• Forever Young

    Zdravim, moc se mi líbí 24bicycle nebo Evil, ale pevnej rám za 20tis. je celkem dost. Ale za 15?

    http://www.agent-bikes.com/index2.php?…

    Co by jste na to řekli? Láká mě možnost změny délky zadní stavby a pravděpodobně značná odolnost.

    0 0
    • Pá-dlista1  

      A tenhle za 7 by ti nestacil? http://www.norco.com/…ages/125.jpg

      Ten co sis vyhlidnul zacina na 499€. Plus doprava, zaruka, vyzkouseni, servis a nahradni dily… bych si radsi koupil 24 u nas.

      0 0
      • Forever Young  

        Ten by snad i stačil. Obzvlášt ta cena je hodně pěkná. A co myslíš tím „..servis a náhradní díly..“ Na holej rám? Bud bude držet a nebo praskne. Nic mezi tím mě nenapadá a že by praskl pode mnou, to si nemyslím. Stále bojuju s pudem sebezáchovy. Drop zatím max 2,5m a dabl nebo lavici tak do 5m a to je výjimečně. Zatím jezdím první verzi A-ganga. Cokoliv jiného bude krok kupředu :-)

        0 0
        • Tomcat  

          Prasklej, neprasklej… Praskne každej ,Spaceman a spol, na předváděčce Athora říkal, že o záruce se můžeme bavit do prvního nebovedenýho triku(skoku) a má pravdu. Pokud se limitovanej rozpočtem je Norko jasná volba. Author a LetherFox to poslední (taky mám Genga ,ale čas se mu už krátí ;-))

          Pokud , ale máš na 24cycles nebo Banshee tak di donich , protože limitovat tě kolo určitě nebude .

          0 0
        • Pá-dlista1  

          V tom urcite souhlasim. Myslel jsem treba nova patka prehazovacky, treba.. Tady mas starej model, novy budou … az budou :) http://www.norcobikes.cz/bikes04.php?…

          0 0
          • Forever Young  

            No, uvidíme po SportLife a podle stavu konta na jaře :-) Díky za názory. Možná by mě ještě zajímala malá úvaha na téma „délka zadní stavby“ Norco má 420, Banshee 412–440 (to je docela hodně, ne?) oproti tomu ty ostatní 24, Agent i Evil jsou zhruba 390–430. Na manuály a podobný strýtový věci je asi čím kratčí tím lepší, ale co na dirtech a na freeridu?

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Norco 4Hun a 125 maj 405mm. Je to celkem znat po prechodu z 425 (asi, protoze jsem mel horizontalni patky), krom toho si to muzes v patkach posunout. Krasne to jde na zadni a drzi se v manualu. Dirt v poho. Freeride se da s 420–430 taky zvladnout. Ale na to neni ten ram stavenej. Ne ze by to nezvladnul nebo nevydrzel, ale to si spis uzijes s jinym ramem rady Shore hardtail. 440–450 uz ja tak pro sjezdaky. Imho. 24 nebo ten ram co sis vybral taky nejsou uplne freeridovy spis streetovy.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.