• brouk

    Zdar, nemate někdo nějaký zkušenosti, tipy, linky, ap. na téma výlet s bajkem na Ukrajinu. Zvažujeme kam vyrazit na přelomu května a června, místo na obligátní Gardu.

    0 0
    • mastihuba  

      Jede kudrna okolo Brna www.kudrna.cz/ slyšel jsem že Rumunsko je lepší Ukrajiny

      0 0
    • Otto  

      Už jsem myslel, že nkdo z nás jezdí na ukrajině… I když náš učitel strjnictví , při hodině na téma dimenzování součásti řekl památnou větu: Jistě, není to lehký bicykl, ale zkuste na šimáno naložit dva pytle cementu !

      0 0
    • Meesha  

      Slyšel sem, že je dobrej i Island…

      0 0
    • Kolík  

      Byli jsme na Ukrajině v roce 1998 solo bez cestovky na týden a nemělo to chybu. Pokud se nebojíte trochu dobrodružství, doporučuju. Autem jsme dojeli do Michalovců a odtud na kolech přes Vyšné Německé. Je to spíš jen pro chlapy – každý den nás někde zastavili místní (většina pracovala u nás)a nabízeli domácí chlast, takže nápor na ledviny! Nocovali jsme vždy mimo vesnice někde v lese bez problémů, v Koločavě v době prázdnin nás nechali přespat i s kolama ve škole, nevím jak mimo prázdniny. Chce to si sebou vzít jednodolarovky, místní raději berou dolary ale nevrací nazpátek. Do autobusu nás vzali s kolama bez problémů, ve vlaku jsme platili pokutu, ale dala se ukecat ze 100 dolarů na 4. Chce to vzít sebou náhradní díly které by mohl člověk potřebovat, na Ukrajině žádné cyklokrámy nenajdeš. Doporučuju horáky, kvalita silnic i mimo kopce nic moc. Vyplatí se nakupovat balenou vodu, i když jsme pravidelně „dezinfikovali“, po návratu (naštěstí) jsme všichni chytli slušnou sračku! Dej do vyhledávače Cestopisy – Ukrajina a něco se ti objeví.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.