• mars

    Caute. Otazka je urcena tym, ktori pouzivaju pulzmetre – meriavate si pravidelne kludovy tep? Ako ho meriavate (napr. ked sa rano zobudim, nasadim si pas a meriam ;-)), ake mate jeho hodnoty a ci ste pocas (systematickeho) treningu pozorovali jeho znizovanie, z akej hodnoty na aku? Vdaka.

    0 0
    • ddd - andy  

      Rano,hned jaxem vstal. Snizeni tepu (az o 5tepu) spis pri odpocinuti tzn. 2–3dny bez treninku.. Daleko lepsi ale je, ze lezis v posteli, koukas na ty hodnoty a divis se, proc mas o 10 tepu vic nez normalne, no a ejhle vecer ti je nejak divne a druhej den chripka jako prase… :-))

      0 0
      • mars  

        ddd: vedies si aj dennicek? ;))

        Inak pre porovnanie by ma celkom zaujimali tie hodnoty pripadne ake objemy natrenujete. Moj kludovy pulz je okolo 45 (no, na Ullricha to asi nebude.) a objem do 5k km rocne

        0 0
        • ddd - andy  

          Mel sem treninkovy plan, na to navazujici skutecne odtrenovane hodiny, dal popis treninku na kole (kilometry, cas, pocasi, nalada, popis trate a zpusob treninku s odkazem na tepovy zaznam atd.) a pak jeste tabulku s casama na mnou stanovenych treninkovych tratich… Tohle vsecko v elektronicky podobe, peclive uchovano a mnohokrat precteno pro ladeni formy a vykonu… :-)) ps:muj nejnizsi klidovy tep je kolem 40

          0 0
          • mars  

            pozeram, ze tie tvoje umiestnenia nebudu nahoda :))) inak, dakujem za nazretie do tvojej treningovej kuchyne..

            0 0
          • Cipan  

            Chtěl bych také začít trošku trénovat podle pulsmetru. Mohl by jsi mi poradit jak sestavit tréninkový plán, jaké objemy na začátek. Doposud jsem jezdil nepravidelně asi 2kkm za rok, letos 2,5kkm. Popřípadě poslat tvuj plan, abych se něco přiučil.

            0 0
            • Meesha  

              Myslim, ze s 2,5kkm ti bude Andyho plan k nicemu… :-)

              0 0
            • ddd - andy  

              No pro zacatek si musis stanovit co vlastne chces.. Zhubnout? Udrzovat si kondici? Obcas zajet na zavody? Zavodit s ambicema? Byt nejlepsi? …no a kolik jsi ochotny tomu obetovat casu..

              0 0
              • Cipan  

                čas neřeším, protože je teď pro mě kolo na prvním místě. Chci se prostě posunout dál ve výkonnosti. Jezdím 3 roky celkem na pohodu, ale prostě se mi zdá že na to kolik tomu dam času, tak tomu neodpovidají výsledky. Objedu par zavodu v okoli všechno kolem 40–50 km. Prostě tomu chci jenom dát nějaký řád a poskočit ve výkonnosti o kus dál

                0 0
                • Daf  

                  Cau. Neber si to zle, ale jestlize mas cas abys najezdil 3000km tak je to bohuzel strasne malo aby se s tim dalo neco vyrazneji udelat. Zalezi take na tom co bys chtel jezdit. Kratke maratony, dlouhe maratony, nebo XC? Treninkovej plan je hodne individualni vec a neda se takhle od boku aplikovat na kazdeho. Ja bych ti doporucil navstevu sportovniho lekare a na zaklade vysledku z testu ti urcite poradi jak se zacit zlepsovat. Nic nezkazis kdyz zatim budes jezdit jen objemy. Vetsina lidi co zacinaji nemaji vytrvalost. A take si myslim ze pro tebe bude spis platit pravidlo cim dele pojedes tim lepe nez cim rychleji tim lepe.

                  0 0
                • ddd - andy  

                  Pokud neresis cas, mas moralku na to trenovat pravidelne? – ne ze 3 tydny trenuju a pak najednou tejden nic protoze – mam moc prace, jedu nekam s rodinou, musim se venovat pritelkyni atd… A jinak, pokud si do ted najezdil kolem 2,5tkm rocne, tak zlepsovani by nemel byt problem.. :-)

                  0 0
                  • ddd - andy  

                    ps: moje treninkovy plany – tajny sice nejsou, ale asi by se ti moc nelibily :-)))

                    0 0
                    • PietroUL  

                      Jestli nejsou tajný, tak mi je pošli mailem ;) Nemyslim podrobnej výpis, ale třeba nějaký měsíční souhrny. Jednou taky budu champion, tak a? vim, kolik mi ještě chybí :) Jseš asi o něco dál a navíc mám tréninkovej plán od doktora Martínka, ale rád se podívám.

                      0 0
                    • Cipan  

                      prostě to chci vyzkoušet a podle toho jak bude vypadat příští sezona, tak v tom budu pokračovat, nebo se na to vyprdnu. Jo a dík za ten článek.

                      0 0
                    • vlk  

                      pošli mi je prosím taky.Docela by mě to zajímalo.Jak to vypadá.

                      0 0
    • zirecek  

      ráno nemusíš vstávat a nasazovat pás, si zmeříš prstem, :-). Ale je to zajimavé, sledovat tepovku, jaké to má závislosti… .

      0 0
    • Wizard  

      Ja si merim tep prubezne (asi 2–3krat tydne), rano dyz se probudim. Pres leto sem mel tak 38. Ted mam 35, mozna je to tou zimou :-) Jinak jezdim pravidelne mensi vzdalenosti (do 4k km za rok), ale jeste delam navic zavodne dva sporty.

      0 0
    • Daf  

      Tep si moc pravidelne nemerim, protoze na to rano nemam cas :). Pohybuju se mezi 39–45. Kdyz jsem na 50 tak neni neci v poradku. Rozhodne se s rostouci formou snizuje u me v tom rozmezi co jsem uz napsal. Tep merim po probuzeni jen pomoci hodinek, protoze nez bych nekde vyhrabal hrudak, tak bych si ty klidove hodnoty rozhodil :)

      0 0
    • Manas  

      Takze jedna hodnota ktera vam spravi naladu – 55 v klidu, ale nekdy (mam kolisavy nizky tlak) se dostanu i pod 40. Ale potom uz vetsinou nepodam vykon protoze mi je blbe … pry nelecitelne :-)

      0 0
      • Pá-dlista1  

        To chce panaka :)

        0 0
        • Manas  

          Taky mi to rekli … jak di televizni reklama : „Duvod se vzdycky najde“. Ja si na rozdil od reklamy nemusim nic vymyslet :-)

          0 0
        • McBlacky  

          já bych byl opatrnější s tím alkoholem, když si večer dám tak 8 piv a nějaký panáky, tak mám ráno a vůbec celej den tak rozhozený tepy, že nemá cenu ani tepák vozit, tak to jedu jen tak vyjet na pocit :-)

          0 0
          • Manas  

            Jasne, funguje to. Napriklad vcera jsem vypil asi sedum Vendelinu ( mistni liberecke pivko s obsahem alk. od 5% do 9% – zalezi jak sladkovi ujede ruka ), nekolik vodek a dneska bych jakykoliv pulsmetr a tlakomer asi rozbil. Takovy hodnoty co jsem nameril jsem videl jedine na lekarsky zprave tesne pred umrtim :-)

            0 0
            • CZiko  

              to jsi nabral kde? kdyby nějaké pivo mělo obsah alkoholu 9%, tak bys po dvou ležel pod stolem. U dvanactky se to pohybuje okolo 3.5% alkoholu… a to je samozřejmě možné vypít bez problémů 7 kousků…

              0 0
              • Rolei  

                Která dvanáctka má 3,5% alkoholu?

                0 0
                • CZiko  

                  u všech…není to přesné číslo… ale pohybuje se to okolo 3.5% u všech piv. To že je to dvanáctka neznamená, kolik je tam alkoholu, ale obsah látek chmele, které jsou v mladině… takže 12% a proto je 12 více hořká než 10… ale na tom taky záleží protože u 10 je 2,9% alkoholu

                  0 0
                  • McBlacky  

                    koukám že v pivní teorii jsou tady dost velké nedostatky. Abych to korigoval: dvanáctka má obsah alkoholu okolo 5% desítka okolo 4% než na to zase někdo napíše něco na základě svého pocitu, doporučuji to podložit důkazy :-) jako Čech by jsi se cziko měl stydět…

                    0 0
                    • CZiko  

                      nevidím důvod proč… Chodím na Hotelovku a takhle nás to učili… to tak takhle logicky říkám ne? Ale musíš uznat že 9% je fakt docela přehnané… Ty jsi nějaký sládek nebo co?

                      0 0
                      • robin!1  

                        Já bych ani neřekl, že to přehnal v Paegasovi v Brně nám bylo řečeno, že to pivo má od 3 do 7% ( záleží jak který den se povede tak skončíš ).

                        Jinak u nej piva: RADEGAST 10° 4%
                        RADEGAST 12° 5,2%

                        0 0
                        • CZiko  

                          tak to bych se asi měl omluvit… sorry, ale když nás to tak učí,tak se nedivte:)

                          0 0
                      • McBlacky  

                        nejsem sládek, ale pivo si dám rád a není na škodu o něm něco vědět. já teda hotelovku nemám, ale na ČZU nás o pivu naučili dost, po škole zpravidla byla teorie kombinována s praxí v hojné míře :-) 9% je opravdu moc, ikdyž některá zahraniční piva, zvláště belgické klášterní speciály (nejznámější Leffe) mají obsah alkoholu okolo 8,5%. Zahraniční ležáky běžně okolo 6%. našel jsem ted super link www.bottledbeer.co.uk/ je tam i gambrinus 12ka 4,9% pro krátký přehled stačí i http://www.prazdroj.cz/…ukty/212.php ale je potřeba se prokousat přes verifikaci věku :-)

                        0 0
                        • CZiko  

                          aha aha… z toho kouká slušný referát do školy:)

                          0 0
                        • Jenda  

                          to: czisko myslim ze si to akorat blbe pamatujes neni to obsah chmelovych latek v mladine ale tusim ze obsah sladu v mladine a na tom samozrejme zavisi alkohol (z ceho jinyho by se tam taky bral ze:-) to: McBlacky copak zapadni lezaky je fakt ze belgicky piva maj kolem 7–9 voltu ale vetsinou jsou to tretinky, vetsi mazec je polsko kde ma pivo minimalne 6–7 voltu a jsou to 0.7 l a to nemluvim o rusku kde 8 voltu je asi nejbeznejsi koncentrace piva akorat ze to je 1.5 l PET a to da clovek dva kousky a mota se jak rus:-)

                          0 0
                          • McBlacky  

                            polskie znám.. taková Okočim nebo Tatra :-) tam si musíš dát bacha, jak je na plešce napsáno pivo mocne, je to síla :-) ruský neznám, ale petky obecně hodně frčej na balkáně. letos v rumunsku když nás v kšeftu kdesi v zastrčené vísce v horách otipli hned tahali 1,5 a 3l petky :-) v bulharsku to samý… a k těm třetinkám v belgii, v supermarketu je prodávaj v balení po 6ti, to je tak akorát :-)

                            0 0
                          • CZiko  

                            no tak to si blbě nepamatuju…brali jsme to před 2 týdny… nahrává mi ale to, že 10 je méně hořká než 12 a z toho logicky vyplývá, že tam bude toho chmele svařeno víc ne? Ale zase kde by se pak bral ten alkohol…

                            Kurňa! Kdo je nějaký sládek tady?

                            0 0
                            • McBlacky  

                              hořkost určuje typ chmele a jeho množství. na 1hl piva se používá od 150–250gr chmele (hrubého ne extraktu!).

                              0 0
                              • CZiko  

                                ale ano extrakt se používá taky! viděl jsem to na videu…je to taková tmavě zelená sračka… Ale asi to bude fakt ten slad…je to o dost pravděpodobnější, ale ještě se povrtám v internetu:) ,protože se mi nechce věřit,že by nám tam kydali takové *ičoviny…

                                tak a můžeme se zase bavit o kolech:)

                                0 0
                                • McBlacky  

                                  to já samozřejmě vím, extrakt se už používá skoro všude, výhody nebudu psát, je to tady zbytečný. jo kašlem na to :-)

                                  0 0
              • enjoy  

                PRIMATOR 10%!:-))) moc dobry „pivo“:-) muj rekord je zatim jedno a pul:-))

                0 0
                • CZiko  

                  to není pivo… to je hybrid

                  0 0
                • Rolei  

                  Promiň, ale jestli je toto odpověď na moji otázku, dovolím si vyhlásit primátor desítku dvanáctkou roku! :-)

                  0 0
                  • enjoy  

                    no ona je to 24ka:-) a pro odpoved nad.uvidime co na ten hybrid budes rikat po dvou kouskach:-)

                    0 0
                    • CZiko  

                      to už mi asi nebude nic rozumět :))) Ale vážně…kdoví jestli se to dá považovat za pivo…jestli to spíš není chmelová kořalka nebo tak něco :)

                      0 0
                      • enjoy  

                        ale jo,je to dobry:-).neni to tak horky.vlastne nechapu jak nekomu muze pivo chutnat.ale obcas si ho taky dam,ale kdyz uz tak cerny krusovice.ne fakt to nechapu proc to tolik lidi pije:-).no ale neco mi rika ze hodne ho pije jenom proto ze ho ostatni pijou taky a budou in(ozraly:-)):-)

                        0 0
                        • McBlacky  

                          ty jsi dneska nějakej chytrej :-))))

                          0 0
                        • CZiko  

                          a nebo proto, že je vyjde levněji kupit si dvě pivka a ožrat se z nich, než kupovat flašku stalinovek…

                          0 0
              • Pá-dlista1  

                No jo, ale to si nepil Vendelina a neznas Manase. Ten po 4 kusech teprve leze na kolo. Po 6 zacina dobre jezdit a bez 20 neusne :)

                0 0
                • mAk  

                  Nojo Venda je nářez, slítnout nějakym zajímavim sjezdíkem z hřebenu Maliníku, pak na zahrádku, dát dvě tři a do JBC už radši jen po asfaltu, škoda že je tam teď novej povrch, jezdí tam zbytečně moc aut.

                  0 0
    • Jenca  

      to je zajimave ja se pohybuju od 42 do 58 a proste zdravotni stav me pripada porad stejnej vetsinou kdyz nic nedelam tak mam tepy nad 50 a kdyz neco delam tak pod. merim to vzdy po ranu hodinkama a prstem :)

      dam priklad vcera jsem mel snad 46 a dnes 58 a to tyhle dva dny vzhledem k pocasi byly treninkove nulové.

      nechapu

      0 0
    • McBlacky  

      40–50 mění se to v průběhu sezóny, ale zase tak často to neměřím (2× měsíčně). Jezdím tak 6tkm/rok, netrénuju systematicky, občas běhám.

      0 0
    • mosquito  

      no v nemocnici jsem mel pred operaci 37 a sestricka vysilovala :)) ze nejsem v poradku :)) doma sem si to parkrat zkusil jen tak z recese a bylo to kolem 42, ale to neni uplne klidovy tep – cvakl jsem to na ruku a lehl na minutku na postel

      0 0
      • mosquito  

        jo jinak jeste pridam ze moje telesna teplota je taky dost pod prumer ± 35,2 celsia :))

        0 0
        • Mamutt  

          Jeden by se divil, jaktože takoví hypochondři jako my stále přežívají ;-) Já měl jednu noc na přístrojích 11; na to, abych pochopil, že to není ideál, jsem sestřičku ani nepotřeboval :-(

          0 0
        • Pá-dlista1  

          .. jenze tady jsou teplokrevni savci (36–39st.C)

          0 0
    • Smazaný účet  

      Já jakožto netrénovaný jedinec (letos možná pokořím 1500 km!) jsem minulý rok dyž sem ležel v nemocnici měl nejmíň asi 48, ale to byl ultraklidový tep, neb sem se několik dnů skoro nehnul. Na druhou stranu to bylo po úraze a rvali do mě léky proti bolesti, který se asi taky nějak projevěj, tak nevim. Jinak když ráno po probuzení tak je to asi 54 orientačně. To by odpovídalo. :o)

      0 0
    • Jester  

      Anžto mám většinou po ránu jiný starosti, než si měřit tep, tak by mě zajímalo, kolik máte tep, když hroutíte v hokně. Tedy respektive, když zrovna pročítáte nebo píšete příspěvky do B-F. Abych si udělal nějakou představu, jak na tom jsem. Díky.

      0 0
    • vozejk  

      měřim pokud možno každej den,stačí hodinky,jinak než najdeš sportester tak máš o dost víc.mám v klidu kolem 35 ale mnohem důležitější je kolísavost tepu,třeba když si po težkejch závodech tak je vyšší tep normál,ale když máš vysoký tepy jinak tak čekej nějakou nemoc…

      0 0
    • MartinXC  

      Pánové, vám všem, co udáváte klidový tep pod 40/minutu:

      • buď jste extrémní sportovci, kteří mají těžkou fyzickou zátěž denně víc než 10 hodin po řadu let,
      • nebo trpíte bradikardií a hrozí vám kolaps nebo v lepším případě implantace kardiostimulátoru

      Ani v jednom případě vám to nezávidím: kdysi jsem se pohyboval ve středisku vrcholového sportu, makali jsme 7dní týdně 4–6 hodin denně (kombinace vytrvalost a dynamika) a nepamatuju si, že by někdo byl výrazně pod 50.

      0 0
      • McBlacky  

        když se měří tep hned po probuzení tak to možný je, přes den už se ale tyhle hodnoty nedostaneš. takže to je vlastně minimální tep, anebo je to měření po pobytu v mrazáku :-)

        0 0
        • MartinXC  

          Takže hodnota k ničemu (asi jako hrb a písková barva tomu velblouděti v ZOO)

          0 0
          • Beeda  

            *dal jsem tread necetl, mozna to uz nekdo napsal.. Ono to je uplne jedno jestli mas rano 35 nebo 45, jde o to zda ti to ranni tep nekolisa, pak to muze znacit nejake kompliace. No, ale kdo to ma fut merit:-) B.

            0 0
      • Děcko  

        Konečně inteligentní příspěvek! Škoda, že takovejch MartinůXC tady na fóru není víc, kolik času by to ušetřilo…

        0 0
        • robin!1  

          Taky si myslím, že většina z nás se pohybuje někde ±45 v sezóně a ±50 mimo ní. Asi tady těžko budeme hledat nějakého Induraina s tepem 26, ten by nevysedával na b-f, ale lítal by na Tour.

          0 0
      • vozejk  

        jsem ve sportovnim centru mládeže Plzeň,což je něco jako kdysy fungovaly centra vrcholovýho sportu atd.jsem junior a rozhodně nejsem jdinej kdo má tep kolem 35.je nas tam docela dost takovejch…na srdce chodim pravidelně,navíc chodím na zátežový testy,kde mi měří EKG při výkonu a nic z toho co tady popisuješ mi nezjistili…

        0 0
        • MartinXC  

          Vrcholáč, jasně, to seš spíš ten první případ – trvalá dlouhodobá zátěž. Navíc ve skvělém věku a hlídají vás. Až toho budeš chtít jednou nechat, pak to začne být zajímavý, poznáš to. Zatím si to vychutnávej :-)

          0 0
          • vozejk  

            takovej Indurain nebo Merckx měli taky klidovej tep hodně nízkej a co já vim tak žijou celkem spokojeně…a ty tu zátěž měli mnohem větší než já…

            0 0
            • MartinXC  

              Možná to dotáhneš dál než oni… Ono tu tepovku se dá dastat do civilního normálu, ale pár let to trvá. (Zeptej se jich, jak vypadá jejich denní program, co baští za prášky, nebo kam si strkají baterku :-)

              0 0
      • Pá-dlista1  

        Ale no tak. To i ja jsem se po probuzeni dostaval pod 40 (teda kdyz jsem jeste poradne makal) a 55 mam, kdyz si na chvilku sednu, abych si ten tep zmeril i ted. Takze dostat se pod 50 neni urcite nic vyjmecneho.

        0 0
        • MartinXC  

          Po probuzení… já ten vtip teda dopíšu:

          Ptá se velbloudě matky: "Mámo, k čemu máme na zádech ten hrb? "No když půjdeme přes pouš?, budeme v něm mít vodu na cestu… "A mámo, k čemu mám na kůži žlutou srst ? "To aby tě v písku nebylo vidět a nepřátelé tě nenašli… "Hmm, povídá zamyšleně velbloudě, "tak to je mi oboje tady v ZOO na hovno.

          Klidový je ten po ranní exhumaci, ne při ní. Neber to osobně, ale když teďka dosáhneš přes den běžně 55, jsi na tom dobře. Schválně si změř, jak dlouho budeš muset být v klidu než se dostaneš o dalších 5 tepů (pokud).

          My jsme klidový měřili po lehké rozcvičce, po relaxaci z posilovny, v průběhu tréningu v pauze, atp… ten má smysl. A taky horní TF, že. Teď už v těch hodnotách půl života nejsem, ale rozhodně si nebudu nalhávat, že když mám po večerní sauně občas ráno 40, že jsem kdovíjaký borec a že mi to pojede o třídu líp :-).

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Ale jo. Ja jen, ze to pod 40 neni problem a klidnejsi nez rano uz behem dne nejsem (tak proto klidovej:)

            0 0
          • lubos  

            Bazalni (aneb) klidovy tep je tep, ktery se meri rano hned po probuzeni. Tolik lekarska definice. Pro ucely zjistovani kondice ale neni nejvhodnejsi, presne jako pises. Nekde jsem cetl, ze se meri tak, ze se zmeri klidovy, pak ve stoji po nekolika minutach a ten je podstatny. Nicmene, mereni klidove tepu ma smysl hlavne kvuli zjisteni, jestli neni neco spatne. Ja treba mivam obvykle 43–46, ale za posledni mesice, co mam zdravotni problemy ho mam podstane vyssi. 50–54, a kdyz jsem chvili bral claritin (nikdy vice) tak az 58.

            0 0
    • CZiko  

      nevím čím to je… nejsem trénovaný jedinec a že bych jezdil nějak moc… to ani zas tak ne, ale dneska ráno, když jsem si měřil „prstem na tepně“ tak jsem měl přesně 40 ,tak nevím jestli je to u mě možné a nebo umírám:)

      0 0
    • RomanH  

      54, ale sotva jsem se protahnul, mel jsem 70 a po rychlem posazeni i 95. Asi budu muset jit na vysetreni ke kardiologovi. Na to, ze se celej zivot dost hejbu, mam ty tepy docela vysoko.

      0 0
      • martt  

        myslim si, ze tie tepy mas uplne normalne. Ja som mal urcite problemy so srdcom a velakrat som mal na sebe holter (take EKG co meria 24 hodin) a kludovy tep v noci mam tiez pod 40 ale ked sedim napr. pri pocitaci v praci v klude mam okolo 70–80. A na biku okolo 150.

        0 0
    • robin!1  

      Nechtěl jsem zakládat novou, protože se bych se to asi už dost opakovalo, ale zajímala by mě kolik máte maximální tepovou frekvenci? ( teoretické věci jako 220-věk apod. jsou mi jasné ). Dneska na spiningu při 2. ze tří spoutů jsem měl 214 ( při prvním cca202 ), třetí jsem na 208 zabalil ( takže mám max asi někde nad 215 ). Takže na už plánuju zátěžový, protože 214 mě fakt hodně překvapilo. Co Vy?

      0 0
      • mars  

        Na pulzomeri som 2× nameral hodnotu 198. Raz pri behu (sprint po asi 5km behu) a to som sa ani moc nesnazil, druhy krat na spinningu, ale to ma uz dost bolelo. Na bicykli som mal najviac 196. Btw, mam 26 rokov.

        0 0
        • robin!1  

          Mě bude 20 ( takže teoreticky max 200 ). To že to bolelo to určitě jinak bych 3. sprint nevzdal, tep ještě po více než 5min vyjíždění a uklidňování nechtěl pod 140.

          0 0
        • RomanH  

          Ja jsem v loni v 29 letech ve velkem vedru do hodne prudkeho kopce dlouheho cca 100 metru tepal 205. Letos v Alpach pri rychlejsi jizde do prudsich kopcu ve vysce nad 2800 mnm jsem mel okolo 196 tepu. Vse ale bez nejakeho pocitu svirani nebo kreci, tak nezoufam – Amstrong ma pry maximalku 205 :o)

          0 0
          • robin!1  

            Křeče jsem taky neměl, ale už jsem trochu videl mlhu.

            0 0
            • RomanH  

              Ja prave ne. Tak nevim, jestli to do tech kopcu prehanim, nebo je to normalni.

              0 0
              • robin!1  

                Na kole se mi nikdy nestalo, že bych viděl mlhu, když sprintuju kopec, tak mi dříve buď zkamení nohy nebo totálně odkrvím žaludek, což se mi na spiningu zase nestává.

                0 0
      • Daf  

        Na kole venku jsem se nikdy nedostal pres 200 nejvic asi 198. Na spinningu kdyz jsem byl odpocinutej mam rekord 213. Vcelku bezne ale kolem 206 a to pred dvema lety ted uz tam nechodim.

        0 0
      • McBlacky  

        na měření jsem nebyl, ale na tepáku jsem se dostal nejvíc na 201. Při závodech když to někdy hodně dřu tak tam 198 v pohodě narvu… na spiningu jsem nebyl tak nevím kolik bych tam ze sebe vysypal :-)

        0 0
      • MARIN  

        30let maxTF pri behu 196 (cca150m sprint do kopce po 10kmbehu) maxTF na kole 192 maxTF spining 194 na zavodech jsem se ale jeste nikdy nedostal pres 190

        0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.