WTB Nano Raptor 2.0 x Michelin Cross country Xcomp

28 nepřečtených
  • paww

    jaký máte názor popřípadě zkušenosti s těmato pláštěma.

    0 0
    • J.A.V.  

      Vozím NanoRaptor 1.85 kevlar a spokojenost naprostá – lehký, rychlý a přitom dobře sedí a drží stopu. Navíc i celkem dost vydrží – ty aktuální mají najeto přes 3000 a zatím pohoda. Michelny mám akorát na silničce takže bohužel nemůžu srovnat, ale předtím sem vozil Panracer Speedblaster a Fire, Hutchinson Aligator a nějaký Kendy a ty WTBčka sou fakt zatím nejlepší co jsem jezdil.

      0 0
      • paww  

        já právě hodil na zadek svýho kola Raptor a jede celkem dobře, jenom ve větším blátě nestíhá, ale na to není stavěnej. Přítelkyni jsem teď koupil ten Michelin. Oproti WTBčku je to větší drapák, ale vypadá celkem rychle. Ten Raptor asi bude víc universal, ale to si spíš myslím než vím. :o)… jo málem bych zapoměl, jednu výhodu ten Michelin určitě má, oproti WTBčku jde celkem pohodově nasadit. :o)

        0 0
        • peen  

          Mám WTB Nanoraptor 2.0, drátový patky a nasadim to v pohode rukou bez montpaky. Jinak plast vskutku pohodovy, hodne rychly, jen na blate je to horsi – ale koneckoncu moc rychlych plastu do blata jsem nevidel. Pokud mas dobre nafoukano, tak pri jizde po tvrdem povrchu se plast skutecne odvaluje jen po „hrbitku“ behounu. A jak jiz bylo receno, moc se nesjizdi.

          0 0
          • paww  

            já bych si u toho nasazování bez dvou montpák ani neškrtl, mám z toho vždycky trauma a dodřený ruce. :o)) Ten Michelin jde taky skoro sám, předtím tam byla nějaká Kenda a ta šla taky jen rukama.

            0 0
          • dalimil  

            mám nnrptr 2.0 a nedaří se mi ho nafouknout natvrdo.furt má strany trochu naměko.předtím jsem jezdil kendy a ty byly jako šutr.

            0 0
            • Pavlos  

              Panacek je tvrdak;) Kua ja nechapu jak muzete jezdit na tak nabusenych plastich. To vubec nemate radi svoje zadky?

              0 0
              • enjoy  

                ne.nesnenu kdyz skocim(spis poskocim:-)) a zvejknou se gumy,to je hnus.

                0 0
                • dalimil  

                  tak tak,když vím že pojedu „off road“ tak upustim,ale do práce jezdím v týdnu po pevných cestách tak si rád napumpuju plaš? :-)

                  0 0
    • aku  

      POdle me je Nanoraptor semislick ⇒ pouziti. Mam ho ve velikosti 2.0 a na asfaltu, zpevnena cesta jsem s nim byl etremne spokojeny. Do terenu je treba vzit v uvahu, ze diky tvaru vzorku se v hustsim bahne chova ja bagr na bahno, v mokrem lese se rychle zanese a nepomuze pri zaberu. Ale na suchu je to rychly dabel.

      0 0
      • J.A.V.  

        Já myslím, že narozdíl od klasických semislicků jako je třeba Trilobit od Rubeny ten Nanoraptor přece jen víc podrží i v terénu. Jinak souhlas.

        0 0
        • filipes  

          Ted jsem stridal Trilobity a Nanoraptory a Trilobit vyhral na plny care. Nanoraptory jsou sice mnohem pohodlnejsi (2.0 versus 1.9 trilobit) a dlouho vydrzi, ale jsou zaludny – furt pohoda a pak bez varovani smyk a drzka. Navic nedrzej na sutrech (naopak oproti trilobitum) na sterku super. Trilobity jsou rychlejsi, ale hlavne citelnejsi a predikovatelnejsi, je proste citit kdy uz chce do smyku.

          0 0
        • Yann  

          Taky souhlas, na blate to fakt nejde – vorek se rychle zanese.

          0 0
      • paww  

        díky za všechny názory. Zhruba to odpovídá mím zkušenostem. Toho Michelina asi nikdo moc nejezdí, co??? …přitom u Svorady mi říkali, že se bere dost a je dobrej.

        0 0
        • enjoy  

          bere se protoze je levnej.vzorek sice vydrzi dlouho,ale mne po nejakym tisici kilometru zacal hrozne defektit.ti co jezdi se mnou potvrdi.

          0 0
          • paww  

            tak to jsi mě moc nepotěšil. Jestli se bude chovat stejně tak pomaže na předek nebo do skříně. Máš ale pravdu, že za tu cenu vypadá dost slušně.

            0 0
            • McBlacky  

              nevim jestli je to jasný, ale Enjoy myslel Nanoraptora, to je fakt děs, co vyjíždka to defekt a přitom ho vozil na šutr… Jinak k těm Michelinům, ta laciná verze (okolo 400kč) se prej drolí vzorek… Stejně nevim co řešíš, když je na trhu Racing Ralf, kterej je za stejný prachy a o třídu lepší :-)

              0 0
              • mastihuba  

                a co měl za verzi? Objel jsem na drátu Nanoraptor 2,0 Krkonoše i Drtiče bez jedinýho defektu. Na Drtiči mě celkem zarazilo kolik lidí hned v prvnim sjezdu mělo defekt. Jak tady jednou kdosi uvedl „defekt je z 90% chyba jezdce“

                0 0
                • enjoy  

                  mluvim o tomtez,proste ten levnej:-).s tou chybou jezdce nevim,od ty doby co vozim plaste a ne slupky jsem mel za 700km jeden defekt a to o trn.to ovsem opravdu byla chyba jezdce,protoze jsem si ho mel vsimnout a vyhnout se.

                  0 0
                  • mastihuba  

                    co jezdiš včil?

                    0 0
                    • enjoy  

                      ted nouzove vzadu Z-max a vepredu velociraptor.o­boji 2.1

                      0 0
                      • mastihuba  

                        Právě ten Z max sem sundal a dal nanoraptor. Je to poloviční dřina. Sice na úkor brždění, občas podklouzne, ale začínám si na něj cca po 1000km zvykat. :)))

                        0 0
              • paww  

                na toho Nanoraptora si nemužu stěžovat, mám na něm 1000km a bez defektu a to jsem ho moc nešetřil. Jenom jak bylo v květnu a červnu to podělaný počasí tak v tom blátě hlavně do kopce nestíhal. Ale jak už jsem psal na to asi není stavěnej. Spíš mě zajímal ten Michelin, jestli jsem nekoupil nějaký regálový zboží. :o)) Toho Ralfa někde omrknu.

                0 0
              • dave lister  

                taky to nechápu, mám Nanoraptor 2.0 v drátu, dost přes 1.000 km a bez defektu. teď na krušnohorskym maratonu jsem potkával spoustu lidí s defektem a já bohudík nic. co se jízdních vlastností týče, tak nadšenej nejsem, ale zvykám si… a ta životnost… vzorek ne a ne zmizet.

                0 0
        • Jester  

          Já toho Michelina mam a je to vyborny plast. Za ty penize. Mam ho vzadu, najeto pres 2000km bez defektu, vzorek je porad jeste v pohode. Vyborne drzi a ma maly valivy odpor. Ale nevim jak v bahne – bahno nemam rad, ale dle vzorku bych rekl, ze na tom bude lepe nez Nanoraptor. Doporucuji. Ale Nanoraptor jsem nejezdil.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.