CP23 vs PC1600 aneb proc NE sigmu?

17 nepřečtených
  • Nazdar. Uz dloouho uvazuji o koupi sporttesteru. Pri mem financnim vydani na nej ale rada prichazi pomalu az ted. Ja jsem byl pevne rozhodnut pro Ciclosport CP23 – ani nevim proc, ale teto firme celkem duveruji, slychavam kladne ohlasy a za tu cenu toho umi celkem dost. Ted mi ale do cesty vstoupila sigma se svou PC1600. Mozna se pletu, ale myslim ze ma vse, krom zotavovaciho tepu a mozna kodovaneho prenosu jako zminovany Ciclosport. Ja se tedy ptam, do ceho byste, i s ohledem na cenu, sli vy. CP23 jsem nejlevneji videl za 2550 a Sigmu za 1860. Tak co rikate? Diky

    0 0
    • Mamutt  

      Mám přesně 12 hodin PC1600. Koupil jsem ji dnes ráno v Akcebike na Floře za 1729,– Rozmýšlel jsem se jako ty a jednoznačně vyhrála Sigma. Líbí se mi víc, hodinky jsou lehonké a ani na ruce nepřekáží. Objevil se problém s pásem (ten thread tu běžel před chvílí), ale byl rychle eliminován ;-) Zotavovací tep – Sigma si po zastavení stopek zapamatuje aktuální tep a po 3 minutách ho automaticky srovná s novým akt. tepem – to jsi měl na mysli?

      0 0
      •  

        Clovece, vis ze jsem nad tim zotavovacim tepem vubec nepremyslel? Rekl jsem si, ze je to funkce navic, coz je plus, ale podvedome si asi predstavoval neco jako ze zmacknes tlacitko, zacnes makat vysokou intenzitu, a rekneme ze ti to vyvodi z procent maximalniho tepu, na ktery jsi jel tu vys. intenzitu, tvuj doporuc. zotavovaci tep. (nejefektivnejsi). Doufam ze jsem to popsal srozumitelne, ale je to asi pitomost, vid? K cemu je ve skutecnosti porovnani 3 sekundy staryho aktualniho tepu s novym aktualnim tepem? Doufam, ze nebudu za idiota…

        0 0
        • Mamutt  

          Ne tři sekundy, ale tři minuty. Pomůže ti to poznat, za jak dlouho se vracíš do klidovky (trénovanější = rychleji). Pro mě je to také jen taková „blbůstka pro radost.“

          0 0
          •  

            Aha, tak to je nahodou docela fajn pomucka. Takze jak jsi spokojen po nekolikadennim pouzivani? Ja asi jeste tyden, dva pockam, protoze mam nejak tak prirozenou neduveru k sigmam. Pry dost casto ukazujou pitomosti. A ma ta 1600 kodovanej prenos? Dik moc

            0 0
            • robin!1  

              Kódovaný přenos nemá a blbosti doufám nedělá protože taky plánuju koupit ( pokud někdo nemyslí hned ze začátku, kdy člověk není spocený, na spinigu jsem měl největší problémy s nějakým levným cyklosportem, sigma ani pás od ketleru problémy nedělali).

              0 0
    • Pekáček  

      Ehm, jak bych to … už jsem o tom dřív psal … podaří se vám Sigmu tahat za fusekli cvrnkáním prstem do těla „hodinek“? (naskakuje indikace signálu z pásu). Mě jo. A tý mojí první to vadilo tak moc, že nechodila na řidítkách ve sjezdech…

      0 0
      •  

        Prichazim k vam znovu s problemem. Mam nabidku na uplne novy ciclosport CP23 od bikestore za 2100, na druhy strane nabidka uplne noveho (ale rok vyroby 3roky nazpet) HAC2 za 2000. Do ceho byste vy osobne sli?

        0 0
        • BB  

          kdyz az takhle, tak se zamysli nad HAC4, tam je vsechno, mam a muzu doporucit. Mam srovnani s Polarem a pro cyklistiku je HAC4 nejlepsi.

          0 0
          • jimmy63  

            noj,ale on pise ze chce neco s ohledem na finance a kdyz si koupi HACa4ku se vsema tema serepetikama tak to levnejs nez za 6tku nesezene!!

            0 0
            •  

              No samozrejme ze s ohledem na finance, rekneme ze stovka uz me nezabije. Na ten HAC2 uz neni zaruka, ale je nepouzivanej. Tak tedy do ceho z techto dvou byste sli a proc? DIKY!

              0 0
              • xstefi  

                Pocitam, ze ten HAC2 ma vic funkci, coz je rozhodujici…taky jsem si rikal, ze nebudu potrebovat to a tohle a koupil jsem si obycejnej CP10 a ted mi ty funkce chybej, takze cca po 1/2 roce zacinam stradat prachy na neco lepsiho (asi HAC4).

                0 0
                •  

                  No co ja vim, ma to navic „jen“ nadm. vysku a tepovy manazer (moznost nastaveni pro urcity odpocitavani tepovy rozmezi – jednodussi trenovani v intervalech). Jinak tusim HAC 2 nema kodovanej prenos. Kurna to je dilema. Stve me, ze kdyz se neco posere, akorat se to prodrazi (opravar, nema to zaruku). Jak resite trenink v intervalech abyste dorzeli danou TF?

                  0 0
                  • xstefi  

                    No s CP10L to jde jen tak, ze na to stale cumim a jak to tak byva, tak z toho mam prdlajs jednak proto, ze to casto dost nemozne to sledovat a zadruhe me to pak vubec nebavi a radsi se kocham krajinou. No a ve vysledku to znamena, ze se sice ohlidam na kole, ale uz to nejsem schopen zaznamenat, leda ze bych vozil notysek :) a tak z toho nemuzu delat zadny statistiky … Z toho duvodu o HAC4 nebo necem obdobnem, kde si clovek podobne veci snadno nastavi a potom v akci i snadno pouzije. Jenze von budik za 1400 a 6000 voci je trochu rozdil…

                    0 0
      • TinkTink  

        Hele…na Sigme v hodinkach mas takovou jakoby pruzinku, co pridrzuje baterku – kdyz ji tam das spatne, tak vubec nebere signal z pasu, ale jenom todle klepani do hodinek…nemas neco takovyho? :))

        0 0
        • Pekáček  

          Nevím, já do toho nelezl, dostal jsem nový. Signál berou všechny, ale jsou na otřesy různě citlivé, ta moje první přímo otřesně :o))) Hele, jak to že to v pásu tiká když vysílá? No, poraď rozumbrado :o)))

          0 0
          • Honzin  

            no to bude asi podobny jako v cidla u computeru – tam to taky tikne kdyz to sepne. rozumbrada ale nejsem takze nevim proc (tipuju na nejakej elektromagnet)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.