• RomanH

    Vím, že se to na starém BF probíralo už mockrát, ale po přečtení včerejšího Cykloservisu č. 2 mi to nedá : recenze úplně na h…o – samé kecy (např. chválící XC bike o hmotnosti 14.2 kg s univerzalni geometrií ?!), navíc se pod recenze už stydí i podepsat. Je zajímavé, že zatímco se mohutně chválí bike ANLEN a cross ACSTRAR, je tam fakt dobra recenze na silničku Piranello za 190 tisíc Kč, kde zaznějí i slova kritiky. Dále jsou tam samé fotky výrobků a jejich popis – fakt mě zajímají do detailů batůžky Kellys a pak už jen samé reklamy. Tohle číslo bylo poslední, které jsem si koupil. Jaký je Váš názor na tento časopis ?

    0 0
    • Gumicuk  

      Mas pravdu, taky se mi zdaj ty veci a hlavne kola v tech jejich testech strasne vychvalovany, hlavne testy psane Terezou mi docela dostavaj. Ale posledni dobou jsem mel trochu dojem ze se to zlepsilo, ale mozna ze se mi to opravdu jen zdalo. Dneska si koupim tu dvojku, tak jsem zvedavej…

      0 0
      • RomanH  

        To je to co, co me prave stve. Vzdy, kdyz uz jsem byl rozhodnutej s Cyklacem zkoncit, udelali nejaky dobry cislo (namatkou popis prejezdu Alp, recenze Egoista, Kardung La v Indii, Kanyho fejetony, sem tam Urob si sam atd…) a ja se rozhodl pokracovat. Kdyz to ale sectu, tak dohromady (vcetne reklam, ktere tam by samozrejme musi) to budou tak 3 – 4 cisla za rok, a to je trosku malo.

        0 0
        • RomanH  

          Jeste to doplnim – kdyby to davali zadarmo jako Dobrodruha (dle me je to hodne podobny), tak to beru a nad „recenzemi“ se ani nepozastavuji, ale takhle mi za ty penize (12Kc*22cisel ) vychazi lepsi investice treba do bovdenu a lanek, nebo olej do vidle. je to sice uplne smesna castka, ale vlastne za co platim, kdyz uz to muselo byt zaplaceno „recenzemi“ ?

          0 0
          • Gumicuk  

            Me celkem dost prekvapilo ze tusim v cisle 01/04 v testu kola Amulet Woodster s vidlici Marzocchi MX Comp ETA ze u ni udavali ze ma moznost stelovani zdvihu 80/105mm a testovali tam jak se to kolo chova pri obouch techto nastavenich te vidle. Pri tom mi me chabe znalosti rikaji ze M… MX Comp ETA ma zdvih jenom 105mm (pomijim typ se 120mm zdvihu) a ze dejme tomu tech osmdesat je jenom blokace, tudiz ETA (zase podle toho co vim tak ma chod jenom cca 3cm). Pak slavnostne na konci toho testu rekli ze tech „80mm“ je nejlepsich na vyjezdy do kopcu. Nebo tak nejak to tam bylo psany, tedka to beru jen ze vzpominek, tak mi nekamenujte jesli tomu neni tak do slova

            0 0
            • RomanH  

              Jo, v podstate mas pravdu. Jinak k ETE – ja ji zkousel na manzelcine Marathonce. Je to fajn vec, ale ja jako turista bych ji nevyuzil – podle me se to hodi na dlouhe vyjezdy, nebo kdyz potrebujes setrit energii – ale co nemas v nohach, ETou nedozenes. A ze bych s ni vyjel to, co bez ni ne ? Ja nevim, prave technicke vyjezdy mi docela jdou a vyjedu to, co ostatni na vidlich s nizsim zdvihem ne, tak to nemuzu hodnotit. Po aktivaci ETy vidle kousek zajede (2–3 cm, jak jsi opreny nad riditky), a uz nevyjede nahoru, a pak tak 2 cm pruzi.

              0 0
              • Gumicuk  

                Mno sem na ni zvedavej, celkem se nemuzu dockat. Jeste nevim jestli pujdu do te MX Pro ETA a nebo do Marathon S, mno bude to zalezet na penezich, ale jelikoz si tam chci dat kotoucovky a lepsi kola, tak asi zustanu u te MX Pro ETA. Momentalne mam prachy akorat na ten cykloservis :-)) tak ho alespon yitra ay ho prectu zdrbnu a nebo pochvalim, ale to spis ne…

                0 0
                • RomanH  

                  Kdyz si cely rok nekoupis, muzes si za ty prachy pak vymenit olej ve vidli :o)) Mne se na te MX Pro nelibilo to, ze v kazde noze je neco jinyho (vzduch/pruzina), tak jsem bral Marathon S 03. Ale u Marathona 04 je opet moznost dofuku vzduchem, tak nevim, ale prijde mi to, ze cim dal tim vic ty vidle mrsej. A cim vice soucastek a slozitejsi, tim lepe. Jinak k tomu Marathonu (jak uz jsem psal drive) – uplne me dostala tlumici patrona. Byl jsem z ni tak nadsenej, ze jsem radeji vratil kolo manzelce, abych ji tu vidlu nevzal :o)) Oproti klasickymu utlumu, co mam v Z3, je to fakt rozdil. V tom vidim daleko vetsi prinos nez v ETE a podobnych „vymozenostech“.

                  Jinak pekny pocteni :o))

                  0 0
                  • pepek  

                    ale prijde mi to, ze cim dal tim vic ty vidle mrsej – a proč sis teda koupil zase marunu ?

                    0 0
    • JD  

      Neznam jakekoli jine noviny s takovym vyskytem pravopysnich chib. Ale uz se clapci trochu v poslednich letech zlepsily. Jinak si taky myslim ze za to mnozstvi reklamni plochy, ktera tam je, by to tech 12 korun stat nemuselo. Kde jsou ty casy, kdy se rozdaval zadarmo… Schvalne, kdo z vas to jeste pamatuje?

      0 0
      •  

        já si to pamatuju… měli ho dokonce i v trafice na Starostrašnický. k současné úrovni se bohužel už vyjádřit nedovedu, páč jsem Cykloservis už pár let neměl v ruce.

        0 0
      • witmar  

        Ty jsi to taky nenapsal zrovna ukázkově.

        0 0
    • Kohout  

      Cykloservis jsem přestal čist už před lety. Dostalo mě, že tam psali o nějakém zázračném materiálu, o nějaké oceli s přídavkem „silikonu a karbonu“. Asi mysleli křemík a uhlík, ale nějak to blbě přeložili, asi z AJ. Pak jsem se docela nasmál, když psali o „eloxované oceli“.

      0 0
    • zwwak  

      Já to beru jako noviny. Za 12 Kč něco přečtu, něco ne, ale mám to pro zábavu a zas tak to neprožívám. Naštvanej jsem, když e mi nelíbí časopis za 50 a víc.

      0 0
      • TPC  

        jasně, já taky ne, stojí jen 12, přestal sem kupovat drahý Velo a beru cykláč, zase takový blbosti tam nejsou, mám dojem, že forum je jen na kritiku a kritizují i lidi který ho nečtou jak sem se tu dočet

        0 0
        • RomanH  

          Tak počkej, já jej čtu pravidelně od roku 99 – mamám každé číslo. Ale štve mě ta klesající úroveň a poslední číslo mi přišlo nejhorší – například celostránková reklama (představení) firmy PELLS a hned na další stránce absoulutně kladná recenze Schwin – možná je fakt dobrej, ale já jim prostě už nevěřím. Ve stejném čísle hodnotí bike ANLEN (13.9 Kg) – na jednom místě má kratší geometrii, na druhém přiměřenou a těžkou vidli (RST), díky které kolo dobře stoupá, protože drží přední kolo u země – promiň, ale to jsou fakt kraviny.

          0 0
          • TPC  

            já to tak fakt neberu, v každym časáku sou hovadiny. ale tohle stojí fakt jen dvanáct kaček a není tam jen Pells, čti někdy jiný časáky a najdeš spousty blbostí. Těžko se tady opírat do Schwinu, když to nikdo tady nejezdil. kámošové co je mají tak si pochvalují, v každym časáku jsou dobrý a špatný články, v tom čísle je třeba skvělej článek s říďou tour de france a další články. každýmu se líbí něco jinýho, a i ten pells je zajímavej. možná ty o něm něco víš tak tě to nezajímá

            0 0
    • Joseph de Sax  

      Rudým Právem se líp zatápí…Cykloservis má zhášecí efekt…asi je tam hodně toho eloxovaného silikonu..

      0 0
    • Reed  

      za ty prachy to není zlé, Po Pelotonu je to jediný co čtu. Nic mě tam vysloveně neurazí, co mě nezajímá přejdu. V každém čísle si vždy něco najdu – co mě zajímá a v něco dá. Ale je samozřejmě pravdou, že bláboly tam někdy jsou. Ale za ty kačky, proč ne. Pro mě je to takový cyklo Blesk :-) A to ho čtu už cca 13 let

      0 0
    • JakeF  

      Silničku Piranello bych teda kritizoval taky, nemám rád kopírky, zvlášť za ty prachy :). (Vím, že to je starý, ale nedalo mi to)

      0 0
    • se-se  

      Já mám Cykláč rád. Jinak časopisy nekupuju, vše je na netu (Cykláč taky) ale mám takový rituál – cykloservis, kafe, nebo pivo a sednout si v klidu nejraději na vyjíždce a číst. Tak na to je výborný. To že je poplatný komerci prostě chápu, jak jinak by přežili.

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Jezdit na kole, abych si mohl číst noviny… to fakt ne. :-D

        0 0
        • Joseph de Sax  

          a to já zase jo…

          0 0
        • se-se  

          No to jsi pochopil přesně – když nevyjedu, tak se mě Cykláče hromaděj. Jsem sice zvědavej co v nich je, ale holt jen na kole. Taky v mrazu je to hrozný – co vydání, to omrzlý prst.

          0 0
          • Biker jak Pes  

            Asi jsem divný, ale bylo by mi líto toho promrhaného času čtením, když už jsem venku na kole. Časák si přečtu, ale doma na gauči a ne venku v mrazu. Každý má nějakou úchylku. :-)

            Btw: kde to vozíš, že to nepropotíš?

            0 0
            • se-se  

              Mám na to desky formátiu A2 se dvěma popruhy jako batoh na záda.

              0 0
            • se-se  

              Mám na to desky formátu A2 se dvěma popruhy jako batoh na záda.

              0 0
              • Joseph de Sax  

                a když k tomu přiděláš periskop, tak můžeš číst i za jízdy v pohodě…

                0 0
                • se-se  

                  Ne já mám karimatku typu arktic, abych si i v největším mraze mohl sednout na mez a nepřimrzl. Horší je déšť – pod pončo zatéká a časák se pak trhá. Taky je pod pončem málo místa a nemůžu pořádně časopis rozložit.

                  0 0
                  • Joseph de Sax  

                    dám dobrej tip…rozstříhej to všechno na A5 a čti každé vydání zvlášť…

                    0 0
                    • se-se  

                      ano, taky bych to mohl nechat zalaminovat, svázat a upevnit na řidítka. Jen by to bylo poněkud dražší než těch 12 kč.

                      0 0
                  • Biker jak Pes  

                    Teď si nejsem jistý, jestli to myslíš vážně, nebo si děláš prdel…

                    0 0
                    • se-se  

                      hihihi no neřikej že jsem tě fakt takhle dostal – tos mě udělal radost hahaha. Ale je fakt že si Cykloservis v létě kupuju většinou během vyjíždky – pokecám při tom s chlapama v obchodě a pak si ho rád přečtu u stánku u pivka nebo fakt na mezi.

                      0 0
    • Smejči  

      Po 5 letech obnova vlákna. Je ještě někdo, kdo ten časopis čte? Já ještě jo. :-D

      0 0
      •  

        taky, lepší než pindy o čembě a jak kdo,kde vejletuje

        0 0
        • Smejči  

          No nenajdu se v každém čísle, ale převážně si počtu. Třeba mám rád pravidelné servisování na etapáku v Polsku.

          0 0
      • Žulda  

        Já ho mám předplacený furt, za ty peníze spousta barevných fotek :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.