jak se naucit jezdit snadno a rychle ?!!1

27 nepřečtených
  • Otaku

    Zatim sem dostal radu at si koupim maly kolo a na tom at trenuju. takze jaky typ je nejlepsi na uceni? Myslim veci jako udrzeni rovnovahy, jizda po zadnim a prednim, skakani atd.. Jde o to, ze si chci za 1–2 roky koupit nejaky FR kolo, tak abych uz neco umel a hned se nezabil.

    0 0
    • Mamutt  

      Noo.. A děláš si pr.el jenom z toho nadpisu? Ten zbytek zní docela smysluplně. Ale lempl zapláče, takový opis jeho originality.. tu nebyl už skoro 2 minuty!!! ;)

      0 0
    • McBlacky  

      no to co máš na učení vhodný neni, to je jasný. Dlouhý kolo a široký řidítka, ale i na tom se to dá naučit, akorát ta jízda po předním s tvojí vidlí bude asi krutej trénink :-) ne vážně, kup si jetý, klidně i hodně kolo, 17" a i možná 19" s pevnou ho seženeš za 2–3tkč a jdi mu dávat na bikrosku :-)

      0 0
      • Otaku  

        Mimochodem dneska sem byl u Sterby, na pockani mi dali spatky Rollmagic a i kdyz ne stejnej tak aspon dost podobnej bowden. Samozrejme zadarmo, takze dobry. Jeste sem se ptal mechanika, co rozebiral ten muj tlumic, jestli si pamatuje proc to bylo tak pretlumeny. No bylo to prej tim, ze osa, na ktery je regulacni kolecko byla od zacatku prilis zasunuta dovnitr, tim padem byl rozsah regulace od tlumi hodne do lockout. Dobry ne? Takze nakonec stacilo tu osu zkratit…

        0 0
    • enjoy  

      to nejde.fakt ne.muzes si nadrtit za kratkou dobu nejaky triky a vychytavky,ale pak neco podelas a prizabijes se.musis proste jezdit a ono te to pomalu samo vsechno nauci.

      0 0
      • McBlacky  

        hele dáme zase někdy tu stezku Třebenice-Štěchovice, to je podle mě dobrej trénink na rozličný skilly, akorát je to z Prahy kapku z ruky, takže potrénujem i vytrvalost :-)

        Enjoy má pravdu, to se musí vyjezdit, na průserový situace tě může připravit jen praxe. Schválně se zeptej Enjoye jak zakročil ve sjezdu do Černošic minulej tejden. Udělat tohle někdo technicky slabší, asi by to byla nepěkná rakev…

        0 0
        • Jogador  

          Já sem teda pochopil že chce jezdit Fr a ne XC, ale nevim jaký má kolo…Na přední kolo jestli má dobrou vidli se nepostavý, a eště aby na něm skákal.A na zadní to na MTB kole taky moc nejde. Ale asi sem Vás všechny nepochopil.

          0 0
          • McBlacky  

            s tím předním souhlas ma tušim MX pro určitě na 120 na zadním to na XC kole jde, ale on má missiona, takže taky problém. Jak ho znám, tak se chce prostě naučit jezdit, aby uchránil svou tělesnou schránku a měl z jízdy větší požitek…

            0 0
            • Jogador  

              No mě přijde že to je věcí geometrie. Sem to zkoušel na staré vidli a fakt mi to nešlo, teď tam mám menší vidli, mám předek níž, a najednou mi šel předek nahoru skoro sám. Ale to jen tak z praxe. Jinak jestli se chce vážne hodně naučit jezdit tak a? hodně jezdí v zimě, to je dobrá škola, ale to už se tu taky řešilo. Dobrý je si sundat SPD a jet třeba sjezdy a nebo přímo na rybník.

              0 0
          • enjoy  

            no on techniku jaks taks zvlada,jenom vzdycky udela neco na cem je poznat ze na tom moc dlouho nejezdi:-).mimochodem to se mi ted posledni dobou stava sakra casto:-)

            0 0
            • Jogador  

              Ale tak už si zkus sundat ty pomocné kolečka :)) :))

              0 0
              • enjoy  

                spis bych je ted potreboval,mi prijde:-).stavaj se mi poslednich par tydnu takovy fakt stupidni pady.treba dneska sem si vymachal zadek v blate,protoze jsem tam zariznul predni kolo a uz to bylo.nebo jsem chtel vyjet bokem na obrubnik a nejak jsme malo zvednul predni kolo a tak tak ze sem to dobehal.ani nevim jak se to sebehlo ze sem se dostal z naslapu a ze sem jednou rukou jeste stacil drzet kolo:-).nebo me napadlo ze si dam smyk na mokrych lesklych dlazdickach.koho by napadlo ze pujde i predni kolo ze jo:-)).fakt takovy trapny blbosti co se mi nikdy nestavali.rikam si ze to asi budou jemny znameni abych si koupil tu helmu:-)

                0 0
                • Jogador  

                  Já naposled se přizabil díky tramvajové kolejnici, omilem sem do ní zapad předním kolem a už nevyjel:) Ale svolal bych tu partu lidí, který Tě dokopou koupit si helmu. Pojďme si říct že dokud si nekoupí helmu, sním nebude nikdo mluvit:)

                  0 0
                  • enjoy  

                    a co kdybys radsi mlcel:-) jinak koleje se bud prejizdej razantneji anebo se skacou,ale to uz se mi taky podarilo trochu prehnat a mel jsem pocit jakobych mel vylomit zadni kolo:-).no taky kdo by skakal trictvte metru do strany kvuli deseti centimetrum:-)

                    0 0
                    • Jogador  

                      S Tebou se tu nikdo nebaví :)

                      0 0
                    • Jogador  

                      To by byla sranda, kdyby jsi přeskakoval bokem jednu, a omilem skočil do druhý. To by byl pech :)

                      0 0
                      • rasto  

                        enjoy rikal, ze do konce tydne si jde pro helmu. slibil to (myslim) padlistovi ;-)

                        0 0
                        • lempl  

                          lidi trochu od tematu ne? sem jezdil na silnicce:) samozrejme ze v lese:) dokud sem byl v lese super a pak prisly kameny a louka:/ zbytek si muzete domysle t co se lemplovi stalo:) (p.s. ti co byli se mnou pssst:)

                          0 0
                          • McBlacky  

                            :-)

                            0 0
                            • Otaku  

                              Upozornuju, ze s nami chce rano jet, snad teda bude mit jiny kolo ale jestli ne…

                              0 0
                          • Mamutt  

                            No hele on ten kluk zakotví u cyklokrosu ;)

                            0 0
                            • lempl  

                              no zacal sem uvazovat ze prodam silnicku a koupim cyklokros na silnici to bude skoro stejne dobry ale v terenu!!!!!!!!! :)

                              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.