• MF

    Tak som bol cez vikend pobajkovat v okoli Znojma. Mozem jedine doporucit. Perfektne znacenie, Krasny teren (pre drsnakov asi moc lahky). O par dni by mohli byt aj fotky, tak potom poslem link. Vyhlady na Dyji a ochutnavka vo vinici Sobes je fakt vydarene spestrenie.

    0 0
    • senožrout  

      No, však se na to už těším. Za tři neděle začneme v Telči na prázdninách, pak směrem na Znojmo, mrknout se po čase na jednu babu a pak po vinařských stezkách na Bílé Karpaty a po nich Beskydy a Javorníky. To bude …víno, ženy zpěv a to všechno na kole :-)!!!

      0 0
    • Volf  

      Znojmo není špatný, ale ten Šóbés je lepší.

      0 0
    • websky.cz  

      a šobes jsi jel zespodu nahoru? :) naposledy jsem jel od vranovske prehrady na cizov – hardeg, kolem feste kaja smerem na retz – hnanice – sobes – a zpatky na vranovskou prehradu – cca 80km ve velmi rozlicnem terenu a moc lehky me to nepripadlo :)

      0 0
      • MF  

        No isiel som ten okruh zo Znojma a v Znojme som aj skoncil. Nemam tu teraz mapu a nepamatam si presne kade sme sli. Sobes sme sli od spodu. Najskor sme presli cez Dyji po takej paradnej lavke a potom po takych fajnovych klzkych kamenoch hore na Sobes. Tam sme dali ochutnavku a po strmej asfaltke sme pokracovali dalej. Mne ten teren pripadol tak akurat, ale ked som porovnaval z minulotyzdnovym Inovcom, tak som mal pocit ze idem skoro po rovine :)

        0 0
    • bikerGT  

      Dolů na Sobes je to lepsi nez nahoru. Naposledy jsem tam v jednom useku vytahl 84km/hod. Jeste ze tam nikdo netlacil v protismeru…:)

      0 0
    • jIrI___  

      OT: dejte mi prosím tip na nějakou rozumnou restauraci ve Znojmě, kde by se dalo zajít na oběd. Ani mekáč tam nemají :(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.