Mám dotaz. Má cenu připlatit si a koupit MX PRO kvůli ETA a externí regulaci utlumu ? Nemam zkušenosti s tlumenejma vidlema,tak mě zajímá jestli to nastavíte jednou a už na to nehrábnete nebo se hodí to semtam poštelovat ? Dik
Mám dotaz. Má cenu připlatit si a koupit MX PRO kvůli ETA a externí regulaci utlumu ? Nemam zkušenosti s tlumenejma vidlema,tak mě zajímá jestli to nastavíte jednou a už na to nehrábnete nebo se hodí to semtam poštelovat ? Dik
Na starým Suntouru si zatlumuju na silnici a odtlumuju v terénu, příjde mi to jako fajn věc. Ale pokud máš ETU a nechceš se houpat, snížíš zdvih a nebo hodně zatlumíš odskok. Nevidím to u ETY jako nutnost (Pro) a je to dost drahé. Vůbec nějak Marcošky podražily, Comp ETA 105mm 11790kč a Pro ETA 15990kč!? (Bartoníček)
aspon podle Vela MX PRO ETA okolo 13100 a COMP ETA necelych 11000.
http://www.bartonicek.cz/index.php?… že by staré stránky?
on ty stranky uz pekne dlouho neaktualizoval…
kazdopadne jsou to stare ceny, mozna jeste z roku 2003. To co jsem psal je na rok 2005.
jako bych to jako nutnost rozhodne nevidel.. za ty skoro tri roky co mam compa sem nemel potrebu utlum nikdy stelovat.nejsem typ kutila ktery furt neco resi.namontuju a jezdim.. a jestli mas potrebu utlum menit tak verim ze ve chvili kdy nastavis idealni stav nemas potrebuse v tom hrabat dalsich 50roku…
No na Bikestore jsou levnější, a to o dost ale stejně mi ta ETA přijde dost peněz navíc.
Mne taky…a s ni bych to navic nemohl prestavit na 120mm…ted mam 120mm a dneska jsem si dal 33km po asfaltu…houpalo se to, ale protoze ta vidle ma fcni SPV, tak hodne malo…
ETA je pro ME zbytecnost :)
Který meziznačkový hybrid má SPV a ETU v jednom? Jsem zmaten, tedy pokud to není pevná ;-)
MX Comp Air :))
I ty Brute ;-)
Ja u Z3 stekuji tlumeni akorat pri velkem rozidlu teplot – zima, jaro. Ale na jare stejne vetsinou vidlici rozebiram a menim olej, tak by Ti nevadi ani ten interni. Jenze ten externi je pohodlnejsi – behem ladeni nemusis sundavat zatky. Pro me by melo externi tlumeni vetsi prinos nez Eta – tu nepotrebuji, kdezto vyladit si rychle a jednoduse chod vidle podle sveho povazuji za dulezitejsi.
Mam, MX pro. eta je pro mne dost velky prinos. snyzeni zdvihu a pote i castecne zablokovani mi ve vyjezdech hodne pomaha. externi lazeni odskoku pouzivam jenom obcas. no abych pravdu rek, tak s tim docela experimentuju, pac jsem jeste poradne neprisel na to, kdy bych tam mel jaky dat.