Ghost vaří rámy v Čechách?

6 nepřečtených
  • Kohout

    Slyšel jsem, že Ghost vaří rámy někde v západních Čechách. Je to fáma, nebo je to pravda? Víte někdo něco bližšího?

    0 0
    • sharkcom  

      Jo Zkusím se ti zeptat. Jinak se montujou v Chebu. Znám jednoho, co tam dělal.

      0 0
    • Tomcat  

      Welcom to the realworld Neo… :o) Pro upřesnění máme 13.8.2004 a s me ve střední evropě. (rejpnutí spněno můžu pokračovat dál)

      Tak tohle je hodně stará informce asi 6let. Jesli ještě vařej nevim ,ale u Chebu je kompletovali. Kdysi pro ně dělalo i RB. Taky Roox se dělal částečne unás atd… vono by se toho našlo hodně. Tenkrát taky bylo vidět jak sou nestraný v časopise Bike (ten německej). Recenze DH RB Bandit jako, že nic moc, ale to samý v barvách Ghost byl výborný Německý výrobek. LOL

      0 0
      • bytemax  

        vono to s nacionalismem nema nic spolecniho. To je byznys. V tech casopisech, at to je o bajkach nebo o domacich kinech, vzdycky vyhravaji testy ty firmy co jim davaji pravidelne velke inzeraty.

        0 0
      • p.b.s.  

        Jo RB bandit tam vysel nic moc? Pokud vim tak ho tam v testu nikdy nemeli to za A, za B, tam byl jen jako predstaveni novinky a pamatuju si ze tam psali neci jako absolut wafwel nebo tak nejak a to snad je v prekladu absolutni delo nebo zbran tak nevim............

        0 0
        • Tomcat  

          Hele nebyl to Dragster co vyšlo dobře? Já myslím takový to starý jak na tom byla vidle RaceFactory absolut wafwel !? spíš waffen (zbraň)

          Tak nevim doufám, že sem to číslo sem nevihodil ,ale RB tam vyšlo jako, že nic moc (né špatný, ale zasložilo si víc) nějakej hnusnej rám od „Německýho FrantyMrázka“ měl víc pozornosti než to RB a v jiném čísle Ghost(RB rám) zdařilí sqelý německý produkt :-/ Ale, máš pravdu nebyla to recenze, spíš tako preview.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.