APPka pro Android - servisní kniha

8 nepřečtených
  • Roxteedy

    Kamarádi, používáte někdo něco takovýho? Poradíte?

    Často přemýšlím, kolik mi vydržel řetěz. Jak dlouho už mám desky, pláště… Vždycky si říkám, že si to někam napíšu. Buď zapomenu, nebo zápisek ztratím :)

    0 0
    • Esi  

      poznámkový blok v telefonu ? nic takového neeviduju mám problém i v tom že na MTB nemám tachometr :-) protože najeté km na MTB je stejně nic neříkající údaj.

      0 0
    • scalar  

      Neřešit, jezdit.

      0 0
      • Dejv94  

        Třeba Strava myslím něco takovýho má. Ale jak píšeš, neřešit a jezdit, díly kontrolovat a pak je měnit.

        Je sice pěkný udaj, co mi kolik vydrží, ale co mě gumy vydrží závodní nasazení, tak jinýmu vydrží 3× tolik normálního ježděni stejně tak mužu popravit desky za jednu vyjíždku nebo s nema jezdit celou sezonu v hezkym počasí…

        0 0
        • Esi  

          přesně když budeš jezdit po rovině po asfaltu jen když je sluníčko tak řetěz zcela určitě vydrží přes 3 000km, v bahně ho zničíš na 800km možná i dřív, stejně jako se dá ujet za 4 hodiny 100km v pohodovém tempu a nebo taky 22 km za 2 hodiny a mít toho celkem dost (zkušenost z minulého týdne 4 km po rovině a na zbývajících 18 km 900m stoupání a 900m klesání)

          V polabské nížině jsem měnil na krosovém kole brzdové destičky po 25 000km :-)

          0 0
          • jenda95  

            ja v polabske nizine jednou menil desticky po 50km …jel jsem v unoru v blate podel Labe (jizne od Melnika) a blato + nalepene kameni + obcasne brzdeni uplne znicily predni desticky: vytlacilo do nich hluboke ryhy, takze se vyrazne zmensila brzdna plocha.

            jinak na evidenci pouzivam triv tabulku v google docs, ale spise jen informativne abych vedel kdy jsem co menil. Plati neresit a jezdit:)

            0 0
    •  

      jsem rád že co nejdříve zapomenu kolik mě ten koníček stojí

      0 0
      • Esi  

        většinu věcí nakupuju na jednom E-Shopu kde jsem registrovaný na seznam vydaných objednávek se raději moc nekoukám, ale dalo by se tam i dohledat kolikrát jsem měnil řetěz, kolik plášťů na sezonu a podobně :-) tak že by se to dalo použít místo té servisní apky

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse