• Fody

    Chel by som sa spýtať, aké funkčné prádlo si kupujete.

    Pri výbere dbáte na značkové veci (čiže drahé), alebo vám postačuje prádlo aj z hypermarketov za pár stovák?

    Je nejaký citelný rozdiel medzi nimi v kvalite a v ich funkčnosti?

    0 0
    • gamster  

      No já jsem si koupil Pro cool,za 500.Cena je sice vyšši než nějaký TESCO funkční triko(jestli se to vůbec dá říct funkční triko-bude to nějakej nesavej,nefun­kční,nechladí­cí,..... matroš),ale po kvalitní stránce a materiálové stránce ,je to NEBE A DUDY.

      0 0
    • weekend warrior  

      Zkousel jsem moiru, ale přijde mi ze je takova nejaka hruba, vytahava se, krouti. Ted jezdim lehke a stredni vahy od craftu a jsem spokojen.

      0 0
    • slavekRM  

      Lasting, Moira, no name – Tchibo, Halle, Lídl. Nějaký propastný rozdíl nepociťuji. Jako první vrstva se mi nejvíce zamlouvá Lasting a druhá vrstva Moira.

      0 0
    • rorys  

      Já využívám MOIRU a PROGRESS a spokojen. Používám i rolák z MAKRA a taky dobrý, žádný velký rozdíl dokud jsem nezkusil rolák od MOIRY. Na těle lépe sedí a rychleji schne.

      0 0
    • cyklomaniask  

      .. tak hlavne je, ze od kazdej znacky mas viacero kategorii. Teda Craft, Moira a tak aj Progress predavaju lacnejsie verzie ako aj super drahe. Je len na tebe kolko chces do toho investovat a ako sa v tom budes citit. Jednomu vyhovuje to a druhemu zas ono. Ja som jednak spokojny s progress Basic a tak aj Craftom Zero. Mozno zalezi aj od toho kam to budes pouzivat. Na MTB ja skor volim lacnejsiu verziu a na cestaka zas tu drahsiu, pretoze tam to tak neznicim ako na MTB, kde je blato, rozne kriky s trnmi a podobne.  

      0 0
      • ufonek  

        ty dražší věci od Moiry jsou co? Máš na mysli jako speciály? Ty jsou snad pro specifický podmínky ne?

        0 0
        • cyklomaniask  

          .. nie myslel som to vseobecne. 

          0 0
          • drtyc  

            ja mel za to, ze jednou je to polypropylen a je jedno jakou na to navalis cenu, sice to nenasakne, ale stejne se to vytaha at to stoji co to stoji. jednou je to materialova vlastnost a nema smysl proti tomu bojovat silou vule.

            jo muzes to namichat s polyamidem, aby to drzelo tvar, ale to pak ma zase jiny vlastnosti nez s cim si zacinal.

            jediny v cem se to dost dobre muze lisit jsou smesky a uplet te latky – jakou ma strukturu proti cemu odolna a co podporuje…

             
            0 0
    • o.1  

      Mam vela roznych druhov aj drahe a znackove aj lacne(rekord je coolmax triko za 50 korun-to je jedno z najlepsich. V kvalite a funkcnosti ked si aj chcem vsugerovat nejaky rozdiel tak je to velmi tazke.

      0 0
      • drawec  

        moja když si koupila kolo :-) tak jsem jí zavedl do hudy sportu původně na craft prádlo, ale nakonec si koupila ice breaker, sice dost drahý, ale je fakt, že po roce už těch hadříků má asi šest a nosí je pořád a všude. materiál merino vlna, úplně nevyschne, ale je prý příjemná a přirozeně udržuje tělesnou teplotu nahoru i dolů. opravdu nesmrdí a dá se nosit dost dlouho. drahá není žádná ošlehahá horalka, naopak, ale toto prádlo si fakt chválí. já ho ale ještě nezkoušel, je mi to malé :-))

        0 0
        • cyklomaniask  

          .. ani na omak (osahat) si ho neskusal na modelke? :))))

          0 0
        • Vhalasta  

          No vidíš, to já vyzkouším všechno prádlo od mojí nejdřív na sobě. Nic, musím končit. Doktor Uzel už začíná ordinovat.

          0 0
    • pete_ax  

      Já si nedávno pořídil věci od Tempish. Celkem v pohodě věci za rozumnou cenu řekl bych. Na druhou stranu nejsem s to porovnávat s jinými značkami. Takže to hodnocení „v pohodě věci“ je velmi subjektivní.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.