Aplikace strava.com sama ukončí trasu, proč?

20 nepřečtených
  • cevepe

    V sobotu i v neděli mě aplikace strava.com v android mobilu Samsung Galaxy S dost naštvala. Dělal jsem okruh, mnohdy jsem dost šlapal do pedálů, abych měl v určitých úsecích dobrý čas a aplikace Strava v 1/2 nebo 3/4 cesty udělá cíl a ikdyž šlapu dál a dál, tak se cesta nezaznamená.

    Například včerejší výšlap, aplikace v 3/4 cesty udělala cíl :(

    http://www.strava.com/…ies/81031925

    Nevíte čím to může být?

    0 0
    • Ruprt2  

      V Halenkovicích se hrál fotbal. To se aplikace dozvěděla ze sociálních sítí a tak ti tam ukončila trasu, protože předpokládala, že se prostě stavíš.

      Můžeme se bavit, proč jsi ji neuposlechl.

      0 0
    • oddie  

      Asi usoudila, že strava na délku výletu už je vyčerpána a dál jet bez jídla nejde :)

      0 0
      • cevepe  

        Prosím k tématu. Aplikace je jinak výborná, že si člověk udělá svoje segmenty a pak porovnává časy. Jiná aplikace to zatím neumí :( Nerad bych kvůli samoukončení aplikace přecházel.

        0 0
        • Ruprt2  

          Řekl bych, že zas tak výborná nebude.

          Fobal skončil 2:1, fakt ses měl stavit.

          0 0
    • Lulanecek  

      no a jak to vypadalo s aplikaci/te­lefonem? spadla applikace a ulozilo se to samo? nespadla a ulozilo se to samo? spadnul celej mobil? telefon se vybil?

      me se jednou ukoncila trasa kvuli baterce + jednou spadnul celej telefon, coz taky ukoncilo tracking…za cca 2 roky pouzivani na androidu.

      kazdopadne vsechny problemy byli vzdy zpusobene telefonem nikoliv aplikaci

      0 0
      • pelhrimov  

        Stravu neznám, nikdy jsem nic takového nepoužil, ale přesto bys ji tak moc chválit podle mne neměl. Když občas kouknu do on-line tréninkových deníků bikerů na netu, tak občas píší, že jim Strava odmítla nahrát celý trénink nebo ho mají zapsaný v několika kusech.

        0 0
        • Lulanecek  

          ok, myslel jsem samozrejme, ze vsechny moje problemy s aplikaci byly vzdy zpusobeny telefonem, nikoliv aplikaci. Nechci to chvalit, jen sdilim vlastni zkusenosti…nic, co jsem jen nekde vycetl.

          Takhle nemuzes vedet v jakem stavu byly jejich gps logy, kdyz se je tam snazili nahrat…

          0 0
          • Sugar67  

            Pokud se ti to stalo jednou, tak to neřeš, může to být čímkoli. Pokud se ti to začalo stávat od určité doby, pak je asi poškozená aplikace (pak reinstalace), nebo ji blokuje nějaká nove instalovaná aplikace (zkus zavzpomínat, cos instaloval a odinstaluj a zkus). Pokud ne, pak může být ještě bordel v systému – pak wipe a nová instalace.

            0 0
    • Wojtkingson  

      Nějaký pokroky k tomuto tématu? Mně to vždy nahrávalo 10minut a když jsem se pak podíval, tak to hodilo, že se stal nějaký problém a strava nenahrávala (mám nově android a začal jsem používat přímo stravu pro nahrávání aktivit – měl jsem windows phone) Napadlo mě, že by to mohl být nějaký supr trupr šetřící mód baterky – mám huawei P8. Případně jakou trackovací aplikaci byste doporučili, ze které to jde snadno do Stravy?

      0 0
      • lazza  

        Pouzival sem Locus – je tam primo automatickej upload na Stravu

        0 0
      • lazza  

        Jinak u Huaweje mi vypadaval gps signal, takze strava se ztracela. Mel sem ale ten nejlevnejsi drek…

        0 0
      • novas752  

        Asi něco v nastavení. Jestli se to vždy vypne po deseti minutách, tak to bude nějak souviset s přechodem telefonu do „spánku“ nebo jak to říct. Třeba že se automaticky vypne gps. Takže prolez nastavení okolo baterie, gps, aplikací…

        0 0
      • zdenek  

        Mám taky Huawei a Strava se mi ukončovala pravidelně asi po 20 minutách. Až mi někdo na Android foru poradil vypnout úsporný režim. Od té doby pohoda a rozdil ve výdrži baterie s a bez úsporného režimu je minimální.

        0 0
      • Le Corbusier  

        Tento tyden jsem to same resil zde na BF v hlanim vlakne.Mam telefon Huawei Nova. Bohuzel system Stravu odpojuje.

        Zatím jsem to řešil aplikaci Geo tracket a trasu GPX manualne importoval do Stravy.Ted budu zkouset Ghostracer kde lze nastavit imort automaticky.

        0 0
      • jIrI___  

        Nemáš nastavené automatické shazování aplikací po nějaké době? Měl jsem to tak na Redmi 3S, po „zamknutí“ Stravy už vše běží v pořádku.

        0 0
      • drbo  

        Mam taky P8, stejny potize, zadny nastaveni ve veci uspavani, power menezmentu, atd mi nepomohlo. Endomondo se vypinalo uplne stejne. Vzdal sem to.

        0 0
        • novas752  

          A do nastaveni gps jsi koukal? Telefon nemusí zabíjet přímo Stravu/Endomondo, stačí když ustřihne GPS.

          0 0
    • Smazaný účet  

      Mas to rozbity…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.