• Fany93

    Ahoj chlapi, přemýšlím o kupu ojetého Authora 7704, je slušně osazený, ale nejsem si jistý rámem (Columbus, zadní stavba karbon). Nemáte s ním nějáké zkušenosti? Na netu jsem toho o něm moc nenašel.. Díky :-)

    0 0
    • Pedro RB  

      Z doslechu vím, že se u Authora objevoval problém rozlepování a vrzání spoje hliník-karbon. Tak to pořádně projeď ze sedla a nejlíp s nášlapama a do kopce.

      0 0
    • Fany93  

      To jsem taky slyšel. Taky netem proletěly řeči že se to kroutí jako žížala julie a podobně tak nevím.. Nejsem žádný závodník, ale přece jen nechci aby mi rám uhýbal do strany. Ve hře je ještě Pells Speedy celohliník..

      0 0
      • Pedro RB  

        Airplane fakt asi nebude nejtužší. Tak jedině vzít na porovnání tuhou silničku (RB nebo nezeslabovanej low-end:Rock Machine, Dema) a na ní si testovací kopeček nejdřív projet. Pak na kupovaném a nejlíp na stejnejch kolech nebo aspoň se stejným tlakem v pláštích..

        0 0
    • kubad  

      záleží na ceně, ale zase tragedie to není, hlavně bacha na číslování, Author to měl o číslo posunuté kolo bylo podle značení o číslo větší než udávaná velikost.

      při hodně zajímavé ceně proč ne, ale jinak bych hledal jinde, jak už tu padlo RB je dobrá volba

      0 0
      • Balvan  

        Taky koukam po starsi silnicce a tak uz je mi jasny proc se mi vsechny Authory zdaj nejaky vysoky proti jinejm kolum:)

        0 0
        • pustipav  

          neni to tim, ze autor meri ty vysku jinak? ale muzu se mylit…

          0 0
          • kubad  

            je to tím že mají svoje značení a rám označený 56 odpovídá velikosti 58 u většiny velkých výrobců, ale je to jen značení, stačí se podívat na geometrii a je to jasné

            0 0
          • Marskatin  

            jo je, author udává jako velikost rozměr velikost cedlové trubky c-c (střed šlapání-střed spoje sedlové a horní rámové trubky), což vzhledem k průměrům trubek a tomu, že sedlová ještě kus přečnívá spoj s horní rámovou trubkou způsobuje že author ve velikosti 54 má sedlovku dlouhou 585mm. A i tak patří author délkou horní rámové trubky k delším rámům dané velikosti.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.