• dave

    Ahoj, budu si kupovat nové MTB tretry a docela mne zaujaly SIDI Eagle. Nemáte s nimi někdo zkušenosti? . kvalita, pohodlí, tuhost atd. Popř. máte typ na něco v podobné kvalitě, ale levnější? Díky moc za názory.

    0 0
    • Kalic  

      Mam SIDI Bullet. Je to bez toho specialniho zapinaciho mechanismu – jen suche zipy. Zatim mez problemu, spokojenost. Jsou trochu uzsi, nesmis mit moc sirokou nohu.

      0 0
    • Daf  

      Nahodou zrovna presne tyhle mam. Podrazka je tuha dostatecne a v miste kufru a na spicce je trochu tenci takze se v nich i docela dobre chodi. Jsou lehke a pohodlne, aspon teda me dobre padnou. Po asi 1.5 rocnim obcas zavodnim pouzivani jsou jen trochu okopane. Nikde se nic nepare ani neloupe. Jse s nima velmi spokojenej. Jo a trochu je nevyhoda ze nejsou uplne super odvetrane ale neni to rozhodne takova tragedie ze by se v tom nedalo jezdit v horku. Na druhou stranu je to plus v jarnich mesicich.

      0 0
    • biker007  

      taky mam tretim rokem Sidi Bullet, 100% spokojenost.

      0 0
    • rasto  

      eaglovky vozim jiz 2 sezony (jsou to me 2. sidi). naprosta spokojenost. rychloprezka pusobi odolnym dojmem, k tomu 2 suchace – parada. kuze na vrsku – parada. tuhost podrazky velika. je totiz z plastu. (=ma velkou odolnost proti prosoupani se.) problem je chuze po mokrych sutrech, ale da se to ustat ;-) na starym BF by jsi na ne nasel prumer 5 bodu (=max) asi od 6 recenzentu. pochybuji, ze najdes podobnou kvalitu za min penez. a vubec. je otazka, zda najdes lepsi boty.

      0 0
      • dave  

        Díky za názory. Taky si myslim, že bych těžko hledal lepší. Ještě jsem zvažoval Northwave (vozil jsem je 3 roky a max. spokojenost), ale ty SIDI vypadají fakt úžasně. Takže nevíte, kde by se dali pořídit za nejlepší cenu?

        0 0
        • rodriguez  

          lonskej model (stal 4,5kkc v ocbodehch) se dal poriditi za 3,9 na www.koloobchod.unas.cz …jak je to letos nevim..protoze SIDI vseobcene zdrazili asi o 10procent

          0 0
          • Kalic  

            Tretry bych ale rozhodne nekupoval pres ishop bez radneho vyzkouseni. Musi 100% sedet.

            0 0
            • lubos  

              Presne. Lidi co nemaji uzkou nohu maji vetsinou problem. Mne Sidi, Northwave a podobne nesedi. Moc uzke.

              0 0
            • dave  

              Na krámě stojí kolem 4.700,– na koloobchod jsem je viděl za cca. 4.200,– Kč. Ale zase je to blbý s tím vyzkoušením. To tak možná vyzkoušet je v kameňáku a objednat je na i-shopu. Ale to je zase sviňárna vůči tomu krámu. Tak nevim. Kdyby v těch krámech tak nenatahovali ty ceny …

              0 0
            • biker007  

              jasne, to je prece duvod existence kamennych obchodu – abysme si tam vsechno vyzkouseli a pak to koupili levne pres net, ne ;-))

              0 0
              • lubos  

                jj :)

                0 0
                • dave  

                  Ale vždy? já píšu, že by to byla sviňárna, tzn., že to dělat nebudu. Ale mezi náma, trochu by se s těma cenama mohli uklidnit. Když člověk vidí, o kolik ty krámy při různých akcích zboží slevují… A i tak na tom ještě vydělají.

                  0 0
                  • lubos  

                    Docela je, zalezi ale jak velkej cenovej rozdil to je, a jak je to se zarukou a tak, jak moc se mi venuji lide v prodejne, treba kdyz je to system jako Tesco, prijdu vytahnu zkusim, odejdu … Nevim, osobne vzdycky kdyz jsem neco v prodejne zkousel dyl a zalibilo se, tak to tam taky koupim, jinak bych to ani nevidel. Stejne zbozi pozdeji uz ale klidne koupim kdekoliv jinde.

                    0 0
                  • vtt  

                    nevim co je na tom za svinarnu, ja takhle kupuju vse co je treba vyzkouset. kdyz nekdo nema miru kolik si nasadit marzi, jeho chyba.

                    0 0
                    • Kalic  

                      Pravo prodejcu je nasadit ceny takove, jake uznaji za vhodne. Tvoje pravo je si vyrobek vyzkouset a pak nekoupit. Nicmene jsou mezi nami taci, kteri pokladaji za nemoralni jit do obchodu se zamerem vyzkouset a pak koupit jinde. Ja tohle tedy nedelam.

                      0 0
                      • vtt  

                        Ano. Obchodnik ma pravo si nasadit cenu jak se mu zlibi. Ty mas pravo vyzkouset, a pokusit se dohodnout cenu lepsi, napr. v ishopu to maj za tolik a tolik, prodate mi to nebo ne. Obchod je obchod, nebo ne.

                        0 0
                        • Kalic  

                          nikoho nekritizuji ani nesoudim, jen jsem napsal, jak to delam ja. Se svym svedomim at se vyporada kazdy sam.

                          0 0
                        • MARIN  

                          Taky sem svemu svedomi ulehcil kdyz jsem boty zkousel v kamenaku za x-cenu a znal cenu za kterou je muzu sehnat jinde ale bez vyzkouseni. Kdyz sedelo spravne cislo prodavaci jsem narovinu rekl za kolik je muzu mit. S cenou dolu nesel tak jsem je objednal jinde. Me svedomi bylo a je klidne :)

                          0 0
                  • biker007  

                    jasne ze je to svinarna, taky to nedelam.. sem zacal psat ten prispevek este nez se tam ukazal ten tvuj. taky sem tam dal dva )). ja pres net kupuju veci ktery zkouset nepotrebuju, obleceni a boty kupuju v krame( i qdyz treba ve velkoobchodu). ale je taky pravda ze na ty moje boty(bullet) sem dostal v normalnim kamenaku celkem dobrou cenu – mel sem je za 3000, normalne byly za 3400kc.

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      Jen takova historka s jinym druhem bot. Zalibily se mi jedny takovy za 2600,– si rikam to je dost, zkusim slevu. Byl jsem s tim prodavacem jednou na vyjizdce, tak si rikam mohlo by to vyjit. Jasne, jasne kolik mas? 2000,– Jsou tvoje a uzij si je. 23% sleva, to je slusny. O tyden pozdeji, jine mesto (stejne velke, taky pesi zona uprostred mesta). Hele botky, ty co mam! Kolik za ne chtej tady. Sakra 1000,–. To je nejaka sleva, ptam se prodavace. Ne to tu mame normalne. Takze jak uz za neco ty penize dam, uz se nikdy nedivam na ceny toho sameho zbozi:) Zato se dobre porozhlednu predem:)

                      0 0
        • djano  

          Neviem ako v CR, ale u nas dovozca celkom vyrazne zlacnel minulorocne modely. Nie som si isty ci vsetky, ale pritelka kupovala dalsie Sidi a cena bola znizena asi o 20%, ak nie viac. Treba skusit ci aj cesky dovozca nerobi vypredaj modelov 2003.

          0 0
          • dave  

            Psal jsem do XCR – Svorada, výhradní dovozce SIDI pro ČR. Bohužel mi odpověděli, že mají již jen modely pro rok 2004. Tak kdybyste náhodou někdo věděl o krámě, kde mají třeba i starší modely (vel. 42), dejte mi vědět. Super slevy měli u Štěrby, ale bohužel blbý velikosti.

            0 0
            • djano  

              Nechcem drazdit, ale volal som priatelke. Tak ta zlava vraj bola z asi 4700,– na 3350,–(priblizne) SKK. Podla popisu (2×suchy zips, 1×micro lock) by to mal byt model Eagle.

              0 0
              • dave  

                No tak to je síla! A kde je koupila? Nemá ten krám prodej i přes net? Takováhle cena mě fakt docela dostala.

                0 0
                • djano  

                  Nie som celkom isty, ale mam pocit z nejakeho porovnania ze ceny v CR a SR su rovnake (napr. Sidi MTB Action stoja zhodne 6190,– CZK/SKK), tak to staci overit a ak budes mat cestu napr. do Bratislavy, kupou usetris rozdiel kurzov, co je viac ako 20%. Na to ze je to bez zlavy slusna zlava, nie ? :-)

                  0 0
              • fotis  

                nemyslis nahodou ten obchod na konci obchodnej?? wbike

                0 0
                • djano  

                  Ano, myslim Wika bike na Vyskokej. To je Privarov obchod a je to dovozca Sidi do SR. Neviem ci maju e-shop, skor nie. Ja by som si tie zlavy ani nevsimol lebo mam nove MTB action, ale chalani z predajne nas este na zlavy upozornovali a priatelka chcela este jedny vacsie na zimu aby tam mohla narvat viac ponoziek. Uz sa jej tento model osvedcil, len v zime aj s navlekmi to nebolo ono. Inak na tu znacku nedam dopustit. Mam stare Tecno II uz 10 rokov (vtedy vysli na trh) a okrem vymeny silonu v jednom mechanizme su stale vyborne (az na ciastocne zoslapanu podrazku, tam este nebola vymenna). Raz som si kupil ako rezervu aj nejake inej znacky (nechccem uvadzat, snad sa odvtedy zlepsili) ale to je trest pre nohy. Skusal som viac znaciek, takmer vsetky som vylucil uz pri obuti. Vynimka je Specialized, tie BG boli pohodlne, len zrovna nemali moje cislo.

                  0 0
                  • fotis  

                    V tom pripade to boli sidi bullet(riadne predrazene) a nie eagle..

                    0 0
                    • djano  

                      Zial nemam katalog Sidi, ale Bullet by mal mat zapinanie 3× suchy zips, tieto mali aj micro lock.

                      0 0
                      • fotis  

                        wika je strasne predrazena, niekedy sa mi zda ze maju 40% prirazku. tie bullet sidi tam stali cca 4200Sk pricom v inom obchode boli za 3600.

                        0 0
                        • djano  

                          Nemyslis nahodou Zanzo na Marianskej ? Tam su ceny vyssie. Neviem ci este maju Sidi, ale zdalo sa mi ze preferuju NW. A su predrazeni. Predtym sidlili prave v tej predajni na Vysokej.

                          0 0
                          • fotis  

                            nie myslim wika bike p. privara. zanzo sidi nema v ponuke. asi kupujeme rozdielne veci, lebo vzdy ked som daco kupoval tak v zanze to bolo o 100Sk lacnejsie

                            0 0
                            • djano  

                              Mne sa ani nezda, lebo tam kupujem iba Sidi, pripadne nieco od BBB. Ostatne veci prevazne v Kaktuse, tam su ceny dobre. Ale v Zanze maju drahsie prakticky vsetko. A davnejsie tam mali aj Sidi. Urcite sa najde nieco lacnejsie aj tam, ale to bude skor vynimka. Ospravedlnujem sa za odbocovanie od temy.

                              0 0
            • MartinXC  

              Zkus v HaPe.Jednak ma i nejake lonske modely a ceny letosnich nejsou prehnane, a da se s nim mluvit i o sleve. U nej jsečm koupil SIDI Eagle a jsem z nich jeste porad nadseny :-)

              0 0
    • tutite  

      boty jsou to trochu užší, anatomicky mně moc nevyhovují, ale to je individuální. A mají měkkou špičku, cca 2× jsem se kopl a jednou mi slezl nehet. Že se Ti to stane je málo pravděpodobné, ale pak to stojí za to.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.