Tak jsem se konecne poradne vysekal !!!

9 nepřečtených
  • Turbo

    Tak jsem se konecne poradne vysekal :-( a odneslo to nejvice zapesti. Mam to nadvakrat zlomeny. Tak mi tam vrazili v nemocnici dlahu a sesroubovali to. Jak dlouho bude trvat rekonvalescence? Kdy budu moct normalne bikovat a skakat? Dik za vase zkusenosti a postrehy?

    0 0
    • Turbo  

      ?=.

      S jednou rukou se pise na h…o :-(

      0 0
    • McBlacky  

      sakra já když viděl nadpis tak jsem čekal že to napsal Lempl… nic zlýho mu nepřeju, ale dokud se pořádně nevyseká nebude vědet co a jak…

      to Turbo. to jsi dopadl ještě luxusně. Osobně tipuju po vánocích lehčí pojezdy od jara zase naplno

      0 0
      • jihra  

        Jo to jsi dopadl opravdu ještě dobře. Můj známý si při pádu z kola v celkem lehkém terénu zlomil obě ruce a nohu. Jo a ještě je sranda v tom, že je pojiš?ovák – sakra zapomněl jsem se ho zeptat, jestli má úrazovou pojistku – určitě znáte to přísloví, že kovářova kobyla chodí bosa.

        0 0
    • Pá-dlista1  

      Rekl bych, ze v nejvhodnejsi dobu. Pokud se to teda musi stat:)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Zápěstí je blbý. Souhlas s blackym. Mně nechali sádru 6 tejdnů snad, a pak sem dva měsíce chodil na rehabilitaci, páč to docela bolelo. Je to hodně pohyblivá věc, takže chvíli trvá než se ta tkáň upraví do podoby kdy při pohybu nebude nic bolet a bude to mít jaksi celej rozsah pohybu. Na kole sem začal jezdit asi po 3 měsících, když už sem tak jako udržel řidítka, skákat dýl jak po půl roce. Občas to cejtim do dneška (rok), když se praštim, a trošku v tom tak jako křoupe.

      0 0
    • SavaH  

      Ti nezávidim. Od začátku září mám taky zápěstí v gypsu ;o( a to na 10 týdnů!!! A když se to nezahojí, tak to budou operovat. No a když to sroste, tak do Vánoc rehabilitace. Už teď bych to nejraděj sundala.

      0 0
    • Rolei  

      Já si narazil zápěstí pořádně, ale zlomené to nebylo. Po čtrnácti dnech jsem optimisticky vyjel poprvé opět na kolo a domů jsem se vracel a zase držel řidítka jen jednou rukou jak to bolelo, po měsíci už šlo pomalu jezdit po dvou měsících mě to stále občas docela zabolí, ale jezdit už se dá v pohodě…

      0 0
      • SavaH  

        Hele, mně taky doktoři 2 měsíce tvrdili, že je to jen naražený a teď hrozej operací… Jezdila jsem skoro hnedka po pádu a taky mě to moc už ani nebolelo, jen hybnost palce nebyla nebyla slavná.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.