• Vojtos

    V návaznosti na příspěvky v důvěra v servisy by mne zajímalo vaše zkušenosti s servisy v Praze. Existuje něco jako světlá vyjímka aneb super servis?

    0 0
    • Glum  

      Kdyz uvedu nazev servisu, nekdo mne napadne za to, ze tu taham reklamu… Roky davam kola na opravu v jedinym servisu, zatim stoprocentni spokojenost. Predtim jsem zkousel asi tri dalsi servisy, tam jsem vzdycky spokojenej nebyl (ale nebyl jsem tam tolikrat, aby to bylo v tom negativnim smyslu prukazny).

      0 0
      • ddd - andy  

        Hmm, taky bych napsal kde se servisuje v poradku ale ta reklama :-)

        0 0
        • RomanP  

          No reklama to bezesporu je, ale pokud bude pochvala opodstatněná, tak čest jmenovanému servisu ! A navíc si myslím, že na tuhle informaci tady čeká dobrá fronta lidí. V podstatě by se to spíš než nekalá reklama dalo nazvat rada kam k odborníkům.

          0 0
          • Vojtos  

            Ok a můžete mi to když tak hodit na email? Už sem se párkrát spálil a nějak nemám na to vrtat se v tom sám a rád bych měl koleso dobře poštelovaný.

            0 0
            • blue  

              ja to klidne reknu, kam bych si v Praze v klidu dal kolo, kdybych si ho neumel opravit doma, jenze to sou vsechno kamaradi, takze to stejne asi nema pro ostatni zadnou vypovidaci hodnotu

              programcycle, velointest, biketunel

              0 0
    • blue  

      ja myslim, ze zadnej super servis neexistuje, protoze pro nekoho muze stejna sluzba bejt super a jinej na tom bude hledat jen chyby a bude nespokojenej… moc subjektivni…

      0 0
    • PetrNo  

      Aby se nedělala někomu reklama, co kdybyste napsali své zkušenosti, kterým servisům se raději vyhnout.

      0 0
      • Vojtos  

        Jo taky good nápad:-)

        0 0
        • wroum  

          OK

          katmar – nekolik konfliktu kvuli kvalite odvedene prace (po repasi vidle se vratila UPLNE nefunkcni a po otevreni v ni byly elastomery z jine vidle jine znacky jine tvrdosti a HLAVNE jineho prumeru, vyndaval sem to cely den dratama klestema a ty kokoti delali ze o nicem nevedi a nakonec sem je donutil dat mi novou sadu elastu)

          sterba- trva dlouho a je drahej (ale kvalita)

          bikeranch- po tom co se mi kolo vratilo z garancky v horsim stavu nez slo tam s pozkozenou soucastkou na brzde tak fuck off

          karlak- driv OK a ted bych si tam nenechal nafouknout ani dusi

          takze si delam vetsinu sam, co nezvladnu nebo se mi do toho nechce, to mi udelaj v Krab cycles – zatim bez problemu

          0 0
          • sun7dots  

            krab cycles? kde to je?

            0 0
            • wroum  

              podoli lodenice Bohemia. Na cyklostezce podel vody smer modrany. cca 400 m pred barandakem. (ve smeru z centra) zastavka tram Dvorce.

              0 0
          • Vojtos  

            Taj já taky přidám svou trochou do mlýna:

            Bikeranch dal sem tam kolo na garančku a kolo sem zpátky dostal v horšim stavu než sem ho tam dával. XT který před tim přehazovalo bezchyby jsem musel doštelovat jelikož na prostředni pastorek jsem musel po přehození ještě jemně zatlačit na pačku aby to vopravdu na něj hodilo. Že kola háze a tim páde při jízdě škrtaj o špalky si ani nevšiml. no prostě nikdy více:(( A proto teď hledám nový servis:)

            0 0
          • Mamut  

            Ku kritike BikeRanchu sa pridam aj ja. Podrobnost i v sekcii „Důvěra v servis?“. Tiez slo o garancku, docentrovanie si nevsimli. Povoleny naboj najprv utihanut nechceli, potom ho pretiahli. Skoro nechodiacu vidlu prehlasili za ok. ale upozornili, ze namazali retaz, ktora to nepotrebovala.

            Zda sa, ze odsieraju iba garancky, ale mozno im nikto po skusenosti s garanckou do ruky uz bike 2.x neda.

            0 0
    • náčelník  

      Pro mě osobně je nejlepší servis firma „NÁČELNÍK SOBĚ“ a ostatní před touto firmou důrazně varuji. Omlouvám se za reklamu :)

      0 0
    • scott54  

      Ahoj nic takoveho v Praze neni…značkove servisy je jeden velky pruser.Technicky na nizke urovni cely personal.....kolo v zaruce si musim po jejich zasahu dodelat sam…v cesku neustale plati,ceho se chces zbavit dej to do servisu.

      0 0
      • ToBla  

        Blbost… V Praze je spousta šikovnejch servisáků.

        0 0
      • novas752  

        Značkový servis jsem asi ještě neviděl. Snad v každém servisu prodávají i nějaká kola a zároveň přijímají i jiné značky, nebo ne?

        0 0
    • Mereck  

      U nás kousek od Fidlovačky je servis, kam teď jezdím. Hodně věcí si dělám sám, na co nemám know how nebo vercajk mi udělají tam bez řečí a mohu-li soudit i správně a rychle (dle práce 5 minut – 3 dny). Třeba patku hazky mi už 2× srovnali zdarma, že pak přijdu s něčím větším. Tak jsem je pak nechal vyměnit mi ložiska v rámu a nosím jim výplety na kontrolu/servis. Jinde mně za tu patku účtovali mezi 90,– (Říčany) a 200,– (Praha 4).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.