Jak jste oplakali svuj prvni sram na kole?

10 nepřečtených
  • timi

    V patek sem sve kolo polzil na silnici na pravej bok. Nic divnyho, nix se mi nestalo, ale od pumpicky se na kole udelal drobnej sram. Reznout to sice nebude, ale docela rad bych to necim zamaznul. Resite to nejak? Nebo uz na to kaslete. Cim mam starsi kolo, tim min se mi do toho chce, ale tohle je relativne novy. Napadlo me bud pouzit barvicku na modely, nebo jek se na skrabance u aut pouzivaji takove „rtenky“. Jinak sem rad, ze sem si poridil helmu. Ta rana do hlavicky bez ni by asi nebyla tak prijemna.

    0 0
    • blue  

      neřešim, jinak bych se z toho musel zbláznit… kdybych chtěl mít kolo pořád naleštěný a jako nový, musel bych ho strčit doma do vitríny a o víkendech se na něj jen koukal :-)

      0 0
    • BB  

      neresim, sramy delaji teprve poradnej bajk. Znam kluka, kterej ma perfektni kolo, do ternenu s tim nevjede, bez skrabnuti, ale vsichni z nej maj srandu.

      0 0
    • fousac  

      taky neresim, ty slicy nejsou stejne pod blatem videt… a az bude sedreny hodne, bude aspon duvod to dat prestrikat… :)))

      0 0
    • kovar  

      mam cr-mo ram. Šřámy po odmasteni zamaznu bezbarvym lakem. Kdyz nezamaznu, tak to stejne nerezavi, nebot kolo neukladam v chladnu a vlhku.

      0 0
    • lobik  

      haha to chápu,při každým novým rámu první namotanej řetěz skřípu zubama,pak se nad tím pousměju,protože je mi jasný jak ten chudák dopadne hned jak skončí komplex z nové věci.....pak už to neřeším. bb:taky znám pár takovejch co vezmou bajka na milost jen když je tři týdny sucho a slunečno,jen aby si toho mazla nezaflákali ;o)))

      0 0
    • ravo  

      Na mém biku nemám nic od SRAMu. Pokud máš na mysli sram s háčkem nad s a čárkou nad a, tak to neřeším.

      0 0
    • RenierX  

      Muj prvni SRAM na kole byl PC-38 a bylo to hrozne blato, hodne rychle se vytahal. Neoplakal jsem ho vubec. Dalsi byly SRAM PC-58 a PC-59, ty uz byly o kus lepsi. Ted jezdim Shimano HG-73 a vydrzi jeste o kus dele. ;-)

      0 0
    • timi  

      Supr, to sem chtel presne slyset. Taky sem to nijak neresil a uz sem prozmenu odrel neco jinyho.

      0 0
      • sharkcom  

        Jsem měl 1 starýho MONGOOSE a upat mi hrní rámovou trubkou na ocelový vingl. Tak se trochu svezl= 2 škrábance, lak je tedy docela tvrdý. Běžel jsem do modelářských potřeb pro barvičku a zámázl jsem to. Jinak s barvičkou lítám dost často, jsem maniak.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.