinotice a tu červenou jet už z Cábu? Druhý konec si matně pamatuji, že do Papajského sedla to bylo hodně dolekopcom, ale nevím jestli hledáš zrovna takový padák. A taky jsem to jel naposledy asi před 10 lety :-)

        0 0
        • Tecka  

          z webu: „…Z Kohútky je to do Vsetína 30 km. Nejprve si užijeme krásný trail přes kopec Provazný a Krkostěnu do Papájského sedla. Přímý sjezd do tohoto sedla je poměrně náročný, stejně tak i následné stoupání na vrchol Makyty (923 m n. m.). To je důvod, proč řada bikerů na rozcestí Krkostěna volí skvělý několik km dlouhý sjezd přes Čerňanskou Kyčeru (885 m n. m.) do údolí Bařiny v Huslenkách …“ http://www.vmnakole.cz/…sska-podkova

          0 0
      • raw 4  

        Jeli jsme tam predevcirem jen od Makovskeho prusmyku cervenou hrebenovku..u Ma­kovskyho bahno.. super sjezd z Lemesny..potom jediny tlaceni nahoru (ostre)..krasna hrebenovka skoro bez lidi..sjizdeli jsme po modry pred Papajovsky sedlem a hrebinkem zpet.

        Den pred tim od Vysoke po cerveny (druhou stranu), jediny tlaceni poslednich par desitek metru na Vysokou…jinak jetelny vse…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.