• Gorbys

    Jaká je Vaše zkušenost s tímto sportovním veletrhem? Pomůže při výběru kola a doplňků? Vyplatí se tam vyrazit?

    0 0
    • rasto  

      na jednom miste mas haaafo informaci. hlavne dodatecnym studiem katalogu. (na SpPr je tolik udalosti a zalezitosti, ze nebudes mit sanci to vstrebat). kolikrat se tam daj sehnat hadry (a jine veci) levneji nez v kramech. ovsem moc nepocitel s tim, ze bys tam sehnal maloobchodni ceniky. SpPr je urcen hlavne pro navazovani kontaktu s velkoodberateli.

      0 0
    • Jenda  

      ze kazdej rok to vic a vic upada ale stejne se tam nejaky zajimavy informace sehnat daj (holt sportlife je asi lepsi ale kdo se tam ma tahnout:-)

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Jestli s jeste na zadnym veletrhu nebyl tak se tam koukni. To neuskodi. Pro me to je takovy… no nevim. Obchodnik nejsem, abych shanel kontakty a kdyz neco potrebuju, tak co neni na netu je pro me mrtvy. Mozna je zajimavy videt nejaky novy veci na vlastni oci, ale to co by me zajimalo tam neni a ten zbytek muzu videt i jinde. No proste, kdyz je hezky tak radsi jdu jezdit nez do pretopeny haly, koukat se na hromadu plecek u kterych se stejne nedovis cenu. Kdyz by ti neco prodali, treba po vystave tak za mesic to na netu najdes jeste o 20% levnejc, tagze z toho taky moc nekouka :( Ty stanky co by me zajimali jsou tam asi tri a kvuli nim tam chodit me moc nebere. Zase je to takova spolecenska udalost. Proste to jednou vyzkousel a uvidis co ti to prinese.

      0 0
    • TinkTink  

      Oproti Sport Life v Brne na konci sezony je Sport Prague nudnej – kdysi bych tam jeste odsud ze Zlina jel…ted uz ne…upada.

      Pomoct – to ti muze pomoct konec sezony v Brne…tam je toho vic – vyplati…pokud jsi tam nebyl, nevyplati, pokud znas jiny :o)

      0 0
      • Milos  

        v kterem terminu je vystava a maji nejake stranky?

        0 0
        • TinkTink  

          No predpokladam, ze to bude zas nekdy na podzim…a je to na strankach minimalne BVV.

          0 0
    • bikemanx  

      No byl jsem tam loni a docela O.K. Sice tam bylo hafec lidí, ale to je snad všude na těchto masových akcí… Jelikož jsem mlád je pro mně každá informace o biku a pod. dobrá a rád se dozvím nové bajkové věci… tot' můj názor

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.