aliexpress.com - vhodná velikost oblečení

12 nepřečtených
  • Smejči

    Ahoj, rád bych Vás, kteří tento obchod používáte, poprosil, abyste mi poradili při výběru velikosti u oblečení(dresů). Měřím 183cm, hubené postavy.

    Našel jsem zde spousty témat věnující se tomuto či jiných podobným eshopům v Číně, ale nikde jsem nenašel příspěvěk věnující se vhodné velikosti objednávaného oblečení.

    Děkuji za cenné rady.

    0 0
    • podvlada  

      Ahoj, hele s tím asi nikdo moc neporadí, podle mě funguje aliexpress dost podobně jako třeba aukro – spoustu prodejců se svýma nabídkama – a taky ti nikdo neporadí, jakou velikost si vybrat na aukru :)

      0 0
      • podvlada  

        Jo a mám dojem, že ti inteligentnější prodejci dávaj aspoň tabulku, který se dá přibližně věřit – máš tam pak víc rozměrů, např. délka rukávů, šířka hrudě, výška atd.

        0 0
        • Le Corbusier  

          Na to pozor – svůj první dres jsem objednával podle přiložené tabulky a vyšla mi velikost XL. Napsal jsem prodejci a on mi doporučil XXL. Nedal jsem si poradit a koupil XL do kterého jsem se nevešel.

          Ale za ty prachy. Zaručeně pravý dres Rapha za 10 Euro? No nekup to:)

          0 0
          • podvlada  

            Proto říkám, že přibližně věřit :)

            0 0
    • Erknold  

      Aliexpress není jeden obchod. Je to jako ebay, prostě server, který zastřešuje malé prodejce. Takže u každého prodejce to bude jiné, podle toho, kdo mu šije. Nedá se říct jednoznačné pravidlo.

      Což jsi možná poznal i u oblečení v ČR, že někdy je ti triko M a někdy musíš mít XL.

      0 0
    • Le Corbusier  

      Ahoj – já měřím 180cm, mám cca 92kg. Objednal jsem si dres velikosti XL a byl mi malý! Normálně nosím trička atd velikosti L až XL.

      Takže jsem dal dres kamarádovi 172cm – 70Kg a je mu to XL ko akorát. Objednal jsem si tedy v jiném obchodě jiný dres velikosti XXL a je mi dobře.

      Ve tvém případě ale nevím přesně co poradit – XL ti možná bude krátký, XXL ti zase bude volný.

      Tento týden mají dojít rukavice – ty jsem vzal pro jistotu hned ve dvou velikostech.

      0 0
    • McBlacky  

      myslím, že ti nikdo neporadí, protože obchodník od obchodníka má na to vlastní názor a tabulky co tam mají jsou jen hrubě orientační.

      Kromě toho, že kupuješ horší materiál a střih, tak i riskuješ že ti to nebude.

      Můžeš mít L – XXXL fakt loterie.

      0 0
    • Smejči  

      To byly rychlé reakce. :-)

      Díky za rady, nějak se s tím poperu.

      0 0
    • gerrard  

      Letos zjara jsem koupil tri dresy. Jeden extremne velky zmensen svadlenou na nositelnou velikost, ale ideal to neni. Jeden sedi dobre. Jeden na kulturistu hubenoura ten dostal kamos. Velikostne mely vsechny ± stejne rozmery. Nejsu tak bohaty abych si kupoval levne veci. Nikdy vic :).

      0 0
    • Venca991  

      Taky jsem si nedávno objednával dva dresy z ali a oboje sedí na 100% velikost jsem vybíral podle tabulek které prodejce uváděl, akorát jedny kalhoty se lehce pářou, druhé jsou 100 % holt záleží jaký se trefí prodejce.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jednou jsou objednal podle jejich tabulek a seděly mi jen kalhoty, dres byl malý. Tak beru dres o číslo větší a sedí mi to. Zatím jsem bral 3× (v průběhu 2 let) a přijde mi, že to beru pokaždý od stejnýho výrobce, ač jména prodejců a ůčty jsou jiný. Kvalita je oproti českým výrobcům jinde, ale zase co bys za 20USD s poštou chtěl..

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce