7.10.07 (NE) - BF vyjížďka HOSTÝNKY

145 nepřečtených
  • Corbett

    Zima klepe na dvířka a já mám jeden z posledních volných víkendů. Dlouhodobá předpověď je příznivá, tak proč se nedomluvit a neprotáhnout si kosti v Hostýnkách. Sejít by jsme se mohli v Rusavě v 10 hodin na parkovišti za bazénem. Na zozhejbání kostí by jsme mohli pokořit Pardus, na kterém by jsme se společně vyfotili a pak už by jsme pohodovým tempem pokračovali po hřebenu na Holý vrch, Tři kameny, Tesák, Rajnochovice, kolem Lázů po hřebenu přes Bludný na Troják, pak ještě jednou Tři kameny, Holý vrch a sešup dolů na cestu mezi Rusavou a Držkovou. Tam by jsme se rozjeli každý ke svým domovům:)

    PS: dávám to tu s předstihem aby si každý, kdo by se chtěl jenom trochu přidat mohl upravit program:)

    0 0
    • kolda  

      budu mít po závodech, tak budu regenerovat doma.

      škoda, jinak bych jel.

      tak si to užijte.

      0 0
    • TheIF  

      Hm asi bych i jel, snad pojede i nějaký nechrt ať nejezdím sám :-)

      0 0
      • Corbett  

        Ty toho zas nakecáš a pak budeš řvát z Pardusu „pohněte těma prdelama sračky“ – :))))

        0 0
      • Honza z H  

        Jestli pojedeš, tak bych jel s tebou. Ale ještě to na 100% nemám doma zařízené. Když tak brnknu v so večer.

        0 0
        • TheIF  

          OK tak zavolej/napiš.

          0 0
        • skier  

          Čau,co bereš jako traťovky?Budou piškotky se šlehačkou?? :-)

          0 0
          • Honza z H  

            Vzhledem k tomu, že už matka příroda zavírá svou náruč, a krom seschlých trnek, které nestačily změnit skupenství, po cestě nic asi nenajdu, vezmu si ssebou více jídla než obvykle. Šlehačku jedině když bude chladno, teplou šlehačku až na výjimky nemám rád. Navíc to vypadá, že tam bude tolik chrtů, že bych na ni stejně neměl čas. Ale kéž by to vyšlo i bez šlehačky.

            0 0
    • rasputin  

      Já bych snad i jel! Vypadá to dost zajímavě a rád bych si zajezdil s někým a né jen skoro pořád sám!

      0 0
      • skier  

        No vem aj tatu.Nemusí jet s nama celou dobu,pokud se nebude cítit.

        0 0
        • rasputin  

          Dobře! Řeknu to tatovi, ale nevím jak se bude cítit, poslední dobou kolo fláká:p Já jen doufám, že dám do kupy bike po Odrách, kde jsem to pěkně zapráskal, bláto mám všude, aspoň se po škole doma nebudu nudit!! Takže počítám s nedělí 7. 10. v 10:00 Rusava parkoviště u bazénu!!

          0 0
    • Corbett  

      Od pondělí hlásí na celý týden pěkné počasí. Protože jsem se naučil velmi pečlivě sledovat počasí ve chvíli, kdy jsem začal trochu víc jezdit na kole, tak předpokládám, že pokud se blíží fronta s pěkným počasím a naprosto jasnou oblohou, tak se moc nepletou. Z toho plyne, že by mělo být i sucho:)))

      Budu rád, když se sejdeme ve větším počtu a pěkně si to užijme. Plán je jasný, tak nechci slyšet, že to někdo v sobotu přehnal, že by vyjížďku v neděli nezvládnul. To je také důvod, proč je to tu tak brzo.

      Zase kecám, tak za týden zdarec-:)

      0 0
    • Stancek  

      Jedu, :-) podlesni dobou se mi dari nedele vyhradit na kolo, tak by mi do toho nemelo nic vlist… V 10 v Rusave je tak akorat. A taky proberem ty Karlovice…

      0 0
    • skier  

      Cau,no my jsme domluveni.Sou­druzi,doufám,že výjde počásko.Měl jsi jet na Mlýnici.Bylo to vcelku faj.Bahýnko tomu přidalo na atraktivitě.Na start jsem přišel 20min. před a byl jsem skoro poslední.Prokousal jsem se někam k polovině,ale vůbec mi ten počet lidí nevadil.Jelo se ohleduplně,bo terén byl ve sjezdech náročnější.Ráno jsem si hodil do auta pro jistotu NN.Ještě,že jsem si ho před startem hodil na předek.Jinak bych ty sjezdy chodil pěšky.Málem jsem jel v tretrách na ostro.Zapoměl jsem ponožky.Ještě že vedle mě neparkoval André z VELA ale normální soudruh,tak jsem si pučil.Teda peníze nechtěl,tak jsem mu dal alespon bonus náhradní duši :-) Ponožky mojí bych dal tak na palec.

      0 0
    • coolboy  

      7.10.? to je neděle??? no uvidím, jak se mi bude chtít nebo nechtít. Spíš mě zase vadí to cestování 30km na Rusavu z Přerova a dalších 30km zpátky…zkusím to nějak pořešit a kdyžtak bych vzal aji mamku :-) Mohl bych zkusit rozložit dvě kola do C3ky…

      0 0
      • Corbett  

        Máš to o 10 víc jak já ze Slušovic, ale po rovině-:)

        Klidně nás můžeš počkat ve 12 hod. v Rajnochovicích.

        0 0
    • pop  

      Nejspíš ne, i když bych rád ještě vyjel do podzimních Hostýnek. Musím 7.10. zavízt Pavču do Luhačovic na praxi. Ale v pondělí 8.10. třeba bych zajel,vzal bych kdyžtak kolo.

      0 0
      • Corbett  

        V pondělí jsem v práci.

        Neboj, vynahradíme si na jaře až budeš 100% fit kámo:)

        0 0
    • Stancek  

      Tak se z toho zacina klubat slibne vyhlizejici bajkovacka / BF sraz :-) Corbett , TheIF, Honza z H, rasputin s tatou, skier, coolboy s mamkou, ja + mozna nekdo kdo sem nechodi… to bude parada… jen aby pocasko vydrzelo. PS: Prerovaci, pojedem kolmo? By jsme se mohli nekde srazit a dojet pospolu, nebo autama?

      0 0
      • Vymi  

        zdarec ta nedele se mi libi jeste ted resim jestli mati nebude chtit jet do Brna za bratrem nema totiz jak jinak nez autem no dopravu proste neda!!! Ten cas je v klidu si rikam ze pokud pocasi bude to jet az z Prerova no to zase bude zralou stovku :-) ale mozna spise bych dojel autem a pak kolaril o sto sest jeste to upresnim… :-) jinak oderska mlynice bezva :-)

        0 0
        • Stancek  

          Taky bych se asi priklanel k doprave na Rusavu autem a tam potom blbnout co to pujde…

          0 0
          • rasputin  

            No já to mám přes kopec, takže není skoro co řešit! Jen musím včas vstát abych to stihl:D:D

            0 0
            • Stancek  

              To zavidim tak strategicky dobre umisteny bydliste… Rano tech 25 neva, ale kdyz se clovek fakt poradne projede po hostynkach, tak potom tech zpatecnich 25 je kolikrat na pos…

              0 0
              • rasputin  

                Jo tak tomu věřím!! Jednou po mě chtěli z týmu ať jim dělám před jezdce na takových XC – dětských závodech a protože jsem se tam něměl jak dostat tak ráno pěkně na biku 30km tam a tam jsem jezdil celý den o dušu, nejvíc mi ali zabrat ti nejstarší (do 15let). Byli tam dva co jezdí fakt elitně a ti mě taky pěkně procvičili… naštěstí jsme domů nemusel už po svých, ale i tak mě to dost utahalo!

                0 0
          • skier  

            Jura má asi hodně najeto,že na rozjezd vybral Pardus :-)No ale z Rusavy je to do kopce na všechny strany mimo té Tvé

            0 0
            • rasputin  

              No na Pardusu jsem byl naposled, když jsem jel Drásala, takže se těším:D

              0 0
            • Stancek  

              JJ od nas jedu az na Rusavu skoro o rovine, ale je to nudnych 25 tam a 25 zpatky. No a z Rusavy je to potom dosakrakopce vsude…

              0 0
            • Corbett  

              Nesnáším asfaltku na Grapy

              0 0
              • Stancek  

                Jo, na bajku je to takovy o nicem ty Grapy, ale na druhou stranu asi nejpohodlnejsi cesta nahoru a potom Te"odmeni" krasna cesticka Skalny – Klapinov a dal… :-) Na cestaku jsou Grapy lahudka :-)

                0 0
                • Corbett  

                  To je, ale nemám ji rád. Pro mě je lahůdka Pardus a také vyjedeš na Klapinově.

                  0 0
                  • skier  

                    Já jezdím nejčastěji nahoru po modré na Holý vrch.Bečky, Klapinov a Pardus se má jezdit jak se patří,po Drasalovi :-)

                    0 0
                    • Corbett  

                      To je sice pravda, ale pokud si dobře vzpomínám na naši poslední vyjížďku, tak na Pardus PO DRÁSALOVI si s náma už nejel – : (((

                      Jo a mimochodem, už si to někdy jel po žluté z Rusavy? Je to náročný výstup, ale je to jezditelné a je to v lese. Než se naděješ, jsi na hoře. Modrá na Holý vrch mě nepřijde o moc jednoduší. Pak už nás čeká jenom pohodička -:)

                      Já to takto chci jet, protože Pardus aspoň jednou za rok tímto způsobem pokořím a letos jsem na to nějak zapoměl. Tak můžete přátelé být u toho se mnou. Já se s váma vlastně chci podělit o mojí rasdost – :(((

                      Pokud by na to fakt někdo neměl náladu, tak si to může objet a dáme sraz na Klapinově -:(

                      0 0
                      • skier  

                        Jo to máš pravdu.Už jsem začínal mít dost a tak jsem jel se Stanou kratší cestou :-) Tu žlutou jsem letos nejel,loni asi jen 2× protože to bylo dost zarostlé a větve ležely skoro až na pěšině.Vyrušil jsem tam krásné muflony.

                        0 0
            • kovar  

              cestou na pardus, až se vyjede z lesa na loučku s břízama můžeš odbočit doprava a po vrstevnici dojedeš po krasne stezce na Klapinov, kde ostatní počkáš.

              0 0
      • vojta  

        Pokud bude prizniva konstelace hvezd, tak bych se s dovolenim pridal. I kdyz podle chrti sestavy asi jen na kousek … :-)

        0 0
        • Vymi  

          ne chrtit se nebude :-D tohle beru ciste jako rekreacni zalezitost…

          0 0
          • vojta  

            No, letos jsem jel poprve Slusovicky okruh a taky jsem si myslel, ze to bude pohodova vyjizdka. Chrti vsak vyrazili jako strely a jedinni, kteri jeli na pohodu byl Tink a ja. Ale alespon jsme si pekne pochutnali na strudlu, poznali, ze nektere cesty opravdu vedou do … a vyzkouseli nahanani a zahanani krav na bajku.

            0 0
        • skier  

          Bud v klidu.Chrti jsou unavení po sezoně a kdyby snad ne, tak je na Tesáku pošleme překontrolovat vysílač na Kelčáku :-))

          0 0
          • vojta  

            Dobry napad :-))

            0 0
          • Stancek  

            Rozhodne nejsem chrt, ale Kelcak bych jeste letos chtel navstivit, ani letos se mi nepovedl po Drasalovi vyjet v kuse az navrch… nejlepsi vysledek letos mi chybelo na kopecku pred nim a na Kelcaku pokazdy tak 10 – 15 metru, ty sutry me rozhodi a bud vystoupim, nebo lehnu :-( ted uz tam ale asi bude listi, tak sance miziva.

            0 0
            • Corbett  

              Teď už tam nepojedeme, ale chtěl bych někdy někoho vydět vyjet tak vysoko. Já tam lozím skoro po čtyrech a kola se jenom přidržuji -:(

              0 0
              • Stancek  

                Jsou tu manici co to pry daji, tak se to asi da… Tenkrat jsem jel s Davidem, oba jsme skoncili plus minus stejne, bylo akoratni pocasi, ani moc sucho ani mokro ze paste drzely. Mozna to nikdy nedam az navrch, ale je to vyzva. Na Drasalovi jdu pesky, setrim sily co by pak chybely. Kdyz budu nekomu ukazovat jak vysoko vyjedu, tak spadnu hned v pulce :-D Nedavno s Doomem, na trati R50 tady www.mapy.cz#… se projizdi takovej potucek v male rokli, nikdy pred tim me nanapadlo ze bych slezl a pokazdy to dal, dokonce mi bylo divny ze na R50 tam hodne lidi slizalo z kola, ale udelali mi misto a ja projel. Doom pry ja te natocim jak to das… no 5× po sobe jsem to nedal, rikam schovej fotak a jedem no a dal jsem to :-S , znovu vytahl fotak a zase jsem spadl… na me jak se nekdo diva, tak neumim jezdit :-D

                0 0
        • rasputin  

          Kdo všecko patří do té chrtí sestavy?!? Ať vím na koho si dávat pozor!! :D Aby jste mě tam v tu neděli neztrhali!!

          0 0
          • skier  

            No,kromě tebe v kopcích Stancek a Corbet v úseku Lázy-Troják.Teda ty co znám.

            0 0
            • Stancek  

              Heleeee… me mezi chrty nepocitej :-D dyt jezdim jak zelva a posledne jsem se za vama tak tak drzel a nemam ted o moc vic najeto… Koho je potreba pohlidat je Corbett, ono kdyz ho to chyti, udela frrrrrrr a zmizi v dali… Kde jsem se letos zrychlil jsou sjezdy, obul jsem lepsi plaste tak si muzu dovolit vic, ale zase sem tam spadnu tak se to srovna :-D

              0 0
          • Corbett  

            Buď v klidu, mladý trénovaný borec musí strčit důchodce jako jsem já do kapsy, ale jak už jsem říkal, jedná se o pohodovou vyjížďku, když tedy opomenu Pardus. Ten se snad nedá jet na pohodu. Musíš ho jet svým tempem a buď ho vyjedeš, nebo ne. Mě se osobně ještě nepodařilo přejet ty šutráky pod vrcholem.

            0 0
            • rasputin  

              No trénovaný bych až tak netvrdil!:D Uvidím jak se budu zítra cítit, dnes mám jít hrát fotbal a to bude maso, navíc nemám kopačky:D snad to přežiju, abych si mohl tu vyjížďku pořádně užít. Z téhle strany z které Pardus pojedem jsem to ještě nikdy nejel, vím ty šutry pod vrcholem jsou m azaný, ale myslím že se dají přejet :p No uvidím zítra…

              0 0
            • Stancek  

              Taky jsem to nikdy nedal v kuse, skoncim porazdy na tom velkym schodu pod vrcholem… Mam v hlave brouka, ze bych vyjel o kapanek driv a v tom stoupani si na vas pockal s fotakem, at jsou nejaky akcni fotky :-) Jenze s tim mym vstavanim asi budu rad kdyz stihnu sraz ;-) ranni ptace rozhodne nejsem.

              0 0
              • rasputin  

                TAky doufám, že stihnu přijet včas na místo srazu!! Kdybych nestíhal asi počkám na Klapinově…

                0 0
                • Corbett  

                  Nikdy se na minutu přesně neodjíždí a pokud bys nestíhal, tak mi pošli sms aby jsme na tebe počkali. Číslo ti pošlu na mail v profilu.

                  Proč by jsi neměl stíhat? Prostě si jedenkrát v neděli přivstaneš v 9 hodin, hodíš do sebe nějaké jídlo a když o půl vyrazíš, tak v deset jsi tam – : ((

                  0 0
                  • rasputin  

                    Jj díky za číslo! ;-DMěl bych to stihnout s přehledem, ale já mám jěště něco před vyjížďkou a je tu tím pádem i možnost, která by neměla nastat, že bych byl trošiličku ve skluzu!!

                    0 0
    • coolboy  

      no…mamka chce jet do Hostýnek v sobotu, tak to vypadá, že když počasí a moje nohy dají, tak budu bajkovat asik celej víkend…

      0 0
    • Corbett  

      Pro ty co ještě váhají – www.novinky.cz/…2_5g7fl.html

      Nemá smysl nic odkládat, pojďme si to užít se vší parádou dokud nám počasí přeje -:)

      PARDUS volá -:)))))

      0 0
      • Jaroslávek  

        Mám všetečnou otázečku. Z jakého důvodu jsi zahořkl na původně plánovanou akci? Jestli se Ti o tom chce mluvit napiš mi klidně na mail. Jsem se těšil, ale uznávám, že zorganizovat je to těžké (já např. nejsem ani organizátor, ani „strhávač“ davů).

        0 0
        • Corbett  

          Tak jak říkáš, zorganizovat je něco těžké. Je to ale něco, z čeho já zas tak velký strach nemám. Dělám to v práci, dělám to v soukromí mezi přáteli. Už mám za sebou pár povedených akcí tohoto charakteru. Musí se to ale udělat trochu jinak. Já jsem zbytečně zbrkle navrhl akci kterou jsem dopředu neměl promyšlenou.Teď se za to trochu stydím, ale ne zas tak, aby mě tato věc nevrtala hlavou. Já jsem totiž takový punťa. Když něco dělám, tak to mám rád připravené a nachystané s hodinářkou přesností, abych se později vyhnul jakýmkoliv komplikacím. Tohle bylo ušité horkou jehlou a já jsem vyměkl v tom smyslu, že někam přijedu a budu čekat až se někdo náhodou objeví a modlit se aby to neskončilo úplným fiaskem. Všichni byli velmi horliví, ale nikdo si nezamluvil fleka v kempu, kde se to mělo uskutečnit. Také mi nikdo nepotvrdil stoprocentně účast, tak jak jsem si přál. Vše to bylo na úrovni sice velkého nadšení, ale nadšení, které nezaručovalo to, že se nás pár sejde.

          Pokud něco uskutečním a zorganizuji, tak si to nejdřív pořádně připravím. Zajistím ubytování se stravou, připravím program, možnost uschování kol, domluvím servis kol, zdravotní pomoc a vše nezbytně k takové akci náleží. Ke všem informacím k této akci by měl každý přístup na netu. Bylo by to oficiálně přes přihlášku se zaplacením případné finanční zálohy organizaci, která by zajišťovala výše uvedené služby. Bylo by to někde poblíž mého bydliště, abych měl možnost komunikovat a domlouvat se na přípravě přímo z organizací, která by mi ubytování a ostatní zajišťovala. Na počtu lidí by nezáleželo, ale o tom počtu bych věděl a měl přehled díky přihláškám včas a podle toho bych vše nachystal tak jak to má být.

          0 0
          • Jaroslávek  

            Jak se dočteš v původním dredu, z okolí Brna s tím lidi počítali. Byl jsem v Karlovicích na konci prázdnin, líbilo se mi tam (i když mamina přece jen radši asfalt). Škoda že to není blíž.

            0 0
          • Honza z H  

            U takto plánované akce hraje velkou roli počasí. Proto tu účast dopředu těžko potvrdí tak 90% lidí. Já jsem to třeba pochopil tak, že tam jedeš tak jak tak, o nikoho se starat nebudeš a kdo se chce přidat, tak má možnost, taky by mě nebavilo brát na někoho ohledy :-) Stačí přece napsat odkud a kdy se vyrazí a kolik se má ujet km. Mimochodem jak dlouho Vám to potrvá z Rusavy na Pardus? Kdybych to nestíhal, tak počkám na Klapinově (dobře se tam leží)

            0 0
            • Corbett  

              Pojedem na pohodu a každému to trvá jinak. Nahoře se ale počkáme a uděláme společné foto:)

              0 0
            • Corbett  

              Jinak máš samozřejmě pravdu, ale já pojdedu 100km, zaplatím ubytování, protože jsem to tzv. domluvil a ejhle. Najednou je škaredě a on nikdo nepřijel. Benál v hazlu, prachy za ubytování v háji. Nakonec to počasí je třeba dobré, ale co kdyby nebylo. Já protože jsem vzal na sebe tu odpovědnost něco takového zorganizovat bych to odnesl nejvíc. Proto jak říkám, pokud někdy něco z mé hlavy bude, tak to bude v místě mého bydliště.

              0 0
            • skier  

              No člověče na ležení už to asi nebude.A navíc budeš asi nejstarší :-)))

              0 0
          • skier  

            Organizoval jsem pro naši firmu a blízké kamarády týdenní lyžařské zájezdy do Tyrolských Alp.Přihlásili se lidi,zajistil jsem apartmánový penzion celý pro nás.Vyhádal co nejlepší cenu a zaplatil zálohu.Pár dní před odjezdem se začali někteří vykuci odhlašovat a tak jsem musel hledat náhradu.Penzion byl zaplacen paušálně celý,tzn. čím více lidí,tím pro každého příznivější cena.Firma na to příspívala,ex­celentní ubytování na sjezdovce s týdenní permicí vyšlo dospělého na 2 600,– a ještě byly blbé kecy…Vydržel jsem to hodně let.Ted už na to seru a jezdím jen s 15–20 nejbližšími kamarády,nepos­louchám blbé kecy a nemám starosti. Pokud se do něčeho pustíš,tak Ti píchnu,ale chce to účastníky dopředu zavázat finančně.Dejte v nedeli rec o tech Karlovicích.Ne­vadí,že nejsem v Cembe organizovaný???Já už totiž do konce života nikde organizovaný nebudu :-)

            0 0
    • Papaja  

      vypadá to že se svezu asi s váma takže na Rusavě zatím zduř :oD

      0 0
    • skier  

      Soudruzi,nejedu.Od úterý bojuju s nějakou chřipkou a dnes jsem musel definitivně uznat,že to nepůjde.Dokonce jsem ani nešel do práce a to už je co říct.I když dnes pěkně chčije, tak v neděli bude nádherně.Bledě závidím…

      0 0
      • Honza z H  

        Tak tos mě nasral, bo asi budu nejstarší. A ležet budu na rozdíl od tebe na prosluněné mezi, neboť jsem si zkušeně po minulé sobotě začal brát vitamín C. Brzké uzdravení přeju.

        0 0
        • Corbett  

          Přemýšlím co v okolí začíná na H, nejsi třeba z Hvozdné, že bych tě třeba někde nabral cestou-:)

          0 0
      • Corbett  

        Co ty javorníky? Přidám velmi pozitivní předpověď – pocasi.idnes.cz/ser­ver.idn

        0 0
    • Stancek  

      Pro pripadne vahavce foto, takhle bylo pod Pardusem vloni touto dobou… Jinak to vypada ze Corbett fakt objednal paradni pocasi, ani prášit se nebude. Preovska bando, jak kdo pojede? Asi beru auti, tak nekoho muzu nalozit, nebo se k nekomu vsomrovat a pridat na PHM. A nebo budem drsni a pojedem kolmo?

      0 0
    • coolboy  

      Kluci nejedu…mám zítra odpoledne brigádu. dneska jsem byl na Rusavě na chatě a už je tam celkem kosa a bláto. Na to, že jsem si dosud nesehnal dlouhý gatě, bych asi mrznul…šoupnu si zítra dopoledne pár kilometrů kolem Přerova. Užijte si to tam a pak vystavte fotky na net!

      0 0
      • coolboy  

        …a mamka potí nějakou chřipku. že prý to má z toho, jak minulou neděli předjela v kopci z Hořanska na Klapinov několik chlapů :-D

        0 0
      • Corbett  

        Na krátké kalhoty to nebude. Vydím to i na teplejší rukavice a šátek pod přilbu na uši.

        0 0
    • TheIF  

      Tak toho slunce jsme si moc neužily :-( Sjezd s Tesáku do Rajnochovic (červená) získáva s přibívajícím listím na náročnosti jen toho bahna tam nemuselo být tolik…

      Ja se vracel po červené (viz foto) a docelá dobrej sešup od toho památníku jen vychozená pěšinka kolmo dolu, ale sjet se to dá vklidu.

      0 0
    • Corbett  

      Jestli se mě dnes něco nedařilo, tak to bylo focení. Tak aspoň pár momentek -:)

      0 0
    • rasputin  

      Jj toho slunka moc nebylo, ae jinak o bylo super!! Chci poděkovat Corbettovi, že to zorganizoval, díky! ;-)

      0 0
    • Stancek  

      Taky dik za paradni akci, me to v tlupe tak nejak vic bavi nez samotnyho, bylo to super. Moje fotky trochu proberu a nahazu je na moje web album, tam se vejdou vetsi. Jak jsme se definitne rozdelili za Ondrejovskem U Dubu, tak jsem to chtel supnout po asfaltu dolu, ale nejakej bordel se mi zasekl pod dorazem na smyku a neslo mi hodit na velkou placku, tak to teda ne :-) to bych si nozicky ukvedlal nez bych to sjel, tak jsem se vratil a dal jeste Hrubou Malikovou a po R50 do Rusavy, jeste jsem si uzil paradni teren a aby ta vyjizdka byla se vsim vsudy, tak jsem se aji lehce vyvalel :-D Fotky udelam asi vecer… PS: TheIF respect jak chrtis na sjezdaku , jinak ta cervena do Rajnosek je fakt bomba.

      0 0
      • rasputin  

        jéé a kde ses vyválel?!? Vtom sešupu do Rusavy?!?! Já tam taky hodil hubu těsně před R50 a asi týden mě bolely žebra…:D

        0 0
        • Stancek  

          EE … kousek za Malikovou, je tam festovne bahna, neodhadl jsem jeden mocal, najel pomaleji nez to slo a neustal to… silou vule jsem doplachtil a dopadl az skoro do suchyho, ale jenom lehounce na koleno a dlan, zadna velka drzka.

          0 0
          • rasputin  

            Tak to jo!!! Ještě, že je vše ok jinak nevím kdo by tě tam sbíral!!! Krédo není a nevím nevím kdyby tam někdo jel když je tam taký bordel :p

            0 0
            • Stancek  

              Spis jsem se mozna vyvalel kvuli tomu ze jsem jel moc opatrne a v te bazine nemel dost rychlost, tak jsem se zahrabal, kdybych to proletel, mozna bych to dal lip.

              0 0
              • skier  

                No,lepší lehnout do bahna než na šutr nebo strom :-)) Ta Maliková je bahno celý rok,akorát letos v létě to po několika letech vyschlo.

                0 0
            • dav33  

              on se staníček válí na hostýnkách rád…:-)

              0 0
              • Stancek  

                Ty hade :-P :-D ja cekal kdy s tim vyrukujes :-D Kdy vyrazime hazet dalsi drsticky?

                0 0
                • dav33  

                  zítra bych jel, ale nevím zda se urvu brzo tj na hostýnky, spíš něco tady okolo...... no to foto muselo přijít, to víš závist, že jsem nejel s vámi…

                  0 0
                  • Stancek  

                    Dofam se mi dnes podari odbahnit kolo, aby aspon trochu radilo, tak bych byl pro nejakou lokalni akci odpoledne, treba nekde okolo Helfu a cestou zpatky poplasit bruslarky kolem Becvy zpatky.

                    0 0
                    • Honza z H  

                      Ty bruslařky jsou fakt docela kočky, ale už budou moc navlečené. Jel jsem v létě Lipník-Přerov a z5 po stezce a na zpáteční cestě jsem se musel chladit pivem.

                      0 0
                    • dav33  

                      ok, můžem to dát okolo podhůry na trať šely, singlem na helf, tam něco nahoru dolů a po cyklostezce s pivem zpět…

                      0 0
                      • Vymi  

                        no aby jste to stihly pac brzy uz je tma a navic zavira tak o pate… :-(

                        0 0
                        • dav33  

                          ty mi taky zkazíš každou radost :-), no tak bude lahváč doma…:-(

                          0 0
                    • TheIF  

                      Já na něm moc bahna nemám jen je zachvístaný, už mu jdu dát sprchu :-)

                      0 0
                      • Stancek  

                        Ja trochu jo :-D ke konci okolo Malikove bylo toho marastu nejak vic…

                        0 0
                        • TheIF  

                          Nj jenže tohle je ten písčitý maraz ten nelepí takový hroudy :-) Stačí opláchnou a kolo jako nový theif.ic.cz/RRR­.jpg

                          0 0
                          • Stancek  

                            Hezkyyyy to vypada jak kolo lestice :-) Ja to svoje dolestil ted. Ten pisek sice neudela takovej bahnitej efekt, ale silene „zere“ material pokud se to neumeje…

                            0 0
                            • rasputin  

                              tak jsem to žuglil jak jarin, už o mám vyčištěný, ještě vyperu řetěz a namažu co je potřeba a můžu to jet vesele zašpinit! :D

                              0 0
                              • Stancek  

                                Ja uz to mam zase jak jetel … umyvat se bude zas zitra a ve ctvrtek se to zas zasere :-) a navic mi to neradi, nepomohly mi ani novy rolny v saltru, musim honem sehnat novej. Jo a dnes dalsi drzka, ale Dav33 hodil vetsi :-P takze dnes 1:1 :-D

                                0 0
                                • rasputin  

                                  Kurňa Staňo ty válíš!!! Já jen doufám, že jak vyjedu to taky někde nepoložím, když čtu jak to skládáš a Dav33 :D

                                  0 0
                                  • Stancek  

                                    Znas to… uz to na BF bylo napsany mockrat, kdo nepada, jezdi pod svoje moznosti… a to s Davidem rozhodne nejezdime ;-P , spis ty hranice po malych kruckach posouvame dal a dal. Jo, jak jsme se bavili o te akci spadanym listim, nikde jsem o letosku nic nenasel, kdybys mel nejaky info, hod to sem prosimte.

                                    0 0
                                    • vojta  

                                      Pokud je mi znamo, kona se to vzdy posledni sobotu v rijnu a start je ve 13:00 ve Frystaku na namesti.

                                      0 0
                                    • rasputin  

                                      Jj já se poptám a dám vědět!!

                                      0 0
                                • dav33  

                                  já to tušil, že to bonzneš. ale takové jelito od rohů jak na loňské silesii to není, i když jsem to těžce rozdýchával. staňu jsem shodil v podstatě já, protože jsem chtěl přibrzdit a v ohlédnutí jsem si nevšiml, že se nedívá a dává láhev do košíku......no krásně letěl přes řidítka po té co zabrzdil levou rukou :-) ještě jednou sorry.

                                  0 0
                                • Honza z H  

                                  nadšenci – jezdit, umývat, jezdit, umývat … padat, léčit, znovu padat. Očistil jsem jenom řetěz hadrem a domazal. Ještě uvažuju o výměně plášťů, abych nemusel padat a léčit. Na podzim nemá význam nějaké mytí kola, snad jen kvůli váze, toho bláta může být tak ± 1/2 kg.

                                  0 0
                                  • Stancek  

                                    Zjistuju ze mi to neradi ani kdyz je to cisty :-( Ale zase poslouchat jak ten pisek pri slapani brousi vsechno pohyblivy, tak to si tu praci s umyvanim radsi sem tam dam.

                                    0 0
                                    • Honza z H  

                                      Já jenom projedu řetěz myčkou a namažu, převodníky neřeším, tam se to bláto vytlačí samo a nic neslyším. Buď jsem hluchý, nebo jezdím bez šlapání. A k tomu řazení – neohnuls patku při tom poletu?

                                      0 0
                                      • Stancek  

                                        Patku mam rovnou. Ale saltr to ma asi za sebou, sice jsem dal novy rolny, ale ma vakl na hlavnim cepu, dole raminko lita skoro centak. Uz me to sejri, na stojanu, nebo pri jizde po asfaltu to radi na dotek, nijak neskace, ale pri zaberu do kopce to zacne skakat sem tam a cim prudsi kopec, tim horsi. Pritom kazeta i retez novy, tenhle problem jsem pripisoval ojete kazete. Kolikrat mi to prijde, jak kdybych mel prdlej ram, ze jak zaberu silou, ze se to nejak zkrouti a haze to jinde, ale nikde prasklina videt neni a neozyvaji se zadny podezrely zvuky. Uz me to shimano sere kazdej rok jeden saltr s totalnim vaklem na hlavnim cepu, to neni normalni, takze jsem objednal X.0 razeni a X.9 saltr. Jenomze momentalne neni, tak bud pockam mesic, nebo objednam jinde. Dnes jsem vzal tu pitomou prehazku do prace a provizorne jsem opravil cep, ze je bez vaklu, ale neni to nadlouho, pokud to nebude hazet, tak pro me Karlovice padaji, to bych z toho nic nemel…

                                        0 0
                                        • Honza z H  

                                          Nekupoval bych ale gripshift, radši X.9 páčky 2007.

                                          0 0
                                        • dav33  

                                          no s tebou je to teď v lese hrůza, to řazení a střílení je slyšet hodně daleko :-) to honza :mám páčky x.9 a chvíli jsem si na ně zvykal, mám krátké prsty a dělá to problémy

                                          0 0
      • Stancek  

        Tak slibeny fotky tady … album.volny.cz/stan­cek30/browse.php?al­bum_id=94197&brow­se_page=0 Nic moc… no ja se jednou fotit naucim ;-)

        0 0
        • Stancek  

          Kurnik, jeste me napada jedna vec, na zadne fotce nas neni vsech sedm statecnych, tak to musime zopakovat … Kdo by chtel fotku v orig. velikosti, poslu na mail.

          0 0
          • rasputin  

            Fotka na pohodu;-) s tím zopakováním plně souhlasím!! A kdybys byl té dobroty a poslal mi ty fotky na mail, tak bych ti byl moc vděčný!! Děkuji předem.

            0 0
            • rasputin  

              Pardon!!! Já myslel samozřejmě všechny fotky a né jen jednu! Takže oprava: Fotky (fota) jsou pohodový! ;-)

              0 0
    • Honza z H  

      Tady to není vypovídající fotka, protože slunečno úplně nebylo a chrti se zklidnili jen na moment. Taktak jsem jim stačil, ale bylo to moc pěkné poježdění, ani se mi nechtělo domů, tak zase někdy příště …

      0 0
    • kolda  

      musela to být super akce.

      tak na jaře to zopáknem, až se budem připravovat na drásala.

      snad už to Jirka konečně dá pod 8 hod :))

      0 0
    •  

      Baník pyčo!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.