• lenka1

    ahoj všem, potřebuji poradit, kam se da z Prahy vyjet na kole (bydlim na žižkově), abych vynechala hlavni silnice s velkym provozem a nedychatelnym vzduchem. byla bych moc rada, kdyby mi nekdo popsal nejakou hezkou prijemnou trasu kolem 20–30 km. diky predem

    0 0
    • default  

      Jak narocnou trasu by jsi chtela? ;-)

      0 0
    • McBlacky  

      tak 20–30km to toho moc nebude to je tak začátek na to dojet někam kde už to za to stojí. Jinak i pojezdy v Praze jsou v pohodě, když se to trochu nakombinuje. pro příklad hodím tři kratší trasy, je toho dost, spíš si někdy udělej čas a můžeš s náma vyrazit…

      1. Nám. Kinských-Strahov-Ladronka-Hvězda-Šárka-Horoměřice-Kozí Hřbety-Roztoky (varianta přívozem a před kopec do Bohnic a dolů do Troji)-Praha (z Roztok přes kopec nad hřbitovem).
      2. Palačák-Baranďák-Kunra?ák-Milíčák-Hostivař-Bohdalec. Pražská klasika, aneb City terror I
      3. Prokopák vrchem-Dalejské údolí-Viodoule-Motol-Kotlářka-Spiritka-Strahov.

      kudy v dané lokalitě je taky otázka, cestiček je všude jak naseto, třeba včera jsme s Enjoyem objevili super sjezdík v Šárce (hoodně zastrčenej) a pak trailík, dokonce u něj dali zákaz cyklistům (tak hustý to ale zase neni)…

      0 0
    • enjoy  

      jestli chces co nejmin po silnici tak se zkus vyskrabat na vitkov a odtamtud treba neco vymyslis.patrne na vychod:-)

      0 0
      • McBlacky  

        jo homeless singletrack po pravý staně (nad Karlínem) pak schody a pojedz přes Krejcárek na Palmu (taky slušnej humus trail). Z Palmy mě napadaj tak Vysočany a zadem na Prosek a do Ďábličáku (thx to Ječnák za seznámení s XC lokalitkou). a pak dle schopností to poslat dolů k řece, možností je několik.

        0 0
      • McBlacky  

        nebo projet do až na konec a dát si to po stezce kolem Kyjskýho rybníka a zpátky přes Cihelnu/Bažantnici. V těhle končinách jsem byl jen párkrát, ale není o co stát, nebo to tam pořádně neznám.

        Kdyby někdo věděl něco dobrýho směrem od Černýho mostu i delší trasy, tak to sem hoďte…

        0 0
    • dave lister  

      přesně trasu Ti neporadím, ale ze Žižkova se dá docela příjemně jet skrz třešňovku do těch lesíků za ní, pak podjet tra?, kolem Kyjskýho rybníka na Čihadla a volné prostranstí mezi Černým mostem a Hostavicema, přejet jižní spojku a za ní se dá docela pěkně pojezdit v Klánovickém lese. A stejnou cestou zase zpátky.

      0 0
    • jezevec  

      dalsi dve trasy: 1) na Palmu, pak 200m po tramvaji smer Kobylisy, na potoce Rokytka zahnout doprava a dal proti proudu do Vysocan, do Kyji, okolo rybnika dal do Klanovickeho lesa. 2) Palmovka, Libensky most, Stromovka, dal ve stromovce bud vpravo pres reku k jezdeckemu cvicisti a dal nahoru do Troji. Nebo projet Stromovku uplne a pres Hanspaulku do Sarky.

      0 0
      • cabbage  

        z vítkova vede cyklostezka na cerny most a pak po zeleny/modry do klanovickyho lesa z něj po červený na jevany nebo říčany. z vitkova(florence) sme to s lemplem zkouseli po cyklostezce ale furt sme ji straceli takze v klanovickym lesoparku sme meli najeto 40km.
        jo chtel bych dodat ze na ty cyklostezce je cedule „cyklisto veď kolo“ a doporucuju ji věřit- sjezdik po asfaltu končí za zatackou retarderem ze zabradli jako bývá u pokladen.

        0 0
        • enjoy  

          vis od ceho mas brzdy…:-) jinak to tam dobre znam,pustit to tam se zrovna moc nevyplaci:-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.