• Vozitye sebou nejakou nepromokavou plastenku / bundu? Ja vozim hannah nepromokavou vetrovku. sem sni spokojenej je celkem mala kdyz se slozim akorad se v ni celkem zapotim. mate nekdo neco co je vzdysnejsi a nepromokovy?

    0 0
    • Jarous  

      Vzdycky je to kompromis. Ja kombinuju relativne prodysnou, lehkou vetrovku a goretexovou bundu (ta ma bejt sice superprodysna a nepromokava ale spotim se v ni jak pes a pri opravdu brutalnim desti stejne provlhne. Na deste tady v Cechach ale zatim vzdycky stacila). Ta Hannah je takova pres hlavu a da se vsoukat do pytlicku s upnutim na ram?? Koukal jsem na ni jako eventualni nahradu moji noname vetrovky. Myslel jsem, ze je to normalni promokava vetrovka (jestli je to teda ona)

      0 0
    • RUMcajs  

      Mám bundu Berkner Action za cca 2000Kč. Stříh na kolo, takže padne jak ulitá. Nepromokavost zajiš?uje teflonová úprava vláken (funguje výborně) a když se fakt hodně potíš, stačí lehce rozepnout zip u sundavacích rukávů. Mylím, že každá nepromokavá bunda nebo pláštěnka, co má sundavací rukávy bude mít výhodu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.