Potrebuji poradit s vyberem vidlice - SR Suntour XC PRO nebo Marzocchi MX Comp ??

15 nepřečtených
  • aitim

    Zdar bikeri.

    Muzu mit kolo Merida Matts Special Edition -V s kompletni XT vybavou a brzdy + packy Avid 5. Co se tyce vidle tak mam na vyber SR Suntour XC PRO nebo Marzocchi MX Comp. Podle cenoveho rozdilu 4 tisic bych si troufnul odhadnout, ze ten Marzocchi bude lepsi, ale zase bych nerad vyhodil penize zbytecne, pokud v tom velky rozdil neni. Muzete mi prosim poradit ?

    Ty penize na to mam, jen se bojim aby je zbytecne neproinvestoval…

    Diky za rady

    0 0
    • Kalic  

      Ty prachy za to rozhodne stoji, ber Marzocchi. Funkcnost, kvalita, design,…

      0 0
    • Sirenna  

      Tu suntourku neber ani zadarmo!!!Nebo budes litovat a nenech se nikym presvedcit!!!

      0 0
    • Otaku  

      V lete jsem koupil kolo s XC Pro SL. V lednu vymena za MX Pro+ETA 120mm . Strucne receno XC Pro = sutr , MX Pro = zehlicka. Taky je vic tuha (vazi teda vic) Tohle jsou dojmy asi po 50km. Pro a comp se co ja vim lisi jenom regulaci tlumeni, takze rozdil asi neni velkej.

      0 0
      • aitim  

        mno znite vsichni dost presvedcive, takze dam na vase rady a pujdu do te Marzocchi – diky

        0 0
        • RapMan  

          Pokud vim, tak na te meride je model od Suntour 2004, na ty jsem zatim zadny negativni ohlasy neslysel, jen je docela moda na Suntour nadavat, model 2003 se u vzduchovych vidlic nepovedl (alespon podle vsech diskuzi, ktere jsem procital), ja jen doufam, ze se u modelu 2004 polepsili… Ja osobne mam vyhlidnutou Suntour XC-PRO-E-RL nebo AXON-E-RL, ale nikdo mi zatim nebyl schopny rict nebo napsat, jaky je v nich rozdil a jestli jsou ok…

          0 0
          • Pá-dlista1  

            model 2003 se nepovedl nejen u vzduchovych, ale ty negativni ohlasy na vzduchovky byly jen proto, ze vsichni kupovali vzduchovky. Kdyby si nekdo koupil pruzinovou XC-Pro, tak by videl, ze problem nebyl ve vzduchu.

            0 0
            • aitim  

              tak teď zase nevim – asi tam bude Sountour 2004 a pokud by byla dobrá, tak to sjou ušetřený 4 tisíce – jste mě teď zase rozhodili :)

              Jak je to s tou Marzocchi – to je vzduchovka nebo péro ? A co je vlatně lepší ? Nemůže ten vzduch ucházet ? Na mtbreview jsem četl jak borcovi utíkal vzduch z Rock Shoxe Duke 2003 tak se toho trochu bojím :(

              0 0
              • Pá-dlista1  

                To sem teda rozhodne nechtel, aby sis myslel, ze si tam muzes dat Suntouru :) Ta MX Comp je olej, ale jestli pero nebo vzduch z tohohle nepoznas. Delaji oboji. Ja preferuju pruzinovky, ale to je kazdyho vec. Tomu utikani u RS verim, ale u SR nebo Marzocchi se to nestava :) Utikani bych se opravdu nebal. Ale jestli na tu vidlici mas, tak si priplat za M.

                0 0
              • kovar  

                Nechapu, proc hodne lidi nekriticky veri, ze Suntour 2004 bude lepsi nez predchozi rocniky. To nema logiku. Jak rika Capek „… kdo zradil jednou, zradí vždycky…“ :-)

                0 0
                • Kalic  

                  Marzocchi je proste jistota, tim nic nepokazis. A to rozhodne neni malo. Suntour 2004 se treba radikalne zmenil k lepsimu (opravdu tomu nekdo veri?), ale treba je to taky stejnej smejd jako predchozi roky. Tak jestli mas dost penez a chces experimentovat, abys pak zjistil, ze potrebujes nejakou funkcni vidli, tak bez do Suntouru.

                  0 0
                • TinkTink  

                  A co takhle „napraveny alkoholik“? :o)))

                  0 0
              • lubos  

                No vzdycky se muzes trefit na vadny kus. I u Marzocchi se to stane. Viz. problemy s komorami na Marathon S model 2002. A nekdo do recenzi pak napsal, ze u problematickych negativnich komor zjistil, ze to spatne montovali a poskodili tam neco. Ale zjistit to jde rychle.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.